Vodič za strokovnjake: Kako pridobiti certifikat Blockchain?

Želite napredovati z enim izmed najboljših certifikatov Blockchain? Naučimo se od strokovnjakov, kako lahko pridobite certifikat Blockchain.

Blockchain tehnologija je nedvomno prinesla novo revolucijo v pristopih za upravljanje podatkov in poslovanje v digitalnem svetu. Blockchain je v približno enem desetletju od njegove uvedbe prišel precej dlje, kot je bilo pričakovano. Zdaj blockchain ni več omejen na Bitcoin in obstaja veliko panog, ki blockchain uporabljajo za različne aplikacije.

Najpomembneje pa je, da vlade prepoznavajo tudi vrednost verige blokov, saj se je povečalo število vladnih projektov, ki temeljijo na verigi blokov. Zato je za številne nadobudne kandidate, ki želijo začeti kariero v blockchainu, potrditev blockchaina potrebna ura..

Vendar mnogi kandidati nimajo posebnih navodil za pripravo na certificiranje v verigi blokov. Hkrati obstaja veliko ponudnikov, ki na svojih platformah zahtevajo vrhunske certifikate blockchain. Naslednja razprava naj bi zagotovila podroben vtis koristnih napotkov za svežje, da bi izpolnili pogoje za želeno certificiranje verige blokov.

Vpišite se zdaj:Brezplačni tečaj za osnove podjetniških blokov

Zakaj je potrjevanje Blockchain pomembno?

Preden nadaljujete s pripravami na blockchain certifikate, je pomembno razumeti pomen certificiranja. Blockchain tehnologija ima izjemen potencial za preoblikovanje sveta tehnologije, kot ga poznamo. Blockchain je na primer zagotovil ustrezno varnost za prenos informacij, hkrati pa izboljšal preglednost glede transakcij.

Trenutno blockchain služi temeljem sistemov upravljanja in finančnih ter zdravstvenih evidenc. Zato lahko najboljši blockchain certifikati pomagajo izkoristiti priložnosti za zaposlitev, ki se nenehno pojavljajo v blockchain tehnologiji. Razlika v spretnostih na trgu verig blokov predstavlja poleg finančnih spodbud tudi močan zagon za ocene plač. Poleg tega vam strokovno znanje o blockchainu daje tudi možnost sodelovanja v futuristični tehnološki revoluciji.

S sprejemanjem blockchain-a, ki stalno narašča, bi lahko strokovnjaki s certifikatom blockchain uživali boljše stopnje varnosti zaposlitve. Drug pomemben razlog za izbiro certificiranja blockchain je raznolikost kariernih vlog v blockchainu. Kandidati lahko opravljajo vloge razvijalcev blockchain, vodje blockchain projektov, arhitekta blockchain rešitev, svetovalca za blockchain, inženirja za kakovost blockchain in inženirja blockchain UX.

Zato ni nobenega dvoma, da bi vam vrhunski certifikati blockchain zlahka pomagali zgraditi varno kariero v blockchainu. Z zmogljivostjo varnosti zaposlitve, dostopom do več delovnih vlog, možnostjo sodelovanja v sodobni tehnološki revoluciji in različnimi možnostmi za razvoj kariere se je smiselno začeti pripravljati na želeni blockchain certifikat po vaši izbiri..

Obljube s certifikati blockchain lahko vsekakor zmanjšajo intenzivnost priprav, potrebnih za isto. Vendar je pomembno vedeti, kakšne so idealne prakse za pridobitev certifikata blockchain za zagotavljanje omejenih zastojev. Tu je nekaj pomembnih napotkov, ki jih morate imeti v mislih, da nadaljujete s svojim potovanjem po kvalificiranju želenega certificiranja blockchain.

Želite postati strokovnjak za Blockchain? Oglejte si najboljše nasvete za začetek kariere Blockchain s strani strokovnjakov.

Izberite pravi certifikat Blockchain

Eden prvih dejavnikov, ki gre na pot, da postanete certificirani strokovnjak za blockchain, je izbira certifikata. Kandidati naj izberejo idealno verifikacijo verig blokov, preden začnejo s pripravami. Prvi korak na vašem potovanju je lahko zapleten, še posebej pri toliko ponudnikih, ki ponujajo različne programe certificiranja blockchain.

Iz širše perspektive se vam zdi, da so vsi certifikati primerni za vašo kariero. Vendar pa morate zaokrožiti določeno potrdilo glede na delovno vlogo, ki jo želite opravljati v verigi blokov. Zanimivo je, da lahko dostopate do različnih vrst certificiranja verig blokov, osredotočenih na določene vloge, kot so razvijalec blokov, arhitekt blokov ali strokovnjak za varnost blokov. Ko imate jasen vtis o svojih poklicnih ciljih v verigi verig, lahko enostavno izberete idealno potrdilo za verigo blokov.

Nato morate nekaj poudarka dati platformi, ki ponuja certifikat. Čeprav se potrdilo zdi povsem legitimno, ga je treba vedno več raziskati. Oglejte si preglede ponudnika certificiranja skupaj z njihovimi izkušnjami in izkušnjami pri zagotavljanju blockchain certifikatov.

 • Vseeno izberite tečaj Osnove blokchaina

Po izbiri najboljših blockchain certifikatov glede na vaše poklicne želje lahko enostavno preidete na naslednje stopnje. Vendar mnogi kandidati nimajo jasnosti glede certifikacijskih izpitov, še posebej, če so začetniki. Zato je zelo pomembno, da se takšni kandidati odločijo za brezplačne temeljne tečaje o verigi blokov. Tudi če ste zaključili s certifikatom blockchain za nadaljevanje, se lahko za učenje zanesete na brezplačne tečaje o osnovah blockchaina.

Brezplačni osnovni tečaj blockchain vam pomaga izboljšati zaupanje v tehnologijo blockchain. Hkrati lahko v verigi blokov najdete tudi boljše možnosti za razumevanje temeljne terminologije in drugih osnovnih konceptov. Temeljna znanja in spretnosti v tehnologiji veriženja blokov lahko kandidatom pomagajo pri izbiri idealne poklicne poti v verigi verig. Hkrati pa vam osnovni tečaji o blockchainu pomagajo zgraditi ustrezne temelje za vaše blockchain potovanje.

 • Spoznajte platforme Blockchain

Ko ste razvili tekoče znanje v blockchain osnovah, morate razviti znanje o različnih blockchain platformah. Blockchain certifikati se osredotočajo na poslovne platforme blockchain, kot so Corda, Ethereum in Hyperledger Fabric. Zanimivo je, da bi morali imeti kandidati tudi možnost razlikovanja med delovanjem teh platform.

Celo netehnične vloge delovnih mest v blockchainu zahtevajo delovno znanje o platformah blockchain v podjetju. Strokovno znanje ambicioznega kandidata na podjetniških blockchain platformah zagotavlja njegovo sposobnost pridobivanja poslovne vrednosti. Poleg tega znanje o podjetniških blockchain platformah pomaga kandidatom pri učinkoviti komunikaciji rešitve blockchain s strankami.

 • Poiščite prave knjige

Naslednji pomemben mejnik v pripravah kandidatov za certificiranje verig blokov se nanaša na knjige. Čeprav je domena verige blokov razmeroma nova, so se številni avtorji v svojih knjigah lotili različnih konceptov verige blokov. Knjige nudijo bistveno teoretične temelje za gradnjo vašega konceptualnega strokovnega znanja o blockchainu.

S pravilnim naborom knjig glede na teme, zajete v želenem certifikatu, bi se soočili z omejenimi težavami pri močnem začetku vašega potovanja. Knjige prinašajo tudi zagotovilo o verodostojnosti avtorjev knjig na podlagi njihove vpletenosti v verigo blokov. Tako imajo lahko kandidati vedno verodostojno referenčno točko, kamor se lahko vrnejo kadar koli med pripravljalnim potovanjem.

Preveri zdaj:Top 5 knjig o blockchainu in kriptovalutah

 • Previdno ocenite izpitne teme

Zdaj bi se morali kandidati osredotočiti na pripravo na blockchain certifikate po svoji izbiri. Najpomembnejši korak pri pripravi je temeljit pregled tem certifikacijskih izpitov. Podroben pregled tem, ki jih zajema certifikacijski izpit, predstavlja osnovni okvir, na katerem lahko kandidati gradijo svoje načrte priprav. Spretnosti, izmerjene na certifikacijskem izpitu, ponujajo tudi splošen vtis o vsebini, ki jo je treba opraviti na izpitu.

Poleg opisa izpitnih veščin bi morali kandidati opaziti tudi domensko delitev tem skupaj z utežjo posamezne domene. Nato se lahko poglobite v podrobnosti o podtemah, zajetih v vsaki domeni. Vse te vaje vam bodo pomagale, da boste formalno razumeli izpit in vrste vprašanj, ki jih lahko pričakujete na izpitu.

 • Upoštevajte ustrezen načrt študija

Zdaj, ko imate podroben vtis o temah, ki jih želite zajeti za certificirano potrdilo strokovnjaka za blockchain po vaši izbiri, lahko sestavite razumen načrt študija. Načrt študija je pomembno orodje pri pripravi kandidatov na izpite za certificiranje verige blokov. Kandidati lahko z načrtom študija določijo mejnike za vsako domeno na izpitu za certificiranje.

Poleg tega lahko kandidati v urniku priprav pripravijo tudi ustrezne časovne vrzeli, da se prilagodijo praktičnim vajam. Načrt študije ne pomaga le pri organizaciji priprav kandidatov za certificiranje verig blokov, temveč tudi izboljšuje njihove sposobnosti upravljanja urnika. Posledično lahko učinkovito upravljate svoje druge naloge, ne da bi morali pri tem narediti kompromise pri pripravah.

Vendar pa je pomembno tudi ohraniti neomejeno odgovornost do načrta študije za doseganje najboljših rezultatov. Ne morete pričakovati, da bo načrt študije prinesel želene rezultate, če se mu ne boste pravilno držali. Zato je smiselno prositi družino ali prijatelje, da vam pomagajo vzdrževati pravilno rutino pri sledenju načrtu študija.

Želite povišati svojo kariero v Blockchainu z enim najboljših certifikatov za Blockchain? Preverite, kako lahko postanete Certified Blockchain Expert.

 • Tečaji za uspeh

Med številnimi dejavniki, ki so ključnega pomena pri pripravah za pridobitev statusa certificiranega strokovnjaka za blockchain, bi imelo levji delež vedno usposabljanje. Usposabljanje, učilnica ali splet so zelo pomembni za kvalifikacijo izpita za certificiranje blockchain po vaši izbiri. Samostojno učenje je nedvomno strašno orodje za okrepitev začetnih priprav. Vendar pa lahko gre le tako daleč, da zajema osnovna vprašanja na izpitih za certificiranje blockchain. Tečaji strokovnega usposabljanja vam lahko pomagajo pridobiti strokovno perspektivo na izpitih za certificiranje blockchain.

Najpomembneje pa je, da se kandidati lahko seznanijo z najboljšimi praksami za pristop k vsaki temi na certifikacijskem izpitu. Kasneje je strokovno znanje učiteljev in inštruktorjev na spletnih tečajih poklicnega certificiranja koristno za kandidate. Strokovno znanje inštruktorjev lahko kandidatom pomaga pri zaznavanju praktičnih vidikov tehnologij ali konceptov, o katerih se učijo. Poleg tega tečaji strokovnega usposabljanja kandidatom pomagajo tudi pri pridobivanju prednosti osebnega usposabljanja. Z možnostjo odzivne strokovne podpore, ki jo imajo na voljo, se kandidati zlahka zanesejo na spletna izobraževanja za brezšivne priprave.

Vendar pa je tudi smiselno, da se za ustrezne premisleke odločite za tečaje usposabljanja za verificiranje verig blokov. Najprimernejša možnost za kandidate, da izberejo tečaje usposabljanja za certificiranje blockchain, je sam ponudnik certifikatov. Če najdete ponudnika certificiranja blockchain s prilagojenimi tečaji za certificiranje, potem imate pravo izbiro. Objekt certifikacijskih tečajev natančno po blockchain certificiranju po vaši izbiri odnese veliko težav. Na primer, kandidatom ni treba vlagati časa ali sredstev v iskanje tečaja, ki ustreza njihovemu želenemu certifikatu. Poleg tega tečaji certificiranja s strani ponudnika certifikatov zagotavljajo verodostojnost učnih gradiv v tečaju.

Preveri zdaj:Tečaji za certificiranje blockchain

 • Razvijte praktične izkušnje

Vadba je tudi neizogibna zahteva za kvalificirane blockchain certifikate po vaši izbiri. Mnogi kandidati ne razumejo pomena praktičnih praktičnih vaj pri pripravi na certifikate. Ne zadostuje, če ste na izpitu za certificiranje blockchain-a izpustili vse teoretične koncepte. Nasprotno, poznati morate različna orodja in platforme blockchain. Učinkovite praktične praktične izkušnje lahko pomagajo kandidatom pri učinkoviti uporabi tehnologije veriženja blokov za različna vprašanja na izpitu za certificiranje. Poleg tega so praktične izkušnje ključnega pomena za enostavno reševanje nalog, ki temeljijo na scenarijih, na izpitih za certificiranje veriženja blokov.

 • Osredotočite se na poslovne spretnosti

Številna navodila za pripravo na verifikacijo blockchain se ne bi osredotočala na potrebo po dodatnih spretnostih poleg certifikatov. Če želite postati certificirani strokovnjak za veriženje blokov, morate razviti tudi poslovne veščine. Kot lahko opazite, tehnologija blockchain pridobiva prepoznavnost v različnih panogah.

Torej imate priložnost, da izkoristite možnosti karierne verige blockchain v različnih panogah. Kot certificirani strokovnjak na področju veriženja blokov morajo kandidati imeti sposobnost uporabe verige blokov za reševanje poslovnih vprašanj.

Zato so nekatere pomembne poslovne veščine, kot so komunikacija, timsko delo in vodenje, ključnega pomena za kandidate, ki si želijo postati blockchain profesionalci. Strokovnjaki za blockchain bi morali nadzorovati delo mnogih drugih strokovnjakov, kar pomeni potrebo po učinkovitem upravljanju. Strokovnjak za veriženje blokov s samo potrdilom morda ne bo vedno prva možnost za delodajalca.

Pomembno je pridobiti pomembne Blockchain veščine, da postanete pripravljeni na prihodnost. Oglejte si najboljše Blockchain veščine, ki jih morate imeti.

 • Izkoristite prednosti skupnosti

Končni predlog za kandidate, ki želijo počistiti certifikat blockchain in postati vrhunski strokovnjaki za blockchain, je sodelovanje skupnosti. Ker je blockchain razmeroma nova tehnologija, se kandidati lahko soočajo s težavami pri iskanju idealnih virov za usposabljanje. Najboljši del skupnosti blockchain je priložnost za interakcijo s somišljeniki. V teh skupnostih lahko najdete številne strokovnjake za področje in začetnike na področju veriženja blokov. Blockchain skupnosti prinašajo izjemno prednost pri razvijanju vašega znanja o blockchainu tako s pridobivanjem kot s skupno rabo.

Preberite tudi:

 • Kako postati Certified Enterprise Blockchain Professional?
 • Kako postati Certified Enterprise Blockchain Architect?
 • Kako postati certificirani strokovnjak za varnost blokov?

Spodnja črta

Na koncu je jasno razvidno, da lahko postanete certificirani strokovnjak za blockchain s pravim certifikatom. Za kandidate pa je pomembno tudi opozoriti, da potrdilo ni zagotovilo za zaposlitev. Po drugi strani certifikati niso absolutni dokaz strokovnosti strokovnjaka za blockchain.

Zato se je za poklicni razvoj nujno osredotočiti na praktične izkušnje v resničnih projektih z različnimi delovnimi vlogami. Kandidati, ki želijo pridobiti certifikat blockchain, bi lahko uporabili različne primere uporabe in praktične laboratorijske vaje za preizkušanje rok z različnimi tehnologijami blockchain. 101 Blockchains ponuja zanesljive in verodostojne vire za usposabljanje in raziskave v blockchainu.

Zainteresirani kandidati lahko dostopajo do treh različnih vrst certifikatov, kot so Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP), Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA) in Certified Blockchain Security Expert (CBSE) certifikat. Z zaupanjem številnih vrhunskih imen na področju tehnologije, povezanih z 101 Blockchains, je lahko vaš prehod do plodne blockchain kariere. Torej, če želite postati strokovnjak za veriženje blokov, potem takoj sprejmite prvo odločitev!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map