Tečaji na blockchainu: začnite svojo preobrazbo!

Danes je na internetu veliko tečajev veriženja blokov. Toda ali vsi ponujajo enako vrednost? Ali pa sploh ponujajo kakšno vrednost? V mnogih primerih spletni tečaji, ki jih najdete, niso tako koristni. Morda vam bodo vzeli čas in denar, vendar vam v zameno ponujajo zelo malo vrednosti.

Toda z našo bogato zbirko tečajev blockchain boste zagotovo dobili vrednostni paket svojega življenja. Naš glavni cilj je, da vas opremimo z vso potrebno bazo znanja, ki jo potrebujete za svoj projekt, ki temelji na verigi verig.

Torej, preverimo, kaj ponujamo za vašo svetlo prihodnost!

Contents

Naš zadnji seznam tečajev

 

Tečaji na blokchainu: kaj ponujamo

Certified Enterprise Blockchain Professional

Pregled tečaja

Tečaji blockchain so zasnovani tako, da vas vodijo in vam pomagajo razumeti, kako tehnologija blockchain v resnici deluje. Vprašanje je, da v resnici veliko ljudi ne ve, kako lahko veriga blokov resnično vpliva na podjetja.

Tako ga je veliko težje v celoti vključiti v kateri koli obstoječi poslovni model. Na tem tečaju boste izvedeli, kako bi morali sodelovati z vodilnimi v podjetjih.

Še več, naučili se boste, kako upoštevati njihove potrebe in to uporabiti za izvedbo rešitve.

V vsakem primeru so tečaji blokovnih verig vedno tu, da vam pomagajo. Ta tečaj je posebej zasnovan za vas, da vam pomaga povečati vaše poslovne priložnosti.

Kakorkoli, težava je v tem, da je preveč strokovnjakov, ki vedo o blockchainu, vendar jim manjka, kako lahko blockchain vpliva na podjetja. Tako jih naši tečaji veriženja blokov združujejo in zagotavljajo, da boste kadar koli dobili najboljšo vrednost.

 

Kaj pokriva tečaj?

Modul-1: Osnove tehnologije Blockchain


Modul na naših tečajih veriženja blokov bo razložil, kaj je tehnologija in kako sploh deluje. Še več, spoznali boste tudi različne elemente te tehnologije in različne vrste te tehnologije.

 

Modul-2: Enterprise Blockchain platforme

Naslednji modul v naših tečajih o blockchainu bo vseboval vse, kar je treba vedeti o podjetniških blockchain platformah.

V resnici so poslovne blockchain platforme še posebej primerne za poslovna okolja, saj so to večinoma zasebne ali konzorcijske vrste blockchain.

Tako je njihovo vključevanje v obstoječo rešitev veliko lažje. Kakorkoli že, ta del bo zajemal trenutno vodilne platforme v tej niši.

 

Modul-3: Blockchain v trgovinskih financah

Nato v tečajih o vodniku po verigah blokov imamo modul-3, kjer bomo govorili o panogah financiranja trgovine. Trgovinsko financiranje je eden najpogostejših primerov uporabe verige blokov in jo trenutno pogosto uporablja.

Spoznavanje vpliva te tehnologije na trgovinsko financiranje bi vam torej pomagalo še bolj realizirati rezultate. Kakorkoli že, pokrivali bomo tudi osnove kriptovalut in sredstev.

 

Modul-4: Blockchain aplikacije dobavne verige

Dobavna veriga je eden izmed najbolj priljubljenih trgov tehnologije veriženja blokov. Zato je nujno, da se kot strokovnjak o tem popolnoma naučite.

Zato bo tečaj nato zajemal vse osnove in primere uporabe v tem sektorju.

Še več, razpravljali bomo tudi o tem, kako lahko skozi digitalno transformacijo blockchain dosežete pozitivne rezultate.

 

Modul 5: Primeri uporabe blockchain-ov

To je zadnji modul na tečajih o verigi blokov. Zato bo ta tečaj obravnaval izključno vse primere uporabe blockchaina.

 

Vključeni materiali

 • Spoštovano potrdilo
 • Intervju s strokovnjaki za veriženje blokov
 • Osebno vodstvo

Bi radi izvedeli več o tem tečaju? Klikni tukaj!

 

Enterprise Blockchains in upravljanje dobavne verige

Pregled tečaja

Zaradi narave te tehnologije bi morali imeti tečaji o verigi blokov tudi posebne panoge usmerjene lekcije. Naš tečaj Enterprise Blockchains and Supply Chain Management se osredotoča izključno na učinek blockchains na dobavno verigo.

Vsi ponudniki programske opreme ali svetovalci bodo zelo koristni od naših tečajev o tehnologiji veriženja blokov. Tako dobivate –

 • Razložene osnove dobavne verige
 • Kako bo dobavna veriga ustvarila vrednost
 • Različni resnični scenariji uporabe verige blokov v dobavni verigi
 • Kako lahko implementirate rešitve za svoje stranke v dobavni verigi

 

Kaj bo pokrival tečaj?

Modul-1: Osnove upravljanja dobavne verige

Prvi modul v našem tečaju bo zagotovil, da se bodo vsi naši študenti najprej seznanili z zadevo. Če ste v tej panogi le novinec, vam bo ta modul lahko v veliko pomoč. Na splošno bodo naši tečaji o vodniku po verigah blokov preučili odgovornosti, ki jih morate igrati tudi kot vodja dobavne verige.

 

Modul-2: Ustvarjanje vrednosti upravljanja dobavne verige

Nato bo tečaj vseboval temeljni razvoj, kako oskrbovalna veriga spodbuja vrednost v podjetniškem okolju. Če veste, kako pravilno uporabljati ta meč, lahko hitro povečate svoje prihodke.

Tako boste dobili ekonomski model z dodano vrednostjo in z njim lahko izmerite vrednost svojega SCM.

Poleg tega bodo tečaji o tehnologiji veriženja blokov vsebovali tudi, kako SCM resnično vpliva na obratna sredstva.

 

Modul-3: Primeri uporabe verige oskrbovalnih verig

Zdaj, ko poznate postopek SCM, se bomo pomaknili k možnim scenarijem uporabe v sektorju dobavne verige blockchain. Še več, podjetja bo kategorizirala glede na njihove blockchain aplikacije v tej niši.

 

Modul-4: Implementacija verige blokov v vašo oskrbovalno verigo

V zadnjem modulu boste popolnoma razumeli, kako implementirati verigo blokov v vaše osebne modele dobavne verige. Ponudili vam bomo ocenjevalno orodje, ki vam bo pomagalo izračunati vpliv, ki ga bo imelo na vaše podjetje.

 

Bonus: uporabna predloga

V osnovi vsebuje preslikavo procesa dobavne verige in poslovnih procesov podjetja. In naučili vas bomo, kako uporabljati predlogo.

 

Vključeni materiali

 • Spoštovano potrdilo
 • Intervju s strokovnjaki za veriženje blokov
 • Osebno vodstvo

Bi radi izvedeli več o tem tečaju? Klikni tukaj!

 

Enterprise Blockchains in Trade Finance

Pregled tečaja

Enterprise Blockchains in Trade Finance je eden naših najboljših tečajev blockchain. V resnici panoge trgovinskega financiranja močno zaostajajo v dirki digitalne preobrazbe. Zato je celoten postopek precej okoren in poln napak.

Tako je blockchain počasi začel vplivati ​​s svojimi donosnimi lastnostmi. Zdaj je to ena največjih modnih besed v financiranju trgovine.

Naš tečaj se bo osredotočil na širšo sliko, kako lahko uporabite blockchain v svoji rešitvi za trgovinsko financiranje.

Še več, spoznali boste elemente trgovinskega financiranja in vam lahko pomagajo pri potovanju po blockchainu.

Torej, preverimo, kaj bo zajemal eden naših najboljših tečajev za veriženje blokov!

 

Kaj pokriva tečaj?

Modul-1: Trenutni procesi financiranja trgovine

Ker gre za enega naših najboljših tečajev veriženja blokov, se bo začelo s tem, da boste lažje prepoznali naravo panoge trgovinskega financiranja. Brez spoznavanja ključnih vprašanj tudi ne morete razumeti, kako pozitivno bo blockchain vplival tudi na to panogo.

Torej boste izvedeli tudi o njih.

 

Modul 2: Kako lahko blockchain izboljša trgovinske procese

Drugi modul v enem izmed naših najboljših tečajev za blockchain bo zajemal, kako bo blockchain vplival na trgovinsko financiranje. Še več, osredotočil se bo na to, kako ga lahko dejansko izboljša in se znebi vseh težav.

Kasneje boste v tej niši prejeli nedavne pobude in kako ti modeli delujejo ter spreminjajo tipične načine svetovnega poslovanja.

Poleg tega bo tečaj zajemal tudi sedanje platforme, primerne za rešitve trgovinskega financiranja.

 

Modul-3: Blockchain v primerih uporabe financ v trgovini

Naslednji modul bo zajemal lekcije o različnih elementih trgovinskega financiranja, kot so tovorni list, akreditiv itd. Še več, zajemal bo, kako bo blockchain nanje vplival ločeno in skupaj. Tako dobite splošno idejo, kako izpeljati svojo strategijo.

 

Modul 4: Blockchain platforme v trgovinskih financah

Po zadnjem modulu ste pripravljeni spoznati obstoječe platforme v tej niši. Praktično gre za blockchain aplikacije ali platforme za trgovinsko financiranje. V resnici jih veliko podjetniških podjetij že uporablja in opaža velike izboljšave.

 

Modul 5: Najnovejši razvoj na področju trgovinskega financiranja in veriženja blokov

V zadnjem segmentu enega najboljših tečajev za veriženje blokov se bomo osredotočili na pobude, ki usklajujejo različne arhitekture verig blokov za vodenje trgovinskih finančnih panog. V resnici so ti objekti odgovorni za drastične ukrepe pri digitalizaciji celotnega sistema.

Bi radi izvedeli več o tem tečaju? Klikni tukaj!

 

Predloge podjetniških blokov

Pregled predlog

Vedno si želimo pomagati našim študentom, da zablestijo na spreminjajočih se trgih. Ker se prizori nenehno spreminjajo, je izjemno težko nadaljevati poslovanje, ne da bi težave za vedno prekinili. Toda z blockchain v mešanici, zdaj je mogoče.

Tako ponujamo donosne predloge, ki jih lahko preizkusite. V resnici smo vse predloge izdelali na podlagi ogromne tržne raziskave in z lastnimi strokovnimi skupinami.

Torej, naše predloge bodo vedno presegle vse brezplačne na trgu.

 

Kaj bo zajemalo?

Ali potrebujete Blockchain?

To je predloga, ki vam bo pomagala razumeti, ali potrebujete tehnologijo veriženja blokov ali ne. V bistvu se podjetniki težko odločijo, ali naj pokličejo ali ne. Tako lahko z našim preprostim orodjem enostavno ugotovite, ali vaše podjetje potrebuje verigo blokov.

Če ga ne potrebuje, vas bo naše orodje obvestilo tudi o tem.

 

Pripravljenost na blockchain projekt

Naslednja predloga je v osnovi namenjena obveščanju, ali je vaša rešitev pripravljena na uvajanje. V bistvu morajo blockchain rešitve ali projekti skozi več stopenj razvoja, preden se lahko pripravijo. Če pa izdelek uvedete, ne da bi zadostili vsem potrebam, vam ne bo koristil toliko.

V tem primeru vam bo naše orodje ponudilo selektivne možnosti vnosa, s katerimi lahko preverite, ali je naš projekt pripravljen na uradno uvajanje.

 

Predstavitev projekta Enterprise Blockchain

Če imate odlično inovativno idejo o blockchain projektu, vendar vam primanjkuje predstavitvenih veščin, vsekakor preizkusite našo predlogo. V resnici je ta predloga popolnoma primerna za tiste, ki želite sporočiti vrednost svojim vrstnikom ali strankam.

Z uporabo naših poenostavljenih orisov se lahko znebite vseh tehničnih izrazov in sporočite svoje sporočilo zelo strokovno.

 

Enterprise Blockchain v primerjavi s procesi dobavne verige

To orodje je posebej za sektor upravljanja dobavne verige. Če ste v tem sektorju ali želite delati v teh sektorjih, uporabite naše orodje. V resnici lahko z našim orodjem vidite, kateri deli vaše dobavne verige lahko koristijo elemente blockchain v podjetju.

Bi radi izvedeli več o tem tečaju? Klikni tukaj!

 

Osnove podjetniških blokov

Pregled tečaja

To je eden izmed naših brezplačnih tečajev blockchain, ki bo zajemal bolj osnovno analogijo blockchain. V resnici je ta tečaj bolj vodnik za začetek. Torej, če imate praktično nič znanja o blockchainu, ga morate preizkusiti.

Tečaj je popolnoma brezplačen in po zaključku boste prejeli bonus materiale.

 

Kaj bo pokrival tečaj?

Lekcija-1: Kaj točno je tehnologija Blockchain?

Na naših prvih brezplačnih tečajih veriženja blokov bomo začeli z zajemom vsakega posameznega vidika same tehnologije. Preprosto pomeni, da bomo govorili o tem, kako tehnologija deluje, z diagrami in preprostimi razlagami, ki vam bodo pomagale bolje razumeti koncept.

 

Lekcija 2: Morate poznati pogoje Blockchain

V bistvu se bodo v tem našem brezplačnem tečaju blockchain osredotočili na pomembne izraze, ki si jih morate zapomniti v svoji karieri blockchain. Še več, ti izrazi se zelo uporabljajo v podjetniškem okolju. Njihovo poznavanje bi vas zagotovo spodbudilo.

Tu bomo pokrivali dovoljene verige blokov, preverjevalnike, dvojno porabo, vozlišča itd.

 

Lekcija 3: Osnove pametnih pogodb

To je še ena lekcija v našem tečaju, ki se bo osredotočila izključno na pametne pogodbe. Pametne pogodbe so avtomatizirana poslovna logika, ki sledi naboru pravil in izvrši pogodbo, ko so izpolnjene.

Torej so zelo pomembne za poslovne namene podjetja. Tu bomo obravnavali tudi prednosti te funkcije.

 

Lekcija 4: Blockchain Digital Transformation

Zadnji del naših brezplačnih tečajev veriženja blokov je izredno pomemben, saj bo zagotovil, da boste lahko našli popolno rešitev.

V resnici je brez poznavanja vodilnih sektorjev ali vertikal preoblikovanja verig blokov težko dobiti POC.

Tako bomo tukaj zajeli vse vodilne sektorje, ki vam bodo pomagali.

 

Bonusna lekcija

Ker smo vedno všeč našim študentom in jih želimo ceniti, ker uporabljajo naše tečaje, vam bomo na koncu ponudili posebno bonus uro.

 

Vključeni materiali

 • Predstavitev tečaja
 • Pridružite se spletnim dogodkom
 • Dodatna predavanja

Bi radi izvedeli več o tem tečaju? Klikni tukaj!

 

Uvod v Enterprise Blockchain

Pregled tečaja

To je še en izmed naših brezplačnih vodnikov tečajev blockchain, s katerimi se lahko seznanite z osnovami blockchain. Je povsem podoben našemu prejšnjemu tečaju veriženja blokov; vendar je ta bolj podrobno usmerjen.

V tem brezplačnem vodniku tečajev blockchain vam bomo ponudili vse podrobnosti tehnologije blockchain in kako jo lahko uporabite za svojo digitalno preobrazbo.

Predlagamo vam, da zdaj poskusite naš tečaj!

 

Kaj bo pokrival tečaj?

Modul-1: Kaj točno je tehnologija veriženja blokov?

Prvi modul v našem brezplačnem vodniku za tečaje blokov se bo začel s sporočanjem, kaj je tehnologija veriženja blokov. Torej, ko boste imeli trdno predstavo o tem, se bomo premaknili k zgodovini, različnim vrstam, prednostim in še veliko več.

 

Modul-2: Pomembni pogoji za blockchain

V bistvu se bo naš brezplačni vodnik po tečajih blockchain osredotočil na pomembne izraze, ki si jih morate zapomniti v svoji karieri blockchain. Še več, ti izrazi se zelo uporabljajo v podjetniškem okolju.

Brez spoznavanja teh izrazov bo v tej niši težko dobiti dobro službo.

Tu bomo pokrivali dovoljene verige blokov, preverjevalnike, dvojno porabo, vozlišča itd.

 

Modul-3: Vse o pametnih pogodbah

Naslednji modul bo vseboval osnove pametnih pogodb. Pametne pogodbe so avtomatizirana poslovna logika, ki sledi naboru pravil in izvrši pogodbo, ko so izpolnjene. Kot lahko vidite, jih podjetja v podjetjih lahko uporabljajo za različne namene.

Z dobrim deležem prednosti lahko pričakujete, da bodo te pogodbe kmalu prehitele ročne pogodbe.

Torej so zelo pomembne za poslovne namene podjetja. Tu bomo obravnavali prednosti, slabosti, primere uporabe in še veliko več.

 

Modul-4: Blockchain Digital Transformation

Ta modul se osredotoča na priljubljene vertikale in vodilne sektorje tehnologije veriženja blokov. Potem ko boste izvedeli več o njih, boste imeli širšo predstavo o tem, kako bodo spremenili naša podjetja.

 

Modul 5: Blockchain spreminja naš svet

V zadnjem modulu se bo naš tečaj osredotočil na to, kako ne bo popolnoma motil sveta, temveč bo postal njegov sestavni del. V tem delu tečaja lahko pričakujete teme, kot so decentraliziran in centraliziran internet, zvezni blockchain itd.

 

Vključeni materiali

 • Predstavitev tečaja
 • Pridružite se spletnim dogodkom
 • Dodatna predavanja

Bi radi izvedeli več o tem tečaju? Klikni tukaj!

 

Enterprise Blockchain in Internet of Things

Pregled tečaja

To je trenutno eden najboljših tečajev za veriženje blokov v naši zbirki. V tem tečaju se bomo osredotočili na to, kako blockchain hitro vpliva na internet stvari. Po končanih naših tečajih o tehnologiji veriženja blokov boste zagotovo cenili izid.

Na našem tečaju boste tudi spoznali, kako lahko ti dve tehniki gresta vzporedno in postaneta popoln duo!

Nazadnje, naš tečaj bo zajemal vse obstoječe primere uporabe in vam pomagal pravilno klicati.

 

Kaj bo pokrival tečaj?

Lekcija-1: Kaj je internet stvari (IoT)?

V tem tečaju vas bo naš tečaj seznanil z osnovami interneta stvari. Torej, če ste novinec, je ta lekcija za vas zelo pomembna.

 

Lekcija 2: Katere so komponente interneta stvari?

V drugi lekciji bomo opisali komponente interneta stvari. V bistvu boste razumeli, kako deluje vsaka komponenta, in sestavili splošno arhitekturo.

 

Lekcija 3: Kakšna so vprašanja interneta stvari?

Zdaj, ko veste o IoT, bomo poudarili vsa vprašanja, s katerimi se srečuje ta tehnologija. V resnici so osnovna vprašanja, zaradi česar je ta tehnologija ranljiva za napade.

 

Lekcija 4: Kako lahko Blockchain pomaga IoT

Lekcija 4 bo zajela, kako lahko blockchain vpliva, in kasneje pripomogla k dobremu izboljšanju IoT industrije. Poleg tega bo vseboval tudi koristi.

 

Lekcija 5: Primeri interneta stvari na delovnem mestu

V zadnjem vam bomo ponudili seznam verig blokov in interneta stvari, ki sodelujejo v resničnih scenarijih.

 

Certified Enterprise Blockchain Architect

Pregled tečaja

Če želite postati certificirani blockchain arhitekt, potem je naš tečaj kot nalašč za vas. To je eden izmed naših najboljših tečajev blockchain, ki ponujajo certificiranje blockchain po zaključku celotnega tečaja.

V resnici lahko s pomočjo naših tečajev o tehnologiji veriženja blokov zares zasijete v poslovnem okolju. Ker vas bo naš tečaj vodil skozi bazo znanja, morate postati blockchain arhitekt, zagotovo boste dobili uspešno kariero v življenju.

 

Kaj bo pokrival tečaj?

Modul-1: Osnove blockchaina

V tem modulu se bo tečaj osredotočil na osnove tehnologije veriženja blokov. V bistvu boste izvedeli o vseh sestavnih delih blockchain skupaj z Blockchain kot storitev.

 

Modul-2: Blockchains za podjetja

Ta modul bo zajemal podjetniške blockchain aplikacije, razvoj, varnost, arhitekturo, primere uporabe in še veliko več.

 

Modul-3: Pregled Ethereuma

Modul se bo osredotočil na podrobno analizo blokovne verige Ethereum. Še več, zajeli bomo tudi aplikacije, ki temeljijo na Ethereumu.

 

Modul-4: Pregled tkanine Hyperledger

Modul se bo osredotočil na podrobno analizo blokovne platforme Hyperledger Fabric. Poleg tega bomo obravnavali tudi programe in primere uporabe, ki temeljijo na Hyperledger Fabric.

 

Modul 5: Pregled sklepčnosti

Modul se bo osredotočil na podrobno analizo platforme Quorum blockchain in priljubljene primere uporabe. Poleg tega bomo Quorum primerjali z zasebnim Ethereumom, da bomo opozorili na glavne razlike med njima.

 

Modul-6: Pregled R3 Corda

Modul bo zajemal vse, kar je povezano s platformo blockchain R3 Corda. Poleg tega bomo obravnavali tudi primere priljubljene uporabe in njihov vpliv na finančni sektor.

 

Vključeni materiali

 • Spoštovano potrdilo
 • Intervju s strokovnjaki za veriženje blokov
 • Osebno vodstvo

 

Enterprise Blockchain in varnost

Pregled tečaja

To je še en izmed naših najboljših tečajev za veriženje blokov. Ko delate v projektu veriženja blokov, lahko mnogi od vas spregledajo pomen varnosti. Tako vam bodo naši tečaji o tehnologiji veriženja blokov pomagali razumeti njihov pomen.

Še več, naučili se boste tudi, kako zaščititi svojo platformo pred kakršnimi koli ranljivostmi.

 

Kaj bo pokrival tečaj?

Modul-1: Uvod v varnost blokov

Prvi modul se bo začel z uvedbo varnosti blockchain. Tu bomo razpravljali o tem, kako deluje varnost blockchain in kako lahko koristi celotnemu ekosistemu.

 

Modul-2: Blockchain varnostne komponente in podatkovne strukture

V tej bomo zajeli vse elemente varnosti veriženja blokov. Obravnavali bomo tudi, kako lahko podatkovne strukture vplivajo na varnost blockchain platforme.

 

Modul-3: Osnove kriptografije Blockchain

Funkcije razpršitve, kriptografija z javnimi ključi je nekaj pomembnih dejavnikov, ki odločajo o tem, kako tehnologija zaznava varnost. Torej, za razvijanje varnosti projektov brez napak se morate o njih naučiti.

 

Modul 4: Varnost pametne pogodbe

Tu bomo govorili o nekaterih ranljivostih pametnih pogodb. Poleg tega bomo zajeli tudi testiranje penetracije pametnih pogodb, da boste lažje ugotovili morebitne ranljivosti.

 

Modul 5: Podjetniške blokovne platforme

Nazadnje, tečaj bo zajemal podjetniške blockchain platforme, primerne za zagotavljanje najvišje ravni varnosti za vaše podjetje.

 

Kdo naj se udeleži teh tečajev?

Verjetno se sprašujete, kdo bi moral obiskovati naše najboljše tečaje blockchain. Pravzaprav so naši tečaji namenjeni vsem posameznikom, ki jih zanima učenje o blockchainu. Še več, vsak, ki dela v podjetniškem okolju, bi se moral udeležiti tudi naših tečajev.

V bistvu, če ste –

 • Strokovnjak za trženje
 • Podjetnik
 • Vodja inovacij
 • Poslovni vodja
 • Poslovni analitik
 • Odločevalec
 • Vodja programov in izdelkov
 • Industrijski strokovnjak
 • Svetovalec

potem si zagotovo oglejte naše tečaje. Naša široka zbirka tečajev je več kot dovolj za izpolnitev vseh vaših potreb.

 

Na koncu

Blockchain je modna beseda, ki moti vse okoli nas, ko govorimo. Zakaj bi potem, ko prevzame ves svet, zaostajal? Začnite uporabljati vse njegove funkcije in digitalizirajte tudi svoje podjetje.

Da bi vam pomagali pri iskanju blockchain, smo tukaj z našo široko zbirko tečajev o blockchainu za vas. Torej, preverite jih in začnite preoblikovanje verige blokov že zdaj!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map