Ultimate tečaj Blockchain in Trade Finance!

Tečaj blockchain in trgovinsko financiranje danes roji trg. Toda ali je kateri od njih opremljen, da vas vodi skozi vaše blockchain potovanje? Pravzaprav vam večina teh tečajev sporoči le delček potenciala, ki ga ima.

Tako je lahko že od samega začetka težje najti pravo rešitev. Blockchain in trgovinsko financiranje hitro pridobivata priljubljenost. Prednosti blockchaina v trgovinskem financiranju so izjemne. Če svojega projekta trenutno ne morete začeti, lahko zaostanete.

Če torej iščete popolno rešitev, imamo to prav tukaj na 101Blockchains. Danes bom obravnaval enega naših najboljših tečajev v tej niši.

Torej, poglejmo!

Vprašanja v industriji financiranja trgovine

Industrija ima trdovratno strukturo, ki je videti polna vprašanj. Ne glede na to, kako podjetje poskuša digitalizirati postopek, se vseeno ne bo znebilo vseh zapletov. Poglejmo, kaj so to –

Nizka uporabniška izkušnja

Tu so predvsem kupci izvozniki in uvozniki. Ker je postopek zapleten, nastajajo papirji, dolga čakalna doba, nizka stopnja gotovosti, brez preglednosti, pomanjkanje zaupanja itd..

 

Povečanje pritiska na stroške

Akreditiv je drag postopek tako za banko kot za podjetje. Po drugi strani pa reševanje v primeru sporov traja veliko časa skupaj z denarjem.

 

Znatna regulativna obremenitev


Z vzponom svetovne trgovine podjetja zdaj trgujejo z različnimi državami hkrati. Toda ohranjanje vseh mednarodnih trgovinskih predpisov po vsej državi je zapleten postopek. Največkrat je nagnjen k napakam, ki vodijo do glob.

 

Tveganja za izdelke

Trgovanje z izdelki v mednarodni trgovini je tvegana poteza. Izvoznik ne ve, v kakšnem stanju bo izdelek po dostavi. Ali pa če bo uvoznik pošiljko ponovno odpoklical ali ne.

 

Proizvodna tveganja

V bistvu imajo ti izdelki nekakšno edinstveno lastnost, prodajalec pa jih mora prilagoditi, dokler kupec z njimi ni zadovoljen. Še več, morebitne težave s pošiljko jih bodo stale, saj jih ne morejo prodati drugim kupcem.

 

Tveganja pri prevozu

Če transportna ali tovorna ladja ni popolnoma opremljena za spreminjanje vremena ali okolja, potem ohranjanje izdelkov postane velik problem.

 

Valutna tveganja

Ker se devize ves čas spreminjajo. Pretvorba valut se bo vedno zvišala ali zniževala. Torej lahko izgubite denar, ko se cene pretvorbe znižajo.

 

Ali jih Blockchain lahko popravi?

No, ja, blockchain jih lahko vse popravi. Najboljše je, da je že preizkušen in že brez težav rešuje vsa vprašanja.

Tako je čas, da se udeležite tečaja veriženja blokov in trgovanja ter se prepričate sami.

 

Kako vam lahko tečaj Blockchain in Trade Finance pomaga

Tečaj Blockchain in trgovinsko financiranje vam lahko pomaga spoznati tehnologijo in kako lahko vpliva na trgovinsko financiranje. Če ne veste, kako tehnologija deluje, je ne morete uporabiti kot sredstvo za nadgradnjo svojih starih modelov poslovanja.

Torej, učenje blockchain trgovinskega financiranja lahko močno poveča vaš položaj.

A brez skrbi, tu smo, da vam zagotovimo podporo. Tu se pri 101Blockchains ponašamo z našim tečajem blockchain za trgovinsko financiranje. Z nami ob vas vam ne bo ovira, da si zagotovite svoje mesto na tej spreminjajoči se tržnici.

 

Naš tečaj za podjetniške blokovne verige in trgovinsko financiranje

Trajanje tečaja

101Blockchains Enterprise blockchain in tečaj financiranja trgovine ponujajo trenutno najbolj napredne in posodobljene informacije na trgu. Najboljši del tega čudovitega tečaja je, da ga boste potrebovali le en mesec! Torej, začnite zdaj!

Poskrbeli smo, da imate vedno prilagodljivo hitrost učenja. Tako smo predstavili tečaj tržnega financiranja in veriženja blokov, ki bo potekal v 4 tednih.

Ali veste, kaj je najboljši del??

Vsak teden traja le 3-4 ure, da zaključite poglavje ali modul. Tako bi vam moralo biti zdaj vse veliko lažje. Še ena odlična značilnost našega tečaja je, da poskrbimo, da se vse vaše učenje odvija v spletu.

Torej, ne glede na to, kje ste, lahko vedno izberete naš tečaj za financiranje trgovine in blockchain ter se začnete učiti blockchain za financiranje trgovine.

Še več, če ste že začeli s tečajem, vendar še niste končali poglavja, ne skrbite. Video predavanja lahko kadar koli zaustavite!

Ali lahko postane bolj prilagodljiv od tega?

To je eden redkih razlogov, zakaj naš tečaj za trgovinsko financiranje in blockchain tako močno izstopa iz množice.

Kakorkoli že, naš tečaj za trgovinsko financiranje in blockchain je tu, da vam pomaga pri iskanju učenja blockchain za trgovinsko financiranje.

Vpišite se na tečaj blockchain v trgovinsko financiranje, če –

 • Želite ceniti, kako blockchain digitalizira tradicionalne papirnate poslovne sisteme
 • Poskušajo izvedeti, katera podjetja za financiranje trgovine tožijo blockchain za svoje poslovanje
 • Želite pridobiti tehnično razumevanje podjetniških blockchain platform in kako vplivajo na procese financiranja trgovine
 • Nestrpni ste, da prepoznate primere verjetne uporabe v tem sektorju za vašo osebno rešitev trgovinskega financiranja blockchain.

 

Pregled tečaja Blockchain in Trade Finance

Razvoj tehnologije veriženja blokov med vsemi drugimi inovativnimi tehnologijami ustvarja nov spekter za sektor financiranja trgovine. Kot veste, je sektor trgovinskega financiranja v milji zaostanka v rasti digitalizacije.

Ta sektor se večino časa utaplja v ogromnem kupu papirjev, skupaj z ročnimi menjalnicami bank, ki so nagnjene k napakam.

Poleg tega je na tem področju največ digitalizacije, ki jo vidite na tem področju, uporaba datotek PDF, faksov ali e-pošte. Očitno to ni dovolj za uspeh sektorja financ za trgovino.

V prejšnjem letu se je digitalna preobrazba začela počasi premikati od ročne papirologije do digitalnih kopij nekaterih elementov, kot so akreditiv in tovorni list.

Vendar tudi ta preobrazba manjka. Kako?

V resnici vse trgovinske stranke do njih ne morejo dostopati ves čas. Še več, zdi se, da ima vsak svojo različico, ki se oddaljuje od nenehnih resničnih podatkov.

Tako je prisotnost blockchainov trenutno zelo potrebna.

Tako smo oblikovali naš globalni tečaj blockchain za financiranje trgovine, da bi vas posebej poučili o tej temi. Vodili vas bomo skozi vse trenutne podjetniške blokchain platforme, ki so najbolj primerne za industrijo trgovinskega financiranja.

Še več, tečaj globalnega financiranja trgovinskega financiranja se osredotoča tudi na to, da se naučite, kako se blockchain lahko znebi politik na papirju. Poleg tega bo naš tečaj zajemal tudi, kako lahko te sheme uporabite za vplivanje na vaše finance obratnega kapitala.

Tako vam naš globalni tečaj blockchain za trgovinsko financiranje ponuja vsa potrebna orodja, ki jih potrebujete za pozitivno usmerjanje panoge trgovinskega financiranja.

 

Kaj boste dobili na našem tečaju Blockchain in Trade Finance

Naš tečaj za trgovinsko financiranje in veriženje verig ponuja vse ključne informacije razvijalcem programske opreme, vodilnim v industriji, svetovalcem, direktorjem itd..

Tako bo veliko lažje razumeti, kako lahko elementi trgovinskega financiranja izkoristijo funkcije blockchain. Še več, naš globalni tečaj za financiranje trgovinskega financiranja bo ponudil tudi, kako bodo aplikacije blockchain za podjetja kadar koli vplivale na svetovno trgovino.

V bistvu lahko pričakujete, da bo naš tečaj blockchain v trgovinskem financiranju zajemal naslednje teme –

 • Predstavite procese financiranja trgovine in kako bo blockchain vplival nanje
 • Primeri blockchain-a v navadah trgovanja v resničnem svetu
 • Trenutne platforme, ki se osredotočajo na panoge financiranja trgovine
 • Nedavni razvoj blokov v zvezi s trgovinskim financiranjem

Moramo reči, da je 101Blockchain izjemno sposoben, da vas pripravi na profesionalno kariero na tem področju. Ker vas bomo pripravili tudi na reševanje resničnih vprašanj, bi vam to v podjetniškem okolju bolj koristilo.

Tako boste s to močno kombinacijo informacij zagotovo zasijali v kakršni koli karierni priložnosti. Toda to še ni popolna slika.

Naš blockchain v tečaju financ za trgovino je opremljen tudi za delo z delodajalci. Tako se mora na tečaj prijaviti tudi vsak delodajalec, ki išče posodobljene zmogljivosti za usposabljanje na področju financiranja trgovine.

Zato vam toplo priporočamo, da preizkusite naš tečaj in se prepričate sami.

 

Kaj vas bo naučil naš tečaj Blockchain in Trade Finance?

Poskrbeli smo, da smo naš tečaj oblikovali tako, da se boste čim hitreje naučili. Tako bo celotni tečaj vseboval 5 različnih modulov z ločenimi oblikami lekcije, ki vas bodo vodili.

Ko boste enkrat začeli preučevati lekcije, boste kmalu začeli razumeti, kaj v resnici počne porazdeljena tehnologija in kakšen odnos vzpostavlja s trgovinskim financiranjem.

Kakorkoli, priporočamo, da vedno sledite načrtom lekcij, ki jih ponujamo, enega za drugim, namesto da bi preskočili lekcije vmes.

Tako boste koncepte bolje razumeli. Kakorkoli že, oglejmo si module našega globalnega tečaja blockchain za financiranje trgovine zdaj.

 

Modul-1: Trenutno stanje procesov trgovinskega financiranja

Prvi modul vas bo v glavnem seznanil s celotnim poslovnim procesom trgovinskega financiranja. Če ste novinec v tej niši, vam bo v veliko pomoč pri podcenjevanju njihovega poslovnega stališča.

Glavno vprašanje v katerem koli drugem tečaju blockchain-a v trgovinskem financiranju je, da običajno ne zajemajo osnovnih elementov trgovinskega financiranja. Tako študent težko razume celoten koncept, ko v mešanico uvede verigo blokov.

Trgovinsko financiranje je v prvi vrsti zapleten postopek, pri blockchainu pa se lahko v kombinaciji še bolj zaplete.

Torej, morate vnaprej vedeti, kako postopek deluje, da v celoti razumete celoten koncept.

Kakorkoli že, tečaj blockchain v trgovinskem financiranju bo nadalje govoril o podrobnostih o težavah, s katerimi se srečuje ta industrija.

Nekatera glavna vprašanja sem že na kratko navedel na začetku tega vodnika. Toda stanje lahko resnično ocenite v glavni jedi.

Vseboval bo –

Lekcija-1: Osnove trgovinskega financiranja

Lekcija 2: Ključna vprašanja panoge trgovinskega financiranja

 

Modul-2: Kako lahko blockchain koristi svetovnemu procesu financiranja trgovine

Po temeljitem zaključku tega modula bodo vsi študentje razumeli, kakšne so trenutne pobude v ekosistemu trgovinskega financiranja.

Še več, z našo tehnologijo veriženja blokov v izobraževanju iz trgovinskega financiranja se boste naučili ugotoviti, kakšen model bo najbolj ustrezal vašim rešitvam.

V resnici tudi po spoznavanju prednosti blockchaina v trgovinskem financiranju mnogi ne morejo popolnoma razumeti, kakšna rešitev je zanje primerna. Posledično delajo napake med izvajanjem rešitev, ki povzročajo izgubo časa in sredstev.

Naše izobraževanje o financiranju trgovine z verigami verig je na voljo tukaj, da vas reši vseh težav. Ta modul je izjemnega pomena, zato pozorno zaključite lekcije.

Kakorkoli že, ta modul bo vseboval tudi nekatere trenutne predvajalnike blokov na trgu.

Zajemalo bo –

Lekcija-1: Kako lahko blockchain spremeni trgovinsko financiranje

Lekcija 2: Vse trenutne blockchain pobude v tej panogi in ustrezni poslovni modeli

Lekcija-3: Podroben pregled različnih platform v shemi financiranja trgovine blockchain

 

Modul-3: Resnični primeri blockchain-a pri tržnih finančnih uporabah

To je naslednji modul, ki bo v glavnem vključeval vse resnične primere verige blokov v procesu financiranja trgovine. Ko preberete vsa naša video predavanja o tem modulu, počasi začnete razumeti primere pravilne uporabe te rešitve.

Osnovna stvar, ki jo bomo predstavili v tem poglavju, je, da vam pomagamo razumeti, kako blockchain vpliva na vsak element trgovine.

To pomeni, da bodo elementi, kot so tovorni list ali akreditiv, imeli različne izide glede na to, kako blockchain vpliva nanje.

Če pa ne boste izvedeli več o interakciji različnih elementov z verigo blokov, boste imeli težave s preslikavo popolne strategije.

Tako je za vašo tehnologijo blockchain nujno potrebno izobraževanje na področju trgovinskega financiranja.

Zajemalo bo –

Lekcija-1: Čezmejna plačila

Lekcija 2: tovorni list (BoL)

Lekcija-3: Akreditiv (LC)

 

Modul 4: Trenutne platforme, ki se osredotočajo na panoge trgovinskega financiranja

V naslednjem modulu se naš tečaj osredotoča predvsem na trenutne platforme, ki vplivajo na sektorje financiranja trgovine. Gre bolj za praktično analizo, da boste bolje seznanjeni s tem, kako drugi uporabljajo blockchain.

Izobraževanje o trgovinskem financiranju iz blockchain-a bo razložilo, kako ti projekti pospešujejo in omogočili poslovanje trgovinskega financiranja. Še več, naše izobraževanje o financiranju trgovine z verigami verig bo zajemalo tudi podroben pregled vsake platforme, kar vam bo dalo trdno idejo, kako izbrati popolno.

Zajemalo bo –

Lekcija-1: Trgovski objektiv

Lekcija-2: We.Trade

Lekcija-3: Obris

Lekcija 4: Marko Polo

 

Modul 5: Nedavni razvoj blockchaina v zvezi s trgovinskim financiranjem

To je naš zadnji modul v tehnologiji veriženja blokov v izobraževanju o financiranju trgovine. V tem modulu boste vedeli o pobudah, sprejetih v smeri financiranja trgovine.

No, v teh panogah že nekaj časa prevladuje veriga blokov. Zaradi tega številna podjetja že sprejemajo pobude. Pravzaprav nekateri med njimi dejansko uporabljajo projekte, ko že govorimo!

Še več, te pobude se osredotočajo predvsem na interoperabilnost med vsemi udeleženci v panogi trgovinskega financiranja. Mislim, da v glavnem racionalizirajo postopek, kolikor lahko.

Ko boste vedeli, kako so oblikovali strategije svojih rešitev, boste dobili ideje o tem, kako organizirati svoje ideje.

Zajemalo bo –

Lekcija-1: TradeTrust

Lekcija 2: Pobuda za digitalne standarde

 

Kdo se lahko udeleži tečaja?

Naš tečaj je odprt za vse, ki jih zanima, kako ta čudovita tehnologija spreminja svet. Tako se lahko vsak, ki je najmanj navdušen nad blockchainom, vpiše v naše tečaje brez kakršnih koli omejitev.

Torej, tečaj trgovinskega financiranja in veriženja blokov ponuja vse ključne informacije razvijalcem programske opreme, vodilnim v industriji, svetovalcem, direktorjem itd..

Če ste –

 • Industrijski strokovnjak
 • Vodja programov in izdelkov
 • Poslovni analitik
 • Odločevalec
 • Poslovni vodja
 • Vodja inovacij
 • Svetovalec
 • Strokovnjak za trženje
 • Podjetnik

Potem lahko enostavno opravite naš tečaj. Tudi za ostale tečaje nimamo nobenih omejitev. Preprosto izberite pravega za vas in pokličite!

 

Ali vključuje potrdilo?

Ko končate tečaj, žal še vedno ne ponujamo certifikata. Vendar vam zelo hitro prizadevamo, da bi vam ga ponudili. Če pa je certificiranje za vas in vašo kariero nujno, potem priporočamo naš tečaj Certified Enterprise Blockchain Professional.

Na tem tečaju ponujamo tudi strokovno potrdilo skupaj z drugimi bistvenimi dodatnimi materiali. V resnici ta tečaj ponuja tudi modul zaradi tehnologije veriženja blokov v izobraževanju iz trgovinskega financiranja.

Če boste tako lahko pridobili certifikat, ki ga ponujamo na tem tečaju, boste zlahka usposobljeni za katero koli karierno pot v blockchainu.

Še več, če ste poslovni vodja in želite predstaviti svoje znanje in dokazati svoj dragocen vpogled, vam bo to potrdilo izjemno pomagalo.

Vendar pa bo naš tečaj blockchain in trade finance še vedno zajemal bolj poglobljene informacije o temi v primerjavi s tečajem certificiranja.

Kakor koli že, upamo, da bomo kmalu uvedli certifikat zanj. Od zdaj naprej vam priporočamo, da si ogledate še druge tečaje, da razširite svojo bazo znanja.

 

Pogosta vprašanja o našem tečaju

Pogosta vprašanja-1: Ali se lahko kdo prijavi na ta tečaj?

Ja, brez dvoma! Naš tečaj je odprt za vse, ki jih zanima učenje, kako tehnologija veriženja blokov spreminja svet. Tako se lahko vsak, ki je najmanj navdušen nad blockchainom, vpiše v naše tečaje brez kakršnih koli omejitev.

Prav tako smo tečaj posebej pripravili, da vam pomagajo spoznati prednosti blockchain-a pri financiranju trgovine.

Torej, če želite nadaljevati kariero na tem področju in pridobiti znanje, si oglejte naše tečaje zdaj.

 

FAQ-2: Ali mi bo ekipa pomagala??

Da, ekipa vam bo vedno pomagala, ne glede na vse. Vedno verjamemo, da bodo vsi naši učenci imeli veliko koristi, če bodo lahko sodelovali z ekipo. Tako nudimo popolno podporo članov naše ekipe in vodilnih inštruktorjev.

V bistvu se tu ponavadi razlikujemo od ostalih tečajev.

Druga zanimiva funkcija, ki jo ponujamo, je dostop do naših spletnih učnih forumov. Tu lahko sodelujete tudi z našimi drugimi študenti, ki obiskujejo tečaj.

 

FAQ-3: Kako sestavljate tečaj?

Tečaj gradimo na podlagi tega, kako lahko študentom pomaga pri hitrem učenju. Zato boste za popolno pokritost tečaja potrebovali le 4 tedne. Na vsaki seji morate imeti vsaj 3-4 ure časa!

Če torej lahko vložite le 16 ur svojega časa, lahko tečaj enostavno zaključite. Vemo, da ste morda zelo zaposleni. Tako lahko kadar koli ustavite in nadaljujete s tečajem.

Ni nujno, da ga dokončate v 4 tednih.

 

FAQ-4: Ali so vse informacije v tem tečaju posodobljene?

Da, vse naše informacije so posodobljene. Pohvalimo se, da vam ves čas ponujamo samo ustrezne informacije. Še več, svojo vsebino vedno poskušamo redno posodabljati. Torej, nikoli ne zaostajate pri učenju verige trgovinskih financ.

 

Pogosta vprašanja-5: Kaj razlikuje tečaj 101Blockchains od drugih tečajev na trgu?

V resnici se bodo naši tečaji vedno razlikovali od ostalih na trgu. Preverite od tu!

Torej, tudi če zanje plačate zajeten znesek, se lahko naučite le malo podrobnosti o poslovni perspektivi rešitev trgovinskega financiranja blockchain.

Najprej bo naše izobraževanje o financiranju trgovine na področju blockchain zajemalo, kako lahko tehnologijo blockchain povežete z modeli financiranja trgovine. Na žalost bodo vsi drugi tečaji govorili le o prednostih blockchaina ali drugih vrst jibber-jabberja.

Toda kaj vam ne bodo povedali, je, kako oblikovati svojo lastno rešitev na podlagi informacij, ki jih imate.

Na koncu boste izvedeli več o blockchainu ali osnovni strukturi, vendar ne boste imeli orodij, da bi ga v celoti izkoristili.

Drugič, naš primarni cilj je pomagati študentom, da postanejo dobro poučeni in strokovni na tem področju, kolikor lahko.

Nazadnje smo odprti za poslušanje vas in kakšne tečaje želite. Še več, vaše pripombe bomo vedno upoštevali in čim bolj izboljšali naša predavanja.

Kot vidite, je to nekaj lastnosti, ki jih na drugih tečajih ne boste našli.

 

Na koncu,

Nazadnje moram reči, da sta lahko trgovinsko financiranje in veriga verig podobna jinu in jangu. Čeprav sta si precej različna, sta popolnoma primerna, da se dopolnjujeta. Kot rezultat, boste vedno dobili popolno rešitev za vsa vprašanja glede financ trgovine.

Prednosti verige blokov v trgovinskem financiranju so izjemne in ne bi smele izgubljati več časa.

Kot lahko vidite, vas lahko vpis na tečaj zelo pripelje. Ker ponujamo popolno rešitev za vse vaše težave, vam priporočamo, da preizkusite naš tečaj blockchain in trade finance.

Imamo tudi druge tečaje. Preverite jih in začnite graditi svoje lastne rešitve zdaj!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map