Bitcoin vs Ethereum? Hva er forskjellen?

Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) viser tegn til å bryte ut etter å ha kommet under enormt salgspress tidlig på året. De to kryptovalutaene stupte fra rekordhøye nivåer, og ga bekymring for en mulig boblebrudd i sektoren.

Imidlertid ser ting endelig opp etter hvert som det blir klart at kryptokurver er kommet for å bli. Snakk om at digitale valutaer kan være fremtidens valutaer, har gått langt med å trekke inn privatpersoner og høye nettoverdiinvestorer, i jakten på investeringsmuligheter i sektoren.

Bitcoin vs. Ethereum i investeringssynspunktet er en kamp som sakte tar form da investorer fortsetter å spekulere i hvilken av de to som sannsynligvis vil generere mer avkastning på lang sikt.

Å velge mellom de to for investeringsformål er sikkert det verste marerittet, gitt at begge viser tegn som bryter ut på bred adopsjon og aksept.

Bitcoin vs Ethereum (ETH): Teknologifaktor

Teknologi vil spille en viktig rolle i adopsjonen av de to kryptovalutaene og mulig inngang i den vanlige industrien. Mens den underliggende blockchain-teknologien driver de to, ser Bitcoin ut til å ha en kant på denne fronten.

Bitcoin har kanten over Ethereum og andre kryptovalutaer delvis fordi det var den første som brukte blockchain-teknologi. Etter å ha vært i virksomhet i mer enn 9 år, blir det sett på som en mer stabil mynt noe som fortsetter å fungere til sin fordel blant investorer.

Ethereum for utviklere

Bildekreditt: Ethereum

Ethereum kom noen år etter Bitcoin. Imidlertid har det etablert seg blant utviklere på utvikling av desentraliserte apper, noe som fortsetter å validere legitimasjonen. Ethereum blockchain blir i økende grad brukt til å utvikle smarte kontrakter og desentraliserte applikasjoner, en bragd som Bitcoin mangler.

Men gitt at det ikke er noen større desentralisert applikasjon omfavnet i det vanlige samfunnet, betyr Ethereum å fortsette å spille andre fele til Bitcoin.

Ethereum vs Bitcoin: Antall mynter

Det totale antallet bitcoin-tokens som noen gang vil være i omløp er knyttet til 21 millioner. Ethereum, derimot, har over 92 millioner mynter i omløp, og flere blir utvunnet hver dag. Hva dette betyr er at Ethereum vil forbli en inflasjonskryptovaluta gitt antall mynter som noen gang vil være i tilbud.

Bitcoin-knapphet gjør det ekstremt verdifullt avbildet av verdien i markedet, sammenlignet med andre Altcoins. Mangel på maksimal forsyningstak er noe som kan skade Ethereum-verdien i det lange løp sammenlignet med Bitcoin. Det faktum at Bitcoin har et tak, gjør det ønskelig gitt at når etterspørselen øker, vil tilbudet forbli konstant noe som kan se at verdien øker enda høyere.

Bitcoin vs Ethereum: Spekulasjoner

Det faktum at Bitcoin ble opprettet mye tidligere enn Ethereum, har sett verdien øke jevnt og trutt på bakgrunn av økt spekulasjon. Det er av denne grunn at Ethereum-prisen alltid har økt når bitcoin stiger og faller på BTC som kommer under press..

Bildekreditt: Ethereum

Den tidlige markedsflytterfordelen er noe som ser ut til å fungere til Bitcoin-fordel. For eksempel er folk mer kjent med BTC enn ETH, noe som har sett det vekke interesse og sterk etterspørsel fra både private investorer og høye nettoverdiinvestorer.

Ethereum vs Bitcoin-transaksjonskapasitet

Ethereum har kanten over Bitcoin på sin transaksjonshåndteringsevne. Blockchain-protokollen er langt raskere enn Bitcoin, med transaksjoner som avgjøres i løpet av sekunder i motsetning til minutter. Mens Ethereum har en kant på denne fronten, er det ingen match med Ripple (XRP) hvis blockchain-protokoll blir stadig mer vedtatt i finansnæringen.

Bunnlinjen

Det er ingen tvil om at bitcoin ikke er mer enn en valuta. Ethereum har derimot dukket opp som en pålitelig hovedboksteknologi som selskaper bruker til å bygge programmer gjennom.

Bitcoin ser ut til å ha kanten over Ethereum på det faktum at det er sett på som en mer stabil Altcoin. Når det er sagt, bruker investorene det i økende grad for å få eksponering i den blomstrende bransjen, ettersom det anses å ha store suksessutsikter.

Sjekk ut våre andre sammenligninger:

  • Ethereum vs Litecoin: Hvorfor LTC er for transaksjoner og ETH for smarte kontrakter?

  • EOS vs Ethereum: A Potential Ethereum Killer!

  • Ardor vs Ethereum: Hva er fordeler og ulemper??

  • NEO vs Ethereum: Hvilket er bedre?

  • Ethereum vs Ripple: Sammenligning i dybden

* Ansvarsfraskrivelse: Artikkelen skal ikke tas som, og er ikke ment å gi noen investeringsråd. Krav i denne artikkelen utgjør ikke investeringsråd og bør ikke tas som sådan. Gjør din egen forskning!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map