G2 Winter 2021-rapporter: Namnges som högpresterande

Rapporterna från G2.com, Inc. Vinter 2021 är ute, och alla är glada att få reda på vad de har gjort. Många företag ser upp till G2 Winter 2021-rapporter som avslöjades under sista delen av året. G2-rapporter har stor trovärdighet eftersom de är kända för att granska de högst rankade lösningarna inom teknikområdet.

Vi är mycket glada över att tillkännage att 101 Blockchains utsågs till en högpresterande i två nätrapporter, dvs nätrapport för onlinekursleverantörer vinter 2021 och nätrapport för teknisk kompetensutveckling vinter 2021. Vi har redan fått toppmärken i G2 sommar 2020-rapporter, och de nya resultaten från G2 har ökat vårt förtroende. Resultaten av rapporterna visar de framstående styrkorna som har hjälpt våra framsteg när det gäller att betjäna våra kunder bättre.

G2 Winter 2021-rapporter och vår framgång

Vi, på 101 Blockchains, är tacksamma för vår enorma grupp av elever, experter och utövare som hjälpte oss att uppnå denna fantastiska prestation i G2 Winter 2021-rapporterna. Vi har kunnat tjäna 7 olika nya märken för 2021. Det låter motiverande, eller hur??

G2 har varit en pålitlig följeslagare på vår utvecklingsresa som en online-kursleverantör inom blockchain-domänen. G2-rapporternas roll för att hjälpa oss att förbättra våra tjänster för att tillgodose våra elevers behov är oumbärlig. Samtidigt kan användarnas feedback hjälpa oss att förstå våra styrkor och förbättringsområden.

Därefter vill vi också tacka eleverna och våra kunder för att lämna sina värdefulla vittnesmål om oss på G2. Stödet från våra kunder har inte bara hjälpt oss att vinna nya 101 Blockchains G2-märken utan också inspirerat oss att uppnå bättre kundframgång. Låt oss nu titta på våra prestationer i G2-rapporterna för vintern 2021.

G2 Winter 2021 101 Blockchains Named som High Performer

  • Hög prestanda under vintern 2021 X2

Gridrapporterna för onlineutbildare vinter 2021 och rutnätsrapporten för teknisk kompetensutveckling vinter 2021 har också hedrat 101 blockchains med märket ‘High Performer’. Märket ”High Performer” för vintern 2021 är en tydlig indikation på våra prestationer när det gäller olika aspekter av kundnöjdhetsbetyg.

Dessutom stöds rykte 101 Blockchains G2-märken lika mycket av vår poäng i kategorin högpresterande. 101 Blockchains har fått jämförelsevis högre poäng än andra konkurrenter.

Läs också: 101 Blockchains Named High Performer i G2 Fall 2020-rapport

  • Bäst presterande onlineföretag för småföretag

Nästa prestation var “High Performer” -märket i Small Business Grid Report for Online Course Providers Winter 2021. Small-Business Grid för Online Course Providers i G2 Winter 2021-rapporterna rankar småföretagsprodukter bland online-kursleverantörer.

Grid-rapporterna rankar leverantörer baserat på närvaro på marknaden och kundnöjdhet. 101 Blockchains har lyckats tävla med många andra spelare i kategorin högpresterande för att tjäna märket.

  • Toppresterande teknisk utveckling av småföretag

101 Blockchains utnämndes till högpresterande i en annan kategori av G2-rapporter för vintern 2021 för teknisk utveckling av småföretag. G2 har lämpligt erkänt värdet av blockchain som ett viktigt krav på teknisk skicklighet. Därför har vår relativt nya marknadsnärvaro med exceptionell kvalitet på kundnöjdhet gett oss ära.

Stödet från våra kunder är avgörande för att utöka tjänsterna för 101 Blockchains. Dessutom har deras ärliga recensioner ständigt förbättrat erkännandet av 101 Blockchains. Som ett resultat kan 101 Blockchains vädja till en bredare publik baserat på deras färdigheter och kompetenser.

  • Högpresterande i Europa

101 Blockchains fick “High Performer” -märket i Europa enligt Europas regionala onlinekursleverantörer vinter 2021. Anledningen till att 101 Blockchains utsågs till en högpresterande bland onlinekursleverantörer i Europa, enligt G2-rapporterna, är jämförelsevis högre kundnöjdhetspoäng.

  • Enkel att göra affärer med och supportkvalitet

101 Blockchains har också kunnat samla två andra nya G2-märken i Winter 2021-rapporterna. Relationsindex för teknisk kompetensutveckling vinter 2021 presenterade två G2-märken –

  • Lättast att göra affärer med
  • Bästa supporten

Vi har kunnat rulle in några rejäla siffror i Relationsdata-poängen som stiger över det förväntade genomsnittet. Denna prestation var endast möjlig tack vare stöd från våra kunder. Enligt relationsindexet gjorde vi poäng över genomsnittet när det gäller relationsdata eller rekommendationsmöjligheter. Vidare anser Relationsindex också att det är enkelt att göra affärer och kvaliteten på supporten för relationspoäng på 101 Blockchains.

Återigen har vi fått högre poäng jämfört med genomsnittet när det gäller enkelhet att göra affärer. Poängen 101 Blockchains när det gäller supportens kvalitet var full-on full, vilket är långt över genomsnittet. Därför spelade en allsidig prestation en avgörande roll för att tjäna G2-märkena “Lätt att göra affärer med” och “Kvaliteten på support”.

  • Våra kunders kärlek

101 Blockchains har också tjänat ytterligare en lovande belöning och lagt till ytterligare ett bidrag i 101 Blockchains G2-märken. Den extra belöningen är märket ”Användare älskar oss”. Det är en tydlig indikator på våra kunders uppskattning för våra erbjudanden. G2 har belönat oss med märket ‘Användare älskar oss’ efter att vi samlat in cirka 20 recensioner. Dessutom uppfyllde vi också villkoren för att få ett genomsnittligt betyg på 4 stjärnor på alla betyg.

Du kan också kontrollera vad våra kunder säger om oss här.

Allroundprestanda i G2 Winter 2021-rapporter

Resultaten av G2 Winter 2021 Reports presenterar en lovande prognos för 101 Blockchains. Nu är vi säkra på att vi kan tillgodose våra kunders behov bättre än någon annan kan. Viktigast av allt har vi kunnat urskilja vår identitet som en av de bästa leverantörerna av Blockchain-certifieringar och kurser.

Samtidigt visar G2-rapporter också vår förmåga att upprätthålla starka stödmekanismer för våra kunder. Förutom styrkorna belyser G2-rapporterna också svagheterna i vår affärsmodell. Så vi strävar efter att arbeta med välgrundade beslut för våra framtida initiativ baserat på feedback från våra användare och lägga till ännu fler G2-märken i vår hink.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map