Kako postati certificirani strokovnjak za varnost blokov (CBSE)?

Želite postati strokovnjak za Blockchain Security? Tu je izčrpen vodnik o tem, kako postati certificirani strokovnjak za varnost blokov (CBSE)

Blockchain – ne glede na to, ali gre za tehnologijo prihodnosti ali le za še eno modno muho, je presegel prvotne ovire dvoma. Preoblikoval je običajne pojme in pristope izmenjave informacij med podjetji v notranjem in zunanjem kontekstu. Podjetja se zavedajo pomena verige blokov za dolgoročno vzdrževanje in izboljšanje poslovne vrednosti. Eden od strašnih vidikov tehnologije veriženja blokov, ki spodbuja njeno obsežno sprejemanje, je varnost.

Blockchain je nastal kot obetaven poseg za izboljšanje kakovosti zaščitnih ukrepov za notranje in zunanje transakcije ter komunikacije podjetja. Zato se podjetja soočajo s potrebo po spretnih strokovnjakih za varnost veriženja blokov, da bi okrepili svoje rešitve in infrastrukturo za veriženje blokov. Če želite postati Certified Blockchain Security Expert, potem je certifikat CBSE s strani 101 Blockchains morda le idealna možnost, ki ste jo iskali. Naslednja razprava vam pomaga razumeti povpraševanje po blockchain veščinah na obstoječem trgu dela.

Včlanite se zdaj: Certified Blockchain Security Expert Certification

Poleg tega lahko raziščete podrobnosti o certifikatu Certified Blockchain Security Expert, ki jih ponuja 101 Blockchains, na primer cilje in ciljno publiko izpita. Poleg tega lahko kandidati dobijo podroben pregled različnih modulov in tem, potrebnih za pridobitev certifikata 101 Blockchains CBSE. Najbolj presenetljiv poudarek v tej razpravi pa bi bili priporočeni kazalci za enostavno pridobitev certifikata CBSE.

Povpraševanje po Blockchain Security Jobs

Preden se pogovorite o tem, kako postati certificirani strokovnjak za varnost blokov, je pomembno vedeti povpraševanje po verigi blokov. Očitno povpraševanje po varnostnih strokovnjakih, zlasti na področju kibernetske varnosti, predstavlja verodostojen potencial za opravljanje različnih delovnih vlog, ki temeljijo na varnosti. Poleg tega je vloga varnostnega inženirja ena najbolj zahtevnih delovnih vlog z donosnim paketom plač, enakim vlogi razvijalcev blokov.

Zakaj bi torej nadaljevali kariero v blockchain varnosti? Blockchain ni moteča tehnologija, vendar je trenutno težko opaziti izrecne implementacije blockchain-a v različnih sektorjih. Zato morajo podjetniške rešitve veriženja blokov slediti obveznim zahtevam, da začnejo od začetka, preden se razvijejo v polnopravne infrastrukture.

Po poročilu podjetja Hired se povprečne letne plače za razvijalce programske opreme s strokovnjaki na področju veriženja blokov gibljejo do 157.000 ameriških dolarjev. Poročilo navaja tudi povprečno letno plačo varnostnih inženirjev v ZDA, ki znaša skoraj 156.000 ameriških dolarjev. Zato lahko razvijalci verig blokov z varnostnim znanjem služijo kot obetavna sredstva za različna podjetja.

Tekoče znanje v blockchain varnosti utira kandidatom ugodno pot, da postanejo certificirani strokovnjak za blockchain z vsestranskimi znanji v razvoju in varnosti. S priznanjem blockchaina kot ene vodilnih veščin v povpraševanju leta 2020 in naraščajočega povpraševanja po blockchain inženirjih kot ene od novih delovnih vlog za leto 2021 je neizogibno potrditi povpraševanje po varnostnih vlogah blockchain..

Želite postati strokovnjak za Blockchain? Oglejte si najboljše nasvete za začetek kariere Blockchain s strani strokovnjakov.

Razlogi za izbiro 101 verige blokov

Razumno je, da se kandidat, ki želi postati certificirani strokovnjak za varnost blokchainov, vpraša o idealnem certifikatu, ki jim lahko pomaga. 101 Blockchains je prvo ime, ki se v tem primeru pojavi, zlasti s certifikatom Certified Blockchain Security Expert, ki temelji na vlogah. Zato ambicioznim strokovnjakom za varnost veriženja blokov ni treba skrbeti, da bi našli instrument, s katerim bi dokazali svoje strokovno znanje o varnosti blokov.

Naslednji dvom v vaših mislih bi verjetno nagnil k verodostojnosti 101 Blockchains. Odgovor na svoje dvome o 101 verigi blokov najdete s pregledom različnih materialov, ki jih zagotavljajo za spodbujanje izobraževanja in raziskovanja tehnologije veriženja blokov. Tudi 101 Blockchains sledi trem prevladujočim temam v vseh svojih certifikatih in s tem povezanih tečajih usposabljanja.

101 Blockchains zagotavljajo zanesljivo izobraževanje in usposabljanje za certificiranje blockchain in tečaje usposabljanja. Skupina strokovnjakov iz industrije in tehnoloških voditeljev, ki stoji za tečaji usposabljanja in certificiranjem blockchain-ov 101 Blockchains, zagotavlja element zaupanja za vse kandidate. Naslednji ključni vidik, ki spodbuja verodostojnost 101 verige blokov, je strateški pristop k študijskemu gradivu za certificiranje verig blokov.

Certifikati blockchain na 101 Blockchains se osredotočajo na pokrivanje osnovnih do naprednih konceptov, potrebnih za vsako delovno vlogo, ki temelji na blockchainu. Kot rezultat, bi si ambiciozni strokovnjaki za blockchain lahko pridobili specializacijo v pravem naboru veščin za pospeševanje svoje karierne rasti v blockchainu. Zadnji in najbolj prevladujoči vidik v gradivu za certificiranje in usposabljanje na 101 Blockchains je praktičnost.

Kandidati se lahko zanesejo na 101 Blockchains za razvijanje njihovega strokovnega znanja za profesionalne varnostne vloge v podjetjih. Uporaba praktičnih predstavitev in interaktivnih, praktičnih vaj, ki jih ponuja 101 Blockchains, lahko ustvari trden temelj za kariero kandidatov. Zato lahko opazite, kako je 101 Blockchains vaša najboljša možnost, da postanete certificirani strokovnjak za blockchain na področju varnosti. Torej, oglejmo si certifikat 101 Blockchains, ki vam lahko pomaga postati certificirani strokovnjak za varnost veriženja blokov.

Začnite zdaj z brezplačnim osnovnim tečajem Blockchain!

Postanite certificirani strokovnjak za varnost blokov (CBSE)

certificiranje strokovnjaka za varnost v podjetju blockchain

Certified Blockchain Security Expert ali CBSE certifikat s strani 101 Blockchains je eno od treh pomembnih certifikatov, ki temeljijo na vlogah na platformi. Potrdilo ni namenjeno zgolj temu, da postane Certified Blockchain Security Expert, in zagotavlja izjemno izboljšanje veščin v teoretičnih in praktičnih vidikih varnosti blockchain.

Certifikat poudarja celovito pokritost groženj za vsako plast ekosistema blockchain. Poleg tega se ustrezno osredotoča tudi na praktične primere in študije različnih primerov uporabe, da zagotovi boljše razumevanje vseh groženj za varnost verige blokov. Kandidati, ki izpolnjujejo pogoje za pridobitev certifikata CBSE, lahko izkažejo tudi tekočnost pri uporabi potrebnih orodij za oceno varnosti sistema blockchain.

Naraščajoče sprejemanje varnosti veriženja blokov v podjetju je usmerjalo pozornost na ranljivosti dragocenih podatkov in funkcionalnosti na sistemih veriženja blokov. Certificiranje CBSE zagotavlja izjemno podlago ambicioznim strokovnjakom za blockchain za vključitev varnosti blockchain v različne procese.

Kandidati s certifikatom CBSE lahko zagotovijo učinkovito integracijo varnosti v različnih fazah, kot so poslovno načrtovanje, razvoj programske opreme in arhitekturno oblikovanje. Certifikat CBSE ponuja tudi učinkovit vpogled v izboljšanje varnosti, operativne učinkovitosti in zanesljivosti tehnoloških rešitev blockchain. Certifikat CBSE vam ne pomaga le, da postanete certificirani strokovnjak za varnost blokčejnov, temveč tudi močno razumevanje varnostnih groženj blokov in upoštevanje varnostnih načrtov blokov..

Posledično bi lahko kandidati tudi izboljšali svoje sposobnosti za sprejemanje idealnih odločitev o izbiri, oblikovanju in izvajanju rešitev veriženja blokov. Zanimivo je, da 101 Blockchains ponuja prilagodljiv tečaj usposabljanja za certificiranje CBSE, ki traja več kot 4 tedne. Prilagodljiv tečaj usposabljanja bi vključeval približno tri do štiri ure učenja vsak teden za lažjo učno izkušnjo kandidatov.

Če ste začetnik, bi morali kariero začeti s tem vodnikom Blockchain for Beginners.

Ciljna publika za certificiranje CBSE

Naslednja kritična skrb vsakega kandidata, ki želi pridobiti certifikat CBSE, je idealna publika za certifikacijski izpit. Vtis ciljne publike na certifikacijskem izpitu CBSE pomaga prepoznati raznolike karierne vloge, ki jih lahko opravljajo. Tu je oris različnih vlog, na katerih lahko certificirani strokovnjak za varnost blokchain-ov gradi svojo kariero.

 1. Arhitekti rešitev Blockchain
 2. Inženirji tehnologije blockchain
 3. Blockchain arhitekti v oblaku
 4. Direktorji za informiranje
 5. IT menedžerji
 6. Razvijalci blokchain rešitev
 7. Analitiki in upravljavci inovacij za blokchain rešitve
 8. Starejši odločevalci v tehnologiji veriženja blokov

CBSE certifikacijski izpitni cilji

Kandidati, ki želijo postati certificirani strokovnjak za varnost blokov, bi morali natančno razumeti cilje izpita. Poznavanje ciljev certifikacijskega izpita CBSE vam lahko pomaga oblikovati vtis o učinkovitosti certificiranja. Tukaj je pregled ciljev izpita s certifikatom Certified Blockchain Security Expert,

 1. Poglobljeno razumevanje groženj varnosti blockchain
 2. Razvoj veščin za modeliranje groženj & ocene ranljivosti
 3. Oblikovanje in razvoj blockchain sistemov & porazdeljene aplikacije z zanesljivo stopnjo varnosti

Moduli in teme v certifikacijskem izpitu CBSE

Najpomembnejši kazalec za vse kandidate, ki si želijo postati certificirani strokovnjak za varnost blokchainov za okrepitev priprave, je podroben vtis vseh izpitnih modulov in tem. Znanje modulov in tem izpitov za certifikacijski izpit CBSE lahko kandidatom zagotovi zaupanje, saj vedo, katere teme se morajo učiti za izpit za certificiranje. Najpomembneje pa je, da vam poznavanje izpitnih tem lahko pomaga vedeti, kako lahko certifikat CBSE pospeši vašo kariero kot strokovnjak za varnost v blockchainu. Tukaj je oris modulov v certifikaciji CBSE s strani 101 Blockchains in poglavja v vsakem modulu.

 • Uvod v blockchain

Pomembnost osnovnega razumevanja tehnologije veriženja blokov je nujna za specializiranje varnosti blokov. Kandidati morajo zajeti naslednja poglavja v tem modulu za pridobitev certifikata CBSE.

 1. Osnove veriženja blokov
 2. Blockchain struktura
 3. Bloki v verigi blokov
 4. Koncept verig, gledano v blockchainu
 • Modeliranje blokchain groženj

Pomen modeliranja groženj je pomemben za razvrščanje in razumevanje groženj v kibernetski varnosti. Kandidati bi lahko izkoristili ta modul za razumevanje razvoja modela groženj, primernega za varnostne grožnje blockchain. Kandidati morajo dokazati svoje znanje, znanje in zmožnosti v naslednjih poglavjih tega modula, da postanejo certificirani strokovnjak za varnost blokchain-ov.

 1. Prednosti modeliranja groženj v kibernetski varnosti
 2. Večplastni ekosistem verige blokov
 3. Osnove okvira STRIDE za modeliranje groženj
 4. Razvoj modela grožnje blockchain
 • Osnove kriptografije Blockchain

Kandidati, ki želijo pridobiti certifikat CBSE, bi morali tudi izboljšati svoje razumevanje delovanja kriptografskih algoritmov. Ta modul se osredotoča na delo kriptografskih algoritmov in vzpostavlja zanesljive predpostavke o varnosti za razumevanje varnostnih precedensov v blockchain ekosistemih. Kandidati morajo svoje sposobnosti, znanje in sposobnosti dokazati v naslednjih poglavjih tega modula za uspešno kvalifikacijo CBSE certifikata,

 1. Osnove kriptografije Blockchain
 2. Uvod v kriptografijo z javnimi ključi
 3. Kriptografija javnega ključa kot povezana s tehnologijo veriženja blokov
 4. Varnostni vidiki kriptografije javnega ključa
 5. Uvod za hash funkcije
 6. Funkcije razprševanja blokov verige
 7. Varnostni premisleki pri razprševanju funkcij
 • Varnost soglasnega algoritma

Ta modul certifikata CBSE ima tudi pomembno vlogo pri tem, da vam pomaga postati certificirani strokovnjak za varnost blokchainov. Soglasni algoritmi so ključnega pomena za vzdrževanje skupnih, decentraliziranih in porazdeljenih knjig na digitalnih platformah. Strokovno znanje o soglasnih algoritmih in njihovih ranljivostih lahko znatno poveča vaše poklicne sposobnosti. Kandidati morajo zajemati spretnosti in znanja v naslednjih poglavjih tega modula za certificiranje CBSE,

 1. Osnove algoritmov konsenznega bloka
 2. Osnove dokazila o delu
 3. Napadi na dokaz o delu
 4. Osnove dokazovanja vložka
 5. Napadi na dokaz o vložku
 • Varnost vozlišča in omrežja Blockchain

Peti modul certificiranja CBSE zagotavlja osredotočen poudarek na razmejitvah med resničnimi in teoretičnimi varnostnimi precedensi za sisteme verig blokov. Izvajanje blockchain okolij v omrežjih in računalnikih uvaja nova varnostna vprašanja in vektorje napadov. Zato morajo kandidati svoje sposobnosti, znanje in sposobnosti dokazati v naslednjih poglavjih tega modula,

 1. Izvedbe blokovnih verig
 2. Napadi na vozlišča blockchain
 3. Napadi na blockchain omrežja
 • Varnost pametnih pogodb

Pametne pogodbe so ena ključnih zahtev za razvoj programov, ki temeljijo na verigah verig. Kandidati bi se morali specializirati za svoje razumevanje splošnih ranljivosti, ki so očitne v primeru pametnih pogodb. V tem modulu morate zajeti naslednja poglavja, da dokažete svoje spretnosti in znanje, da postanete Certified Blockchain Security Expert.

 1. Uvedba pametne pogodbe o varnosti
 2. Pogoste programske ranljivosti
 3. Blockchain usmerjene ranljivosti
 4. Ranljivosti, ki temeljijo na platformi
 • Testiranje sistemov blockchain

Ta modul certificiranja CBSE se osredotoča na pomembne vidike za učinkovito ocenjevanje blockchain sistemov. Kandidati bi našli resnične študije primerov, da bi ugotovili vpliv različnih dejavnikov na vdore v blockchain platformo. Kandidati morajo za ta modul dokazati svoje spretnosti, znanje in sposobnosti na naslednjih področjih,

 1. Osnove preizkušanja blokov
 2. Arhitekturni premisleki
 3. Premisleki o oblikovanju
 4. Napake pri izvajanju verige blokov
 • Enterprise Blockchain Security

Zadnji modul certifikata CBSE, ki postane Certified Blockchain Security Expert, se osredotoča na uvajanje različnih podjetniških blokchain platform, kot sta Hyperledger in Corda. Ta modul ima pomembno vlogo pri spodbujanju varnostnih zmožnosti blockchain-a na ravni podjetja za kandidate.

Morali se boste spoprijeti z zahtevami poglobljenega razumevanja podjetniških blockchain platform in njihove zasnove. Kandidati morajo razmisliti tudi o pomembnih značilnostih teh blockchain platform podjetja, ki lahko potencialno vplivajo na varnost blockchain. Kandidati bi morali biti sposobni dokazati svoje strokovno znanje v naslednjih poglavjih tega modula za certificiranje CBSE,

 1. Uvod v poslovne blockchain platforme
 2. Osnove Corde
 3. Varnostni pomisleki v zvezi s Cordo
 4. Osnove Hyperledgerja
 5. Varnostni razlogi, povezani s Hyperledgerjem

Poleg celovitega pokrivanja osnovnih do naprednih konceptov o varnosti veriženja blokov veriga, Certified Blockchain Security Expert s strani 101 Blockchains ponuja še številne druge prednosti. Najprej imate na voljo tečaj usposabljanja, ki vam bo v pomoč pri učinkoviti pripravi na certificiranje CBSE.

Kasneje certifikacijski tečaj CBSE prinaša tudi dodatne učne vire in gradiva za usposabljanje, ki podpirajo vaše priprave. Kandidati lahko po e-pošti dobijo tudi tedenska poročila s preglednicami za napredek pri svojem usposabljanju in prilagojena navodila. Poleg tega 101 Blockchains nudi tudi ustrezno podporo v smislu poklicne orientacije, da kandidatom omogoči določitev najboljših poklicnih vlog, ki jih lahko opravljajo s certifikatom CBSE.

Preberite tudi: Kako deluje Blockchain?

Idealne prakse za pripravo na certificiranje CBSE

Skoraj vsak kandidat, ki želi postati certificirani strokovnjak za varnost blokov, lahko upa, da bo zlahka kvalificiral certifikat CBSE. Vendar se je smiselno vprašati, ali je enostavno izpolnjevati pogoje za pridobitev certifikata CBSE. Zato bi se morali kandidati zanašati na naslednje najboljše prakse za učinkovito pripravo na certifikat CBSE z večjimi možnostmi za uspeh.

 • Začnite z osnovami izpitov

Vsi kandidati, ki želijo pridobiti certifikat CBSE, bi morali začeti priprave s poglobljeno oceno izpitnih tem. Teme izpitov vam ne samo pomagajo vedeti, kaj se za izpit naučiti, temveč tudi razvijajo samozavest za soočanje z izzivi na pripravljalni poti. Poznavanje tem in ciljev izpitov ter formalne podrobnosti lahko še povečajo sposobnosti kandidatov. Najpomembneje pa je, da kandidati, ki poznajo izpitne teme, lahko izberejo idealne učne vire in vodnike za svoje priprave.

 • Za trening izberite 101Blockchains

Naslednji kritični kazalec za kandidate, ki želijo postati Certified Blockchain Security Expert, je izbira 101 vira za usposabljanje za Blockchains. Kandidati bi morali kar najbolje izkoristiti 101 tečaj usposabljanja za certificiranje CBSE za Blockchains, da bi izboljšali svoje priprave. Gradivo za usposabljanje 101 Blockchains se posebej osredotoča na cilje izpita pri certificiranju CBSE in s tem zagotavlja zagotovilo za boljše priprave. Tudi prednost osebnega vodenja z viri za usposabljanje na 101 Blockchains služi konkurenčni vrednosti za pripravo kandidatov.

 • Razvoj načrta priprav

Ena najpomembnejših metod priprave, ki jo kandidati pogosto prezrejo, je natančen razpored priprav. Kandidati morajo imeti natančen načrt študija, ki bo zajemal vse izpitne teme in module v določenem obdobju. Uporaba mejnikov v študijskem načrtu lahko kandidatom pomaga, da pred certifikacijskim izpitom pokrijejo vse cilje izpita. Načrt študija podpira tudi prilagodljivo pripravo za vse kandidate, saj nadzorujejo urnik priprav.

 • Odgovornost je zelo pomembna

Končno priporočilo kandidatom, da se učinkovito pripravijo na to, da postanejo certificirani strokovnjak za varnost blokov, je odgovornost. Ne glede na to, kaj se zgodi, bi morali vsi kandidati natančno upoštevati načrt priprav za certificiranje CBSE. Družinski član, prijatelj ali še bolje študijski partner je lahko idealna izbira, da v nobeni fazi ne boste odstopili od priprav.

Certificiranje zagotavlja potrditev vaših sposobnosti in dviguje vašo kariero Blockchain na višjo raven. Torej, pridobite certifikat svojega strokovnjaka za Blockchain in nadaljujte svojo kariero Blockchain naprej.

Spodnja črta

V zadnjem zapisu morajo kandidati najti certifikat Certified Blockchain Security Expert s strani 101Blockchains lažje kot drugi varnostni certifikati blockchain. Poleg tega strateška organizacija tem v modulih za izpit CBSE in praktični vpogledi v resnično varnost blockchain predstavljajo obetavne prednosti za poklicni razvoj strokovnjakov za blockchain varnost..

Če želite postati certificirani strokovnjak za varnost blokov, je 101 blokchains lahko obetaven temelj za začetek. Dolgoročno bi bila varnost verige blokov ena od obveznih zahtev za skoraj vse vrste vlog, ki temeljijo na verigi blokov. Naredite prvi korak, da že zdaj postanete certificirani strokovnjak za blockchain z varnostnimi znanji!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map