Zakaj se odločiti, da postanete certificirani za Blockchain

101 Blockchains je dobro znano ime v sektorju raziskav, izobraževanja in certificiranja Blockchain. Preverimo, zakaj bi morali izbrati 101 verigo blokov za pridobitev certifikata za veriženje blokov.

Blockchain je eden najvidnejših posegov v digitalno gospodarstvo v zadnjem času. Primarni učinek preoblikovanja s tehnologijo Blockchain je povzročil, da so se velika podjetja, kot so Yahoo, Google in Amazon, razvila kot svetovna vodilna podjetja in spremenila svet s svojo prilagodljivostjo novi tehnologiji. Svet je o tehnologiji Blockchain spoznal najprej z uvedbo kriptovalut, kot npr Bitcoin.

Po Finančna kriza 2008, Blockchain tehnologija se je razvila v jedro alternativ kriptovalut, kot je Bitcoin. Kljub temu, da je tehnologija Blockchain zasnovana za finančne transakcije, je počasi prodirala v različne panoge, kot so zdravstvo, banke, nepremičninski segmenti, vodenje evidence premoženja in nepremičnin ter delniške trge. Številna podjetja zato iščejo strokovnjake s certifikatom Blockchain z zahtevanim strokovnim znanjem in industrijskim znanjem za reševanje različnih vlog v infrastrukturi Blockchain.

Če ste iskali zanesljiv certifikat Enterprise Blockchain, ki lahko razširi obseg vaše kariere v Blockchainu, boste kmalu odkrili enega od obetavnih odgovorov za vaše iskanje. Naslednja razprava opisuje podrobnosti o Certified Enterprise Blockchain Professional Certification by 101 Blockchains. Razmislek o podrobnostih certifikata CEBP vam bo pomagal razumeti razloge za pridobitev certifikata 101 Blockchains.

Pomen tehnologije Blockchain

Preden se poglobimo v podrobnosti in pomen certifikata CEBP s strani 101 Blockchains, razmislimo o razlogih, na katerih temelji priljubljenost tehnologije Blockchain. Vsak kandidat, ki želi pridobiti certifikat Blockchain, mora vedeti o bistvenih lastnostih, zaradi katerih je Blockchain postal revolucionarna tehnologija.

Blockchain tehnologija je sistem za snemanje informacij na način, ki zagotavlja celovito integriteto sistema, zaradi česar je neobčutljiv za spremembe, trike ali vdore. V tehničnem smislu je Blockchain distribuirana digitalna knjiga transakcij, ki se podvajajo in se distribuirajo po celotnem omrežju računalniških sistemov na Blockchainu. Vsak blok v verigi vključuje določeno število transakcij.

V primeru kakršne koli nove transakcije je zapis transakcije vključen v knjigo vseh udeležencev. S tem je ugotovljena narava platforme Distributed Ledger Platform (DLT) tehnologije Blockchain. Transakcije, zabeležene v Blockchainu, so zaščitene z nespremenljivimi kriptografskimi podpisi, znanimi kot hash. Zato so naslednje značilnosti tehnologije Blockchain prispevale k povečanju njene priljubljenosti.

 • Blockchain je programabilen in je razviden iz primerov pametnih pogodb.
 • Blockchain zagotavlja individualno šifriranje vseh zapisov in s tem zagotavlja celovito varnost.
 • Razdeljena narava tehnologije Blockchain pomeni boljšo preglednost, saj vsi udeleženci omrežja prejmejo kopijo knjige.
 • Blockchain je nespremenljiv, kar pomeni izboljšano celovitost nepovratnosti vseh zapisov, ki so že bili potrjeni.
 • Blockchain tehnologija pomeni tudi soglasje, saj se morajo vsi udeleženci omrežja dogovoriti o veljavnosti vseh zapisov.
 • Preglednost in nadzorne zmogljivosti v Blockchainu so razvidne iz časovnega žigosanja vseh transakcij, zabeleženih v bloku.
 • Najpomembneje pa je, da tehnologija Blockchain zagotavlja tudi zaščito anonimnosti identitete udeležencev.

Bi radi izvedeli več o funkcijah Blockchain? Preberite naš prejšnji članek, ki podrobno zajema funkcije Blockchain.

Razlogi, da postanete certificirani za blockchain

Zakaj izbrati 101 Blockchains

Zato Blockchain predstavlja mogočen potencial kot primerno tehnologijo za številna podjetja v različnih panogah. Zdaj se mora vsak bralec vprašati o razlogih za pridobitev certifikata Blockchain. Preden razmislimo o podrobnostih certificiranja CEBP in njegovih koristih, ugotovimo, kako vam bo pomagal certifikat v tehnologiji prihodnosti.

 • Potencial Blockchaina za prihodnjo rast

Zdi se, da se tehnologija Blockchain nekoliko umiri naložbam in donosnosti na obstoječem trgu. Kakor pa že omenjeno, predstavlja tudi mogočno platformo za zagotavljanje futuristične rasti. Kandidati s certifikatom Blockchain bi se lahko bolje prilagodili napredku v tehnologiji Blockchain.


 • Enostavnost blokovne infrastrukture

Naslednji pomemben razlog za pridobitev certifikata Blockchain iz zanesljivih platform, kot je 101 Blockchains, je preprostost tehnološke infrastrukture Blockchain. Je univerzalna tehnologija, prilagojena integraciji z različnimi drugimi poslovnimi procesi. Poleg tega učinkovit nadzor nad izmenjavo podatkov med bloki dopolnjuje univerzalno infrastrukturo tehnologije Blockchain.

 • Pomanjkanje spretnosti v Blockchainu

Najpomembneje pa je, da bi si morali omisliti pridobitev certifikata Blockchain zaradi očitnega pomanjkanja spretnosti v Blockchainu. Počasi bi se povpraševanje po Blockchain inženirjih čutilo v različnih disciplinah, kot so logistika, trženje, finance in druge. Zato bi lahko strokovnjaki s certifikatom Blockchain, ki močno razumejo osnovne funkcije in kriptografijo Blockchaina, z lahkoto raziskali obetavne karierne priložnosti.

 • Obetavno pričakovanje o plači

Končni, a vendar eden najpomembnejših razlogov za potrditev Blockchain-a, je z njimi povezana premija za plačo. V povprečju bi lahko programski inženirji s strokovnim znanjem o razumevanju delovanja kriptovalut povečali plače za 20%. Po navedbah podjetja Hired lahko izkušeni inženirji programske opreme s strokovnim znanjem Blockchain zaslužijo povprečno plačo od 150.000 do 175.000 dolarjev na leto. Očitno je torej, da lahko skupni IT-strokovnjak s strokovnim znanjem Enterprise Blockchain pričakuje povprečno letno plačo v višini skoraj 137.000 USD.

Idealna platforma za pridobitev strokovnjaka s certifikatom Blockchain

Zdaj je očitno, da lahko oznaka »potrjeno z Blockchain« močno poveča možnosti za poklicno pot posameznika. Tudi certifikati Blockchain predstavljajo priložnost za povezovanje s futuristično tehnologijo. S tako veliko prednostmi je smiselno, da vsak posameznik poišče najboljšo platformo za pridobitev certifikata Blockchain.

Ena izmed najboljših raziskovalnih in izobraževalnih platform v pokrajini Blockchain je 101 Blockchains. Gre za svetovno znano neodvisno mrežo, ki temelji na raziskavah in je primerna za podjetnike, ki izvajajo poslovne blokčejne verige. 101 Blockchains ponuja certifikacijski izpit Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) za opolnomočenje podjetij in skupin s praktičnim znanjem in veščinami za uporabo produktivnih orodij za razvoj visoko učinkovitih poslovnih strategij.

Poslovni voditelji, starejši menedžerji in strokovnjaki iz industrije lahko certifikat CEBP uporabijo kot kanal za doseganje strašanskega razumevanja in vpogleda v tehnologijo Blockchain, njene aplikacije in njen vpliv. Dovolite nam, da izvemo več podrobnosti o certificiranju CEBP, da bomo razumeli, kako pomembno je za vašo kariero Blockchain.

101 Certifikat CEBP za verigo blokov

Certifikacijski izpit Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP), ki ga opravi 101 Blockchains, je posebej namenjen zagotavljanju konkurenčne prednosti za Blockchain kariero posameznika. Certifikacijski izpit CEBP ni katera koli druga platforma za pridobitev naziva za vašo kariero v ekosistemu Blockchain.

101 Blockchains razume, da kandidati potrebujejo celovito znanje in izkušnje s praktičnimi orodji in pristopi, da postanejo dragoceni strokovnjaki za Blockchain. Certifikat CEBP s strani 101 Blockchains želi kandidate za Blockchain potrditi s temeljitim obvladovanjem tehničnega znanja in izkušenj za reševanje resničnih zahtev.

Lahko dobite poglobljena navodila za različne vidike tehnologij Enterprise Blockchain in njihov vpliv na poslovne cilje podjetij. Najpomembneje pa je, da certifikacija CEBP krepi kandidatovo sposobnost praktičnega sodelovanja z vodstvenimi delavci podjetja. Certifikat tudi zagotavlja, da so kandidati sposobni doseči poslovne cilje s tako učinkovitimi in plodnimi rešitvami.

Certifikat CEBP ni primeren le za kandidate, ki si želijo pridobiti certifikat Blockchain, ampak tudi za naslednje zahteve.

 • Razumevanje osnovnih konceptov tehnologije Blockchain in s tem povezanega ekosistema.
 • Spoznavanje idealnih in produktivnih pristopov za izvajanje Blockchain-a.
 • Razvoj strokovnega znanja o sodobnih orodjih, ki jih je mogoče izvesti, in njihovih aplikacijah pri preobrazbi podjetij.

Z registracijo za certifikat CEBP na 101 Blockchains lahko za priprave dostopate do tečaja Certified Enterprise Blockchain Professional. Skupno trajanje tečaja je 4 tedne, razdeljevanje učnega gradiva pa mora trajati 3-4 ure na teden. Zato bi lahko kandidati za certifikat CEBP s 101 certifikatom dostopali do zanesljivih priložnosti za prožno učenje s tečajem CEBP. Kandidati se lahko prijavijo na izpit za registracijo CEBP na uradni spletni strani 101 Blockchains po ceni 397 USD.

Vpišite se zdaj: Certified Enterprise Blockchain Professional

Cilji certifikacijskega izpita CEBP

Najpomembnejši poudarek pri certifikaciji Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) s strani 101 Blockchains se nanaša neposredno na module, zajete v izpitu. Razmislimo o ciljih posamezne domene na certifikacijskem izpitu CEBP in poglavjih, ki jih pokrivajo.

1. Osnove tehnologije Blockchain

Prvi modul v CEBP Blockchain certificiranem izpitu 101 Blockchains poudarja razlago o delovanju Blockchain. Ta modul ponuja verodostojne učne rezultate glede konceptov, značilnosti in različnih različic omrežja Blockchain. Kandidati bi lahko v tem modulu dobili vpogled v delovanje pametnih pogodb. Poleg tega boste izvedeli tudi o pomembnih elementih, potrebnih za oceno vpliva pametnih pogodb na običajna podjetja. Modul Blockchain Technology Fundamentals pri certificiranju CEBP zajema naslednja poglavja.

 • Osnove blockchaina
 • Dokazilo o delu
 • Kako nastaja veriga blokov?
 • Javni in zasebni blockchains
 • Pametne pogodbe

2. Enterprise Blockchain platforme

Drugi modul certifikacijskega izpita CEBP, ki je postal Blockchain certificiran strokovnjak, se ukvarja z razumevanjem poslovnih aplikacij Blockchaina. Ta modul se osredotoča predvsem na to, kako je tehnologija Blockchain več kot le kriptovaluta in bitcoin.

Najpomembneje pa je, da kandidati lahko s tehnologijo Blockchain pridobijo vpogled v produktivne pristope k preobrazbi poslovanja. Zanimivo je, da bi kandidati spoznali tudi metodološke pristope za ugotavljanje idealnega ravnovesja med poslovno osredotočenimi rešitvami in tehnično dovršenostjo. Poglavja v tem modulu certifikacijskega izpita CEBP so naslednja,

 • Osnove Ethereuma
 • Osnove tkanine Hyperledger
 • Osnove Corde

Preberite tudi: Enterprise Blockchain – industrijske informacije

3. Blockchain v trgovinskih financah

Ta modul certifikacijskega izpita CEBP se začne s kratkim pregledom pomembnih kripto sredstev s strahotno vlogo v operacijah financiranja trgovine, osredotočenih na Blockchain. Kandidati se lahko naučijo pristopov za razkrivanje mitov in lažnih novic o kriptovaluti, tako da razumejo povezavo med kripto-sredstvi in ​​kriptovalutami. Kandidati bi lahko pridobili tudi spretnosti za prepoznavanje pristopov uporabe kripto sredstev na določenih platformah, ki temeljijo na Blockchain, za podporo motečim učinkom Blockchain na trgovinsko financiranje.

Poleg tega bi kandidati izvedeli tudi o podjetjih, ki uporabljajo Blockchain za upravljanje poslov financiranja trgovine. Hkrati bi kandidati dobili tudi priložnost, da se poglobijo v podrobnosti o obstoječih primerih uporabe. Zato se kandidati lahko naučijo tudi iskanja idealnega primera za takojšnje poslovne potrebe, ki jim je predstavljen. Poglavja v modulu Blockchain in Trade Finance certifikata CEBP so naslednja,

 • Kripto sredstva in kriptovalute
 • Osnove valovanja
 • Trgovinsko financiranje na Blockchainu

4. Blockchain aplikacije

Četrti modul na certifikacijskem izpitu CEBP, ki je postal Blockchain Certified Enterprise Professional, se ukvarja predvsem z vplivom Blockchaina na operacije upravljanja dobavne verige. V tem modulu se morajo kandidati pripraviti na razumevanje dramatičnega vpliva Blockchaina na procese SCM. Poleg tega bi se morali kandidati seznaniti tudi z različnimi orodji, ki pomagajo izkoristiti največjo moč Enterprise Blockchain v resničnih primerih uporabe SCM. Poglavja v tem modulu certificiranja CEBP so naslednja,

 • Osnove upravljanja dobavne verige na Blockchainu
 • Primeri uporabe upravljanja dobavne verige na Blockchainu
 • Blockchain digitalna preobrazba

Tehnologija Blockchain je s svojimi aplikacijami spremenila skoraj vse panoge. Podrobno poznajte realne aplikacije Blockchain.

5. Primeri uporabe blockchain

Zadnji modul na certifikacijskem izpitu CEBP se ukvarja z izboljšanjem praktičnega znanja o aplikacijah tehnologije Blockchain. Kandidati bi se morali naučiti primerov različnih aplikacij tehnologije Blockchain v različnih poslovnih scenarijih podjetja. Posledično bi morali kandidati razviti veščine uporabe orodij, ki so idealna, kadar se soočajo z resničnimi projekti.

Razlogi, da izberete 101 verigo blokov, da postanete certificirani

Zato lahko na podlagi izpitnih modulov opazite stopnjo celovitosti certifikacijskega izpita CEBP. Certifikacijski izpit CEBP 101 Blockchains ponuja idealno platformo za kandidate, da dokažejo svoje znanje v številnih funkcionalnostih Blockchain. Posledično bi lahko kandidati s certifikatom CEBP Blockchain dostopali do obetavnih priložnosti za izboljšanje spretnosti. Poleg tega je tu še nekaj pomembnih razlogov, zaradi katerih bi se morali odločiti za pridobitev certifikata 101 Blockchains.

 • Spletno usposabljanje za pripravo certifikata

101 Blockchains ponuja podroben spletni tečaj za pripravo na certifikacijski izpit CEBP (Certified Enterprise Blockchain Professional). Tečaj je na voljo eno leto od datuma nakupa. Kandidati si lahko ogledajo videoposnetke o usposabljanju in se po lastni želji pripravijo na certifikat CEBP. Modularna razporeditev poglavij v tečaju usposabljanja pomaga odpraviti pomembne ovire za pripravo kandidatov. Tudi začetniki se ne bodo srečali z nobenimi težavami pri iskanju učnih virov za pripravo na certifikat CEBP.

 • Podpora bonusnih materialov

Kandidati dobijo dostop do dodatnega gradiva s tečajem za certificiranje CEBP. Bonusno gradivo vključuje interaktivne vaje, praktične naloge in poglobljene intervjuje z nekaterimi svetovno znanimi strokovnjaki za Enterprise Blockchain. Posledično bi se kandidati soočali z omejenimi zastoji pri pridobivanju praktičnega vpogleda v ekosistem Blockchain. Zato 101 Blockchains ne ponuja le certifikata, temveč tudi vsestransko izboljšanje vaše vrednosti kot strokovnjaka za Blockchain.

Več podrobnosti o certificiranem certifikatu Enterprise Blockchain Professional (CEBP Certification) si oglejte tukaj

 • Zelo učinkovito individualno usmerjanje

Priprava kandidatov za certificiranje CEBP s strani 101 Blockchains je zaradi njihovih izčrpnih smernic še lažja. Posamezna pozornost vsakemu kandidatu za osebno vodenje ne samo vnese moč v pripravo kandidata, temveč tudi izboljša njegovo samozavest.

Tedenska preglednica za usposabljanje lahko kandidatom pomaga, da učinkovito spremljajo napredek pri usposabljanju in ostanejo na pravi poti. Najpomembneje pa je, da možnost vrhunske podpore in usmerjanja po e-pošti odstrani vse pomisleke ali dvome, s katerimi se morajo kandidati soočiti med pripravami. S podporo strokovnjakov s področja predmetov lahko kandidati dobijo odgovore na vsa vprašanja v zvezi s temami v certifikaciji CEBP.

 • Podpora po potrditvi

Najvidnejši razlog za pridobitev certifikata Blockchain s strani 101 Blockchains je podpora po certificiranju. 101 Blockchains ponujajo praktične naloge, ki bi kandidatom pomagale uresničiti svoje učne rezultate in strokovno znanje v resničnih projektnih scenarijih. Poleg tega lahko kandidati dobijo tudi ustrezen vpogled v uporabo svojih veščin Blockchain v ustreznih primerih uporabe.

 • Oprijemljiv dokaz vaših spretnosti

Naslednji pomemben razlog, da izberete 101 Blockchains za potrditev Blockchain, je dostop do uradnega potrdila o zaključku. Dobite diplomo, ki jo lahko natisnete in jo lahko dodate prijavam za delo in življenjepisu. Najpomembneje pa je, da dobite tudi akreditacijo LinkedIn, ki služi kot digitalna značka za priznanje CEBP certifikata. Zato kandidati ne bi imeli težav s poklicnim mreženjem s certifikatom CEBP podjetja 101 Blockchains. Digitalna značka s certifikatom CEBP na LinkedInu bi potencialnim delodajalcem pomagala prepoznati vaše strokovno znanje o Blockchainu.

Vpišite se zdaj:CEBP tečaj in certificiranje

Kredibilnost in celovitost 101 verige blokov

Nazadnje je najbolj očiten razlog za pridobitev certifikata 101 Blockchains sama platforma. 101 Blockchains je po vsem svetu priznan med podjetniki, ki izvajajo Blockchain, zaradi izjemnega obsega in kakovosti raziskav Blockchain na tem področju. Je ena izmed zaupanja vrednih platform za razumevanje osnovnih konceptov tehnologije Blockchain in s tem povezanega ekosistema. Nato 101 Blockchains sledi strateškemu pristopu pri oblikovanju certifikacijskega izpita CEBP.

Kot lahko opazite iz izpitnih ciljev certificiranja CEBP, se morajo kandidati pripraviti na aplikacije Blockchain v realnem času v različnih primerih uporabe v podjetju. Zato bi lahko kandidati okrepili svojo vrednost kot strokovnjaki za Blockchain s certifikatom CEBP s strani 101 Blockchains. Še en opazen dejavnik pri izbiri 101 verige blokov za certificiranje je njihov poudarek na uporabi posodobljenih in ustreznih orodij, ki jih je mogoče uporabiti za zagotavljanje poslovne preobrazbe s tehnologijo Blockchain.

Ali ste pripravljeni na skok?

Na koncu lahko opazite, kako vam 101 Blockchains pomaga napredovati v karieri v tehnologiji Blockchain. Certifikat CEBP je verodostojen instrument za vse nadebudne kandidate, da dokažejo svoje strokovno znanje o Blockchainu. Poleg tega lahko kandidati tudi s 101 Blockchains ustvarijo idealne temelje za svoj poklicni razvoj.

Osredotočenost na primere praktične uporabe in uporaba orodij Blockchain za poslovno preobrazbo pri certificiranju CEBP pripravlja kandidate na dejanski trg dela. Nato vrhunska vsebina na 101 Blockchains, ki so jo pripravili industrijski strokovnjaki in usposobljeni inštruktorji, zanesljivo spodbuja učne rezultate vseh kandidatov. Torej, včlanite se zdaj na 101 Blockchains CEBP certifikat in raziščite prednosti kariere v Blockchainu s 101 Blockchains zdaj!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map