Nybegynnerveiledning: Hva er Cardano Cryptocurrency?

Cardano-kryptovaluta er en tredje generasjon desentralisert distribuert databehandlingsplattform som fokuserer på blockchain for Ada-kryptovaluta. Lansert 29. september 2017, har Cardano som mål å utvikle smart kontraktplattform som fokuserer på å tilby mer avanserte funksjoner enn noen annen protokoll i markedet. Cardano skiller seg ut i et hav av kryptokurver, da utviklingen ikke bare var basert på et papir, men som et resultat av utviklingen av den vitenskapelige filosofien. Det blir aktivt håndtert og sett av et internasjonalt team av ingeniører og forskere.

Cordano Foundation

I likhet med Ethereum protokoll, gir den flere fordeler som inkluderer en sikker stemmemekanisme, skalerbarhet og eksotiske insentivordninger. Det tar sikte på å bevege seg mot et mer balansert og bærekraftig økosystem som fokuserer på brukernes behov.

Funksjoner av Cardano

Cardano-kryptokurrency er bygget opp fra et autorisert hvitt papir, men en mer praktisk og eksperimentell tilnærming, og skiller seg fra hverandre ved å tilby en bærekraftig blockchain som er medvirkende til å beskytte brukernes privatliv mens de følger regelverket. Noen funksjoner som hjelper den med å fange større oppmerksomhet på markedet enn kolleger inkluderer:

  • Den første protokollen som inkorporerer Ouroboros – en bevis på innsats (PoS) -algoritme som definerer måten nodene når konsensus om hovedbokstilstanden. Det er en første protokoll av sitt slag som er vitenskapelig bevist å være sikker.
  • Teamet og dets konstante innsats for å forbedre kryptovalutaen har gjort det til den mest nøyaktig konstruerte kryptovalutaen. Cardano klarer å samle forskjellige funksjoner som distribuerte systemer, mekanismedesign og kryptografi mens de sikrer investeringer.
  • Cardano er i stand til å utføre avanserte funksjoner gjennom sin flerlagsprotokoll. Oppgjørslaget har en regningsenhet mens det koblede kontrollaget kjører smarte kontrakter og programmer for sikkerhet.
  • Cardano er utviklet på en måte for å balansere de to aspektene, det vil si å beskytte personvernrettighetene til brukerne og å følge reglene. Ved å gjøre dette har det vært banebrytende på en ny og effektiv måte å oppfylle kravene til en kryptovaluta.
  • Cardano er en stadig krypterende kryptovaluta, da det er enkelt å oppgradere den ved hjelp av myke gafler for å tilpasse seg dagens markedsbehov. Det utvikles også et skattesystem for å sikre bærekraften til protokollen.
  • Cardano er basert på fundament av samarbeid og dermed er åpen kildekode og patentfri.

Opprette en konto på Cardano

Cardano krever at du oppretter en konto Daedulus som kan sikres gjennom en passordfrase på 12 ord for å sikre kjøpte mynter. Daedulus-kontoen kan brukes til å kjøpe ADA-kryptovaluta. Alle ytterligere transaksjoner kan utføres gjennom denne kontoen, og den vil bli sikret gjennom passordfrasen.

Hvordan kjøpe Cardano (Ada)

Cardano er ikke tilgjengelig for å bli kjøpt direkte, og kan derfor kun byttes mot andre kryptovalutaer. Valutaer som Ethereum eller Bitcoin kan kjøpes, og deretter kan Cardano byttes mot slike valutaer gjennom plattformer som CoinBase. Den skal snart gjøres tilgjengelig på visse minibanker i Japan. Noen populære kryptovaluta-børser som viser Ada inkluderer –

Fremtidige utsikter til Cardano Cryptocurrency

Cardano vil sikkert fange markedets oppmerksomhet i år og kan sees stigende + 12,8% når de fleste andre kryptovalutaer blir stillestående. IOTA og Cardano vil ta en stor andel av markedet med en tilstrømning av nye investorer. Den konstante innsatsen til Cardano av IOHK og Charles Hoskinson for å utvikle nye funksjoner etter lansering av KVEM lønner seg. Investorene er forsikret av Cardanos unike forskningsbaserte tilnærming til utvikling. Den ekstra fordelen er kapasiteten for blockchain-protokollen til å skalere til høyere nivå enn de andre myntene i markedet. Dette har ført Cardano til rampelyset, og det brukes primært av bedrifter og myndigheter. All den solide utviklingen danner grunnlaget for en sikret suksess for Cardano i fremtiden.


Konklusjon

Fremtidens cryptocurrency-kryptokurrency beveger seg vekk fra proof-of-work-protokoll til proof-of-stake som er mindre ressurskrevende. Det er en likvid eiendel, og verdsettelsen vil øke når de introduserer flere funksjoner i de kommende årene. Men en ny mynt lanseres hver dag, og Cardano må bevege seg i et raskere tempo for å beholde og øke markedsandelen og vinne investorer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map