Nybörjarguide: Vad är Cardano Cryptocurrency?

Cardano-kryptovaluta är en tredje generationens decentraliserade distribuerade datorplattform som fokuserar på blockchain för Ada-kryptovaluta. Cardano lanserades 29 september 2017 och syftar till att utveckla smart kontraktsplattform som fokuserar på att tillhandahålla mer avancerade funktioner än något annat protokoll på marknaden. Cardano sticker ut i ett hav av kryptovalutor eftersom dess utveckling inte enbart baserades på en vitbok utan som ett resultat av den vetenskapliga filosofins utveckling. Det hanteras och tittas aktivt av ett internationellt team av ingenjörer och forskare.

Cordano Foundation

Liknar Ethereum protokollet, erbjuder det ytterligare fördelar som inkluderar en säker röstningsmekanism, skalbarhet och exotiska incitamentsprogram. Det syftar till att gå mot ett mer balanserat och hållbart ekosystem som fokuserar på användarnas behov.

Funktioner i Cardano

Uppbyggd inte från ett auktoriserat vitbok utan ett mer praktiskt och experimentellt tillvägagångssätt, differentierar Cardano-kryptovaluta sig genom att tillhandahålla en hållbar blockchain som är avgörande för att skydda användarens integritet samtidigt som de följer reglerna. Några funktioner som hjälper det att få en högre marknadsuppmärksamhet än dess motsvarigheter inkluderar –

  • Det första protokollet som innehåller Ouroboros – en ProS of Stake (PoS) -algoritm som definierar hur noderna når konsensus om huvudbokstillståndet. Det är ett första protokoll av sitt slag som vetenskapligt bevisats vara säkert.
  • Teamet och dess ständiga ansträngningar för att förbättra kryptovalutan har gjort det till den mest exakt konstruerade kryptovalutan. Cardano lyckas samla ihop olika funktioner som distribuerade system, mekanismdesign och kryptografi samtidigt som man säkerställer investeringar.
  • Cardano kan utföra avancerade funktioner genom sitt flerskiktsprotokoll. Avräkningsskiktet har en beräkningsenhet medan det länkade kontrollskiktet kör smarta kontrakt och program för säkerhet.
  • Cardano har utvecklats på ett sätt för att balansera de två aspekterna, dvs. skydda användarnas integritetsrättigheter och andra följa reglerna. Genom att göra det har det varit banbrytande på ett nytt och effektivt sätt att uppfylla kraven för en kryptovaluta.
  • Cardano är en ständigt växande kryptovaluta eftersom det är enkelt att uppgradera den med mjuka gafflar för att anpassa sig till de nuvarande marknadens behov. Ett kassasystem för att säkerställa protokollets hållbarhet utformas också.
  • Cardano bygger på fundament samarbete och är därmed öppen källkod och patentfri.

Skapa ett konto på Cardano

Cardano kräver att ett konto görs den Daedulus som kan säkras med en 12-ords lösenfras för att säkra de köpta mynten. Daedulus-kontot kan användas för att köpa ADA-kryptovaluta. Alla ytterligare transaktioner kan utföras via detta konto och det skulle säkras genom lösenfrasen.

Hur man köper Cardano (Ada)

Cardano kan inte köpas direkt och kan därför endast bytas mot andra kryptovalutor. Valutor som Ethereum eller Bitcoin kan köpas och sedan kan Cardano bytas mot sådana valutor via plattformar som CoinBase. Det kommer snart att göras tillgängligt vid vissa bankomater i Japan. Några populära kryptovalutautbyten som visar Ada inkluderar –

Framtidsutsikter för Cardano-kryptovaluta

Cardano kommer säkert att fånga marknadens uppmärksamhet i år och kan ses öka + 12,8% när de flesta andra kryptovalutor blir stillastående. IOTA och Cardano kommer att ta upp en stor del av marknaden med ett inflöde av nya investerare. Cardano: s ständiga ansträngning av IOHK och Charles Hoskinson för att utveckla nya funktioner efter lanseringen av KVEM lönar sig. Investerarna säkerställs av Cardanos unika forskningsbaserade strategi för utveckling. Den extra fördelen är kapaciteten för dess blockchain-protokoll att skala till högre nivå än de andra mynt på marknaden. Detta har fört Cardano i rampljuset och det används främst av företag och regeringar. All den solida utvecklingen utgör grunden för en säker framgång för Cardano i framtiden.

Slutsats

Framtida Cardano-kryptovaluta går bort från proof-of-work-protokollet till proof-of-stake som är mindre resurskrävande. Det är en likvid tillgång och dess värdering kommer att öka när de introducerar fler funktioner de närmaste åren. Men ett nytt mynt lanseras varje dag och Cardano måste gå i snabbare takt för att behålla och öka sin marknadsandel och vinna investerare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map