Zakaj je certificiranje tkanin Hyperledger tako pomembno?

Certifikat Hyperledger Fabric je odličen način, da pokažete svoje sposobnosti razvijalca Fabric. Trenutno je Hyperledger Fabric ena izmed najbolj priljubljenih blockchain platform. V resnici številna podjetniška podjetja uporabljajo Hyperledger Fabric kot hrbtenico svojih projektov.

Zato ta podjetja iščejo popoln talent, ki jim lahko pomaga pri ustvarjanju blockchain projekta.

Toda brez treninga Hyperledger Fabric je težko postati strokovnjak za Fabric in dobiti donosen položaj med temi vrhunskimi podjetji.

Torej, kako lahko postanete strokovnjak za Hyperledger Fabric? No, najboljša možna rešitev je, da se vpišete v certifikacijski tečaj Hyperledger in tam zberete vse potrebno znanje.

Da vam bom pomagal, bom govoril o tem, zakaj bi morali postati strokovnjak za Hyperledger Fabric in kako to lahko storite.

Torej, začnimo!

Vpišite se zdaj:Brezplačni tečaj osnove blokchain

Contents

Zakaj bi morali postati strokovnjak za tkanine Hyperledger?

No, postati strokovnjak za Hyperledger Fabric ni šala. Mislim, spoznati morate povsem drugačno tehnologijo in svoj dragoceni čas nameniti temu, da postanete strokovnjak. Odkrito rečeno, trajalo bo nekaj časa, a naj vam povem, zakaj se vse to splača.

Potrdilo HyperledgerV bistvu je s tem povezanih veliko koristi. Torej, poglejmo, kaj so to, kajne?

 • Visoko plačana delovna mesta

Delovna mesta, povezana z razvojem Hyperledgerja, se začnejo na zelo visoki točki. Še več, v tej niši lahko pričakujete lepo plačo za kakršno koli določitev delovnega mesta. V glavnem se bo gibala od 60 do 180 tisoč dolarjev. Resda je to odlična plača za začetek kariere, kajne?

Najboljši del je tudi, da vam ne bo treba biti v položaju za razvoj. Lahko ste svetovalec, tehnološki odvetnik, vodja, prodajalec itd.

Mirno lahko rečem, tudi kot pripravnik lahko pričakujete precejšen znesek. Vendar morate imeti certifikat Hyperledger, da povečate svojo vrednost za podjetja.

Ko enkrat vidijo, da ste super usposobljeni za to, kar počnete, bodo zagotovo v vas vložili veliko denarja.

 • Večja stopnja najema

V vsaki panogi se stopnja najema ponavadi razlikuje glede na čas in stanje na trgu. V resnici Fabric ustvarja veliko zanimanja in povpraševanje po njem je vedno veliko. Še več, ta platforma gre z roko v roki s pravili in predpisi podjetja. V resnici je na tej platformi preveč projektov v živo, ki delujejo izjemno dobro.

Zato je odlična priložnost, da pridobite certifikat za razvijalce Hyperledger Fabric in se odločite za tisto donosno kariero, ki ste si jo vedno želeli. Mirno lahko rečem, da bo splošen vtis blockchainov vedno boljši in boljši. Torej, zdaj je pravi čas za gol.

 • Pomanjkanje usposobljenih strokovnjakov

Glavno vprašanje te industrije je, da tam ni dovolj usposobljenih ljudi. Posledično podjetja na daleč iščejo usposobljenega strokovnjaka, ki jim lahko pomaga pri njihovih projektih Hyperledger.

Zakaj pa je malo kvalificiranih strokovnjakov? No, v resnici je tehnologija nova in ljudje jo še vedno pogruntajo. Še več, Fabric je tudi edinstvena interpretacija tehnologije veriženja blokov in je za razumevanje lahko nekoliko zapletena.

Posledično se večina ljudi izogiba porabi časa za učenje precej nove tehnologije. Tudi dejstvo, da mnogi strokovnjaki še vedno mislijo, da blockchain v prihodnosti ne bo več pomemben. Vsi pa vemo, da to ni res.

Tako vam lahko certifikat za razvijalce Hyperledger Fabric hitro pomaga, da veliko hitreje sklenete posel.

 • Edinstvena, a enostavna arhitektura omrežja

Delo na novi tehnologiji je polno navdušenja in novih odkritij. Samo predstavljajte si, da ste razvili projekt, ki postane velik hit in izboljšuje stanje v svetu. Kdo si tega ne bi želel? Vendar tudi blockchain potrebuje veliko sprememb. Pravzaprav tudi Fabric ni popolna platforma.

Potrebuje tudi veliko sprememb. Toda trenutno vam lahko delo na novem projektu, ki temelji na Fabric, prinese globalno prepoznavnost.

V resnici ima Fabric nekoliko drugačno arhitekturo. Nekateri so lahko zapleteni, a na splošno gre za preprosto arhitekturo, ki jo je enostavno razumeti, če poskusite.

Tako bi morali pridobiti certifikat Hyperledger, če želite izvedeti več o njem in sodelovati v svetovni revoluciji.

 • Ekskluzivna delovna mesta

Kariera strokovnjaka za tkanine bo pomenila, da boste dobili ekskluzivno delovno mesto. Tako vam lahko pomaga pri karierni poti z zelo visokega položaja v podjetju. Poleg tega bo višji položaj pomenil večje koristi.

Posledično se bo povečal tudi vaš socialni status. Če že delate v podjetju, vam lahko učenje o verigi blokov pomaga pri napredovanju in postane boljši od svojih sodelavcev.

V resnici so avtoriteta, bonusi, dopustniški dnevi, posebni tretmaji le dodaten bonus k temu.

 • Okolje podjetja

To je najboljši razlog, zakaj bi morali pridobiti certifikat Hyperledger. Ko postanete strokovnjak za veriženje blokov, lahko pričakujete, da boste zaposlitev dobili v poslovnem okolju. Še več, lahko pričakujete, da boste sodelovali tudi z vrhunskimi strokovnjaki.

Pospešiti postopek mreženja bo enostavna naloga, ko se sestanete s pomembnimi poslovneži.

Tudi podjetniška okolja spodbujajo rast in radi delajo v skupini. Torej, to vam bo pomagalo izvedeti veliko o upravljanju. Poleg tega poslovno okolje pomeni vrhunske tehnologije. To bo veliko hitreje poenostavilo razvoj vašega projekta.

 • Večja varnost zaposlitve

Blockchain je tu, da ostane, Hyperledger pa tudi. V resnici je Hyperledger postal velikan s številnimi projekti. Še več, platforma Fabric ima tudi veliko oprijema in trenutno zajema veliko razvojnih blokov.

Tako je le vprašanje časa, kdaj bodo drugi sektorji začeli uporabljati to tehnologijo. Zato lahko v prihodnosti pričakujete velike motnje, kjer stari poslovni modeli ne bodo več pomembni.

Zakaj bi tvegali, ko si lahko zdaj zagotovite službo ali podjetje? Že s certifikacijskim tečajem Hyperledger lahko postanete strokovnjak in namesto da bi zaostajali za potekom.

Skrajni čas je, da naredite preskok.

Želite brezplačen vodnik za usposabljanje na blockchainu? Zakaj ne pogledate našega Blockchain for Enterprise: Brezplačnega vodnika za usposabljanje, da boste razumeli osnove?

Kakšne so prednosti certificiranja tkanin Hyperledger?

Končanje tečaja za certificiranje Hyperledgerja prinaša številne prednosti. Poglejmo, kaj so to:

 • Zgradite svoja zasebna podjetja z blokiranimi verigami

Začelo se bo z gradnjo vaših lastnih projektov blockchain z zasebnimi pooblastili. V resnici morajo podjetja priti z zasebnostjo in zaupnostjo. To je tisto, kar Fabric ponuja izključno. Pravzaprav s to tehnologijo, lahko zgradite konzorcij, kjer lahko sodelujete z drugimi podjetji in skupaj delate na rešitvah.

Za to pa morate vedeti vse o tkanini. Najboljši način, da pridobite toliko znanja, je vpis na tečaj za certificiranje razvijalcev Hyperledger Fabric.

 • Pridobite konkurenčno prednost v svoji karieri

Kdo ne želi imeti konkurenčne prednosti na svoji karierni poti? Če želite izstopati iz množice, je najboljši način, da čim bolj obogatite življenjepis. V resnici vam lahko to pomaga doseči z zaključkom tečaja za certificiranje tkanine Hyperledger Fabric.

Ti tečaji so namenjeni temu, da postanete profesionalni kandidat, kakršen si želite biti. Ko greste na razgovor, imate večje možnosti za zaposlitev kot oseba, ki nima nobenega spričevala.

 • Dokažite svoje znanje Hyperledger Fabric

Želite se zaposliti v vrhunskem podjetju, oni pa iščejo usposobljene strokovnjake. Kako boste dokazali, da ste spretni in sposobnejši od tistega, ki je na vrsti? Certifikat Hyperledger Fabric vam lahko pomaga dokazati svoje znanje spoštovanim oblastem.

V intervjuju lahko predstavite svoje potrdilo in trdite, da ste usposobljeni za omenjeno temo. Posledično imate večje možnosti za pristanek naloge kot drugi udeleženci.

 • Spoznajte poglobljeno razumevanje tkanine Hyperledger

Če želite postati strokovnjak, morate bolje razumeti arhitekturo in delovni proces tkanine Hyperledger. Če se ne naučite vsega o tem, ne morete postati strokovnjak. Certifikat razvijalca Hyperledger Fabric vam lahko pomaga pri učenju od A do Ž te platforme.

Še več, ponudil vam bo strateško pot po uvajanju nove tehnologije v poslovni model vašega podjetja. Zato za razširitev svoje baze znanja potrebujete certifikacijski tečaj.

 • Začnite donosno kariero kot strokovnjak za Hyperledger

Kot lahko vidite, lahko dobite donosno kariero, če postanete strokovnjak za Hyperledger. Toda za to morate opraviti tečaj za certificiranje Hyperledger Fabric. V resnici lahko pričakujete visoko plačo na odličnem položaju z dodatnimi ugodnostmi.

Prav tako vas bo zavaroval za življenje in vam ne bo treba skrbeti, da boste zamenjali službo ali kakor koli izgubili posel. Še več, vedno lahko pričakujete, da vas bodo brez certifikata zaposlili hitreje kot druge ljudi.

 • Uporabite svoje spretnosti pri vseh Blockchain projektih

Pri vsakem delu, povezanem s tkanino, boste morali uporabiti svoje veščine. V resnici to pomeni, da boste morali uporabiti svoje veščine za ustvarjanje inovativnih blockchain projektov. Če torej ne veste, kako in kje lahko uporabljate Fabric, kako lahko uporabite strateško metodo za izvedbo svoje rešitve?

Po končanem tečaju za certificiranje Hyperledger Fabric lahko svoje znanje implementirate v kakršen koli projekt veriženja blokov, ki Fabric uporablja kot osnovo.

Želite uporabiti blockchain rešitve? Oglejte si najboljši strateški priročnik na temo »Kako uvesti Blockchain?« zdaj!

Katero platformo uporabiti za postopek certificiranja tkanin Hyperledger?

V resnici so prednosti certificiranja razvijalcev Hyperledger Fabric neskončne. In lahko na tej poti močno spremeni. Kje pa lahko dobite certifikat? Bi se morali odločiti za tipično institucionalno certificiranje? Ali katera institucija sploh to ponuja? Ali bi morali iti na spletne tečaje? Ali morate opraviti izpit za certificiranje Hyperledger Fabric?

Zdaj bi vam moralo biti preveč vprašanj. No, naj razložim enega za drugim. V resnici institucije ne ponujajo nobenega fizičnega potrdila posebej za Fabric ali celo blockchain.

Torej, morate iti na spletne tečaje. Zdaj je spletnih tečajev preveč in, če sem odkrit, brezplačni tečaji ne bodo potrdili.

Še več, tisti, ki ponujajo certifikat, imajo različno kakovost in učinek. Torej, tudi če zapravite svoj denar in pridobite certifikat od vira, ki nima nobene vrednosti blagovne znamke, to ne bo pomembno.

Tako morate pridobiti potrdilo iz zanesljivega in blagovno znamko vira.

V pomoč vam je 101 Blockchains ena izmed priznanih raziskovalnih in izobraževalnih platform, ki ima vrednost blagovne znamke. Torej bo imel certifikat 101 Blockchains večjo težo in to lahko predstavite ustreznim organom.

V resnici je certifikacija Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) eden najpomembnejših tečajev, ki jih ponuja 101 Blockchains. Očitno bo prišel s certifikacijskim izpitom za preizkus vaše baze znanja.

Ta tečaj je primeren za vsakega posameznika iz panoge (tj. Poslovne voditelje, strokovnjake v industriji, inženirje, razvijalce, starejše managerje itd.) In tudi za tiste, ki želijo začeti svojo kariero.

Preverimo torej, kaj vam lahko ta tečaj ponudi v naslednjem segmentu.

Pridobite certifikat zdaj: Certified Enterprise Blockchain Professional

101 certificirano podjetje Blockchain Professional (CEBP) s certifikatom Blockchains

Tečaj je več kot dovolj, da vam pomaga postati strokovnjak za tkanine. V resnici certifikacijski tečaj Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) zajema vse, kar morate vedeti o Hyperledgerju.

Ponuja vam tudi certifikacijski izpit, ki vam bo pomagal oceniti tudi vašo strokovnost. Podrobnosti o certifikacijskem izpitu bom navedel kasneje v tem priročniku.

V resnici 101 Blockchains vedno želi najboljše za bodoče študente in jim želi pomagati, da čim hitreje dosežejo svoje cilje.

Zato vam bo certifikacijski tečaj CEBP zagotovil, da boste lahko vse znanje zlahka dojeli.

Najboljši del certifikacijskega tečaja Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) je ta, da ponuja posodobljeno vsebino skupaj z modularno strukturo.

Poleg tega se ne bo osredotočil samo na Hyperledger Fabric, temveč bo zajemal tudi Cordo in Ethereum.

Še bolj boste razumeli, kako lahko ta tehnologija vpliva na druge panoge, kot so dobavna veriga in trgovinsko financiranje.

S tem tečajem lahko –

 • Spoznajte infrastrukturo ekosistema Hyperledger Fabric.
 • Razumejte, kako ga lahko uporabite za razvoj projektov, ki temeljijo na verigi verig.
 • Spoznajte ključne primere uporabe te platforme v različnih panogah.

Torej, vse, kar morate storiti, je, da se prijavite za certifikacijski tečaj Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) in ste pripravljeni!

Trajanje tečaja

Tečaj je zasnovan tako, da traja le 3-4 ure vsak teden do 4 tedne. Tako lahko v 16 urah izveste vse o tej tehnologiji. Vendar je najbolje, da si posvetite več časa za razumevanje vsake lekcije in med izvajanjem interaktivnih kvizov.

Najboljša lastnost je, da je upravljanje časa odvisno samo od vas. To lahko storite v prostem času in kadar koli ustavite tečaj.

Učna pot vašega potrdila

Certifikacijski izpit bo vključeval predvsem vprašanja iz naslednjih lekcij. 101 Blockchains so tečaj zasnovali tako, da lahko brez težav bolje razumete koncept. Kakorkoli že, poglejmo, kaj se boste naučili iz tega tečaja.

Modul-1: Osnove tehnologije Blockchain

Začeli boste z spoznavanjem osnovnih elementov tehnologije veriženja blokov. Poleg tega bo pojasnilo, kako blockchain deluje in kako ustvarja bloke. Nato boste izvedeli, kako različni elementi te tehnologije zagotavljajo decentraliziran status.

Vsekakor pa bo zajemal tudi različne vrste verig blokov, pametne pogodbe in dokaz o delu.

 • Osnove tehnologije Blockchain
 • Različne vrste verig blokov
 • Kako deluje Blockchain?
 • Dokazilo o delu
 • Pametne pogodbe

Modul-2: Trenutne poslovne blokovne platforme

To je zelo pomemben del poti potrditve za Hyperledger Fabric. V tem delu se bo inštruktor osredotočil na tri glavne platforme, ki jih podjetja pogosto uporabljajo. To so – Hyperledger Fabric, Ethereum in Corda.

V tem modulu lahko poglobljeno pogledate v ekosistem Hyperledger. V resnici bo zajemal, kako deluje, kakšni so primeri uporabe, omrežna infrastruktura itd.

 • Tkanina Hyperledger
 • Ethereum
 • Corda

Modul 3: Vloga Blockchaina v trgovinskih financah

V naslednjem modulu se bo inštruktor osredotočil predvsem na to, kako veriga blokov vpliva na trgovinsko finančno industrijo. Najprej pa boste spoznali razliko med kripto-sredstvi in ​​kriptovalutami.

Kasneje bo inštruktor obravnaval osnove Ripple-a in kasneje prešel na Trgovinsko financiranje. Če želite nadaljevati kariero na tem področju, morate tej lekciji posvetiti več svojega časa.

 • Osnove valovanja
 • Kriptovalute in kripto sredstva
 • Blockchain in Trgovinsko financiranje

Modul-4: Različne Blockchain aplikacije

V modulu 4 boste spoznali uporabnost verige blokov na različnih področjih. Za začetek se bo inštruktor osredotočil na upravljanje dobavne verige, ker je to najbolj priljubljena panoga, ki uporablja verigo blokov.

Torej, tukaj boste izvedeli, kako uporablja blockchain in kako lahko implementirate lastne rešitve oskrbovalne verige, ki temeljijo na blockchain.

Nato boste dobili temeljito lekcijo o digitalni preobrazbi blockchain.

 • Upravljanje verig blokov in dobavnih verig
 • Primeri uporabe upravljanja dobavnih verig, ki temeljijo na verigah verig
 • Blockchain Digital Transformation

Modul-5: Uporaba primerov blokovne verige

V zadnjem modulu bo inštruktor zajemal vse možne primere uporabe verige blokov. Še več, izkoristili boste izkušnjo iz rešitev blockchain v živo, ki so trenutno na trgu. Tako vam bo ta modul pomagal razviti strategije za izvajanje Fabric. Pazite, da tega modula ne preskočite.

Pomembno je vedeti o dejanskih primerih uporabe blockchain za svojo strategijo blockchain. Oglejte si naš vodnik o Blockchain aplikacijah zdaj!

Zakaj bi morali uporabljati 101 verigo blokov za potrjevanje strokovnjakov za poslovne bloke??

Za vaše usposabljanje Hyperledger Fabric vam 101 Blockchains lahko ponudi najboljšo podporo in smernice. Ampak zakaj? Oglejte si spodnje razloge.

 • Interaktivna učna struktura

101 Blockchains ponuja ekskluzivno učno strukturo, ki je ne ponujajo drugi spletni tečaji. Na primer, po zaključku vsakega modula v tečaju boste lahko opravili kratek kviz za ocenjevanje. V resnici vas bodo strukture pouka počasi popeljale globlje v možnosti, tako da jih boste lahko razumeli.

To pomeni, da se ne boste počutili preobremenjeni z informacijami, ko boste eno uro prečkali lekcije. Torej, za vas bo to zanimiva in interaktivna izkušnja.

 • Kakovostna in posodobljena vsebina

Prvič, v postopku certificiranja boste od 101 Blockchains dobili vrhunsko kakovostno vsebino. Torej lahko temeljne koncepte Hyperledger Fabric dokaj enostavno razumete. Še več, ker bo posodobljena vsebina, boste vedno korak pred konkurenco.

Kot lahko vidite, struktura modula zajema veliko vidikov in vam bo pomagala izboljšati tudi vaše spretnosti.

 • Dokaz vaših poklicnih spretnosti

Zakaj bi se udeležili kakršnega koli tečaja, če ne morete pokazati dokazil, da ste se udeležili tečaja? Za pomoč pri doseganju odličnih delovnih mest z visoko plačo vam bo 101 Blockchains ponudil certifikat. To bo zagotovilo organom, da ste se udeležili usposabljanja za Hyperledger Fabric, da se izurite in ponudite svoje storitve.

Toda za to moraš opraviti izpit. Ko to storite, boste dobili digitalno kopijo potrdila. Še več, za obogatitev svojega profila boste dobili tudi značko LinkedIn.

 • Ekskluzivni bonus materiali

Tečaj certificiranja je na voljo z ekskluzivnimi bonus materiali samo za vas. Pravzaprav vsi tečaji 101 Blockchains ponujajo ekskluzivne bonus materiale (preverite, kdaj lahko). Kakorkoli, v bonus gradivu boste dobili vaje, interaktivna vprašanja, praktične naloge, intervjuje in še veliko več.

Torej, imeli boste odlične izkušnje s 101 Blockchains.

 • Prvovrstni podporni sistem

Sistem podpore 101 Blockchains vas bo zagotovo razveselil. 101 Blockchains si prizadeva ponuditi najboljši sistem podpore na trgu. V resnici je strokovna skupina vedno pripravljena odgovoriti in vam pomagati pri vseh poizvedbah, ki jih imate.

Še več, ekipa je dobro obveščena in posodobljena o vseh temah, povezanih s tečaji ali podjetjem.

Torej boste kot študent dobili najboljšo podporo za ceno, ki jo boste plačali za tečaj.

 • Obsežne osebne smernice

101 Blockchains ponuja osebna navodila, ki vam bodo pomagala bolje razumeti vsebino tečaja certificiranja. V resnici se spletni tečaji pogosto ne osredotočajo na posamezne študente in njihove potrebe. Očitno niso vsi učenci enaki in vsi potrebujejo drugačno pozornost.

Tako vam bodo 101 Blockchains v pomoč pri pridobivanju pozornosti, ki si jo zaslužite, ponujali tedenske preglednice in nove informacije, s katerimi boste lahko obveščeni.

Še več, s to preglednico lahko enostavno spremljate svoj napredek.

Začnite z vadbo tkanin Hyperledger zdaj!

Hyperledger Fabric je eden izmed blockchain projektov v okviru velikega krovnega projekta Hyperledger. Za tem projektom stoji Linux Foundation, kjer številna podjetja sodelujejo in izumljajo nove tehnologije. V resnici je ta projekt pridobil veliko oprijema in ga bo nadaljeval tudi v prihodnje.

Zato je usposabljanje na tej platformi trenutno najboljša poteza v karieri. Priporočam, da začnete z našim brezplačnim tečajem blockchain.

Zakaj čakati? Pripravite se na Hyperledger Fabric Training zdaj!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map