Delavnica Enterprise Blockchain

Delavnica Enterprise Blockchains je kraj, kjer bo vaša ekipa spoznala blockchain, njegove primere uporabe in primere, ki odražajo vaše učenje.

Z rezervacijo blockchain delavnice bo vaša ekipa lahko dojela znanje o blockchainu in ga uporabila v vašem poslovnem procesu ali v resničnem izvajanju podjetniškega blockchaina.

To je eden najboljših načinov za začetek uporabe verige blokov!

Delavnica Blockchain

Zakaj rezervirati 101 Blockchains Workshop?

Naša blockchain delavnica zajema pomembne vidike blockchaina, ki bi jih morali poznati!

Je idealna delavnica za vodstvo podjetij, saj jim omogoča, da se poglobijo v sam temelj blockchaina in se o njem naučijo. Kot vodja podjetja se lahko znajdete v zaostanku, ko prispe nov projekt veriženja blokov. Ta delavnica vam lahko da osnovne temelje za projektno ravnanje z največjim zaupanjem.

Da boste razumeli vrednost naše delavnice 101Blockchains, si oglejmo razloge, zakaj bi jo morali rezervirati?

Praktične izkušnje: Delavnica blockchain bo ponudila edinstveno praktično izkušnjo blockchain. Spoznali boste lahko edinstvene primere dejanske uporabe, ki delujejo. Podrobno bomo obravnavali te primere uporabe.

Strateški pristopi: Z ogledom delavnic boste jasno razumeli strateške pristope, ki jih velike korporacije uporabljajo za uspeh svojega projekta.

Razumevanje primerov uporabe: Vsak primer uporabe je drugačen, zato ga je treba bolje razumeti. Gremo skozi prepričljive primere uporabe, ki vam nudijo vrednost in učenje.

Zasebne seje: Naše delavnice tehnologije veriženja blokov izvajajo zasebne seje. Te seje bodo na voljo samo strokovnjakom podjetja. Na ta način se lahko naučite, kako reševati edinstvene poslovne težave. Zasebne seje vam omogočajo tudi neposredno interakcijo z inštruktorjem in svobodnejše razreševanje dvomov.

Vrhunska vsebina: Vsebina naše delavnice tehnologije blockchain je najvišje kakovosti, ustvarjena z odličnimi raziskavami in skrbnostjo.

Več o naši delavnici Blockchain v podjetju

Vpliva Blockchaina na trenutni trg preprosto ni mogoče prezreti. Spreminjal je vsak sektor in njegovo delovanje. Podjetja zdaj želijo v celoti izkoristiti blockchain, vendar jim za to primanjkuje znanja.

Na delavnici blockchain tehnologije se bomo poglobili v pomen tehnologije blockchain. Naučili se bomo, zaradi česar je kljukica. Pregledali bomo njen osnovni model.

Blockchain usposabljanje za vodstvo

Tudi naša delavnica je namenjena predvsem podjetjem in vodstvenim delavcem, ki želijo izvedeti več o vplivu verige blokov na tradicionalno poslovanje. Trenutno je veriga blokov vplivala na vsak sektor, vključno z vlado, zdravstvom, financami, dobavno verigo in trgovino.

Izziv pa je razumeti postopek izvajanja verige blokov. Voditelji in vodstveni delavci se trudijo razumeti blockchain in ga implementirati. Tam vam bo delavnica pomagala!

Blockchain pokrivamo z vrhunsko vsebino, ki je namenjena profesionalcem. Naš pristop je preprost, saj sporočamo, da je naša delavnica na področju verige blokov enostavno razumljiva.

Teme delavnice Enterprise Blockchain

Vredu! Zdaj vas zanima, katere teme bomo pokrivali.

Zagotovili smo, da naša delavnica o blockchainu vsebuje vse bistvene teme, da spada v kategorijo blockchain design delavnice in blockchain Training Workshop.

Naštejmo jih spodaj.

Uvod v tehnologijo Blockchain

Tu bomo obravnavali uvod tehnologije blockchain. Uvod bo zajemal pomembne teme, kot so spodaj:

Osnove blockchaina: Potopite se globoko v jedro verige blokov. Zakaj deluje? Kaj je ključno načelo tega?

Slovarček blockchain: Ne veste o ključnih pogojih veriženja blokov? Ne skrbite, saj bomo pokrili ves priljubljeni glosar blockchaina.

Zgodovina blokov: Kdo je izumil blockchain? Kakšno je stanje verige blokov v letu 2019? Tu bo zajeto vse o zgodovini blockchainov!

Vrste blokovnih verig: Blockchain se je razvil hitro, kot smo mislili! In zato obstaja več vrst verig blokov. Tu pokrivamo vse vrste verig blokov in vam pomagamo razumeti razliko med njimi.

Pametne pogodbe: Pametne pogodbe so pravna zavezujoča v svetu verig blokov. Podrobno pokrivamo!

DLT: Tehnologija porazdeljene knjige je krovni izraz, ki v porazdeljeni obliki zajema vse tehnologije knjig.

Enterprise Blockchain platforme

Podjetniške blockchain platforme opolnomočijo celotno industrijo z zagotavljanjem okvirov, storitev in rešitev, povezanih z blockchain. Tu se naučimo o glavnih podjetniških blokovnih platformah in podrobno raziščemo vsako od njih.

Hiperledger: Hyperledger je odprtokodna pobuda fundacije Linux, ki se je začela leta 2015. V njej se izvaja več projektov. Pokrivamo njegove osnove, značilnosti, oblikovalsko arhitekturo, primere uporabe, okvire, orodja, ponudnike BaaS in njegovo dolgoročno vizijo.

Corda: Corda je finančna blockchain razdeljena knjiga rešitev. Pokrivamo njeno poslovno načelo, arhitekturo, globalno mrežo Corda, ponudnike BaSS, konzorcije Corda in še veliko več.!

Enterprise Ethereum: Enterprise Ethereum je zasebna izvedba javnega Ethereuma. Pokrivamo njegove prednosti, nabor arhitekture, primere uporabe, ponudnike BaaS in podjetja iz resničnega sveta, ki ga uporabljajo!

Sklepčnost:Sklepčnost je zamisel JP Morgan, namenjen finančnim sistemom. Podrobno pokrivamo!

Oblikovno razmišljanje in inovacije

Design Thinking and Innovation je del, v katerem preidemo na bolj kreativne vidike blockchaina.

Blockchain digitalna preobrazba: Preberite, kako blockchain digitalna transformacija. Tu razpravljamo o digitalnem vplivu verige blokov.

Priljubljeni poslovni trendi: Spoznajte več o blockchainu tako, da preberete priljubljene poslovne trende.

Web 3.0 in Internet: Web 3.0 je tukaj z verigo blokov. Raziskujemo njegov vpliv na splet 3.0 in bolj razburljive koncepte o njem!

Primeri uporabe v podjetju: Za prikaz potenciala blockchain izberemo najboljše primere uporabe v podjetju.

Podjetja za blokovne verige podjetij: Spoznajte podjetja, ki se ukvarjajo z blockchain, ki si prizadevajo za svetlo prihodnost!

Smernice za izvajanje: Gremo skozi smernice za izvajanje blockchaina.

Ocene tveganja: V ocenah tveganj izvemo o tveganjih, povezanih z verigo blokov.

Dostop do gradiva za tečaj

Dobili boste popoln dostop do gradiva, vključno s 100+ stranmi predstavitvenih diapozitivov, učbenikov in vseh drugih virov, ki vam lahko pomagajo pri vključevanju vsebine delavnice.

Komu bi morali rezervirati našo Blockchain delavnico?

Naša Blockchain Workshop je delavnica na enem mestu za strokovnjake, ki želijo začeti svoje poslovno blockchain potovanje.

Zasnovan za netehnične direktorje, ki delajo na področju upravljanja, lahko rezervirate delavnico in pridobite ustrezno znanje za delo na naprednih blockchain projektih.

To pomeni, da ga lahko rezervirajo CTO, direktorji informacijske tehnologije, izvršni direktorji, strateški direktorji, menedžerji inovacij, poslovni voditelji, podjetniki, nosilci odločitev in podpredsedniki.

Potrdilo o zaključku

Da, po uspešnem zaključku delavnice boste prejeli potrdilo o zaključku.

Vsak, ki bo sodeloval ali zaključil podjetniško delavnico veriženja blokov, bo dobil 101 Potrdilo o zaključku blockchains.

O inštruktorju

Aviv Lichtigstein je izkušen vodja in podjetnik, ki ima bogate izkušnje pri izdelavi izdelkov za podjetja, ki uporabljajo umetno inteligenco in velike podatke. Je tudi izvršni direktor in ustanovitelj enega vodilnih svetovnih portalov virov za verigo blokov – 101Blockchains.com.

Ker je Aviv že več kot 12 let direktor na visoki ravni, ima zdaj bogate izkušnje na različnih področjih, kjer sodeluje v poslovnih, operativnih in tehničnih vlogah. Poleg tega je učinkovit pri zagonu, rasti in vodenju programov in projektov, ki uporabljajo številne poslovne modele. Z briljantnostjo in duhovitostjo Aviva je odpeljal številna priznana zagonska podjetja v podjetja Fortune 500 do njihovega uspeha in slave.

Razen vseh teh Aviv kaže izjemno strokovno znanje pri razvoju in vodenju skupin za razvoj podjetij in izdelkov. Še več, Ironman triatlonec in strasten popotnik.

Torej, rezervirajte naš blockchain mojstrski tečaj zdaj in se učite od enega najboljših v tej panogi.

Povežimo se in ugotovimo, kako vam lahko pomagamo vnesti novo vrednost v svojo organizacijo

DA! Želim rezervirati delavnico Enterprise Blockchain Workshop

Povežimo se in ugotovimo, kako vam lahko pomagamo vnesti novo vrednost v svojo organizacijo

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map