Plača za razvijalce blokov je v porastu!

Ko narašča priljubljenost blockchain tehnologije, narašča tudi povpraševanje po razvijalcih blockchain. Ta članek ponuja jasno predstavo o plači razvijalca blockchain in kako se s časom povečuje.

Plača razvijalcev Blockchain postopoma narašča in postaja ena najbolj plačanih plač vseh časov! Običajno z vzponom tehnologije veriženja blokov verige kmalu prevzamejo številne priložnosti za zaposlitev. Zdaj je vse podjetje, ki išče usposobljene strokovnjake, pripravljeno plačati tudi zajeten znesek plače.

Tako je razvijalec blokov, ki je eno najbolj zaželenih delovnih mest, prihaja tudi z odlično plačo razvijalca blokov.

Vendar pa obstaja nekaj posebnih dejavnikov, ki nadzorujejo višino plače razvijalca blokov v podjetjih. Če želite vedeti o prednostih tega poklica, potem imate srečo. Danes boste razumeli dejavnike in scenarije, ki odločajo o višini plače razvijalca blokov.

Prav tako boste dobili nekaj napotkov, kako se lahko odločite tudi za visoko plačana delovna mesta za razvijalce.

Vpišite se zdaj: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Contents

Kakšen je obseg plač razvijalca Blockchain?

Preden nadaljujemo s tem, kako lahko razvijete življenjepis za visoko plačano plačo razvijalca blokov, pogovorimo se o tem, kakšen je obseg tipičnih.

V resnici povpraševanje po talentu, ki temelji na blockchainu, narašča. Še več, to neposredno prispeva tudi k visokemu razponu plač. Običajno znaša povprečna dostava blockchain med 150.000 do 175.000 USD vsako leto!

Po drugi strani se zdi, da tipični programski inženir vsako leto dobi 137 tisoč dolarjev. Torej, vidite, kako je plača razvijalca blockchain veliko višja od povprečnega programskega inženirja ali razvijalca.

Če imate izkušnje in imate večje povpraševanje na trgu, lahko vsako leto zaslužite do 200.000 USD!

Iz spodnje tabele lahko preverite, kako se spreminja plača razvijalca blockchain glede na območje.

Plača razvijalca AreaBlockchain
Območje zaliva SF 168.248 USD
New York 161.862 USD
San Diego 158.333 USD
Seattlu 154.241 USD
Boston 153.933 USD
Los Angeles 152.045 USD
Philadelphia 150.000 dolarjev
Washington DC. 149.956 $
Austin 147.421 USD
Dallas / Ft Worth 142.800 USD
Atlanta 141.666 dolarjev
Denver 132.500 USD
Chicago 127.769 $
London 113.368 USD (81.414 GBP)
Toronto 96.540 USD (122.964 C $)
Francija 72.281 USD (59.875 EUR)

Vir: Najeti

Kot vidite, se zdi, da je povprečna najvišja plača razvijalcev blokov v San Franciscu. Vendar pa lahko številna podjetja plačajo celo višje od tega, saj gre le za povprečno število.

Specializacije: Specialist za platformo Blockchain

Po drugi strani pa lahko določen strokovnjak za platformo blockchain celo prejme več plače. Na primer, razvijalci blokov verig Ethereum ali Hyperledger lahko dobijo višjo plačo razvijalcev blokov kot kateri koli drugi strokovnjaki za platforme.

Oglejte si spodaj –

LocationLow EndHigh EndAverage Plača
ZDA. 80.000 USD 180.000 dolarjev 127.500 USD
Azija 100.000 dolarjev 150.000 dolarjev 125.000 dolarjev
Na daljavo 100.000 dolarjev 200.000 dolarjev 145.000 USD

Vir: cryptocurrencyjobs.co

Torej, vidite lahko, da se bo obseg plač razvijalcev spreminjal le na podlagi lokacije in tudi specializacije. Tu se oddaljena delovna mesta blockchain nanašajo na zunanje izvajanje ali podjetja, ki ponujajo delo od doma.

Preberi več: Kako pristati na delovno mesto razvijalca Blockchain?

Kateri dejavniki vplivajo na plačo razvijalcev blokov?

Obstajajo določeni dejavniki, ki lahko zlahka vplivajo na vašo plačo razvijalca blokov. Še več, ti dejavniki so izredno pomembni, ker če veste zanje, lahko zlahka pripravite strategijo tudi za svojo prihodnjo poklicno pot. To so –

Lokacija delovnega mesta

Lokacija delovnega mesta je eden najpomembnejših dejavnikov za visoko plačo razvijalcev blokov. V resnici, če lokacija ni tehnološko prijazna ali napredna, so večinoma plače razvijalcev blokov na nizki strani.

Zato bi moral biti vaš prvi klic selitev na lokacijo, kjer bi vaše kvalifikacije bolj izpostavljene.

Običajno v Evropi potreba po blockchainu marsikje še vedno ni pomembna. Posledično plače razvijalcev blokov niso tako visoke v primerjavi z lokacijami v Aziji ali ZDA.

Upajmo, da se bo v bližnji prihodnosti, ko bo vsaka lokacija cenila blockchain, zvišal tudi znesek plače.

LocationLow EndHigh EndAverage Plača
ZDA. 70.000 dolarjev 200.000 dolarjev 136.000 dolarjev
Azija 60.000 dolarjev 120.000 dolarjev 87.500 USD
Evropi 55.000 USD 91.000 dolarjev 73.300 USD
Na daljavo 70.000 dolarjev 200.000 dolarjev 123.750 USD

Vir: cryptocurrencyjobs.co

Kot lahko vidite, se lahko splošni razpon plač razvijalca verige blokov bistveno razlikuje glede na lokacijo.

Izkušnje so pomembne

No, to ni šokantno. V resnici so izkušnje očitno pomembne in so zelo pomembne. Še več, če ste že delali na več blockchain projektih, potem lahko pričakujete, da boste prejeli lepo plačo razvijalca blockchain.

Po drugi strani pa bodo začetniki, ki so se šele pred kratkim naučili razvijati blockchain, že na samem začetku prejeli nizko plačane plače. Ko začnete delati na določenih blockchain projektih ali v podjetjih z visoko vrednostjo, bo vaše povpraševanje začelo naraščati.

Starost

Pogosto bo delovna doba vplivala na to, koliko boste plačani. V resnici, bolj ko pridobiš izkušnje, več visokih položajev lahko iščeš. Tu starost ne temelji na starosti, temveč na uvrstitvi v vašem podjetju.

Še več, višji je rang, bolj izkušen in razvit je razvijalec. Tako je povsem normalno, da dobijo plačilo več kot njegovi / njeni podrejeni. Torej lahko zagotovo pričakujete več plačil po napredovanju na višji položaj.

Profil podjetja

Drug pomemben dejavnik, ki vpliva na plače razvijalcev blokov, je profil podjetja. Če se odpravljate samo na zagonska podjetja, vam na začetku poslovanja ne morejo ponuditi toliko plačil. Če pa so vaša ciljna podjetja odmevna podjetja, lahko pričakujete, da boste dobili čudovit znesek.

V resnici so odmevna podjetja vedno pripravljena vlagati denar v tehnologijo veriženja blokov. Tako so pripravljeni tudi zaposliti strokovnjake in v zameno plačati dobro plačo.

Pomanjkanje zaposlenih

Pomanjkanje zaposlenih lahko vpliva tudi na način, kako podjetja dodeljujejo svoje plače razvijalcem blokov. Ker je blockchain nova tehnologija, ni veliko strokovnjakov, ki bi popolnoma razumeli koncepte. Posledično vedno obstajajo stalne potrebe po zaposlenih.

Tako se tudi plačni razpon na podlagi tega nenehno povečuje. Še več, če na kateri koli lokaciji ni pomanjkanja zaposlenih, se lahko tudi plača zniža. Torej, četudi ste se ravno naučili razvijati verigo blokov, boste morda še vedno dobili dobro plačo.

Preberi več: Kako postati razvijalec blokov?

Blockchain certifikati zagotavljajo višjo plačo razvijalcev Blockchain

Pooblaščeni razvijalec verig blokov bo vedno prejel več plače v primerjavi s tistim, ki ni zaključil tečajev za razvijalce verig blokov. Zakaj? No, ko ste šele začetnik na tem področju, lahko certifikat resnično pokaže vaše resnično znanje.

Tako boste dobili več ponudb in bolj donosne položaje v podjetjih. Zato bi morali razmisliti o tem, da bi postali certificirani razvijalec verig blokov na samem začetku kariere. Obseg odlične kariere v blockchainu se s časom samo povečuje.

Vsi starejši razvijalci bi morali dobiti tudi certifikate.

Kako si lahko povečate plačo?

Povišanje plače razvijalca blockchain se na začetku morda zdi težka naloga. Ko pa začnete delati na vrhunskih spretnostih blockchaina, boste prejeli ponudbe za visoke plače razvijalcev blockchain. Tako sem sestavil seznam napotkov, s pomočjo katerih boste lažje dosegli sanjsko službo.

Imeti kaliber o podjetništvu in tehnologiji

Veste, če želite prejeti visoko plačo razvijalca za blockchain, morate vsekakor delati na svojih poslovnih spretnostih. V resnici je le peščica strokovnjakov, ki znajo združiti tako podjetniško poslovanje kot verigo blokov za podjetniško tehnologijo.

Če lahko pokažete, da ste strokovnjak za to, potem boste zagotovo povečali možnosti za visoko plačo razvijalca blockchain.

Dobiti diplomo

Pridobitev diplome je verjetno odličen način za obogatitev vašega življenjepisa. Poskusite zaključiti univerzitetni študij računalništva ali pridobiti vsaj diplomo. V resnici, ne glede na to, koliko ste strokovnjak, velika podjetja želijo najeti nekoga z veljavnim znanjem.

Pridobite izjemne izkušnje

Izkušnje, izkušnje in izkušnje! V vašem življenjepisu ni nič bolj privlačnega, razen dejstva, če imate trdno znanje pri delu na tehnologiji veriženja blokov.

Torej, prva stvar, ki jo morate storiti, je, da počasi gradite svoje omrežje in delate na visoko uvrščenih blockchain projektih, da dobite dobro plačo razvijalca blockchain.

Bodite strokovnjak za različne programske jezike

Programski jeziki so ključnega pomena pri razvoju verige blokov. Torej, več kot boste imeli programskega jezika, več bo vaša plača za razvijalce blokov.

Izkoristite svoj prosti čas za učenje novega programskega jezika, kot so DAML, C ++, Solidity, Java, Python itd..

Znanje o sporočeni vrednosti

V redu, torej veste, kako razviti verigo blokov, toda ali lahko svoje ideje resnično prilagodite svojim deležnikom? Če niste tak vokal, potem začnite delati na tem. Poskrbite, da boste znali komično naravnati svoje vrstnike in stranke.

V resnici bo to osredotočeno na vas in kmalu boste prejeli ponudbe za plače z visokimi plačami.

Izpolnite tečaje blockchain

Plače razvijalcev blockchain so lahko odvisne tudi od tega, ali ste zaključili tečaje blockchain ali ne. To je odličen način za obogatitev življenjepisa in ugajanje anketarjem.

Secirajte različne platforme Blockchain

Če še vedno ne razumete, kako delujejo različne blockchain platforme, je to lahko razlog za vašo nizko plačo v blockchainu. V resnici vedeti le o enem od dveh ni več dovolj. Torej, ne pozabite se osredotočiti na vse trenutno priljubljene na trgu.

Bodite vešči poslovnih poslovnih procesov v podjetju

Ne veste, kako podjetja delajo ali ustvarjajo prihodke? Potem se začnite učiti o njih že zdaj! Brez tega znanja ne morete povečati svoje vrednosti.

Naučite se strateško ustvarjati načrte blokchainov

Čim hitreje in bolj strateško lahko rešite težavo, tem bolje za vaše podjetje in vaš položaj. Prav tako bi se morali naučiti ustvarjati blokovne načrte, ki temeljijo na vašem podjetju, in ga narediti edinstvenega.

To je pravzaprav odličen način, da izstopite iz množice.

Kakorkoli že, preverimo naslednjo veščino v tem, kako postati vodnik za razvijalce blokov.

Postanite strokovnjak za blockchain ekosisteme in standarde

No, kot vidite, ni drugih možnosti, kot da postanete strokovnjak za standarde in ekosisteme. V resnici ima blockchain veliko različnih ekosistemov. Še več, če jih boste znali poustvariti, boste le še obogatili življenjepis.

Naučite se uporabljati uporabne predloge ali orodja

Učinkovite predloge ali orodja pomagajo dokončati projekt precej hitreje kot običajno. Posledično lahko v kratkem času prevzamete več projektov in implementirate verigo blokov. Torej, vaš čas obračanja se bo spremenil in prejeli boste visoko plačo razvijalca blokov.

Pridobite certifikat Enterprise Blockchain

Veste, da lahko postanete certificirani razvijalec verig blokov, resnično povečate vaša pričakovanja glede plače. V resnici podjetja pogosto iščejo ustrezne certifikate za zaposlitev na delovnem mestu.

Prepričajte se, da dobite potrdilo o verigi blokov. Oglejte si naše tečaje in certifikate na 101 Blockchains Academy že zdaj!

Blockchain tečaji za vašo poklicno pot razvijalcev

Z uporabo naših premium tečajev za razvijalce blockchain-ov lahko kmalu nadgradite svoje znanje. Posledično boste prejeli visoke ponudbe plač za razvijalce za blockchain. Upoštevajte naša navodila in uporabite svojo bazo znanja za ustvarjanje inovativnih projektov.

Kakorkoli že, trenutno imamo za vas štiri različne tečaje. To so –

Certified Enterprise Blockchain Professional

Pregled

To je eden izmed naših tečajev za razvijalce verig blokov, s pomočjo katerih boste postali certificirani razvijalec blokov. Še več, ko končate podjetniški tečaj blockchain, boste vedeli, kako postati razvijalec blockchain.

Kakorkoli že, sprva se bo naš tečaj začel z osnovami. Torej, veste vse o sami tehnologiji. Kasneje bomo prešli na posebne platforme, ki jih številna podjetja trenutno uporabljajo v svojem poslu.

Ta tečaj vam bo zagotovo pomagal usposobiti se za perfekcionista, nato pa se lahko premaknete na visoko plačo razvijalca blockchain.

Kaj bo pokrival tečaj?

Uvod v tehnologijo Blockchain

 • Osnovni elementi verige blokov
 • Kako blockchain ustvarja bloke
 • Različne vrste verig blokov – zasebne in javne
 • Bistvene pametne pogodbe
 • Dokazilo o delu

Seciranje trenutno priljubljenih podjetniških blokchain platform

 • Tkanina Hyperledger
 • Ethereum
 • Corda

Kako Blockchain vpliva na trgovinske finance

 • Trenutni blockchain projekti v panogi trgovinskega financiranja
 • Osnovna platforma podjetja Ripple
 • Kaj so kriptovalute in kripto sredstva?

Blockchain aplikacije, ki jih uporablja podjetniška industrija

 • Blockchain pri upravljanju dobavne verige
 • Dobavna veriga z uporabo verige blokov na različnih področjih
 • Blockchain digitalna preobrazba v industriji dobavne verige

Primeri uporabe blockchainov

 • Seznam blockchain uporablja primere za vsako posamezno panogo

Ta tečaj vključuje tudi druge ekskluzivne bonus materiale za vas!

Vpišite se zdaj: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Enterprise Blockchains in upravljanje dobavne verige

Pregled

Če želite dobiti službo z visoko plačo razvijalca blockchain-a v blockchain-u za industrijo dobavne verige, potem je ta tečaj za to popolnoma primeren. Pravzaprav boste po končanem tečaju vedeli, kako delujejo poslovni procesi v tej panogi.

Še več, vedeli boste, kako uporabiti svojo bazo znanja pri oblikovanju nove inovativne rešitve.

V resnici vam lahko zagotovimo, da vam je naš tečaj več kot sposoben pomagati, da dobite tako visoko plačo za razvijalce v katerem koli podjetju.

Vse kar morate storiti je, da natančno sledite smeri. V tem tečaju se bomo osredotočili na to, kako deluje upravljanje dobavne verige, vprašanja, kako lahko ustvarite vrednost in kako bo uporaba verige blokov pomagala.

Še več, obravnavali bomo celo, kako postati razvijalec verig blokov tudi v tej panogi.

Kaj bo pokrival tečaj?

Postopek upravljanja dobavne verige

 • Pravilna opredelitev dobavne verige
 • Odgovornosti vodje dobavne verige

Kako ustvarjanje vrednosti deluje pri upravljanju dobavne verige

 • Preslikava vašega obratnega kapitala glede na vrednost podjetja
 • Uporaba modela ekonomske dodane vrednosti (EVA) za oceno modelov upravljanja dobavne verige
 • Kako skupaj deluje upravljanje obratnega kapitala in dobavne verige

Resnične prednosti uporabe verige blokov v dobavni verigi

 • Kako blockchain vpliva na ta sektor
 • Kako platforme oskrbovalne verige redno uporabljajo verigo blokov

Implementacija rešitev Blockchain v industriji dobavne verige

 • Pomagamo vam, da se naučite, kako razviti verigo blokov za industrijo dobavne verige

Ta tečaj vključuje tudi druge ekskluzivne bonus materiale za vas!

Vpišite se zdaj: Tečaj podjetniških blokov in verig dobavne verige

Enterprise Blockchains in Trade Finance

Pregled

Ta tečaj bo zajemal vse najpomembnejše lekcije, povezane z verigo verig v trgovinskem financiranju. Najprej se bo začelo z zajetjem različnih elementov trgovinskega financiranja. Kasneje bo prešel na vprašanja, s katerimi se industrija trgovinskega financiranja srečuje vsak dan.

Kasneje se bomo osredotočili na to, kako lahko uporabite blockchain, da se resnično osredotočite na te težave in jih ustrezno rešite.

Kakor koli že, da bi vam pomagali izvedeti, kako podjetja uporabljajo tehnologijo, bomo zajeli tudi priljubljene pobude. V resnici so te lekcije popolnoma primerne za vaše spretnosti. Torej lahko pričakujete dober znesek plače razvijalca blockchain v industriji blockchain trgovinskega financiranja.

Kaj bo pokrival tečaj?

Temelj panog trgovinskega financiranja

 • Osnovni elementi trgovinskega financiranja
 • Najpomembnejša vprašanja trgovinskih financ se redno soočajo

Kako Blockchain vpliva na proces financiranja trgovine

 • Prednosti Blockchaina v procesu financiranja trgovine
 • Vpogled v blockchain pobude za financiranje trgovine
 • Seciranje blockchain platform v trgovini

Primeri blokovnih verig za trgovinske finance v resničnem svetu

 • Tovorni list (BoL)
 • Čezmejna plačila
 • Akreditiv (LC)

Različne platforme za trgovinsko financiranje, ki uporabljajo Blockchain

 • Marko Polo
 • Trgovina
 • Kontura
 • TradeLens

Odmevni Blockchain razvoj v trgovinskih financah

 • TradeTrust
 • Pobuda za digitalne standarde

Vpišite se zdaj: Tečaj podjetniških blokov in verige trgovinskih financ

Predloge poslovnih blokovnih verig

Pri razvoju izkušenj ste morda uporabili orodja, s katerimi je postopek še hitrejši od običajnega. Da bi vam pomagali hitreje razviti verigo blokov, smo tukaj z našim naborom uporabnih predlog. Te predloge vam bodo pomagale hitreje narediti stvari.

In če ste se pravkar naučili razvijati verigo blokov, uporabite naše predloge tudi za izvajanje svojih strateških veščin.

Seznam predlog

 • Ali potrebujete verigo blokov? – Ta predloga je tukaj, da vam pomaga ugotoviti, ali vaše podjetje potrebuje blockchain ali ne. Samo zato, ker druga podjetja to izvajajo, še ne pomeni, da bi moralo tudi vaše podjetje. Zato uporabite to predlogo, če želite izvedeti več o njej.
 • Pripravljenost na blockchain projekt – Ta predloga je tu, da vam pomaga pri odločitvi, kdaj bo vaš projekt pripravljen. Še več, s tem orodjem lahko odklenete strategije veriženja blokov in pomagate pri odločitvi, kdaj tržiti svojo rešitev.
 • Predstavitev rešitve za podjetniške bloke – S to predlogo lahko predstavite svoje inovativne ideje o blockchainu potencialnim strankam ali zainteresiranim stranem. V resnici bodo mnogi razvijalci morda morali upravljati projekte, kar pa zahteva primerno predstavitev.
 • Preslikava poslovanja dobavne verige vs. Enterprise Blockchain – Ta vam bo sporočil, kateri del vašega modela dobavne verige potrebuje verigo blokov. Torej, verigo blokov lahko spremenite ali vključite samo v te dele.

Ta tečaj vključuje tudi druge ekskluzivne bonus materiale za vas!

Vpišite se zdaj: Predloge poslovnih blokovnih verig

Povečajte plačo z našimi tečaji za razvijalce blokov

V resnici ponujamo vrsto tečajev blockchain, ki vas bodo vodili v karierni poti razvijalcev. Vemo, kako pomembni so lahko tečaji za razvijalce blokov. Zato ponujamo najvišjo kakovost tečajev samo zato, da vam pomagamo na dobro plačano službo.

V resnici vam bodo ti tečaji zagotovo povedali, kako razviti blockchain rešitve za poslovna okolja blockchain. V bistvu samo vedenje, da bi razvili rešitev blockchain, tega ne bo zmanjšalo.

Potrebujete ogromno znanja o delovanju posameznega podjetja in zanje določite ustrezno rešitev.

Zato vam toplo priporočamo naše tečaje, saj se nekoliko razlikujejo od vseh drugih programov certificiranja.

Kako?

No, običajno se osredotočamo na obe tehnologiji v poslovnem pogledu. V resnici je to nekaj, kar podjetje v podjetju običajno išče.

Ni pa veliko ljudi, ki zares vedo, kako povečati posel s svojimi rešitvami.

Zato so tu naši tečaji, ki vam bodo v celoti v pomoč. Še več, ponujamo posodobljene lekcije z vsakim tečajem. Tako boste vedno ostali pomembni za spreminjajoče se trge. Tudi če zaključite naše tečaje, boste od nas redno prejemali posodobitve.

Na koncu

Delo razvijalca Blockchain je izjemna poklicna izbira s finančnimi vrednostnimi papirji, ki jih ponuja. Trenutno so zahteve visoke in ljudi s strokovnimi znanji ni veliko.

Torej, to je odlična priložnost, da začnete spreminjati svoje izkušnje in bazo znanja. Očitno bo, ker boste pridobili več izkušenj, večjo plačo lahko pričakujete. Skratka, vaše znanje vam bo zapečatilo finančno varnost.

Kakor koli že, ne pozabite preveriti našega tečaja Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP), da boste svojo kariero zdaj močno spodbudili!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map