Topp 15 Blockchain-påvirkere på YouTube

Blockchain-påvirkerne på YouTube er i stand til å endre kryptomarkedet innen et øyeblikk. Når en topp blockchain YouTuber sender en sterk følelse av et gitt markedsscenario, kan det påvirke tusenvis av kryptoinvestorer til å ta en handling. Derfor er det nødvendig for enhver blockchain-geek eller kryptovalutainvestor å få mye informasjon fra disse YouTube-påvirkerne.

I denne oppskriften har vi listet de 15 beste blockchain og crypto influencers på YouTube. Hver influencer har sin nisje med innflytelse i det større blockchain-samfunnet.

Topp Crypto- og Blockchain-påvirkere på YouTube

1. David Hay

David er kjent for sin unike og underholdende tilnærming i presentasjonene sine. Han har spesialisert seg på å utforske nye og nye typer krypto. Han utforsker i dybden hvordan hver av de nye virtuelle valutaene fungerer og gir råd om hvordan man best kan investere i den.

David presenterer også nyheter om forskjellige blokkeringer og tilbyr verdifull investeringsrådgivning. Du kan følge ham videre YouTube, han har 122 651 abonnenter.

2. Tone Vays

Tone er en kjent blockchain og finansiell rådgiver. Han er også en samfunnstankeleder og podcastvert. I blockchain-samfunnet er Tones mening høyt ansett, og han har innflytelse over millioner av blockchain og finansentusiaster globalt.

Du kan abonnere på YouTube hans, Tone har 64 364 abonnenter.

3. Dr Julian Hosp

Dr Julian er blant de beste blockchain-influencerne på YouTube. Julian er medstifter av TenXs personlige YouTube-kanal. Han presenterer blockchain-innhold på forskjellige språk, han tar også utdrag fra lange taler og gjør dem forståelige.

Han har vært en innflytelse i kryptoindustrien i lang tid. Hans YouTube kanal,  han har 80 879 abonnenter.


4. Ian Balina

Ian er en kryptovaluta-evangelist, rådgiver og investor. Ian er en tidligere IBM analytics-evangelist, han har vært omtalt i en rekke magasiner som The Street, The Wall Street Channel, Huffington Post, Entrepreneur Magazine, Forbes og INC.

Han er kjent for sitt analysearbeid, entreprenørskap og kryptoinvesteringer. Han er tilgjengelig på YouTube, Ian har 122222 abonnenter.

5. Crypto Bobby

Bobby er en aktiv YouTube-evangelist. Han er aktiv ikke bare på kanalen sin, men også på andre lokalsamfunn på YouTube. Han er en kjent blockchain-innside som gir ærlige meninger om virtuell valuta.

Presentasjonene hans inneholder for det meste verdifulle nuggets og innsikt i populære kryptonyheter.

Du kan abonnere på YouTube hans kanal, han har 143 177 abonnenter.

6. Andreas M. Antonopoulos

Andreas er lenge YouTuber som presenterer førsteklasses nyheter om blockchain-teknologi og Bitcoin. Han er også et kjent prosjekt- og bitcoin-rådgiver og samfunnsleder.

På YouTube-kanalen hans interagerer han fritt med abonnentene sine, og han er blant de beste blockchain-influencerne på YouTube.

Hans YouTube kanal & han har 149 215 abonnenter.

7. Boxmining

Dette er en kanal som er kjent for sin dedikasjon til blockchain markedsanalyse. Boxmining støttes av flere YouTube-fellesskap. Den støttes i stor grad fordi den presenterer viktige blockchain-emner i lett forståelige videoer.

I tillegg til det presenterer Boxmining også nyheter om hvordan blockchain mottas i forskjellige deler av verden.

Det er YouTube kanal, Den har 197 248 abonnenter.

8. Crypt0

Dette er en kjent YouTube-leder på kryptonyhetene. Kanalen dekker et bredt spekter av nyheter. Videoen som er lagt ut her dekker hovedsakelig nyheter og kommende hendelser. Den inneholder også video av intervjuer med ulike toppledere i samfunnet.

Abonner på Crypt0s YouTube kanal.

Det er 109 799 abonnenter.

9. Louis Thomas

Thomas diskuterer aktuelle hendelser på blockchain så vel som kryptomarkedstrender. Han er også en sosio-politisk kommentator. YouTube-videoene hans handler mest om virtuelle valutanyheter og hans personlige erfaring som en kryptovalutainvestor.

Louis er blant de beste blockchain-påvirkerne på YouTube fordi hans videoer blir sett av millioner av seere.

Hans YouTube kanal har 96 264 abonnenter.

10. Myntmestring

Dette er en kanal som er dedikert til å bringe trender i kryptovalutamarkedet. Den bringer oppdateringene sine alle hverdager. Hovedfokuset er på makrofaktorer som påvirker markedet. Bortsett fra det, presenterer de også verdifulle tips som en investor kan bruke i beslutningsprosesser og bli en bedre investor.

Du kan følge Coin Mastery’s YouTube kanal og bli med de 129 068 abonnentene.

11. Ameer Rosic

Ameer er en blockchain-evangelist, gründer, investor og markedsføringsekspert. Han er også en kjent blockchain-høyttaler som har presentert samtaler om blockchain i forskjellige universiteter. I tillegg til det er Ameer en topp influencer i blockchain-industrien. Han er også en blockchain-blogger.

Abonner på YouTube kanal, Han har 167 588 abonnenter.

12. Ivan on Tech

Ivan er programvareingeniør, pedagog, analytiker og en internasjonal foredragsholder på blockchain. Hans førsteklasses tekniske blockchain-analyse er høyt respektert i blockchain-bransjen. Han er populær for sine oppriktige meninger om blockchain-arrangementer.

Hans YouTube kanal inkluderer mer enn 173436 abonnenter.

13. Desentralisert TV

Den ble grunnlagt av Peter Saddington. Peter er en respektert influencer i blockchain-industrien. Han er kjent for sine unike og underholdende videoer på YouTube. Videoene hans inneholder for det meste kryptovaluta nyheter og trending biler.

Du kan abonnere på desentralisert TV på YouTube her, Den har 67 426 abonnenter.

14. Chris Dunn

Chris er en lang tid YouTuber som presenterer pedagogiske videoer om kryptoinvesteringer. Videoene hans er ment å hjelpe investorer med å forstå den nåværende økonomiske atmosfæren før de kan investere.

Hans velstandsskapingsvideoer har ført til at han har et stort fellesskap av abonnenter. Chris er blant de beste blockchain-influencerne på YouTube. Du kan abonnere på kanalen hans her.

Chris har 198 226 abonnenter.

15. Crypto Investor

Crypto investor er en YouTube-kanal. Det er vert for en kunnskapsrik samfunnsleder, kryptovalutainvestor med finansbakgrunn. Innholdet lagt ut på denne kanalen inneholder verdifull analyse av verdipapirer og kryptoinvesteringer.

Informasjonen som deles på kryptoinvestor har hjulpet tusenvis av investorer med å unngå svindelprosjekter og uforutsigbare markedstrender.

Du kan abonnere på kryptoinvestorens YouTube kanal og bli med i mer enn 150 000 abonnenter.

Det er 150122 abonnenter.

 

Les også,

  • Topp 20 påvirkere i Blockchain Technology å følge i 2018
  • Topp 5 Blockchain og Cryptocurrency Books
  • Topp 5 Blockchain Podcasts å følge i 2018

 

Hva synes du om denne Youtubers-listen? Kjent med noen andre influencer? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map