Topp 20 påvirkere i Blockchain Technology å følge i 2018

Hver gang du går inn i en ny bransje som blockchain, er det viktigst å finne påvirkere. Derfor gir vi deg gjerne vår liste over de 20 beste blockchain-teknologipåvirkerne. Påvirkerne innen blockchain-teknologi på listen vår er en kilde til inspirasjon både for blockchain-aspiranter og nerdene. I tillegg til listen nedenfor, må du sørge for at du holder tritt med all blockchain-utviklingen.

Topp 20 Twitter-påvirkere innen Blockchain-teknologi

1. Joseph Lubin

Joseph er medstifter av ethereums blockchain-behandlingsplattform. Det er en desentralisert plattform som kobles til den virtuelle maskinen. Josephs bidrag til blockchain-teknologien utvider blockchain-databasen. Han er grunnleggeren av konsensus-systemer (ConsenSys). Dette er et selskap med blockchain-programvare.

Du bør følge Joseph fordi hans visjon er å utvikle produkter og prosjekter både for private og offentlige blockchains. Han jobber for tiden med WWW versjon 3 som vil kunne levere både mobil- og webapplikasjoner ved hjelp av blockchain. Vi er alle enige om at Joseph er en leder og en av de beste influencers i Blockchain Technology.

Du kan følge Joseph videre Twitter hvor han har 81 700 følgere:

2. Andreas M. Antonopoulos

Andreas er den fremste blockchain- og bitcoin-spesialisten. Han er også foredragsholder, forfatter og instruktør. Han er kjent for å gjøre det komplekse blockchain-teknologijargongen lett å forstå for den vanlige mannen.

Hans bidrag til blockchain er videosamtaler om ethereum, blockchain og bitcoin. Han er også forfatter. Hans bøker inkluderer “The Internet Money”, bind 1 og 2 og “Mastering Bitcoin”

Andreas er definitivt en av de beste influenserne i Blockchain Technology, følgende er årsakene til at du bør følge Andreas:

• Han har til hensikt å hjelpe nye brukere med å få bitcoin

• Å bidra til bitcoins open source-prosjekter.

Andreas er tilgjengelig på Twitter.

Andreas har 424 000 følgere på Twitter.

3. Charlie Lee

Han er tidligere Googler og grunnleggeren av Litecoin. Hans bidrag til blockchain-teknologien er introduksjonen av Litecoin-hashing. Hashingen bruker en skriptbasert algoritme. Litecoin-hasjen er forskjellig fra Bitcoins SHA256.

Charlies hashing går raskere med 75%. Bortsett fra det, blogger han i dag om blockchain og kryptovaluta generelt. Du kan få hans bidrag på GitHub.

Du bør følge Charlie på grunn av følgende 5-punkts visjon for Litecoin:

• Øk handelslikviditeten

• Forbedre nettsikkerheten

• Litecoin skal brukes som lovlige penger

• Forbedre kapitaliseringen av markedet

• Inkluder støtte for den næringsdrivende

Du kan følge Charlie videre Twitter, Han har 769.000 følgere.

4. Vitalik Buterin

Vitalik er grunnleggeren av ethereum. Han grunnla også bitcoinmagasinet. Han er programvareingeniør. Ethereum er slags åpen blockchain.

Vitalik har bidratt til blockchain ved å grunnlegge ethereum, som var den første til å bruke blockchains smarte kontrakter. Han bidro også til ethereum’s white paper, har skrevet flere blogger bitcoin, blockchain og organisering av ethereum på Wikipedia.

Vitaliks visjon er å løse de skalerbarhetsproblemene eterum står overfor. Han har også til hensikt å redusere lagringskostnadene for eter. Han har til hensikt å redusere lagringsplassen ved å innføre skjæring av eterumnoder.

Vitalik er blant de beste influencerne innen blockchain-teknologi i 2018.

Du kan følge ham videre Twitter. Han har 765 000 følgere.

5. Roger Ver

Roger er en annen stor influencer i blockchain-industrien. Han er blant de tidlige investorene i bitcoin ICO. Han har også kjøpt oppstart fra andre kryptovalutaer som Zcash, BitPay, Blockchain for å nevne bare noen få.

Roger er en stemme å regne med i blockchain-bransjen. Han er tilgjengelig på Twitter.

Han har 529 000 følgere.

6. Nick Szabo

Nick er forsker i datastyrte kontanter og smarte kontrakter. Disse teknikkene er essensielle i desentralisering av virtuell valuta. Han er også den som laget begrepet “smarte kontrakter”

Hans bidrag til blockchain er at han i 1998 utviklet protokollen for desentralisert virtuell valuta. For tiden blogger han om ulike blockchain- og kryptovalutaemner.

Du bør følge Nick fordi visjonen hans er å utvikle et nett med andre lag. Dette nettverket vil hjelpe deg med å avgjøre mindre børser på bitcoin på en sikker og effektiv måte. Nick er blant de beste influencerne innen blockchain-teknologi. Følg Nick videre Twitter, Han har 210 000 følgere.

7. Charlie Shrem

Charlie er medstifter av bitcoin foundation. I tillegg til det jobber han som rådgiver for ulike selskaper. De vanligste selskapene som Charlie er rådgiver er Changelly.com.

Hans viktigste bidrag er gjennom rådgivning. Han er tilgjengelig på Twitter og han har mer enn 148 000 tilhengere.

8. Gavin Andresen

Gavin er blant kjerneutviklerne av bitcoin core. Han har stor kunnskap om kryptovalutaindustrien.

Han skriver regelmessig blogger om kryptonyheter og gir nyttige handelstips.

Følg Gavin videre Twitter.

Gavin har 139 000 følgere.

9. Tuur Demeester

Tuur er en kjent forfatter på Medium for bitcoin. Han er også en investor og økonom, han bidrar med å bevise nyttige bitcoin nuggets til sine følgere.

Han har mer enn 165 000 følgere på Twitter. Du kan også følge ham videre Twitter.

10. Don Tapscott

Don er en blockchain ingeniør. Han er også en forfatter, “Blockchain Revolution” I tillegg til det; Don er den bestselgende forfatteren av Digital Economy, Wikinomics, blant andre bøker.

Don er også administrerende direktør i Tapscott-gruppen. Han har bidratt enormt til blockchain-teknologi ved å gi opplysende, balansert og grundig veiledning i bransjen.

Du bør følge ham fordi hans mål er å identifisere gjennombrudd for blockchain både i regjeringen og næringslivet. Han prøver å transformere finanssektoren ved å animere ting på internett, forbedre blant annet personlig og organisatorisk sikkerhet.

Du kan følge Don videre Twitter.

Han har 110 000 følgere på Twitter.

11. Josh Olszewics

Josh er en kryptotrader. Han er også en investor, Josh deler mange gode tips om tweets som kan hjelpe deg i din handel. Han er også en bidragsyter i hovedbokstatusen gjennom podcaster.

Du kan følge Josh videre Twitter.

Josh har 107 000 følgere.

12. Laura Shin

Laura er en førsteklasses blockchain og kryptojournalist. Hun har blitt omtalt i mange topp publikasjoner, inkludert Forbes. Hun har stor kunnskap om blockchain og kryptovaluta.

I tillegg til det er Laura vert for 2 podcaster, dvs. ubekreftet og ukjedet. Gjennom disse podcastene deler hun sitt vell av kunnskap om blockchain-teknologi og krypto.

Finn Laura på Twitter, Hun har 90 088 følgere.

13. Elizabeth Stark

Elizabeth er tidligere professor ved Yale og Stamford. Hun er også medstifter av lightning labs. De bruker blockchain-teknologi for å gi transaksjoner for sine tjenester.

Hennes bidrag til blockchain er å utdanne studenter hvordan peer to peer-teknologi fungerer.

Hun er tilgjengelig på Twitter. Elizabeth har 74 700 følgere.

14. Nicolas Cary

Nicolas er administrerende direktør og grunnlegger av blockchain. Det er ryggraden i både ethereum og bitcoin lommebøker. Den har mer enn 20 millioner lommebøker over hele verden.

Hans bidrag er blockchain som kjører bitcoin og ethereum. Det er den mest pålitelige blokkutforskeren.

Nicolas ‘mål er å fortsette å gi pengetjenester til forskjellige kunder over hele verden. Han har også som mål å utvikle en tilgjengelig, åpen og rettferdig økonomisk plattform for fremtiden.

Du kan følge ham videre Twitter.

Nicolas har 38 700 følgere.

15. Adam Ludwin

Adam er administrerende direktør og velgjører av Chain. Kjeden er ansvarlig for å lage kryptografiske poster for økonomiske poster. I tillegg til det definerte han kryptovaluta som en aktivaklasse.

Hans bidrag til blockchain-teknologien inkluderer etableringen av Sequence. En sekvens er en programvare for opptak og styring av saldoer. Det er en skybasert reskontro for balansestyring i handel og finans lommebøker f.eks. valutaveksling, utlån blant andre.

Du bør følge Adam fordi han har til hensikt å endre de tilgjengelige økonomirelaterte plattformene. Han har til hensikt å bruke en lignende plattform som brukt i bitcoin for å digitalisere tilgjengelige ressurser og penger.

Adam er blant de beste influenserne innen blockchain-teknologi i 2018. Du kan følge Adam videre Twitter, Adam har 20 600 følgere.

16. Jed McCaleb

Jed McCaleb er utvikler av Stellar Development Foundation. Han utviklet også bitcoins første børs – Mt. Gox. For øyeblikket overvåker Jed utviklingen av en distribuert hovedbok for blockchain som sannsynligvis vil muliggjøre overføring av verdier som betalinger.

Jeds bidrag til blockchain-teknologien er etableringen av Stellar. Stellar har muligheten til å oppbevare originale kopier av transaksjoner på en kryptografisk hovedbok.

Du bør følge Jed fordi hans visjon er å gi Stellar til så mange mennesker han kan. Selv om den ennå ikke er klar, er den nesten.

Du kan følge Jed videre Twitter, han har 19 200 følgere.

17. Vincent Briatore

Vincent er en innflytelsesrik figur i kryptovaluta. Han er digital kapitalanalytiker, ICO-investor og DApp-utvikler.

Hans bidrag er vanlige blogger om kryptovalutahandel. Han deler også handelstips på bloggen sin. Han har mange tilhengere.

Å følge Vincent videre Twitter. Han har 21 800 følgere.

18. Ameer Rosic

Ameer er en blockchain-evangelist. Han er også en ICO-investor og gründer. Han er også en kjent foredragsholder og instruktør.

Hans bidrag til blockchain inkluderer utdannelsen til blockchain-aspirantene gjennom hans youtube-videoer.

Han er tilgjengelig i Twitter.

Ameer har 19 800 følgere.

19. Brian Krogsgard

Brian er en bidragsyter til reskontrostatusen. Dette er et nettsted for krypto- og blockchain-entusiaster. Det er et nytt nettsted som har en samling historier utelukkende om virtuell valuta. Den inneholder også grunnleggende, ressurser og teknisk analyse av forskjellige kryptovalutaer.

Ledger-status er blant de beste påvirkere av blockchain-teknologi i 2018. Du kan følge den videre Twitter.

Han har 13 100 følgere på Twitter.

20. Richard Gendal Brown

Gendal er for tiden teknologileder i R3CEV. Dette er en organisasjon av forskjellige banker. Målet med R3CEV er å opprette og distribuere avanserte delte online reskontroer til forskjellige fagfolk på det finansielle markedet.

Hans bidrag til blockchain-industrien er corda. Dette er en blockchain basert åpen distribusjon online hovedbok. Corda er en smart kontraktsteknologi som tillater skriving av interoperable blockchain delt nettverk. Det er veldig sikkert og svært privatisert.

Richard har som mål å gjøre det mulig for selskaper å drive mer effektivt. Han håper å oppnå dette ved å synkronisere handelsmenn og bedrifter. Han jobber med offentlige blockchains som han har til hensikt å automatisere, administrere og registrere ved hjelp av blockchain.

Richard er tilgjengelig på Twitter og han har 12 500 følgere.

Vil du lære mer? Sjekk ut våre Top Blockchain Books og Youtube influencers lister:

  • Topp 15 Blockchain-påvirkere på YouTube
  • Topp 5 Blockchain Podcasts å følge i 2018
  • Topp 5 Blockchain og Cryptocurrency Books

Nå er det på tide å høre fra deg, hvilken er Top Blockchain Influencer? Kjenner du til Top Influencers in Blockchain Technology som skal vises på denne listen? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map