Den ultimata guiden om hur man investerar i kryptovalutor?

Är du någon som planerar att investera i kryptovalutor? Tja, chansen är att du också har blivit charmad av den populära digitala valutan Bitcoin. Bitcoin var fortfarande branschens samtal förra året. Den digitala valutan är individuellt ansvarig för att placera kryptovalutor på kartan för vanliga investerare. Dessutom, med tanke på den höga populariteten hos digitala valutor, är det inte förvånande att se fler och fler människor som vill hoppa på kryptovagnen. Kryptovalutor hyllas som valutorna för framtiden och utgör därför en bra investering.

Enligt branschexperterna kan valutor som Bitcoin ersätta de monetära reserverna i centralbanker och bli de dominerande valutorna för internationella affärer. När det blir sant kan värdet på Bitcoin överstiga $ 15 000-marken med en betydande marginal. Du skulle verkligen vilja vara en del av denna penningrevolution när den tiden kommer och det är absolut nödvändigt för dig att börja investera i kryptovalutor vid rätt tidpunkt. Naturligtvis var den bästa tiden att investera i kryptovalutor för ett eller två år sedan när priserna var mycket lägre och kunde ha returnerat välmående intäkter. Men om du tror på den potential som kryptovalutor innehar verkar det idag vara precis rätt tid att investera i kryptovalutor.

Saker att göra innan du investerar i kryptovaluta:

Högriskinvestering:

Kryptovalutor kan verka ungefär som att investera på aktiemarknaden för oinitierade, men saker och ting är betydligt annorlunda än de verkar. Digitala valutor är extremt volatila och riskabla. Det tar bara några dagar för en krypto att nå en heltidshöjd och sedan börja krascha som en meteor. Dessutom är de viktigaste regeringarnas ställning till kryptos i bästa fall för närvarande ‘vag’.

Gå inte överbord

En annan sak att komma ihåg är att inte gå överbord. Vad vi egentligen menar med det är att investera ett belopp som du tål att se tillbaka till ”noll”. Det är naturligt att investera betydande belopp på grund av rädslan att känna sig utelämnad när alla omkring dig redan sätter sina pengar på kryptos. Vi rekommenderar att du börjar små och upplyser dig själv om branschen innan du går stort.

Investeringsstrategi för kryptovaluta

Oftare än inte är Bitcoin första valet för ett stort gäng människor som myntet att investera i kryptovalutor. Det är vettigt eftersom det är anledningen till att de först känner till de digitala valutorna. Det finns dock en uppsjö av alternativa valutor idag som kan ge dig det bästa för pengarna. Det fanns en tid då alla Altcoins handlades på skuggiga börser som öreaktier. Men tiderna förändras och idag står de för nästan 60% av den totala marknadsandelen jämfört med 10% för några år tillbaka.

Det finns en mängd olika alternativ att välja mellan som är mer meningsfulla än Bitcoin idag. Valutor som Ethereum och Ripple har fått allmän uppmärksamhet och njuter redan av en kultfant som följer. Faktum är att många branschexperter redan har hyllat Ethereum som en bättre krypto än Bitcoin själv. Och dessa tre är bara toppen av isberget. Det finns tiotals andra mynt som har visat potentialen att bli den föredragna valutan de närmaste fem åren.

Så det leder oss till frågan “Vilket mynt ska vi börja med när vi investerar i kryptovalutor?”

Som vi just nämnde ovan är det inte de ljusaste idéerna att investera alla dina surt förvärvade besparingar i kryptovalutor. På samma sätt kan det vara lika riskabelt att placera dina pengar i en enda valuta. Eftersom kryptomarknadens volatilitet inte kan lita på, utgör det en bra idé att lägga små mängder på olika platser. Detta kan säkerställa att du får avkastning från ett antal källor och att den riskfaktor som vi har pratat om minskar avsevärt.

Forskning utförligt på internet och börja välja dina mynt. Leta efter deras pris och bestäm deras stabilitet genom att studera deras graf. Var noga med deras marknadsvärde som ärligt talat en aspekt som de flesta nybörjare förbiser. Om du tycker att det är extremt förvirrande är den bästa tanken att välja de tio bästa mynt som ska återspeglas i din portfölj. Det finns valutor som Ethereum och Ethereum Classic som har blivit populära på grund av deras smarta implementering av kontrakt och Litecoin tillsammans med Dash för deras betalningsskalning. Monero och Zcash kompenserar också för bra val för nybörjare som investerar i kryptovalutor.

Nyheter om kryptovaluta


Om du råkar vara sådana som verkligen vill gräva djupt och fatta ett välinformerat beslut, rekommenderar vi att du dyker in i kryptovaluta nyheter. Undersök din önskade kryptovaluta och förstå den underliggande tekniken och grundarna. Lär dig vad de investerar i och de företag de gör affärer med. Ett fel i koden eller ett fel i deras mainnet kan direkt återspegla en förändring av priserna och det gör verkligen en bättre praxis att läsa Cryptocurrency-relaterade nyheter mer än en gång varje dag vilket ökar dina chanser att fatta bättre beslut. Du kan lära dig mer om möjligheter genom att följa några av blockchain-influenserna på YouTube eller Twitter.

Köpa kryptovalutor genom en kryptovalutaväxling

När du har skapat din portfölj måste du bestämma hur du vill börja investera. Det enklaste sättet att investera i kryptovalutor som Bitcoin är att använda investeringsfordon som XBT-tracker, Bitcoin-investeringsförtroende på andra marknader, Bitcoin ETI och mer. De gör det möjligt för dig att satsa på priserna på Bitcoin utan att faktiskt köpa dem, vilket i princip betyder att du inte behöver oroa dig för lagra dina Bitcoins.

Men om du vill ha en mer traditionell metod, börja med att registrera dig på en börs för att börja köpa Bitcoins direkt. Du måste verifiera din identitet och finansiera ditt konto med den traditionella valutan i ditt land. Börsen låter dig sedan köpa eller handla Bitcoins mot en nominell avgift. Det finns några saker du måste tänka på innan du väljer ett utbyte som:

 1. Fysisk plats:

Välj ett utbyte som är fysiskt nära dig. Om börsen är i samma jurisdiktion som du är dina chanser att få tillbaka dina pengar i händelse av tvist mycket högre. Om ett utbyte inte är nära dig, välj ett i ett land med starkaste lagar för kryptovalutahandel.

 1. Val av mynt:

Inte alla börser tillåter dig att handla in alla tillgängliga mynt i kryptovärlden. Du måste välja en börs med tanke på vilka mynt du vill börja med när du investerar i kryptovalutor.

Ska du investera i kryptovalutor just nu?

Om det fanns ett rätt svar på det, skulle vi alla vara miljonärer nu. Sanningen är att det inte finns några specifika fingerregler för när du ska börja investera i kryptovalutor. Marknaden är exceptionellt volatil och ”förutsäga” är nästan omöjligt på en sådan marknad. Därför måste du registrera det dagliga diagrammet för ditt mynt. Vet vad företaget planerar att göra i framtiden och hur samhället reagerar på det.

Dessa ovanstående punkter utgör grunden för kärnprocessen som du behöver följa för att investera i kryptovalutor. Lär dig så mycket som möjligt innan du investerar och försök att utveckla en mångsidig portfölj för att minska riskerna. Börja i det lilla och utbilda dig om alla aspekter av kryptovaluta om du planerar att bli stor i framtiden.

Relaterade artiklar om Kryptovalutor:

Vi försöker svara på frågor så många som möjligt, här är få:

 • Ska du investera i Bitcoins 2018?

 • Varför kan NEO vara den starkaste kryptovaluta 2018?

 • Hur man deltar i en ICO?

 • Vad är en Airdrop? Hur man tjänar tokens från en Airdrop?

 • Nybörjarguide: What is a Bounty?

 • Hur stabilt är ett stabilt myntpris och är de framtiden för kryptovalutor?

Kolla in våra jämförelser:

 • Bitcoin vs Ethereum? Vad är skillnaden?

 • Ethereum vs Litecoin: Varför LTC är för transaktioner och ETH för smarta kontrakt?

 • EOS vs Ethereum: A Potential Ethereum Killer!

 • Stellar Lumens (XLM) vs Ripple (XRP) – Vilket är det bättre alternativet?

 • NEO vs Ethereum: Vilket är bättre?

 • Ethereum vs Ripple: djupjämförelse

Topplistor för kryptovalutor

 • Topp 10 kryptovalutor som du behöver veta om

 • Topp 10 lovande kryptovalutor att titta på 2018

 • Topp 5 Blockchain-protokoll att följa 2018

Har du några frågor? skulle gärna höra i kommentarsektionen nedan.

* Ansvarsfriskrivning: Artikeln ska inte tas som och är inte avsedd att ge någon investeringsrådgivning. Påståenden som görs i denna artikel utgör inte investeringsråd och bör inte tas som sådana. Gör din egen forskning och se till att du läser vår fullständiga ansvarsfriskrivning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map