Razprodaja črnega petka 2020: najbolj vroča ponudba leta

Se je praznični nakupovalni duh že ustalil? Če si želite izkoristiti letošnji nakupovalni konec tedna po zahvalnem dnevu, potem ima 101 Blockchains ravno pravšnjo stvar za vas v trgovini. Z veseljem sporočamo, da lahko na naših tečajih in certifikatih dosežete neverjetne ponudbe z razprodajo Black Blockchains 101 Black Friday. 101 Blockchains je spremenil igro v izobraževanju in raziskavah blockchain s podporo industrijskih strokovnjakov.

Letos smo svojim strankam želeli podariti nekaj posebnega, da lahko cenijo in izkoristijo njihove počitnice. Odločite se za nakup enega zase ali za darilo prijateljem; 101 tečaji in certifikati Blockchains imajo izjemno vrednost za vse. Dovolite nam, da vam pokažemo podrobnosti letošnje razprodaje črnega petka in kaj lahko dobite s svojimi dragocenimi naložbami.

101 Blockchains Grand Sale se je vrnila in bo veljala od 23. decembra 2020 do 3. januarja 2021. Uporabite kupon VESELO in si zagotovite pavšalnih 40% popusta na tečajih in certifikatih Blockchain 101 Blockchains.

Pomen zahvalnega dne in črnega petka

Preden se pomaknemo k opisu razprodaje Black Blockchains Black Friday, razmislimo o posebnosti zahvalnega dne in črnega petka. Kot že ime pove, je zahvalni dan tisti čas v letu, ki zahteva izrek hvaležnosti. Ker je do božičnega obdobja le še en mesec, Dan zahvalnosti napoveduje zgodnjo fazo praznikov!

Družine, ki se zbirajo na enem mestu, si delijo razkošno večerjo za mizo in si izmenjujejo darila, so bili vedno glavni poudarki zahvalnega dne. Dan po dnevu zahvalnosti nosi naslov “črni petek”, ki naj bi pokazal melanholijo po prazničnem dnevu. Vendar pa ima dan ‘črnega petka’ res več kot je videti površno.

Črni petek v primerjavi s svojim istoimenskim pomenom obljublja veliko več obljub. Črni petek pomeni začetek prazničnega vikenda in spremlja številne privlačne ponudbe in popuste različnih trgovin. Maloprodajni velikani skočijo v igro z velikanskimi popusti in donosnimi ponudbami, v tem letu pa smo tudi mi.

Konec tedna je malo prostora za ignoriranje takšnih ponudb in trend črnega petka se je skozi leta postopoma nabiral. Poleg maloprodajnih trgovin se v trendu uvrščajo številne trgovine z e-poslovanjem in platforme za e-učenje. Posledično lahko na spletnih mestih ponudnikov spletnih tečajev najdete veliko razprodaj za črni petek.

Zanimivo je, da se presenečenja s prodajo črnega petka ne ustavijo do ustreznega ponedeljka. Veselje do nakupovanja se nadaljuje konec tedna in traja do ponedeljka, s čimer se vzpostavi trend kiber ponedeljka. Torej, od zahvalnega dne in nadaljevanja s črnim petkom čez konec tedna do ponedeljka, se lahko kupci zabavajo.

Oglejte si 101 certifikatov in tečajev usposabljanja za Blockchains!

101 Blockchains Črni petek razprodaja

101 Blockchains je letos predstavil prodajo črnega petka za praznovanje duha zahvalnega dne in prazničnih nakupov. Kot priznani ponudnik e-učenja na področju tehnologije veriženja blokov so 101 Blockchains certifikati in tečaji zelo priljubljeni med navdušenci nad Blockchainom..

Če pa ste odlagali načrte za nakup tečajev in certifikatov 101 Blockchains, potem je prodaja Black Blockchains 101 Black Friday najboljša za vas. Najbolj zanimiv poudarek prodaje črnih petkov 101 blokov je, da se začne prej in traja dlje.

Prodaja črnega petka začenjamo dva dni pred zahvalnim dnevom (26. novembra), torej 24. novembra, in se bo nadaljevala en dan po kiber ponedeljku (30. novembra), torej 1. decembra.

Želeli smo, da se naše stranke izognejo naglici in si vzamejo čas za izbiro svojih najljubših učnih virov. Lahko se usedete za prenosnike ali telefone in premišljeno odločite o želenih tečajih in certifikatih z vsem dodatnim časom.

Kaj boste dobili v 101 Blockchains Black Friday Sale?

Letos bomo na naši črni petkovi razprodaji zagotovili pavšalni 40-odstotni popust na vsa naša potrdila in tečaje usposabljanja. 101 Blockchains si nenehno prizadeva uvesti nove učne vire, ki bodo pomagali podjetnikom, ki izvajajo blockchain, in ambicioznim blockchain strokovnjakom pri razvoju spretnosti.

Primerjalno pomanjkanje ponudnikov izobraževanja in certificiranja blockchain ustvarja ovire za učenje več o različnih specializacijah v blockchainu. Vendar smo z našim raznolikim izborom tečajev za usposabljanje in certifikatov uspešno zadovoljili več kot 11.000 strokovnjakov za blockchain v podjetjih. Na razprodaji črnega petka vam prinašamo vznemirljiv pavšalni 40% popust na naslednje certifikate,

  • Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) certifikat
  • Certified Certified Blockchain Security Expert (CBSE)
  • Certified Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA)

Prav tako lahko dobite pavšalni 40% popust na vseh naslednjih 101 tečaje usposabljanja za Blockchains,

  • Enterprise Blockchains in upravljanje dobavne verige
  • Enterprise Blockchains in Trade Finance
  • Predloge in orodja za podjetniške blokovne verige

Za naše stranke imamo tudi dobro novico, da ponujamo 40% popust na naše novo začete tečaje. Vznemirljiv popust za črni petek lahko uveljavite na naslednjih novih tečajih, ki smo jih začeli pred kratkim,

  • Kako zgraditi svojo kariero v podjetjih Blockchains
  • Uvod v tečaj za decentralizirano financiranje

Poleg tega se lahko kot običajno vpišete v naš brezplačni tečaj za osnove osnove podjetniških blokov, da začnete svoje potovanje v blockchain.

Naraščajoči pomen tehnologije veriženja blokov je prinesel vidno revolucijo v tehnološkem certificiranju in usposabljanju. Želimo pomagati naši skupnosti učencev in podjetnikom, ki izvajajo blockchain, izkoristiti nove karierne priložnosti blockchaina. Črni petek se ukvarja z 101 Blockchains bi podprl ljudi, ki želijo stroškovno učinkovite rešitve za blockchain izobraževanje in usposabljanje.

Končne besede

101 Blockchains Black Friday Sale je naša edinstvena pobuda za spodbujanje blockchain izobraževanja in usposabljanja. V tej praznični nakupovalni sezoni želimo razširiti svoje vire usposabljanja in certifikate na največje število učencev. Priznani industrijski strokovnjaki oblikujejo naše učne vire z dolgoletnimi izkušnjami v blockchain praksi in raznolikih podjetniških projektih.

Zato vam lahko zagotovimo idealne platforme za razvoj vaših blokchain veščin. Ponudbe črnega petka za 101 Blockchain vam dajejo tudi veliko časa za razmislek pred nakupom. Kupci lahko natančno ocenijo vse svoje možnosti, preden dokončno izberejo tečaje ali certifikate, ki jih želijo kupiti. Torej, nastavite si ure in se pripravite na neverjetne ponudbe črnega petka na 101 Blockchains zdaj!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map