Poročila G2 zima 2021: Poimenovana kot zelo uspešna

Poročila podjetja G2.com, Inc. Zima 2021 so objavljena in vsi so navdušeni, ko izvedo, kaj so dosegli. Številna podjetja pričakujejo poročila G2 Winter 2021, objavljena v zadnjem delu leta. Poročila G2 imajo precejšnjo verodostojnost, saj so znana po pregledu najbolje ocenjenih rešitev na področju tehnologije.

Z velikim veseljem sporočamo, da je bil 101 Blockchains proglašen za uspešnega v dveh poročilih Grid, tj. Grid Report za ponudnike spletnih tečajev zima 2021 in Grid Report for Technical Skills Development Winter 2021. V poročilih G2 poletje 2020 smo že dosegli najvišje značke, in novi rezultati G2 so nam okrepili zaupanje. Rezultati poročil kažejo na pomembne prednosti, ki so nam pomagale k napredku pri boljšem služenju strankam.

Poročila G2 zima 2021 in naš uspeh

Mi, pri 101 Blockchains, smo hvaležni za našo množično skupnost učencev, strokovnjakov in izvajalcev, ki so nam pomagali doseči ta neverjeten podvig v poročilih G2 Winter 2021. Za leto 2021 smo lahko zaslužili 7 različnih značk. Sliši se spodbudno, kajne?

G2 je bil zaupanja vreden spremljevalec našega evolucijskega potovanja kot ponudnik spletnih tečajev na področju verige blokov. Vloga poročil G2, ki nam pomagajo izboljšati naše storitve za potrebe naših učencev, je nujna. Hkrati nam povratne informacije uporabnikov lahko pomagajo razumeti naše prednosti in področja izboljšav.

Nato se iskreno zahvaljujemo učencem in našim strankam, ker so na G2 pustili svoja dragocena pričevanja o nas. Podpora naših strank nam ni pomagala samo osvojiti novih 101 značk Blockchains G2, ampak nas je tudi navdihnila za boljši uspeh strank. Zdaj pa si oglejmo naše dosežke v poročilih G2 za zimo 2021.

G2 Winter 2021 101 Blockchains, imenovani kot visoko zmogljivi

  • Visoka zmogljivost pozimi 2021 X2

Grid Reports za ponudnike spletnih tečajev zima 2021 in Grid Report za razvoj tehničnih spretnosti zima 2021 sta prav tako podelila 101 Blockchains z značko “High Performer”. Značka „High Performance“ za zimo 2021 je jasen pokazatelj naše uspešnosti na različnih vidikih ocen zadovoljstva strank.

Poleg tega ugled 101 značk Blockchains G2 prav tako podpira naš rezultat v kategoriji najboljših. 101 Blockchains je dosegel sorazmerno višji rezultat kot drugi konkurenti.

Preberite tudi: 101 poročilo G2 za jesen 2020, imenovano High Blockchains

  • Najuspešnejši ponudnik spletnih tečajev za mala podjetja

Naslednji dosežek je bila značka „High Performer“ v poročilu Small Business Grid za ponudnike spletnih tečajev zima 2021. Mreža Small Business za mrežne ponudnike tečajev v poročilih G2 Winter 2021 uvršča izdelke za mala podjetja med ponudnike spletnih tečajev.

Grid poroča, da ponudnike razvršča glede na prisotnost na trgu in zadovoljstvo strank. 101 Blockchains je bil uspešen v tekmovanju s številnimi drugimi igralci v kategoriji uspešnih igralcev za pridobitev značke.

  • Najuspešnejši razvoj tehničnih spretnosti za mala podjetja

101 Blockchains je bil imenovan za uspešnega v drugi kategoriji poročil G2 za zimo 2021 za razvoj tehničnih spretnosti za mala podjetja. G2 je vrednost blockchaina pravilno prepoznal kot pomembno tehnično zahtevo. Zato nam je razmeroma nova prisotnost na trgu z izjemno kakovostjo zadovoljstva kupcev prinesla čast.


Podpora naših strank je ključnega pomena pri razširitvi storitev 101 Blockchains. Prav tako so njihove poštene ocene nenehno izboljševale prepoznavnost 101 Blockchains. Kot rezultat, lahko 101 Blockchains pritegne širšo publiko na podlagi svojih veščin in kompetenc.

  • Odličen izvajalec v Evropi

101 Blockchains je v Evropi dosegel značko »High Performer« v skladu z evropskim ponudnikom regionalnih spletnih tečajev zima 2021. Razlog, zaradi katerega je bil 101 Blockchains po poročanju G2 razglašen za uspešnega med ponudniki spletnih tečajev v Evropi, je sorazmerno višji ocene zadovoljstva strank.

  • Enostavnost poslovanja in kakovost podpore

101 Blockchains je lahko v poročilih pozimi 2021 pridobil tudi dve novi znački G2. Indeks odnosov za razvoj tehničnih spretnosti zima 2021 je predstavil dve znački G2 –

  • Najlažje je poslovati
  • Najboljša podpora

V ocenah razmerja podatkov smo se zvili v nekaj zajetnih številkah, ki so se dvignile nad pričakovano povprečje. Ta dosežek je bil mogoč le s podporo naših strank. Glede na indeks odnosov smo dosegli nadpovprečne rezultate glede podatkov o odnosih ali možnosti priporočil. Poleg tega indeks odnosov upošteva tudi enostavnost poslovanja in kakovost podpore za oceno razmerja 101 Blockchains.

Ponovno smo glede na povprečje dosegli višje točke glede na enostavnost poslovanja. Ocena 101 Blockchains glede kakovosti podpore je bila polna, kar je precej nad povprečjem. Zato je imel vsestranski nastop ključno vlogo pri pridobitvi značk G2 “Enostavnost poslovanja z” in “Kakovost podpore”.

  • Ljubezen naših strank

101 Blockchains si je prislužil še eno obetavno nagrado in dodal še en vpis v značke 101 Blockchains G2. Dodatna nagrada je značka ‘Uporabniki nas imajo radi’. To je jasen pokazatelj, kako naše stranke cenijo našo ponudbo. G2 nas je nagradil z značko »Uporabniki nas imajo radi«, potem ko smo zbrali približno 20 mnenj. Poleg tega smo izpolnili tudi pogoje za pridobitev povprečne ocene 4 zvezdice na vseh ocenah.

Prav tako lahko preverite, kaj o nas pravijo naše stranke tukaj.

Vsestranski nastop v poročilih G2 zima 2021

Rezultati poročil G2 Winter 2021 predstavljajo obetavno napoved za 101 Blockchains. Do zdaj smo prepričani, da lahko zadovoljimo potrebe naših strank bolje kot kdor koli drug. Najpomembneje pa je, da smo lahko prepoznali svojo identiteto kot enega najboljših ponudnikov certifikatov in tečajev Blockchain.

Poročila G2 hkrati kažejo tudi našo sposobnost vzdrževanja močnih podpornih mehanizmov za naše stranke. Poročila G2 poleg močnih strani osvetljujejo tudi slabosti našega poslovnega modela. Zdaj si prizadevamo, da bi pri prihodnjih pobudah sodelovali z utemeljenimi odločitvami, ki temeljijo na povratnih informacijah naših uporabnikov, in v našo vedro dodali še več značk G2.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map