Vrhunski tečaj Blockchain in dobavne verige!

Ta članek ponuja korelacijo med verigo verig in oskrbovalno verigo ter govori o pomembnosti in uspešnosti tečaja verige blokov in dobavne verige na 101 verigi blokov.

Povpraševanje po verigi verig verig in dobavni verigi se je v zadnjih letih močno povečalo. Blockchain, ki je revolucionarna tehnologija, se kljub vsemu izkaže za vrednega. V resnici se zdi, da je industrija dobavne verige popolnoma primerna za raziskovanje rešitev, ki temeljijo na verigah verig.

Blockchain se zelo učinkovito reši vseh vprašanj upravljanja dobaviteljske verige. Tako so velika podjetja že pripravljena vedeti več o tem. Kot rezultat tega mnogi strokovnjaki iščejo certificiranje verige oskrbe z verigami verig, da bi razumeli, kako ta tehnologija deluje in kako lahko vpliva na dobavno verigo.

Če ste torej preveč iskali blockchain za usposabljanje v dobavni verigi, ste prišli na pravo mesto.

Vpišite se zdaj: Tečaj podjetniških blokov in verig dobavne verige

Ali je industrija dobavne verige popolna?

Preden začnemo, bi morda pomislili, zakaj bi sploh razmišljali o spremembi poslovnih modelov dobavne verige. Veliko ljudi je, ki niti ne vedo za vse večje težave, s katerimi se vsako leto srečuje ta panoga. Zato se primer za verigo verig za oskrbovalno verigo iz dneva v dan samo povečuje.

Brez odprave teh vprašanj bi bilo torej izjemno težko celo neprekinjeno vnašati prihodke.

Tečaj blockchain in dobavne verige

Katera pa so ključna vprašanja v dobavni verigi, s katero se soočamo danes?

Globalizacija

Globalizacija povzroča zunanje izvajanje dobav iz več držav. Posledično postane dobavna veriga bolj zapletena za vzdrževanje. Vključitev ali sledenje vsaki podvezi ni tako učinkovito, kot bi moralo biti. Tako je v postopku veliko napak.

Hitre spremembe na trgu

Dodajanje funkcij obstoječim in napovedovanje, kaj potrošnik želi, je strašno delo. Ker se trg hitro spreminja, je težje kaj napovedati. Tudi naš tipični model ni opremljen za napovedovanje nekaterih tržnih analiz.

Skladnost in kakovost

V procesu dobavne verige si potrošniki vedno želijo visokokakovostnih izdelkov po nižjih cenah. Tako podjetja čutijo stalni pritisk, da ohranijo svojo kakovost po nižji ceni. Toda breme dela se kmalu povečuje z naraščajočimi zahtevami in posledično se kakovost izdelkov zmanjšuje.

Pomanjkanje preglednosti

V resnici nobena stranka dejansko ne ve izvirnosti izdelkov, ki jih kupuje vsak dan. Še več, niti na način ni mogoče varno vedeti, ali je izdelek verodostojen ali ne. Tako nastanejo ponarejeni izdelki in nezadovoljstvo kupcev.

Preberite več o tem, kako je pomanjkanje preglednosti ena od težav, s katero rešuje blockchain.

Korupcija

Korupcija je eno vodilnih vprašanj, s katerimi se dobavna veriga ne more spoprijeti sama. V bistvu od vsakega posameznika zahteva, da svoje naloge opravlja pošteno. Toda resnični scenarij govori drugače.

Ker lahko ljudje zlahka spremenijo vrednosti v zapuščenih omrežjih, majhna sprememba poveča večjo izgubo za podjetja.

Visoki stroški

Podjetja se v vsakem ciklu dobavne verige soočajo z visokimi stroški. Štiri vrste stroškov lahko dolgoročno pomenijo veliko izgubo za podjetje. V bistvu lahko stroški zalog, stroški kakovosti, stroški prevoza in nabave novo podjetje vsak dan zahtevajo svoj davek.

Relativno počasno

Celoten postopek ali sistem upravljanja dobavne verige še vedno temelji na starih omrežjih, kar je razmeroma počasi. Tako je bolj nagnjen k težavam in povzroča izgubo prihodkov zaradi napak.

Še več, dokončanje transakcije po običajnih kanalih traja do 3-5 delovnih dni. Skratka, zamuja s celotnim postopkom, zaradi česar je neučinkovit. To je ena temeljnih idej za uporabo verige blokov v dobavni verigi.

Slaba služba za stranke

Postopek dobavne verige vključuje tudi storitve za stranke. Ne gre samo za izdelke. Tako je brez ustrezne storitve za stranke na koncu težje graditi vrednost blagovne znamke na trgu.

V bistvu danes podjetja ne morejo zadovoljiti svojih potrošnikov. Zato počasi izgublja svojo prisotnost blagovne znamke na trgu.

Rešitev je – Blockchain!

Blockchain je glavna rešitev za to veliko nered. Kot že vidite, industrije dobaviteljskih verig potrebujejo nadgrajen sistem za reševanje teh težav. In tu vstopi blockchain.

Blockchain lahko resnično koristi in se reši vseh težav te industrije. Lahko poenostavi procese skupaj s preglednostjo. Prav tako lahko v realnem času spremlja vse, hitreje obdela transakcije.

Kot vidite, je veriga blokov ključna rešitev za vse vaše težave.

Vendar v svojem sistemu ne morete uporabljati verige blokov, dokler popolnoma ne razumete, kako to dejansko vpliva na industrijo.

Torej, če želite izvedeti več o tem, morate opraviti tečaj certificiranja verige dobavnih verig. Pravzaprav vam bo tečaj certificiranja verige verig verige blokov pomagal oceniti resnično vrednost verige verig verige.

Še več, večina teh tečajev ima tudi verigo blokov za usposabljanje v dobavni verigi.

Preberi več: Seznam 50 najboljših podjetij, ki uporabljajo tehnologijo Blockchain

Zakaj se udeležiti tečaja certificiranja za verigo verig in dobavnih verig?

Tečaj certificiranja verige blokov in dobavne verige vam bo pomagal spoznati osnovno arhitekturo tehnologije veriženja blokov. Ne da bi vedeli, kaj je ta nova tehnologija in kako deluje, je ne morete vključiti v svoj sistem.

A brez skrbi, imamo popolno rešitev za vse vaše skrbi. Tukaj na 101Blockchains ponujamo tečaj blockchain in dobavne verige samo zaradi vas. Naš tečaj bo zagotovil pravo količino verige blokov za usposabljanje v dobavni verigi, ki jo potrebujete.

Torej, preverimo, kakšno vrednost trenutno ponujamo.

Naš tečaj za podjetniške blokchains in dobavne verige

Trajanje tečaja

Tečaj 101 Blockchains Enterprise Blockchain and Supply Chain Management je učinkovito zasnovan tako, da vam na preprost način pomaga spoznati blockchain v dobavni verigi. Naš tečaj vam bo vzel le en mesec, da ga boste spoznali.

V bistvu smo celoten tečaj upravljanja verig blokov in dobavne verige razdelili na 4 tedne.

Vsak teden potrebujete le 3-4 ure časa. Očitno je vse na spletu. Torej se lahko kadar koli vpišete vanj!

Druga odlična lastnost je, da ponujamo prilagodljiv načrt učenja. To pomeni, da se lahko učite s svojim tempom. Tudi če nimate prostega časa 3-4 ure na teden, lahko tečaj kadar koli zaustavite.

Tečaj upravljanja verig blokov in verig vam lahko zagotovo pomaga pri učenju procesa veriženja blokov verige.

Vpišite se v tečaj dobavne verige in verige blokov, če –

 • Spodbujajo poslovanje podjetja
 • Želite verigo blokov vključiti v poslovne procese podjetja
 • Želite povečati svoje strokovne spretnosti v blockchainu
 • Želite zaslužiti z blockchain je preoblikovanje dobavne verige

Kot lahko vidite, vam ponudbe tega tečaja lahko pomagajo pri poslovni strategiji blockchain vašega podjetja.

Pregled tečaja Blockchain v dobavni verigi

Tečaj upravljanja verig blokov in oskrbovalne verige je posebej zasnovan za strokovnjake, ki želijo spoznati praktično stališče verige blokov v dobavni verigi.

Še več, tečaj se poglobi tudi v to, kako blockchain prizadene dobavno verigo podjetja.

Kot že veste, blockchain že moti tipične modele dobavne verige. Sodeč po tem, kako nastaja, brez integracije verige blokov ne morete pričakovati, da boste preživeli motnje.

Torej, učenje o digitalni preobrazbi v tem tečaju upravljanja verig blokov in dobavne verige je zelo pomembno.

Kakorkoli že, naš tečaj blockchain in SCM vas bo tudi seznanil s postopkom dobavne verige. Za popoln razvoj uspešne rešitve blockchain pa boste potrebovali smernice naših tečajev.

Podobno bodo tudi prodajalci programske opreme in svetovalci imeli veliko koristi od našega tečaja veriženja blokov in dobavne verige. Ta tečaj vam bo pomagal postati dovolj usposobljeni za razumevanje osnovne arhitekture blockchain. Poleg tega boste izvedeli, kako prepoznati funkcije, ki ustrezajo potrebam katere koli stranke.

Se še niste pripravljeni zavezati? Vedno lahko preizkusite naš brezplačni tečaj za osnove podjetniških blokov.

Kaj boste dobili na našem tečaju blockchain in dobavne verige

Naš tečaj blockchain in dobavne verige ponuja svetovalcem, vodjem podjetij, razvijalcem programske opreme vsa potrebna orodja za boljše razumevanje celotnega koncepta.

Poleg tega lahko prepoznate, kateri deli oskrbovalne verige lahko koristijo obstoječe poslovne blockchain aplikacije.

Tečaj blockchain in dobavne verige bo zajemal naslednje teme –

 • Osnove upravljanja dobavne verige
 • Kako lahko ustvarite vrednost z upravljanjem dobavne verige
 • Trenutne rešitve blockchain za podjetja v dobavni verigi
 • Resnični in možni primeri uporabe verige verig blokov
 • Kako lahko integrirate aplikacijo blockchain podjetja v svoj model dobavne verige

Preberi več: Kako uporabiti verigo blokov za opolnomočenje vašega podjetja?

101Blockchains je več kot dovolj, da vas opremi z vsem tehničnim znanjem v vašem blockchainu za usposabljanje v dobavni verigi. Še več, prav tako vas bomo pripravili na soočanje z vsemi resničnimi vprašanji te panoge.

Kombinacija je več kot učinkovita, da vas usposobi za digitalno preobrazbo podjetja v blockchainu.

Predlagamo vam, da se zdaj vpišete v naš tečaj in se čim prej pripravite na revolucijo.

Vpišite se zdaj: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) tečaj

Kaj vsebuje tečaj dobavne verige in blokčejna veriga?

Celoten tečaj smo ločili na 4 različne module, kjer vsak modul vsebuje poglavja o temi. Ko se boste lotili enega po enega modulov, se bo razumevanje tehnologije porazdeljene knjige zaostrilo.

Upoštevajte pravilen vrstni red in ne preskočite nobenih modulov ali lekcij. Če v resnici skočite na zadnje module, namesto da bi šli skozi prve, boste težko razumeli.

Kakorkoli že, poglejmo gradivo te dobavne verige in tečaja veriženja blokov.

Modul-1: Osnove upravljanja dobavne verige

Že prvi modul naše tečaja dobavne verige in verige blokov vas bo seznanil s poslovnimi postopki dobavne verige. Poleg tega bo zajemal primere iz industrije, ki vam bodo pomagali razumeti odgovornosti in vloge, ki jih boste morda morali sodelovati kot vodja.

V resnici je ta modul izjemnega pomena za vse, ki iščejo priložnost za zaposlitev v tej panogi. Ker vam bo pomagal spoznati odgovornosti, boste morda morali igrati v poslovnem okolju.

Ko končate prvi modul našega tečaja dobavne verige in verige blokov, boste pripravljeni razumeti naslednji modul.

Imelo bo –

 • Poglavje 1: Kaj je dobavna veriga?
 • Poglavje 2: Delovne odgovornosti vodje dobavne verige

Modul 2: Kako je upravljanje dobavne verige odgovorno za ustvarjanje vrednosti

Ko končate ta modul, lahko končno cenite postopek ustvarjanja vrednosti v poslovnih procesih podjetja z uporabo dobavne verige. Poleg tega bo ta modul vseboval tudi dodatne sezname SCM, ki vsebujejo vrednosti ključev.

Še več, dobili boste tudi praktično orodje za oceno, kako lahko v svojem podjetju izmerite vrednost upravljanja ponudbe porcelana.

V bistvu bo modul v tem tečaju verige dobavnih verig zajemal –

 • Poglavje 1: Obratovalni kapital in vrednost podjetja
 • 2. poglavje: Kako izmeriti svojo rešitev SCM s pomočjo ekonomsko dodane vrednosti ali EVA modela
 • Poglavje 3: Upravljanje dobavne verige, ki vpliva na obratna sredstva

Modul-3: Primeri blokovnih verig za primere uporabe dobavne verige iz resničnega sveta

Tretji modul v našem tečaju verige dobavnih verig se bo začel s pregledom dinamike pretoka SCM. S tem lahko učinkovito razvrstite aplikacijo blockchain podjetja.

Najboljši del tega modula je, da boste dobili veliko primerov dejanskih primerov uporabe v več sektorjih dobavne verige in verige blokov..

Tako vam bo zagotovo pomagal tudi učinkoviteje opisati svoje projektne ideje.

V 101Blockchains nenehno raziskujemo resnične primere, ki vam lahko pomagajo pri sprejemanju blockchain-a v vašem podjetju. Tako boste vedno kadar koli prejeli posodobljeno vsebino od nas.

Modul v našem tečaju verige dobavnih verig bo zajemal –

 • Poglavje-1: Vpliv verige blokov na tokove dobavne verige
 • Poglavje 2: Resnični primeri podjetniške verige verig za primere uporabe dobavne verige

Modul-4: Implementacija verige blokov v dobavni verigi

To je zadnji modul našega blockchaina v tečaju dobavne verige. V tej boste dobili predlogo, ki bo ocenila postopek dobavne verige v verigi blokov. Poleg tega je orodje koristno pri določanju prednosti nekaterih funkcij v vaših podjetniških rešitvah veriženja blokov.

Ko boste torej dobili orodje in se ga naučili uporabljati, boste lažje začrtali svojo strategijo za digitalno preobrazbo blockchain.

Bonusno gradivo

Predloga za preslikavo postopka dobavne verige v primerjavi s podjetniško verigo verig. To je uporabna predloga, ki ponuja popolno oceno, kateri postopek bi moral v vašem projektu dobavne verige uporabiti integracijo podjetniške verige blokov.

Imeli boste možnosti za izbiro in podajanje vnosov. Po tem vam bo model predstavil poslovni učinek vaše rešitve preoblikovanja. Še več, lahko se tudi naučite, kako težko ga je uvesti v vašem trenutnem scenariju podjetja.

Na podlagi teh rezultatov lahko izdelate popoln načrt.

Vključen bonus material

Ekskluzivni intervjuji

Pridobite dostop do ekskluzivnih intervjujev z vrhunskimi strokovnjaki in strokovnjaki za blockchain na svetu.

Delovna predloga

Uporabite uporabno predlogo, da se boste v svoji rešitvi na več načinov odlikovali.

Osebno vodenje

Ko se prijavite na tečaj, si zagotovite našo vrhunsko podporo, navodila po e-pošti in preglednice za tedensko usposabljanje.

Preberi več:Blockchain Implementation Guide: Opolnomočite svoje podjetje

Kdo je primeren za naš tečaj?

Tečaj je posebej zasnovan za pomoč pri učenju verige verig dobavnih verig za strokovnjake iz industrije, svetovalce, starejše vodje, poslovne voditelje itd. S tem tečajem lahko pričakujete, da boste razumeli tehnologijo veriženja blokov in njen vpliv na dobavno verigo.

Če ste –

 • Poslovni analitik
 • Poslovni vodja
 • Svetovalec
 • Odločevalec
 • Strokovnjak za trženje
 • Vodja inovacij
 • Vodja programov in izdelkov
 • Industrijski strokovnjak
 • Podjetnik

Potem ste primerni za obisk našega tečaja. V bistvu je vsak, ki se močno zanima za tehnologijo veriženja blokov v dobavni verigi, upravičen do našega tečaja. Še več, poskrbeli smo, da boste spretni, če boste nadaljevali kariero na tej poti.

Vpišite se zdaj:Tečaj podjetniških blokov in verig dobavne verige

Ali vključuje potrdilo?

Na žalost za ta tečaj za zdaj ne ponujamo certificiranja verige dobavnih verig. Vendar delamo na tem. Če je pridobitev certifikata v tej temi vaš glavni cilj, predlagamo, da si ogledate naš tečaj Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP).

V tem tečaju smo zajeli tudi upravljanje dobavne verige in verigo blokov. Poleg tega vam bo ta tečaj ponudil tudi certifikat.

Ni nujno, da gre za certificiranje dobavne verige blockchain. Vendar lahko to potrdilo predstavite svojemu podjetju in tako podkrepite svoje strokovno znanje na tem področju.

Kakorkoli že, upajmo, da bomo v prihodnosti uvedli certificiranje verig blokov in dobavne verige. Do takrat vam priporočamo, da si ogledate vse tečaje.

Pogosta vprašanja o našem tečaju

Pogosta vprašanja-1: Ali se lahko kdo prijavi na ta tečaj?

To je velik Da! Naš tečaj je odprt za kakršne koli strokovnjake ali strokovnjake, ki želijo razumeti proces blockchain v podjetju in kako vpliva na sektorje dobavne verige..

Tečaj je posebej zasnovan za pomoč pri učenju verige dobavnih verig za industrijske strokovnjake, svetovalce, starejše vodje, poslovne voditelje itd..

FAQ-2: Ali bom sodeloval s skupino?

Da, popolnoma! Verjamemo, da lahko študent zelo koristi in razjasni vsa vprašanja, ki jih ima v mislih, če sodeluje z našo ekipo. Zato poskrbimo, da je naša ekipa tu, da vam v celoti podpre in z veseljem odgovori na vsa vaša vprašanja.

To je tisto, kar preostalim tečajem tam izredno primanjkuje. Še več, najboljše je, da pridete do naših učnih forumov in komunicirate tudi z drugimi študenti.

FAQ-3: Kako je zgrajen tečaj?

Ta tečaj smo zasnovali tako, da traja 4 tedne. V vsaki seji boste morali vložiti 3-4 ure! Torej, v 16 urah lahko dejansko zaključite naš tečaj. Vendar pa lahko traja več časa, če ne morete prihraniti 3-4 ure na teden.

Pogosta vprašanja-4: Zakaj naj se udeležim tega tečaja od 101Blockchains?

V resnici se naši tečaji razlikujejo od ostalih tam zunaj. Najprej se tečaje osredotočamo izključno na povezovanje verige blokov s poslovnimi procesi v podjetju, saj je obseg verig blokov v podjetju impresiven. Na žalost tega nima veliko tečajev.

Posledično lahko postanete strokovnjak s tehničnega vidika, a ko gre za poslovno perspektivo, vam bo primanjkovalo veliko časa. Torej vam je težko voditi projekt s poslovnega vidika, ko ste v poslovnem okolju.

Če pa se vpišete na naše tečaje, lahko enostavno vzpostavite povezavo med obema panogama – verigo blokov in dobavno verigo.

Drugič, pogosteje posodabljamo tečaje in poskrbimo, da so vse informacije v lekcijah ustrezne trenutnim scenarijem.

Nazadnje naši tečaji niso namenjeni samo zaposlenim, temveč tudi delodajalcem. Z našimi trdnimi smernicami lahko tudi vi v hipu postanete strokovnjak za veriženje blokov.

Na koncu

Sektor upravljanja dobavne verige se ukvarja z veliko vprašanji, vendar z zelo omejenimi rešitvami. Tu lahko veriga verig v dobavni verigi postane naslednja odskočna deska za človeštvo. V resnici blockchain obstaja že kar nekaj časa in že močno vpliva na industrijo dobavne verige.

Torej, možna rešitev za vas je, da se prijavite na tečaj za certificiranje verige verig in verig dobaviteljev, preden tudi to moti vaše podjetje. Skrajni čas je, da spremenite svoje poslovne modele in pridobite verigo blokov za usposabljanje v dobavni verigi. In z našim tečajem lahko zdaj to storite bolj enostavno.

Torej, obvezno si oglejte najobsežnejši tečaj Blockchain and Supply Chain Online.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map