Hvorfor vil Blockchain endre verden?

Blockchain er den nye teknologien som har skapt noen summer i teknologisamfunnet. Blockchain vil forandre verden! Men hvordan og hvorfor? For å hjelpe deg med å svare på spørsmålene har vi satt sammen denne guiden for deg.

Før vi dissekerer hvorfor blockchain vil forandre verden, la oss begynne med “hva er blockchain.” Blockchain-teknologi er et distribuert og desentralisert hovedbokssystem som gir gjennomsiktighet, uforanderlighet og sikkerhet.

Etter de siste årene med suksess å dømme, er blockchain kommet for å bli og forstyrrer sakte forskjellige bransjer. Men ikke bekymre deg, forstyrrelse betyr ikke alltid en negativ innvirkning. I virkeligheten kan blockchain hjelpe til i alle bransjer, og bli kvitt feilene som plaget dem i utgangspunktet.

Så enhver nybegynner som ikke er kjent med temaet, bør bruke denne guiden for å bli kjent med begrepet blockchain og hvordan det vil forandre verden.

Meld deg på nå:Gratis Blockchain-kurs

Hvordan vil Blockchain endre verden?

Nå som du vet hva blockchain er, kan vi gå over til hvordan det faktisk kan endre løpet av økonomien og virksomheten vår.

Blockchain er en desentralisert database der alle transaksjonene er lagret og validert som har verdi. Verdien kan imidlertid representere hva som helst, som penger, land, juveler osv. Forbes ser allerede fremtiden og setter sin lit til de nye pengene. De tror blockchain vil forandre verden.

Men først, hva slags fordel får det? Og hvordan vil det forandre verden?

blockchain vil forandre verden

Peer-to-Peer Network System

Alle har full tillit til blockchain-databasen, da den ikke styres av en enkelt organisasjon, noe som betyr at den er åpen. Med blockchain-teknologi kan du handle direkte til mottakeren, som unner enhver tredjepart.

Dermed gjør det dem helt meningsløse, ettersom du ikke trenger noen annen tredjepart for å validere mer. Så virkningen av blockchain her er å etablere peer-to-peer-transaksjoner i stedet for en klient-servermodell.


Ingen sentralisert kontroll

Blockchain vil forandre verden ved å kvitte seg med sentralisert kontroll. Ingen sentral myndighet kan kontrollere eiendelene dine lenger. Selv om det offentlige blockchain-systemet er autonomt, trenger et privat blockchain-system autentisering for å fungere. Men det kan fortsatt redusere nivået av sentralisert kontroll.

I løpet av de siste årene har vi sett den ufattelige dominansen til Google, Facebook eller Amazon i markedet. Nå har de personopplysningene til nesten alle i verden! Imidlertid kan blockchain hjelpe deg med å ta tilbake kontrollen over dine egne data.

Les mer:6 viktige Blockchain-funksjoner du trenger å vite om

Forbedre personvernet

Ved hjelp av hash-funksjonen og kryptografimetoden er alle transaksjonene kryptert, og ingen kan holde oversikt over transaksjonene dine. I virkeligheten hjelper dette virkelig med å opprettholde personvernet, da ingen dårlig part kan se innholdet i transaksjonen din, selv om de vil.

Full gjennomsiktighet

En av de beste delene om blockchain er at den fremmer gjennomsiktighet. For øyeblikket tilbyr ikke de fleste forretningsmodellene dette attributtet. Vi kan ikke engang få åpenhet fra regjeringen selv.

Så når blockchain tilbyr et offentlig hovedbokssystem der alle kan se hva som skjer, kan det gjenopprette folks tapte tillit.

Ingen korrupsjon

Blockchain vil forandre verden ved å bli kvitt korrupsjon i samfunnet vårt. I virkeligheten, ettersom vi fremdeles opererer på eldre nettverkssystemer og papirbaserte dokumenter, er det enkelt for falske parter å endre dem.

Men blokkjeder er helt uforanderlig av natur. Det er umulig å endre eller endre innholdet i en blokk. Hvis noen prøver å tukle med det, vil alle noder i systemet avvise det umiddelbart da det bryter med konsensus. Dermed blir det kvitt korrupsjon.

Les også:Alt du trenger å vite om Blockchain Governance-prinsipper

Blockchain Endring av økonomien: Nytt pengesystem

En annen ny funksjon i blockchain får sakte trekkraft for øyeblikket. Det er endringen i det monetære systemet fra sentralisert til desentralisert. For øyeblikket er mange regjeringer interessert i sentralbankens digitale valutamodeller.

I den tradisjonelle metoden er tredjepart de føderale bankene som utsteder “penger”, som er en verdifull enhet i vår vurdering. Men føderale banker deler ikke sine poster med publikum og kontrollerer økonomien generelt.

Videre er transaksjoner ofte upålitelige. Som et resultat oppstår økonomiske svindelsaker.

Problemet slutter ikke her. Hvert land har en egen valuta. Så det er ingen enhetlig valuta. Folk må gjennom vanskelige hindringer før de kan bruke pengene sine i et fremmed land. Transaksjoner tar dager.

I tillegg holder “det offentlige øye med regjeringen” oversikt over hver eneste krone du bruker. Hvem vil at noen skal snuse seg? Det er et brudd på noens personvern.

Men med oppfinnelsen av CBDC-modellen, er det nå mange land som vedtar blockchain og lager en digital kopi av sine opprinnelige penger. Land som Kina eller USA utvikler allerede sine løsninger.

Dette vil definitivt endre vår sosiale og økonomiske status for godt.

Kina lanserer nylig sin helt egen CBDC-modell. Lær mer om det fra guiden vår om DCEP-prosjektet.

Når vil Blockchain ta over?

Hvis du tenker på når blockchain vil ta over, må du vite at det allerede er tatt over mange bransjer. I likhet med forsyningskjeden, handelsfinansiering, forsikring og helsetjenester, bruker mange bransjer blockchain-teknologi for sine selskaper.

Så, forandring har allerede begynt. Imidlertid, bare når blockchain kan bli kvitt sine tekniske feil, kan den starte masseadopsjonsprosessen.

Les også: Hvordan fungerer Blockchain?

Hvorfor Blockchain vil forandre verden?

Vel, vi synes det er viktig å merke seg at blockchain ikke bare vil endre det teknologiske aspektet i verden, men det vil også påvirke måtene vi fungerer som et samfunn på. Mer, blockchain er paradigmeskiftet, en måte vi kan forstå verden som en helhet og ikke bare deler av den.

Hvordan vil blockchain påvirke økonomien? De tradisjonelle måtene er fulle av problemer og mest av alt korrupsjon. Så det var på høy tid for oss å ta i bruk en teknologi som hjelper oss med å gjøre forretningsmodellene enda mer effektive. Slik kan blockchain positivt påvirke økonomien vår.

Vil blockchain lykkes? Vi tror det! Det viser allerede positive resultater i mange prosjekter. Også mange bedriftsbedrifter investerer en god del i blockchain-baserte løsninger. Derfor er skiftet ikke bare gunstig for folket, men også for selskapene.

Vil du vite om blockchain som endrer verden? Sjekk ut guiden vår om hvordan blockchain kan endre verden akkurat nå!

Sluttnotat

Blockchain-vekst har vært voldsomt de siste årene. Du vil se mange Blockchain-applikasjoner nylig. Du kan kjøpe biler, hjem, til helsetjenester med kryptovaluta nå. Med tanke på den stadig voksende populariteten, kan det ganske enkelt antas at blockchain vil være fremtiden, da det løser hvert eneste problem de tradisjonelle systemene har..

Imidlertid kan bare tiden fortelle oss om blockchain er egnet for fremtiden vår eller ikke.

Viktigst, hvordan det virkelig vil påvirke verden når den er adoptert over hele verden. Hvis du bare er en nybegynner i blockchain-området og vil lære mer om denne teknologien, kan du bruke vårt gratis blockchain-kurs for det.

Blockchain er spådd for fremtidens teknologi, så hvorfor skulle du holde deg bak løpet?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map