Hvem er Alex Tapscott? The Blockchain Revolutionary

I en bransje som ikke har strukket seg opptil ti år, har mange enkeltpersoner satt sitt preg og brakt ideer og innovasjon som har bidratt til å forbedre kryptovaluta- og blockchain-samfunnet. En slik personlighet er Alex Tapscott.

Alex Tapscott, en kanadisk av nasjonalitet, ble født i 1986 til familien til Don Tapscott og fru Ana Paula Lopes, en forfatter av den bestselgende boken Wikinomics, The Digital Economy. Alex Tapscott er forfatter, rådgiver og risikokapitalist. De fleste av verkene hans dreier seg om forretningsstrategier, ideer og teknologiske innovasjoner.

Han ble født i Toronto, Ontario, Canada. Kryptovaluta kom i rampelyset i år 2009, og Alex begynte å lese om det, begynte å studere hva blockchain er, hvordan kryptokurver brukes, etc. Dermed dreier det meste av hans litterære arbeid seg om blockchain-teknologi, kryptokurver og dens anvendelse med særlig interesse. i Bitcoin som den første vanlige kryptovalutaen.

Alex er en risikokapitalist etter valg av karriere, med en spesiell interesse for kryptovalutaer og blockchain, grunnla han et selskap som heter NextBlock Global. Akkurat som faren, har Alex en lidenskap for forretninger. Hans far, Don Tapscott, har skrevet flere bøker, publisert flere artikler innen områder som teknologi, næringsliv og samfunn. Og morsomt har han vært forfatter på en bok med sønnen sin før han fikk tittelen “Blockchain Revolution: Hvordan teknologien bak Bitcoin endrer penger, virksomhet og verden.

Blockchain Revolution Alex

Bildekreditter: @alextapscott

Dan Tapscott er også kansler ved Trent University og professor ved Rotman School of Management. Med dette nivået av erfaring og miljøhjelp til disposisjon for Alex, har han vokst til å bli en fremtredende skikkelse i blockchain-samfunnet, slik at han blir invitert til seminarer og konferanser for å snakke om Blockchain og kryptokurver akkurat som han gjorde nylig 21. juni 2018 og deltok på @ ideacitys organiserte blockchain-konferanse.

Han har et personlig nettsted der han legger ut ting relatert til ham, for eksempel videoer, intervjuer, publikasjoner osv. Nettsiden hans er www.alextapscott.com. Han kan også kontaktes på Twitter med håndtaket “@alextapscott.”Hans selskap NextBlock Global er et investeringsselskap med fokus på finansielle“ eiendeler ”som Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer. Det er også involvert i å hjelpe Blockchain-oppstart med å gjøre det bra. Ved siden av at Alex er administrerende direktør og grunnlegger av NextBlock Global, er han også medstifter av Blockchain Research Institute sammen med Don Tapscott.

HVEM ER ALEX TAPSCOTT? FAMILIE, KARRIERE OG UTDANNING

Født inn i en familie på fire, familien til Don Tapscott og Ana Paula Lopes, vokste Alex opp med en familie som hadde en betydelig innflytelse på hans liv og karriere. Han har et søsken med navnet Nicole Tapscott. Mr. Dan Tapscott tolv år eldre enn ektefellen ble født i år 1947, 1. juni for å være presis. Han er administrerende direktør i Tapscott Group. Han har forfatter og medforfatter rundt femten bøker.

Han er involvert i tverrindustrielle grupper som ønsker å fremme løsninger på politiske spørsmål i blockchain og kryptovalutaområdet. Han deltar også på et toppmøte med sønnen Alex hvor de begge snakker om blockchain-relaterte spørsmål. Don har en Bachelor of Science (B.Sc.) grad i psykologi og statistikk fra University of Alberta. Han har også en Master of Education (M.Sc.) grad i forskningsmetodikk. Til slutt er han medlem av Canadas orden.

Alexs mor, Ana Paula Lopes, en portugiser av nasjonalitet, ble født i 1959. Hun bor i Toronto, Canada sammen med mannen sin, og hun er en sosial innovatør. & gründer, offentlig taler. Hun har en Bachelor of Arts (B.Arts) grad fra University of Toronto. Hun er anerkjent i sitt land etter at presidenten i Portugal i 2014 ga henne en Order of Merit-pris. Og akkurat som mannen hennes, ble hun medlem av Canadas orden i 2011 fire år før mannen sin.

Alex er lykkelig gift med Amy Welsman.

Alex har via sin bok som han var forfatter sammen med sin far fått mye anerkjennelse. Boken er en Toronto Star-bestselger, og den ble også en Globe and Mail. Financial Times blant andre bemerkelsesverdige organisasjoner leste og gjennomgikk boka. Harvard Business anmeldelse rapporterte også i boka. I Financial Times gjennomgang sa de

“Tapscott’s i boken deres ga en grundig, godt skrevet og balansert guide til det neste store innen teknologi”.

Alexs første eksponering for å holde en TEDx-tale var i oktober 2016 i San Francisco. Han fungerer for tiden som rådgiver i det rådgivende styret for Canadas uavhengige byrå for å opprettholde føderale valg, VALG KANADA. Han er også et rådgivende styremedlem for oppstart som Paycase og Nuco. 16. mars 2017 kunngjorde han lanseringen av International Blockchain Research Institute på DC Blockchain Summit som ble arrangert av Chamber of Digital Commerce.

INTERNASJONAL FORSKNINGSINSTITUTT FOR BLOCKCHAIN

International Blockchain Research Institute er et initiativ som samler regjeringen i Canada, andre statlige organer og selskaper i den private sektoren for å samarbeide om å bringe strålende tanker i både offentlig og privat sektorforskning, og hjelpe dem med å bygge blockchain-baserte økonomier over hele verden . Finansiering for dette instituttet vil bli hentet fra en veske finansiert av regjeringer, offentlige og private selskaper samt blockchain-oppstart..

Med dette initiativet på plass, vil en ny æra bli innledet som vil oppmuntre blockchain og cryptocurrency samfunn til å utvikle seg akkurat som internett-tech startups utviklet. Grunnleggerne av dette initiativet er IBM, Accenture, SAP, Digital Asset, NASDAQ, Centrica, PepsiCo, Liberty Global, Ontario Government, University Health Network og blockchain selskaper som WISeKey, YouBase, Cosmos, Votem, Artlery, Paycase, Nuco, osv. Det forventes at denne listen vil vokse til å omfatte medlemmer av regjeringer, private selskaper etter hvert som tiden går.

Da Alex kom med denne kunngjøringen, bemerket han fordelene med et slikt institutt som uttalte forholdet Canada har til noen av verdens ledende blockchain-forskere og startups. Dette instituttet har ansvaret for å jobbe med forskjellige strategier med oppstart for å få en blockchain-økonomi. Denne massive rollen er arbeidet til eksperter innen blockchain der de også gir startups en fri hånd når de foreslår nye ideer slik at det virker mer som et samarbeid.

Den første fasen av programmet begynte 3. april 2017 for å være ferdig 20. desember 2017. “Programleveranser” består av rapporter og verktøy som projiserer programmets konklusjoner blant medlemmene av instituttet, dvs. medlemsorganisasjoner, webinarer og ledende orienteringer.

ALEX TAPSCOTT & NEXTBLOCK GLOBAL

Dette selskapet ble grunnlagt av Alex Tapscott og Charlie Morris i 2017 i Toronto, Ontario, Canada, er et digitalt investeringsselskap. NextBlock er en av verdens ledende teknologiske oppstartsstøtter som støtter blockchain-teknologibevegelsen. Det er bare to medlemmer av dette selskapet, og de er de nevnte som Latter også fungerer som Chief Investment Officer. Samme år gikk selskapet gjennom en finansieringsprosess der de realiserte rundt tjue millioner dollar ($ 20.000.000). Finansieringsprosessen avsluttet 31. juli 2017. Den offisielle nettsiden til selskapet er www.nextblock.co, det er liten eller ingen informasjon tilgjengelig der. Men for øyeblikket er nettstedet midlertidig tilgjengelig.

Etter at den ble grunnlagt i år 2017 kunngjorde Alex at NextBlock ville fokusere på å gjøre investeringer i rommet via ICO. Lite visste vi at disse investeringene ville bli trukket av falske ICO-er.

Firmaet har blitt etterfulgt av flere kontroverser. 1. november 2017 rapporterte Forbes at firmaet feilaktig utpekte fire fremtredende blockchain-personligheter som medlemmer av sitt rådgivende styre. Etter at denne påstanden ble trukket av og etterforskning ble utført, ble det oppdaget at påstanden var sann. Som et etterspill avbryter selskapet sin offentlige noteringsplan og vil gi pengene tilbake til investorene.

BLOKKJEDEREVOLUSJON: HVORDAN TEKNOLOGIEN BINN BITCOIN ENDRER PENGER, VIRKSOMHET OG VERDEN.

Denne boka er den første publikasjonen Alex skrev sammen med sin far. Fordi de deler lignende følelser om fremtiden for blockchain og kryptovaluta. Boken ble lansert 5. mai 2016 på Rotman School of Management. Etter det startet duoen med en ti-timers bytur ved University of Toronto hvor de snakket om temaene i boka sin. Langs linjen på reisen hadde de et innendørs møte med et par forretnings- og teknologiledere og argumenterte tydelig for hvordan blockchain-teknologi ville endre hvordan virksomheter drives, hvordan internett brukes til å gjøre finansielle systemer bedre. Blockchain er kjent som en offentlig hovedbok der transaksjoner lagres, registreres, bekreftes og behandles. Denne teknologien fikk en fremtredende rolle via kryptovaluta Bitcoin og har fortsatt å være en mal for andre kryptokurrencyprosjekter.

Imidlertid argumenterer Tapscott i deres bok for at blockchain som revolusjonerer verden ville ha mye mer innvirkning enn å bli brukt til digitalisert valuta. Siden blockchain er et uredigerbart program og all informasjon om det er slettbart, gir det en følelse av sikkerhet for finansielle eiendeler. Hver deltaker i blockchain tildeles unike identiteter i form av blandinger av tall og bokstaver slik at når det er en transaksjon som blir vedtatt i kjeden, kan kilden og destinasjonen spores.

Med denne typen identifikasjon argumenterer Tapscott’s for at blockchain kan brukes til ting som stemmeprosesser. Som kjent i forskjellige klimaer, blir stemmegivning gjort av enkeltpersoner, og det er mange utfordringer knyttet til det, som involverer rigging, dobbelt stemmegivning osv. Bruk av blockchain kan bidra til å redusere og utrydde slike problemer siden det er en spesiell nøkkel til et individ. og hvis den enkelte stemmer, blir avstemningen registrert og gjort tilgjengelig i kjeden, ikke redigerbar eller slettbar.

Blockchain fjerner også feilbarheten til tredjeparter ved å gjøre gjennomsiktige, tilgjengelige, billige transaksjoner tilgjengelige. Selv om internett har eksistert i tretti år nå for å endre hvordan vi forholder oss til oss selv og vår sosiale bevissthet, sa han, måten vi handlet på var den samme gamle, ineffektive prosessen til tredjeparter. Å være et desentralisert nettverk kan også blockchain eksistere som en uavhengig struktur for å drive virksomheten til selskaper.

Boken dekker mange emner fra hva som er bitcoin, blockchain, crypto eiendeler, og bruk av blockchain og så videre. Det avmystifiserer forståelsen mange har om blockchain. Prisstigningen på Bitcoin har over tid fått mange til å miste investeringene sine og merke bransjen som svindel.

Dette er imidlertid ikke slik, og denne boken forklarer eksplisitt det. I boka lærte vi om hvilke typer kryptoaktiva som er syv i antall, dvs. kryptovalutaer som Bitcoin, plattformer som Ethereum der deltakerne kan utføre smarte kontrakter, den tredje er applikasjoner som kjører på disse nettverkene. Disse applikasjonene kalles Dapps, dvs. desentraliserte applikasjoner, og mange av dem kjører på Ethereum, NEO eller IOTA. Det er også sikkerhetstokener, og disse tokens brukes til å representere egenkapital i et selskap. Den femte typen kalles de naturlige aktiva-tokens, dvs. disse tokens er digitale eiendeler som har en tilsvarende fysisk eiendel. Den sjette kalles Crypto-samleobjekter, for eksempel CryptoKitties. Og den siste er crypto fiat-valutaer som USD Tether.

I gjennomgangen av Harvard business review publisert 1. mars 2017 ble boken forklart i lys av hvordan Blockchain endrer global finans med kryptovalutaer som Bitcoin som grenser..

Boken diskuterer også volatiliteten i kryptovalutamarkedet og hvordan man kan øke økonomien. Denne boken er et must-have for alle kryptoentusiaster og alle som ønsker å opprette en teknisk oppstart.

Du kan lese mer om boka her.

Referanser:

 1. http://www.goldmansachs.com/our-thinking/talks-at-gs/alex-tapscott.html
 2. https://www.thestar.com/news/gta/2016/05/05/don-and-alex-tapscott-predict-upcoming-digital-revolution.html
 3. https://m.nasdaq.com/article/don-tapscott-announces-international-blockchain-research-institute-cm762234
 4. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Alex_Tapscott
 5. https://www.forbes.com/sites/laurashin/2017/11/01/alex-tapscotts-crypto-vc-firm- going-public-with-100m-cad-falsely-touted-4-blockchain-stars- som rådgivere /
 6. https://blogs-images.forbes.com/laurashin/files/2017/11/AlexTapscott_c-Max-Power.jpg?width=960
 7. https://www.forbes.com/sites/laurashin/2017/11/05/alex-tapscotts-crypto-vc-firm-aborts-public-listing-will-return-money-after-falsehoods-revealed/
 8. https://www.trendingtopics.at/alex-tapscott-blockchain-revolution-ethereum-bitcoin-crypto-token-coins/
 9. https://www.crunchbase.com/organization/nextblock-global
 10. https://www.prnewswire.com/news-releases/new-digital-asset-investment-company-nextblock
 11. global-kunngjør-avslutning av overtegnet 20 millioner-finansiering-637605983.html
 12. https://www.futuretechpodcast.com/podcasts/nextblock-global-investing-in-the-next-era-of-the-internet/
 13. https://hbr.org/2017/03/how-blockchain-is-changing-finance

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me