Beginner’s Guide: Hva er en Mainnet i kryptovaluta?

Mainnets er delvis viktige fordi de gir en klar verdi av en kryptovaluta i en virkelig implementering. La oss sjekke hva dette er og hvordan det fungerer.

Mainnet i kryptovaluta gir en enkel måte å måle suksessen til et blockchain-prosjekt når prisene er vanskelige å forutsi. Det er en viktig teknologifunksjon som alle som ønsker å investere i et første mynttilbud, skal ha en klar ide om, før de bruker noen penger..

Meld deg på nå:Gratis Blockchain-kurs

Hva er et Mainnet i kryptovaluta?

Et mainnet er en blockchain som utfører funksjonaliteten til å overføre en digital valuta fra en avsender til en mottaker. Mainnet er rett og slett hovednettverket, hvor faktiske transaksjoner skjer på en distribuert hovedbok. I kontrast er et testnett et testnettverk der desentraliserte applikasjoner og EDCCer blir testet og utviklet.

Før du investerer i et første mynttilbud, er det viktig for en investor å sørge for at et blockchain-prosjekt har en mainnet. Tegn på et mainnet eller et testnett viser hvor alvorlig et prosjekt er, ettersom de to funksjonene påvirker prisen på en kryptovaluta på en eller annen måte.

Mainnet i kryptovalutaer er det endelige produktet i blockchain-prosjekter som gjør det mulig å sende og motta digitale valutaer. Mainnets gjennomgår endringer fra tid til annen når prosjektgrupper bestemmer at det er behov for oppdateringer eller revisjon. Mer, kryptobaserte mainnet-lanseringer må inkludere et lommeboksystem.

Nysgjerrig på hvordan blockchain kan fungere? Her er en artikkel som hjelper deg å forstå hvordan blockchain fungerer.

Hvordan Mainnet i kryptovalutaer påvirker priser

Kontinuerlige oppgraderinger og revisjon av mainnet-funksjonen er et must hvis et kryptovalutaprosjekt skal ha stor suksess når det gjelder stigende priser. Bitcoin er et prosjekt som har hatt enorm suksess i sektoren, delvis på grunn av Mainnet-oppgraderinger.

Mainnet-oppgraderingen bidro til å presse prisen på kryptovaluta fra under $ 7000-merket til en høyde på $ 9 500 i de påfølgende ukene, etter å ha falt raskt fra en høyde på $ 10 600.

I mars lanserte den største kryptovalutaen etter markedsverdi Lightning Network, en hovedtall i kryptovaluta-funksjonen som la til et annet lag på blockchain. Off-chain-løsningen var en betydelig oppdatering ment å gjøre BTC mer skalerbar, og dermed tillate blockchain å håndtere flere transaksjoner per sekund. Mer, kryptobaserte mainnet-lanseringer må inkludere et lommeboksystem for å hjelpe handelsprosessen.

Lær mer om de forskjellige funksjonene i blockchain-teknologi nå!

Mainnet i kryptovalutaer å passe på

EOS Mainnet Launch

I virkeligheten var EOS et av de mest etterlengtede blockchain-prosjektene sett på som en rask, skalerbar og effektiv versjon av Ethereum. EOS er en blockchain-plattform for utvikling av desentraliserte applikasjoner. Det kalles et Ethereum-drapsmann. Mer, fordi den underliggende programvaren gir kontoer, autentisering, skylagring samt databaser og serverhosting. Plattformen kan også behandle millioner av transaksjoner per sekund.

Nuls Mainnet

Nuls er et blockchain-prosjekt som lenge har blitt kalt som en sovende gigant. Prosjektet har som mål å skape en friksjonsfri opplevelse. Mer, kunder og bedrifter vil kunne samhandle gjennom flere blokkeringer. De kan også samhandle med programmeringsspråk og smarte kontrakter. Prosjektets mainnet i kryptovaluta begynte å teste i april.

VeChain Mainnet

VeChain-prosjektet søker å sikre sømløs integrasjon mellom tingenes internett og blockchain. Det er i kappløpet om å bygge et tillitsfritt og distribuert økosystem for den transparente informasjonsflyten. VeChain Mainnet i kryptovaluta er planlagt for utgivelse 30. juni 2018. Etter å ha fulgt lanseringen av et testnett 1. mai 2018.

Ontologi Mainnet

Ontologi er et ambisiøst blockchain-prosjekt som søker å gjøre blockchains tilgjengelig for bedrifter og forbrukere. Nettverket bygger for tiden et verifiserbart system der kunder og bedrifter vil samhandle med data, også uten å møte utfordringene med Sharding, oracles, and lightning.

Prosjektet har som mål å trekke en mainnet i kryptovaluta knapt tre måneder etter lanseringen.

Ethereum Mainnet

Ethereum Mainnet ønsker å tilby plattformen for å hjelpe utviklere med å bygge desentraliserte applikasjoner. Så ved hjelp av plattformen kan utviklerne lage forskjellige typer dApps. I virkeligheten vil det akselerere adopsjonen av blockchain. De tilbyr også en kryptovaluta kalt Ether. For tiden er det mange desentraliserte applikasjoner basert på Ethereum, og det er en av de overlegne mainnet på markedet.

Les mer:Enterprise Ethereum: Private Blockchain For Enterprises

Konklusjon

Mainnet i kryptovaluta gir en pålitelig og effektiv måte å måle suksessen til ethvert nye blockchain-prosjekt. Slike funksjoner fungerer som bevis på at et blockchain-prosjekt blir implementert, og at utviklerens team jobber med å gjøre det effektivt og bedre. Mainnet påvirker også prisene på kryptovalutaer både på kort og lang sikt.

Hvis du bare er en nybegynner som vil vite mer om blockchain-teknologi, anbefaler vi at du starter med vårt gratis blockchain-kurs.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map