Topp 5 Blockchain och Cryptocurrency Books

Gillar du att läsa? Hur mycket vet du om blockchain och kryptovaluta? Det är relativt ny teknik och många har ingen aning om vad de är eller hur de fungerar. Tja, den här nya tekniken har använts i åtta år nu. När den först introducerades användes den endast för pengaröverföringstjänster. Men genom åren har det framgångsrikt använts även i andra sektorer.

Ett av de viktigaste elementen för din framgång i blockchain- och kryptobranschen är att läsa bra böcker om dem. Alla är olika, men följande förslag av de bästa blockchain- och kryptovalutaböckerna kommer definitivt att starta dig på en bra fot.

Bästa Blockchain och Cryptocurrency Books du bör läsa 2018

1. Pengarnas internet, volymer 1 & 2

En samling samtal om varför bitcoin betyder något,

för alla, av Andreas M. Antonopoulos

Internet av pengar

Av alla goda skäl är Andreas en älskad personlighet inom blockchain-industrin. Under många år har han varit kryptoevangelist. Hans bok Internet of Money Volumes 1 &2 är en sammanställning av hans tal om blockchain och crypto i olika delar av världen mellan 2013 och 2016.

Om du har några svårigheter att förstå kryptovalutan, är det böckerna du bör hänvisa till. I dessa volymer bryter han ner blockchain och krypterar ett lekmannaspråk så att du kan hålla jämna steg med dessa tekniker. I dessa böcker kommer du att förstå vad som driver kryptovaluta och blockchain och deras framtid i olika aspekter av våra liv. Nytt för Blockchain och Crypto? Detta är en av de bästa böcker till dig.

2. Business Blockchain: Promise, Practice and Application of the Next Internet Technology – Av William Mougayar

Business Blockchain

William är en känd blockchain-affärstänkare. Han är en blockchain-insider och hans tankar och skrifter har påverkat miljontals människor världen över. I den här boken förenklar han blockchain för enkel förståelse.

Han förutspår också de olika aspekterna hur blockchain kan användas i framtiden som kommer att förändra hur affärer görs. Också i denna boken William de två aspekterna av blockchain. En, hur korrekt användning av blockchain kan lösa många utmaningar vi står inför idag. Två, hur den smala synen på blockchain saktar ner dess olika applikationer.


3. Kryptovalutans ålder – av Michael J. Casey och Paul Vigna

Kryptovalutans ålder

Denna bok är perfekt för nybörjare i bitcoin och kryptovaluta. Det introducerar dig till bitcoin och tar dig sedan steg för steg genom dess nuvarande marknadsvärde och dess förutsägbara framtid. Boken är skriven på ett lättförståeligt sätt med hjälp av fallstudier.

Boken beskriver också blockchain-tekniken. Om du vill ha en djupare förståelse för blockchain och kryptovaluta är det här bästa boken för dig.

4. Blockchain: Nybörjarguiden för att förstå tekniken bakom Bitcoin och kryptovaluta – av Artemis Caro

Blockchain Nybörjarguiden

Det finns många vaga idéer om blockchain och kryptovaluta, men vad handlar det om? Tja, den här boken har en underbar introduktion till blockchain-tekniken. Det ger också en faktabaserad bakgrund av blockchain, tekniken bakom bitcoin och andra virtuella valutor.

Bortsett från det, detta bok undersöker också hur blockchain används i den nuvarande teknikindustrin och dess möjliga framtida användning i olika aspekter av våra liv.

5. Bitcoin och Cryptocurrency Technologies: En omfattande introduktion – Av Arvind Narayanan, Joseph Bonneau, Edward Felten, Andrew Miller, Steven Goldfeder

Bitcoin och Cryptocurrency Technologies

Detta är en av de bästa blockchain- och kryptovalutaböckerna att läsa. Boken ger en omfattande introduktion till dessa nya tekniker som ofta missförstås. Perfekt för alla som har intresse för blockchain och crypto.

Det täcker nästan alla ämnen om kryptovaluta från gruvdrift, decentralisering, de olika typerna av digitala valutor som finns och så mycket mer.

Gillade du den här listan? Kolla in våra Top Blockchain Influencers Listor:

  • Topp 15 Blockchain Influencers på YouTube
  • Topp 20 påverkare inom Blockchain Technology följer 2018
  • Topp 5 Blockchain Podcasts att följa 2018

Vad tycker du om de här böckerna? Låt oss veta dina tankar i kommentarsektionen nedan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map