Najboljši certifikati za blockchain za povečanje kariere

Iščete najboljše blockchain certifikate, s katerimi boste svojo blockchain kariero dvignili na višjo raven? Na pravem ste mestu!

Nenehno naraščajoče povpraševanje po novih in nastajajočih veščinah je eden mogočnih trendov na trgu dela v IT. Od decembra 2017 je bilo splošno priznanje pomena tehnologije Blockchain in kriptovalut, čeprav pozno, pojav, ki je čakal, da se zgodi. Leto 2009 je izraz “kriptovaluta” opozorilo na skoraj vsakega posameznika v tehnološkem svetu.

Predvsem finančna industrija je bila preplavljena s pričakovanji glede priložnosti in izzivov, s katerimi bi se morale organizacije srečevati zaradi prilagajanja kriptovalutam. Hitro naprej do leta 2020; svet je zaseden z učenjem več o verigi blokov – temelju kriptovalut in kako lahko spremeni običajne računalniške paradigme.

Zato se je povpraševanje po najboljših blockchain certifikatih spremenilo v izrecno opažanje za katerega koli ambicioznega IT-strokovnjaka. Vendar pa začetnike pogosto motijo ​​različni dvomi pri izbiri idealnega certificiranja blockchain glede na njihove poklicne cilje. Naslednja razprava se potopi v tri pomembne blockchain certifikate, ki so na voljo na akademiji 101 Blockchains Academy, ki lahko močno povečajo vašo blockchain kariero.

Vpišite se zdaj:Brezplačni tečaj za osnove podjetniških blokov

Iskanje ustreznih certifikatov za blockchain

Kje je torej preverjena platforma za iskanje najboljšega blockchain certifikata za vašo kariero? Ker je blockchain nova tehnologija, lahko kandidati težko najdejo verodostojne platforme za pridobitev certifikatov blockchain. Oglejmo si različne certifikate blockchain, ki so na voljo na 101 Blockchains. Natančnejši pregled ciljev posameznega certifikata in ciljne skupine za vsako certifikacijo vam lahko pomaga izbrati idealno certifikacijo glede na vaše poklicne zahteve.

1. Certified Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

CEBP

Certified Enterprise Blockchain Professional certificiranje je učinkovita izbira za strokovnjake, ki si prizadevajo zmanjšati razdaljo med formalnim izobraževanjem in preoblikovanjem v priznanega strokovnjaka za blockchain podjetja. Identiteta CEBP kot enega najboljših blockchain certifikatov je pravilno potrjena v njegovi strukturi in ciljih.

Certifikat CEBP je primeren za starejše menedžerje, strokovnjake v panogi in poslovne voditelje za doseganje močnega razumevanja in celovitega vpogleda v vpliv tehnologije veriženja blokov. Zato je certifikat CEBP idealno primeren za strokovnjake, ki si želijo naslednjih vlog,

 1. Visoko vodstvo in odločevalci v podjetniški verigi verig
 2. Menedžerji inovacij
 3. Upravitelji blokchain rešitev in programov
 4. Poslovni analitiki in svetovalci
 5. Blockchain tehnološki podjetniki

CEBP je najboljši blockchain certifikat za 101 Blockchains, saj ima dokazane prednosti pri premostitvi vrzeli med teorijo in prakso blockchain za poslovne izvajalce blockchainov. Mi pri 101 Blockchains ponujamo celovit in dobro artikuliran tečaj usposabljanja, ki traja štiri tedne.

Kandidati bi lahko vsak teden namenili tri do štiri ure za učinkovito pripravo na certifikat CEBP s tečajem 101 Blockchains. Najpomembneje pa je, da podpora industrijskih strokovnjakov v tečaju za certificiranje CEBP prinaša dodatno prednost. Zdaj pa razmislimo o bistvenih domenah, zajetih v certifikatu CEBP, da bomo razumeli njegov pomen za kariero blockchain.


Certifikat CEBP je zaradi svoje celovitosti zlahka eden najboljših certifikatov blockchain. Certifikat ne zajema le različnih vidikov tehnologije veriženja blokov, temveč se osredotoča tudi na njihov vpliv na poslovne cilje različnih podjetij. Kandidati dobijo priložnost, da dokažejo svoje sposobnosti za praktično sodelovanje s poslovodnimi delavci podjetja.

Vpišite se zdaj: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) Certification

Poleg tega bi kandidati lahko s certifikatom CEBP dokazali tudi svoje sposobnosti za usklajevanje zahtev vodstvenih delavcev podjetja z razumnimi in zelo učinkovitimi blockchain rešitvami. Certifikat CEBP zagotavlja, da so kandidati pripravljeni na takšne odgovornosti z zajetjem naslednjih domen izpitov:

Modul 1: Osnove tehnologije Blockchain

Prvi modul v enem najboljših blockchain certifikatov podjetja 101 Blockchains odraža delovanje blockchain tehnologije in njene ključne značilnosti. Tu so poglavja, zajeta v prvi domeni certificiranja CEBP.

 1. Osnove blockchaina
 2. Dokazilo o delu
 3. Ustvarjanje verige blokov
 4. Zasebni in javni blockchains
 5. Pametne pogodbe

Modul 2: Enterprise Blockchain platforme

Drugi modul certificiranja CEBP se osredotoča na pomen blockchaina, ki presega obseg kriptovalut. Pomembna poglavja, zajeta v tej domeni, so naslednja,

 1. Osnove Ethereuma
 2. Osnove tkanine Hyperledger
 3. Osnove Corde

Modul 3: Blockchain v trgovinskih financah

CEBP krepi svojo identiteto med najboljšimi certifikati blockchain na 101 Blockchains s tretjo domeno. Ta domena se posebej osredotoča na pomen kripto sredstev pri poslovanju s trgovinskim financiranjem o blockchainu. Pomembna poglavja na tretjem področju certificiranja CEBP vključujejo naslednje,

 1. Kriptovalute in kripto sredstva
 2. Osnove valovanja
 3. Posli financiranja trgovine, povezani z verigo verig

Modul 4: Blockchain aplikacije

Četrti modul v certificiranju CEBP se osredotoča na razumevanje radikalnih vplivov verige blokov na operacije upravljanja dobavne verige. Kandidati se morajo usposobiti za naslednja poglavja s tega področja certificiranja CEBP,

 1. Osnove upravljanja dobavne verige na verigi blokov
 2. Primeri uporabe, povezani z upravljanjem dobavne verige na verigi blokov
 3. Digitalna transformacija z izkoriščanjem tehnologije veriženja blokov

Modul 5: Primeri uporabe verige blokov

Zadnja domena certifikata CEBP podjetja 101 Blockchains poudarja različne primere praktičnih izvedb tehnologije veriženja blokov. Kandidati morajo dokazati svoje sposobnosti izkoriščanja različnih orodij v določenih resničnih scenarijih.

Želite postati strokovnjak za Blockchain? Oglejte si najboljše nasvete za začetek kariere Blockchain s strani strokovnjakov

2. Certified Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA)

CEBA

Certified Enterprise Blockchain Architect certifikat je tudi eden najboljših blockchain certifikatov na 101 Blockchains. Certifikat CEBA je namenjen dokazovanju sposobnosti strokovnjakov, da izkoristijo ustrezen nabor praktičnih veščin, potrebnih za razvijalce verig blokov, izvajalce informacijske tehnologije in inženirje blokov. Če si prizadevate za naslednje vloge, je CEBA certifikat prvi izbor med trenutno najboljšimi certifikati blockchain, ki so trenutno na voljo.

 1. Arhitekti in inženirji blokchain rešitev
 2. Razvijalci blokov in IT-vodje
 3. Enterprise blockchain izvajalci in arhitekti v oblaku
 4. IT vodje in direktorji za informiranje
 5. Inženirji pred prodajo in vodje prodaje IT

Pomen CEBA kot enega najboljših blockchain certifikatov v sedanjosti se upravičeno kaže v postopnem naraščajočem sprejemanju blockchain tehnologije. Podjetja počasi prehajajo iz dokazov koncepta v proizvodnjo v velikem številu, pri čemer poudarjajo očitno potrebo po strokovnem znanju na področju veriženja blokov.

Certifikat CEBA s strani 101Blockchain spremlja tečaj, prilagojen izboljšanju spretnosti kandidatov na različnih področjih. Razvijalci aplikacij, inženirji, osredotočeni na verige verig, in skrbniki informacijske tehnologije bi morali za pospeševanje kariere izkoristiti certifikat CEBA. Zdaj pa si oglejmo bistvo različnih modulov, zajetih v certifikatu CEBA, kot sledi,

 1. Temeljni in napredni koncepti, povezani z blockchain arhitekturo, kot je razvoj
 2. Izbor idealnih blockchain sistemov za različne primere uporabe
 3. Analiza zahtev strank in ocena idealnih pristopov za izkoriščanje drevesa odločitev blockchain
 4. Učinkovito delo z javnostjo, pa tudi z blockchain sistemi dovoljenj, kot sta Hyperledger in Ethereum

Vpišite se zdaj: Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA) Certification

Certifikat CEBA je eno izmed najboljših blockchain certifikatov na 101 Blockchains z obsežnim pokrivanjem naslednjih domen,

Modul 1: Osnove blockchaina

Prvi modul certificiranja CEBA poudarja osnovne koncepte blockchain tehnologije, pomembne za blockchain arhitekte. Pomembna poglavja v tem modulu so naslednja,

 1. Opredelitev verige blokov
 2. Primerjava verige blokov, žetonov in kriptovalut
 3. Ključne komponente v verigi blokov
 4. Bizantinski generali Problem
 5. Mehanizmi soglasja
 6. Pisanje blokov na verigo blokov
 7. Hashing
 8. Zahteve za rudarstvo
 9. Pametne pogodbe
 10. Vilice in segviti
 11. Vrste blokovnih verig
 12. Primeri uporabe

Modul 2: Blockchains podjetja

Drugi modul certificiranja CEBA se osredotoča na podjetniške aplikacije blockchain. Kandidati naj se pripravijo na naslednja poglavja, da se uvrstijo med najboljše certifikate blockchain na 101 Blockchains,

 1. Opredelitev podjetniške verige blokov
 2. Ustvarjanje vrednosti v podjetniški verigi blokov
 3. Modeliranje stroškov v blockchainu podjetja
 4. Stroškovni pomisleki v podjetniški verigi blokov
 5. Vidiki uspešnosti v podjetniški verigi blokov
 6. Arhitektura podjetniške verige blokov
 7. Splošni primeri uporabe v blockchainu podjetja
 8. Prodaja podjetniških rešitev veriženja blokov
 9. Pomisleki v zvezi s tehnologijo blockchain v podjetju
 10. Blockchain kot model storitve
 11. Razvoj podjetniške verige blokov
 12. Varnost podjetniške verige blokov

Modul 3: Pregled Ethereuma

Tretji modul pri certificiranju CEBA se osredotoča na tehnologijo Ethereum. Kandidati morajo dokazati svoje sposobnosti na naslednjih področjih za dokazovanje svojega strokovnega znanja za certificiranje CEBA.

 1. Pregled Ethereuma
 2. Razvoj Ethereuma
 3. Uvajanje Ethereuma
 4. Ethereum uporabi primer v žetonski platformi

Modul 4: Pregled tkanine Hyperledger

Ta modul v certifikaciji CEBA poudarja Hyperledger Fabric in zajema naslednja pomembna poglavja,

 1. Pregled projekta Hyperledger in tkanine Hyperledger
 2. Primeri uporabe tkanine Hyperledger
 3. Razvoj tkanine Hyperledger
 4. Primer uporabe logistike tkanine Hyperledger

Modul 5: Pregled R3 Corda

Končni modul v enem najboljših certifikatov blockchain na 101 Blockchains zajema naslednja poglavja,

 1. Osnove in primeri uporabe R3 Corda
 2. Razvoj Corde

Imate kakršne koli dvome glede vrednosti certifikatov Blockchain? Tu so glavni razlogi za pridobitev certifikata Enterprise Blockchain.

3. Certified Certified Blockchain Security Architect (CBSE)

CBSE

Certified Blockchain Security Architect certifikat je eden najboljših blockchain certifikatov. Prilagojen je posebej za varnostne vloge v blockchainu in prinaša obetaven zagon kariernemu portfelju poslovnih arhitektov in razvijalcev blockchain. Certifikat CBSE je idealen za naslednje vloge,

 1. Enterprise blockchain arhitekti in inženirji
 2. IT menedžerji
 3. CIO
 4. Razvijalci blokov

Certifikat CBSE predstavlja najboljše certifikate blockchain za krepitev vaših konceptualnih in praktičnih temeljev v varnosti blockchain. Blockchain varnost je obvezna zahteva za različne stopnje poslovnega načrtovanja, razvoja programske opreme in oblikovanja arhitekture, povezane s tehnologijo blockchain.

Nadobudni strokovnjaki za blockchain lahko s certifikatom CBSE vzpostavijo svoje sposobnosti in znanje o različnih vidikih oblikovanja blockchain in varnostnih grožnjah. Kandidati morajo dokazati svoje sposobnosti na naslednjih področjih certificiranja CBSE,

Modul 1: Uvod v blockchain

Prvi modul certificiranja CBSE se osredotoča na pomembna poglavja, kot sledi,

 1. Osnove veriženja blokov
 2. Blockchain struktura
 3. Bloki v verigi blokov
 4. Verige v verigi blokov

Modul 2: Modeliranje blokchain groženj

Drugi modul v certifikaciji CBSE se osredotoča na modeliranje groženj, najpomembnejša orodja za kategorizacijo in razpravo o grožnjah kibernetske varnosti. Modul zajema naslednja poglavja,

 1. Prednosti modeliranja groženj
 2. Večstopenjski ekosistem blockchain
 3. Osnove okvira za modeliranje groženj STRIDE
 4. Razvoj modela grožnje blockchain

Modul 3: Osnove kriptografije Blockchain

Tretji modul v certificiranju CBSE na 101 verigi blokov zajema naslednja poglavja,

 1. Osnove kriptografije Blockchain
 2. Osnove kriptografije javnega ključa
 3. Kriptografija javnega ključa, povezana z verigo blokov
 4. Kriptografija in varnostni vidiki javnega ključa
 5. Funkcije razpršitve v verigi blokov
 6. Varnost v hash funkcijah

Modul 4: Varnost soglasnega algoritma

Ta modul v najboljših blockchain certifikatih za 101 Blockchains, tj.CBSE certificiranje se osredotoča na naslednje teme celovito,

 1. Osnove soglasnih algoritmov blockchain
 2. Osnove dokazila o delu
 3. Napad na dokaz o delu
 4. Uvod v dokaz o vložku
 5. Napad na dokaz o vložku

Modul 5: Blockchain Node in omrežna varnost

Pomembne teme, zajete v tej domeni, so naslednje,

 1. Izvedbe blokovnih verig
 2. Napadi na blockchain vozlišča
 3. Blockchain omrežni napadi

Modul 6: Varnost pametne pogodbe

Opazne teme, obravnavane na tem področju certificiranja CBSE, so naslednje,

 1. Osnove varne pametne pogodbe
 2. Pogoste programske ranljivosti
 3. Ranljivosti, povezane z verigo blokov
 4. Ranljivosti, povezane s platformo

Modul 7: Vrednotenje blokovnih sistemov

Opazne teme, zajete na tej domeni, so naslednje,

 1. Uvod v testiranje blockchain
 2. Upoštevanje arhitekture blockchain
 3. Upoštevanje oblikovanja
 4. Napake pri izvajanju verige blokov

Modul 8: Varnost podjetniških blokov

Zadnja domena v certifikaciji CBSE zajema naslednje teme,

 1. Uvod v poslovne blockchain platforme
 2. Predstavitev Corde
 3. Varnostni razlogi Corda
 4. Uvod v Hyperledger
 5. Varnostni razlogi v Hyperledgerju

Vpišite se zdaj: Certified Blockchain Security Architect (CBSE) Certification

Povpraševanje po Blockchain karieri

Pred razmislekom o najboljšem certificiranju blockchain glede na vaše spretnosti se je smiselno osredotočiti na trenutno povpraševanje po blockchain certifikatih. Najpomembnejši dejavnik, ki spodbuja obetavne priložnosti v blockchain karieri, se nanaša na novo naravo blockchain tehnologije.

Podjetja v skoraj vseh sektorjih se preizkušajo v verigi blokov za ustvarjanje dodatne vrednosti. Številna medijska in raziskovalna podjetja napovedujejo korenito rast naložb v tehnologijo veriženja blokov. Nekatere ocene kažejo, da bi svetovni stroški za blockchain rešitve do leta 2023 dosegli skoraj 15,9 milijarde od 1,5 milijarde leta 2018.

Raziskava Deloitte Global Blockchain za leto 2020 je poudarila, da je približno 39% vodstvenih delavcev in izvajalcev veriženja blokov verificiralo vključitev blockchaina v proizvodnjo svojih podjetij. Najpomembneje pa je, da je priznana profesionalna mrežna platforma LinkedIn v nedavnem poročilu štela blockchain za eno najbolj zahtevnih veščin za leto 2020.

Poleg tega so pomembna imena v korporacijskem svetu, kot so Oracle, Microsoft, IBM, Amazon in JP Morgan Chase, sprejela tehnologijo veriženja blokov. Hkrati tehnologija veriženja blokov (ang. Blockchain) postaja vse bolj sprejeta v različnih panogah, kot so zabava, kmetijstvo, ladijski promet, igre na srečo in zdravstvo. Povpraševanje po najboljših blockchain certifikatih črpa gorivo tudi iz predvidenih delovnih trendov, povezanih z blockchain trgom.

Glede na poročilo LinkedIn o nastajajočih delovnih mestih 2020 bi bil razvijalec verig blokov ena najbolj zahtevnih delovnih vlog leta 2021. Poleg tega podatki, ki jih je zbrala spletna učna platforma Simplilearn, jasno kažejo, da je povprečna letna plača za razvijalca verig blokov v ZDA znaša približno 157.893 USD. Ti trendi in številke kažejo na pomen najboljših certifikatov blockchain na obstoječem trgu dela IT.

Želite povišati svojo kariero v Blockchainu z enim najboljših certifikatov za Blockchain? Preverite, kako lahko postanete Certified Blockchain Expert.

Prednosti pridobivanja certifikata Blockchain

Povpraševanje po blockchain certifikatih je očitno, saj zagotavljajo oprijemljivo dokumentacijo v zvezi s strokovnim znanjem na področju blockchain. Delodajalci lahko racionalizirajo svoj postopek zaposlovanja za blockchain talent z uporabo certifikatov za preverjanje spretnosti in znanja prosilcev za določene delovne vloge na podlagi blockchain.

Strokovnjaki za blockchain bi lahko potrdila uporabljali kot instrumente za razvoj kariere in doseganje prepoznavnosti v blockchain poklicnih skupnostih. Če ste iskali zanesljivo platformo za pridobitev najvišjega certifikata blockchain, potem je 101 Blockchains obetavna možnost.

Spodnja črta

Za zaključek 101 Blockchains neizogibno zagotavlja najboljše certifikate blockchain. Nadebudni strokovnjaki za blockchain bi lahko izbrali idealno potrdilo glede na svoje spretnosti in cilje kariere. Če želite na primer nadaljevati kariero v blockchain varnosti, je certifikat CBSE idealen izbor.

Po drugi strani pa, če želite svojo kariero uveljaviti kot podjetnika ali izvajalca veriženja blokov, je CEBP certifikat prava alternativa. 101 Blockchains si z izjemno kakovostjo svojih virov za usposabljanje zasluži znak verodostojnosti v tehnologiji blockchain in raziskovanju. Sprejmite odločitev, pridobite certifikat z vrhunskim certifikatom Blockchain in takoj označite svoje ime v ekosistemu blockchain!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map