Nova denarnica: Calibra je preimenovana

Facebook-ov projekt Libra je objavil novice, ko je izšel.

Zdaj, ko so se stvari uredile, Facebook pripravlja nove stvari.

Spoznajte Novi – novo ime za denarnico Calibra, ki se uporablja za shranjevanje digitalnih valut Libra. Denarnica služi namenu ekosistema tako, da ljudem omogoča shranjevanje in pošiljanje digitalnih valut Libra. Napoved so objavili prek svojih objava v spletnem dnevniku.

Ta korak je korak k zagotovitvi, da Calibra še vedno ponuja način za podporo dolgoročnim obveznostim do ljudi.

Novo ime Novi izhaja iz latinskih besed, “via” za “way” in “novus” za “new”.

Skratka, mislijo reči, da je a nov način poslati denar. S spremembo so uvedli tudi svojo novo vizualno identiteto, ki bo omogočila gibanje digitalnih valut. Poleg tega vključuje tudi prikritje ikone tehtnice. Ta vključitev v logotip blagovne znamke pomeni, da so še vedno zavezani mreži Libra.

Kaj počne Novi?

Novi je ustvarjen tako, da zagotavlja enostaven način pošiljanja denarja, podobno kot pošiljanje sporočil v omrežju. Prav tako je samostojna aplikacija. To pomeni, da za delovanje ne potrebujete namestitve odvisnosti. Delovala bo podobno kot druge priljubljene komunikacijske aplikacije Facebooka, vključno s WhatsApp in Messengerjem.

Preberite več o razumevanju omrežja enakovrednih računalnikov

Da bo vse to delovalo, je treba najprej preveriti stranke Novi. Preverjanje bo temeljilo na osebni izkaznici. To bo zagotovilo, da v aplikaciji ne bo prišlo do goljufije. Ta poteza je nekoliko diskutabilna, saj gre pri kriptovaluti ali digitalnem denarju tudi za anonimnost. Facebook pa želi rešiti problem digitalne valute, prav tako pa želi zagotoviti, da prek sistema ne bo mogoče prevare.

Tu so pripravili tudi novo spletno stran za Novi: https://novi.com/

Sposobnost dela v ekosistemu Facebook pomeni tudi, da bo delovala v različnih aplikacijah, kot sta WhatsApp ali messenger. Jasno je, da bo to pomagalo marsikomu, saj sta obe aplikaciji že priljubljeni in ne zahtevata nadaljnjega trženja ali dosega. Več ljudi bo uporabljalo storitve, ki temeljijo na Facebooku, boljši bo ekosistem Tehtnice.

Še eno dejstvo, zaradi katerega je Novi neverjeten, je, da z njim niso povezane skrite pristojbine. Denar boste lahko delili, kot ga vidite. Ne bodo znižali nobenih pristojbin, tako da jih bodo lahko uporabljali vsi po vsem svetu, ne da bi morali plačati kakršne koli pristojbine.

nova denarnica

Novi je še vedno v službi. Izšel bo, ko bo omrežje Libra pripravljeno za uporabo.

Nove funkcije

Novi ima več funkcij. O njih se pogovorimo spodaj.

  • Dostopno → Novi je dostopen do jedra. Z njim lahko denarnico dodate v denarnico. Poleg tega lahko digitalno valuto pošljete tudi svojim znancem po vsem svetu. Preprosto izberite osebo, ki ji želite poslati znesek, nato vnesite znesek in kliknite na pošlji! Aplikacija bo poskrbela za menjalni tečaj in izvedla prenos za vas.
  • Informativni → Aplikacija ponuja čim več informacij za vašo referenco. To pomeni, da boste lahko spremljali vse vidike transakcije, ne da bi morali zapustiti aplikacijo.
  • Osebni zapiski → Ko pošljete denar, lahko svojemu znancu pošljete tudi osebne zapiske. Tako boste lažje vodili zavihek, zakaj ste poslali denar, ali preprosto napisali kratko in kratko sporočilo prejemniku. Navsezadnje lahko nekaj besed vedno doda potrebno povezavo skupaj s prenosom!
  • Takoj → Ker Novi uporablja omrežje verig blokov Libra, pri transakcijah ne bo nobene zamude. Preprosto tapnite in pošljite denar. Prejemnik ga mora takoj prejeti in denar shraniti v lokalni valuti.
  • Varno → Ves postopek shranjevanja in pošiljanja denarja je varen. Zagotavljajo, da se vsi preverijo s pomočjo državne identifikacije. Imajo tudi zaščito pred goljufijami, ki bo uporabnikom omogočila prijavo kakršne koli zlonamerne dejavnosti. Če pride do prevare, bo uporabnik upravičen do celotnega povračila kupnine.
  • Zasebno → Poleg varnosti ponuja tudi zasebno okolje za shranjevanje, pošiljanje ali prejemanje denarja. To pomeni, da Novi ne pušča nobenih informacij in jih varno in zaupno hrani. Nazadnje ste edina oseba, ki lahko vidi zgodovino transakcij.

Kakšna motivacija stoji za Novim?

Novi Financial želi vsem zagotoviti boljši način, kako zaslužiti, da denar deluje tako, kot je namenjen. Z njo bodo ljudje imeli enak dostop do finančnih storitev. Je eden njihovih prvih izdelkov, ki bo brezhibno sodeloval z ekosistemom Libra – novim plačilnim sistemom, ki uporablja tehnologijo blockchain.

Ali bodo podjetja lahko uporabljala Novi?

Novi je zaradi integracije s Facebook komunikacijsko aplikacijo idealna poslovna rešitev. Ločila bo tudi aplikacijo, ki bo uporabniku omogočila popolno prilagodljivost. Denarnico lahko uporabljate brezplačno, kar pomeni, da lahko podjetja ali finančne službe denarnico uporabljajo za ponujanje svojih storitev e-poslovanja. To pomeni, da lahko vsako podjetje, ki želi izkoristiti denarnico Novi, to stori tako, da ustvari digitalne denarnice in jih kot plačilni sistem vključi v svoje poslovanje.

Ker z Novi niso povezani nobeni stroški, lahko podjetja pri obdelavi sredstev prihranijo čas in stroške. Lahko tudi rastejo z uporabo Novega, saj ga bo vedno več kupcev začelo uporabljati, ko bo izšel. Poveže lahko vsakogar, vključno s spletnimi trgovci, majhnimi trgovinami ali globalno platformo.

Prav tako bo podpiral lokalne valute tako, da jih bo pretvoril v tehtnico in nato opravil transakcije. Uporabnik mora opraviti nakup in opraviti transakcije. Podoben postopek je treba izvesti pri jemanju denarja, torej pri pretvorbi tehtnice v lokalno valuto.

Zaključek

Projekt Libra še vedno poteka. Vendar izzivi še vedno obstajajo. Ko bo SEC poskušala urediti trg kriptovalut, bo zanimivo, kako se Novi ali Libra sejmi v prihodnjih dneh.

Torej, kaj menite o NOVI? Se vam zdi, da je bilo preimenovanje Calibre v Novi pametna poteza? Komentirajte spodaj in nam sporočite.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map