Topp 15 Blockchain Influencers på YouTube

Blockchain-influenserna på YouTube kan förändra kryptomarknaden inom ett ögonblick. När en toppblockeringskedja YouTuber sänder en stark känsla för ett visst marknadsscenario kan det påverka tusentals kryptoinvesterare att vidta åtgärder. Därför är det nödvändigt för alla blockchain-nördar eller kryptovalutainvesterare att få mycket information från dessa YouTube-influenser.

I denna skrivning har vi listat de 15 bästa blockchain- och kryptopåverkarna på YouTube. Varje influencer har sin nisch av inflytande i det större blockchain-samhället.

Top Crypto- och Blockchain-influenser på YouTube

1. David Hay

David är känd för sin unika och underhållande inställning i sina presentationer. Han har specialiserat sig på att utforska nya och nya typer av krypto. Han utforskar på djupet hur var och en av de nya virtuella valutorna fungerar och ger råd om hur man bäst kan investera i den.

David presenterar också nyheter om olika blockkedjor och erbjuder värdefull investeringsrådgivning. Du kan följa honom vidare Youtube, han har 122 651 prenumeranter.

2. Tonvägar

Tone är en känd blockchain och finansiell rådgivare. Han är också en tanke ledare och podcast värd. I blockchain-samhället är Tones åsikt högt ansedd och han har inflytande över miljontals blockchain- och finansentusiaster globalt.

Du kan prenumerera på hans YouTube, Tone har 64 364 prenumeranter.

3. Dr Julian Hosp

Dr Julian är bland de bästa blockchain-influenserna på YouTube. Julian är medgrundare av TenXs personliga YouTube-kanal. Han presenterar blockchain-innehåll på olika språk, han tar också utdrag från långa tal och gör dem begripliga.

Han har varit ett inflytande i kryptoindustrin under lång tid. Hans YouTube kanal,  han har 80 879 prenumeranter.


4. Ian Balina

Ian är en kryptovaluta-evangelist, rådgivare och investerare. Ian är en tidigare analytiker från IBM, han har varit med i många tidskrifter som The Street, The Wall Street Channel, Huffington Post, Entrepreneur Magazine, Forbes och INC.

Han är känd för sitt analysarbete, entreprenörskap och kryptoinvesteringar. Han är tillgänglig den Youtube, Ian har 122222 prenumeranter.

5. Crypto Bobby

Bobby är en aktiv YouTube-evangelist. Han är aktiv inte bara på sin kanal utan även på andra samhällen på YouTube. Han är en känd blockchain-insider som ger ärliga åsikter om virtuell valuta.

Hans presentationer finns mestadels på värdefulla nuggets och insikter om trendiga kryptonyheter.

Du kan prenumerera på hans YouTube kanal, han har 143 177 prenumeranter.

6. Andreas M. Antonopoulos

Andreas är en lång tid YouTuber som presenterar förstklassiga nyheter om blockchain-teknik och Bitcoin. Han är också ett känt projekt- och bitcoin-rådgivare och samhällsledare.

På sin YouTube-kanal interagerar han fritt med sina prenumeranter och han är bland de bästa blockchain-influenserna på YouTube.

Hans YouTube kanal & han har 149,215 prenumeranter.

7. Boxmining

Detta är en kanal som är känd för sitt engagemang för blockchain-marknadsanalys. Boxmining stöds av flera YouTube-grupper. Det stöds till stor del eftersom det presenterar viktiga blockchain-ämnen i lättförståeliga videor.

Utöver det presenterar Boxmining också nyheter om hur blockchain tas emot i olika delar av världen.

Dess YouTube kanal, Den har 197 248 prenumeranter.

8. Crypt0

Detta är en känd YouTube-ledare på krypto nyheterna. Kanalen täcker ett stort antal nyheter. Videon som publiceras här täcker främst nyheter och kommande händelser. Den innehåller också video av intervjuer med olika ledande samhällsledare.

Prenumerera på Crypt0s YouTube kanal.

Det finns 109 799 prenumeranter.

9. Louis Thomas

Thomas diskuterar aktuella händelser i blockchain och kryptomarknadstrender. Han är också en socio-politisk kommentator. Hans YouTube-videor handlar mest om virtuella valutanyheter och hans personliga erfarenhet som kryptovalutainvesterare.

Louis är bland de bästa blockchain-influenserna på YouTube eftersom hans videor ses av miljontals tittare.

Hans YouTube kanal har 96 264 prenumeranter.

10. Mynthantering

Detta är en kanal som är dedikerad till att få trender på kryptovalutamarknaden. Det ger sina uppdateringar alla vardagar. Huvudfokus ligger på makrofaktorer som påverkar marknaden. Bortsett från det presenterar de också värdefulla tips som en investerare kan använda i beslutsfattandet och bli en bättre investerare.

Du kan följa Coin Masterys YouTube kanal och gå med till de 129 068 prenumeranterna.

11. Ameer Rosic

Ameer är en blockchain-evangelist, entreprenör, investerare och marknadsföringsexpert. Han är också en känd blockchain-talare som har presenterat samtal om blockchain på olika universitet. Utöver det är Ameer en toppinflytare inom blockchain-industrin. Han är också en blockchain-bloggare.

Prenumerera på hans YouTube kanal, Han har 167 588 prenumeranter.

12. Ivan on Tech

Ivan är mjukvaruutvecklare, pedagog, analytiker och en internationell talare på blockchain. Hans förstklassiga tekniska blockchain-analys är högt respekterad i blockchain-industrin. Han är populär för sina uppriktiga åsikter om blockchain-evenemang.

Hans YouTube kanal omfattar mer än 173 436 prenumeranter.

13. Decentraliserad TV

Det grundades av Peter Saddington. Peter är en respekterad influencer inom blockchain-industrin. Han är känd för sina unika och underhållande videor på YouTube. Hans videor innehåller mestadels kryptovalutanyheter och trendiga bilar.

Du kan prenumerera på Decentralized TV på YouTube här, Den har 67 426 prenumeranter.

14. Chris Dunn

Chris är en lång tid YouTuber som presenterar pedagogiska videor om kryptoinvesteringar. Hans videor är avsedda att hjälpa investerare att förstå den nuvarande ekonomiska atmosfären innan de kan investera.

Hans videor om förmögenhetsskapande har lett till att han har en stor grupp av prenumeranter. Chris är bland de bästa blockchain-influenserna på YouTube. Du kan prenumerera på hans kanal här.

Chris har 198 226 prenumeranter.

15. Crypto Investor

Crypto-investerare är en YouTube-kanal. Det är värd för en kunnig samhällsledare, kryptovalutainvesterare med ekonomibakgrund. Innehållet som publiceras på denna kanal innehåller värdefull analys och grundläggande analys av kryptoinvesteringar.

Informationen som delas med kryptoinvesterare har hjälpt tusentals investerare att undvika bluffprojekt och oförutsägbara marknadstrender.

Du kan prenumerera på kryptoinvesterarens YouTube kanal och gå med i mer än 150 000 prenumeranter.

Det finns 150122 prenumeranter.

 

Läs också,

  • Topp 20 påverkare inom Blockchain Technology följer 2018
  • Topp 5 Blockchain och Cryptocurrency Books
  • Topp 5 Blockchain Podcasts att följa 2018

 

Vad tycker du om den här Youtubers-listan? Känner du till någon annan influencer? Låt oss veta dina tankar i kommentarsektionen nedan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map