Kako postati strokovnjak za Blockchain?

Ta članek govori o – vlogi strokovnjaka za blockchain, pričakovani plači, zakaj in kako postati strokovnjak za blockchain ter najboljših certifikatih in tečajih za blockchain, da postanete certificirani strokovnjak.

Povpraševanje po strokovnjakih za blockchain narašča vsak dan. Trenutno številna podjetniška podjetja iščejo strokovnjake z bazo znanja blockchain. Še več, ker obstaja le peščica strokovnjakov, ki vedo, kako ravnati z blockchain omrežji, je potreba po strokovnjakih za blockchain vseskozi visoka.

Običajno je plačna stopnja za to delovno mesto razmeroma visoka, lahko celo višja od običajnih razvijalcev programske opreme.

Očitno je, da če imate možnost pridobiti certifikat strokovnjaka za veriženje blokov, je vaša možnost, da dobite dobro službo, velika. Zato smo tu, da vam pomagamo razumeti, kako postati strokovnjak za blockchain.

Zato ostanite z nami in pravilno sledite smernicam.

Vpišite se Zdaj: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) tečaj

Contents

Kdo je strokovnjak za Blockchain?

Najprej začnimo s tem, kdo je sploh strokovnjak za blockchain. Preprosto povedano, strokovnjak za blockchain je nekdo, ki razume, kako delujejo vse blokchain platforme, je mojster programskih jezikov in lahko integrira rešitve v podjetjih z rešitvami blockchain za podjetja..

Še več, sposoben je ravnati z vsemi protokoli in pravili, ki jih sledi rešitev blockchain. Poleg tega je strokovnjak za blockchain poznal osnove blockchaina in lahko svojo bazo znanja uporabi za izvajanje novih poslovnih modelov.

Prav tako bi moral vedeti strokovnjak za veriženje blokov – osnove tehnologije veriženja blokov, pametne pogodbe, varnost blokov, algoritmi in metode soglasja, primeri uporabe itd..

Brez teh delov znanja nikakor ne morete biti strokovnjak za blockchain.

Vedeti, kako postati strokovnjak za blockchain, je torej ključnega pomena.

Blockchain Expert Plača

Preden preidemo v korake, ki jih morate sprejeti, da postanete strokovnjak za blockchain, poglejmo, kakšen je status plače za blockchain strokovnjake.

Kot verjetno verjetno ugibate, je plačni status strokovnjakov za veriženje blokov precej visok. V resnici se vsako leto povečuje povpraševanje po njihovem strokovnem znanju. Posledično se tudi obseg plač povečuje.

Kakor koli, običajno znaša od 68.000 do 108.000 USD vsako leto! Če ste le novinec, lahko vsako leto v podjetju začnete z več kot 60 tisoč dolarjev. Tako bolj izkušeni ali spretni postanete, bolj se vam bo povečala plača.

Mnoga podjetja so pripravljena plačati lepo plačo, da vas najamejo. Torej, če lahko dokažete, da imate kaliber, da izpolnite vsa njihova pričakovanja, boste morda prejeli več plače, kot smo pričakovali.

Sčasoma se vse pripelje do samega podjetja.

Kakorkoli že, dovolj o plači certificiranega strokovnjaka za blockchain, poglejmo, kako lahko dejansko izkoristite vsa znanja strokovnjakov za blockchain.

Torej, poglejmo naslednji del v tem, kako postati strokovnjak za blockchain.

Blockchain Expert Jobs: koraki, ki jih morate storiti

Obstajajo določeni koraki, ki jih morate sprejeti, da najdete zaposlitve za strokovnjaka za veriženje blokov. Torej, preverite jih in se prepričajte, da jim tudi sledite.

Spoznajte tehnološka in podjetniška podjetja

Strokovnjak za delovna mesta za blockchain dejansko zahteva visoko bazo znanja tako o tehnologiji blockchain kot tudi o poslovnih modelih. Če veste, kako uporabljati tehnologijo ali kako jo lahko razvijate, v velikih podjetjih ne morete dobiti dobre službe.

Zakaj? No, razumeti morate, kako ta podjetja vodijo svoje poslovanje, tako da lahko svoje rešitve uporabite za večjo učinkovitost.

V resnici lahko samo resnično dosežete strokovno znanje na tem področju, če le vežete oba sektorja.

Razumevanje decentraliziranih in porazdeljenih knjig

Razumevanje porazdeljenih knjig ali decentraliziranih omrežij je zelo pomembno. Razumeti morate, kako se obe tehnologiji razlikujeta in kje bi ju morali uporabljati. Torej, začeli bi preučevati, kako delujejo te različne knjige.

Še več, razumeti morate, kako te rešitve uporabljati tudi v določenih scenarijih.

Brez preučevanja belih dokumentov ali uporabe tečaja, da bi se o tem seznanili, bi bilo njihovo podcenjevanje težaven klic.

Tako vam lahko tudi članstvo v tečaju koristi v veliki meri.

Bodite strokovnjak za različne programske jezike

No, ne morete postati strokovnjak za blockchain, če ne znate uporabljati programskih jezikov. Torej je potrebno tudi učenje različnih programskih jezikov. Še več, to je ena od potreb za vaš uspešen življenjski slog.

Pri vseh delovnih mestih za strokovnjaka za veriženje blokov je obvezno biti strokovnjak za različne programske jezike.

Tako bi se morali vsekakor osredotočiti na učenje Pythona, JavaScript, C ++, Java, Solidity itd.

Razvijte svoje meddisciplinarne široke spretnosti

No, če imate samo tehnično znanje, vam ne bo pomagalo, da boste dobro pristali. Nestrpni morate biti tudi, da razvijete svoje meddisciplinarne široke veščine. Katere so te veščine, vprašate? No, te veščine so predvsem kreativno razmišljanje, prilagodljivost, analiziranje učinkovitosti, gibčnost, DevOps itd..

Kot verjetno razumete, brez teh veščin ne morete oblikovati strategij za svoje blockchain rešitve.

Tako jih boste razvili, da boste v razgovoru še bolj predstavili svoje talente.

Preučite različne platforme Blockchain

Začnite preučevati različne blockchain platforme. V resnici vse platforme blockchain dejansko ne delujejo enako, kot si morda mislite. Še več, obstajajo nekatere platforme, ki delujejo povsem drugače kot splošna ideja.

Torej, o njih se morate tudi naučiti.

To boste potrebovali, ko boste s pomočjo veriženja blokov oblikovali strategijo za naslednjo poslovno rešitev za svoja podjetja.

Torej, prepričajte se, da veste, kako vsi delujejo.

Spoznajte poslovne poslovne procese v podjetju

No, delovna mesta za strokovnjaka za veriženje blokov zahtevajo tudi spoznavanje poslovnih procesov v podjetju. Če želite delati v vrhunskem podjetju, jim morate ponuditi veščino, ki je ne morejo zavrniti. In poznavanje njihovih poslovnih procesov je eno izmed njih.

Torej, ne pozabite preučiti, kako delujejo različna podjetja ali kako poslujejo, in ostanite pomembni na trgu.

Prav tako vam bo pomagal predstaviti inovativne ideje, ki bodo spodbudile več poslovanja tudi v vašem podjetju.

Znanje za reševanje blokchain podjetniških težav

Podjetja podjetja imajo veliko težav. Ko začnete uporabljati popolnoma novo tehnologijo v obstoječem poslovnem modelu, se boste soočili s številnimi težavami. Če pa ne veste, kako jih rešiti, lahko to privede do številnih drugih težav.

Še več, ta podjetja iščejo strokovnjake, ki lahko hitro rešijo kakršne koli težave. Morda se zdi težka naloga, toda če ste seznanjeni z vsemi tehničnimi in poslovnimi vidiki, lahko to enostavno storite.

Razumevanje vzorcev arhitekture blokov

Naslednji korak na vašem potovanju je razumeti, kako delujejo različni arhitekturni vzorci blockchain. Torej, če želite to narediti, jih morate secirati enega za drugim in si ogledati njihovo jedro.

Ni nujno, da postanete blockchain arhitekt, vendar se prepričajte, da opravite študije primerov, saj vam bodo v veliko pomoč. Prav tako se lahko vedno udeležite spletnih tečajev, da razumete tudi te vzorce.

Kakor koli že, ta korak je res pomemben. Torej, tega nikoli ne preskočite.

Spoznajte ekosisteme in standarde Blockchain

Različne blockchain platforme uporabljajo različne standarde. Pomembno je, da se naučite vseh. V prihodnosti boste morda morali integrirati interoperabilnost med drugimi omrežji. Torej, če uporabljate nove standarde, ki lahko ustvarijo veliko težav za vaše rešitve.

Tako je učenje uporabe skupnih standardov in njihovo podcenjevanje velik plus. Če sem odkrit, morate preučiti tudi različne ekosisteme blockchain.

Kakorkoli že, upam, da boste pri nas to hitro izvedeli.

Pridobite certifikat Blockchain

Strokovno certificiranje blockchain je nujno za delovna mesta strokovnjakov za blockchain. Pravzaprav lahko potrdilo resnično poveča vaš življenjepis. Še več, to je odličen način, da v intervjujih predstavite svoje talente.

Mislim, to je odličen način, da jim sporočite, da veste, kaj počnete. Še več, tudi s tem certifikatom lahko vedno zahtevate visoko plačo.

Očitno je, da če imate možnost pridobiti certifikat strokovnjaka za veriženje blokov, je vaša možnost, da dobite dobro službo, velika.

Naučite se uporabljati orodja za razvoj blokov

Drug pomemben korak, ki je bistven za delovna mesta strokovnjaka za veriženje blokov, je uporaba orodij za razvoj verig blokov. Ko delate v poslovnem okolju, boste morali uporabiti številna orodja za boljše poenostavitev dela.

Toda tega ne morete storiti, če jih sploh ne veste, kako jih uporabiti. Torej, strokovnjak za blockchain se mora naučiti uporabljati ta orodja. V resnici vam bodo ta orodja ali predloge zelo olajšala življenje. Še več, pomagali vam bodo dokončati rešitev veliko hitreje, kot je bilo pričakovano.

Prijavite se na tečaj Blockchain

Najboljše, kar lahko storite, je, da se prijavite na tečaje na blockchainu. V resnici vam lahko tečaj blockchain resnično pomaga razumeti in spretnosti hitreje, kot ste predvidevali.

Ti tečaji so opremljeni tako, da vam pomagajo spoznati tehnologijo in tudi, kako lahko to tehnologijo uporabite v lastne koristi.

Vsekakor pa se odpravite na zakonite tečaje, saj lahko ponarejeni tečaji resnično ovirajo tudi vaš življenjepis.

Priporočamo vam, da preizkusite naše tečaje, saj ponujamo najboljše od najbolj posodobljenih informacij na trgu.

Zakaj se odločiti za Blockchain Expert Certification?

Gotovo se sprašujete, ali je izbira za certificiranje strokovnjakov za blockchain prava izbira? No, če sem odkrit, lahko certificiranje strokovnjakov za blockchain resnično poveča vaš življenjepis. Še več, to je odličen način, da v intervjujih predstavite svoje talente.

To je odličen način, da jim sporočite, da veste, kaj počnete. Še več, tudi s tem certifikatom lahko vedno zahtevate visoko plačo.

Obstaja veliko drugih razlogov za pridobitev certifikata. Poglejmo, zakaj bi se odločili za to.

Revolucionarna prihodnost tehnologije

Začnimo z osnovami. Vsi vemo, da je veriga verig ena izmed revolucionarnih tehnologij, ki bo spremenila naš pogled na prihodnost. Vendar trenutno le 0,5% ljudi uporablja to tehnologijo.

Po drugi strani pa internet danes uporablja več kot 3,77 milijarde ljudi. Torej, pomislite na veliko priložnost, ki jo lahko dobite samo s tega vidika.

Strokovnjaki za blockchain lahko zlahka razumejo, kako stvari delujejo in kako lahko to tehnologijo uporabite v lastno korist. In to je peklenski razlog za pridobitev certifikata.

Veliko povpraševanje po strokovnjakih za blockchain

Dandanes je vedno veliko povpraševanja po strokovnjakih za veriženje blokov. Ker je manj ljudi, ki želijo postati strokovnjaki, podjetja iščejo strokovnjake, ki bi lahko prevzeli delovne naloge.

V resnici tehnologija blockchain za začetek ni preprosta tehnologija. Tako le peščica ljudi razume, kako to deluje.

Pridobivanje certifikata lahko torej resnično spremeni, če postanete strokovnjak za blockchain.

Ogromna poslovna infrastruktura

Blockchain lahko uporabljate v skoraj vsem. Če dobro pomislim, blockchain ustvarja novo poslovno infrastrukturo. Še več, ta infrastruktura sploh ni majhna. Samo strokovnjaki za veriženje blokov lahko v celoti prevzamejo nadzor nad priložnostmi in jih izkoristijo za svoje koristi.

Ta infrastruktura lahko vsako podjetje oblikuje v povsem drugačno poslovno pot. Še več, to je nekaj, kar bi lahko za vedno povečalo prihodke.

Pametnejša baza znanja o naložbah

Šele ko razumete, kako tehnologija deluje, jo lahko resnično uporabite za pametnejše naložbene načrte. V resnici se trenutno zdi, da je vlaganje v tehnologijo veriženja blokov tveganje.

Še več, vse rešitve niso vredne tveganja in razumeti morate tudi razlike med njimi.

Tudi kriptovalute so velik del tega. Če nestrpno želite vlagati vanje, si omislite tudi certifikat za boljšo presojo.

Zavarovanje potencialno ranljivih informacij

Omrežna varnost je vedno največja skrb vsakega podjetja. V resnici so kibernetske grožnje pomembne in nenehno naraščajo, ne glede na to, katere ukrepe bomo sprejeli. Torej, kako lahko preprečimo, da kriminalci vdrejo v naše sisteme?

No, zdi se, da ima blockchain popoln odgovor. Je več kot sposoben odpraviti kakršne koli težave s kršitvami. Torej, če iščete način, kako ga zaščititi ali želite za svoj varnostni projekt uporabiti blockchain, je najboljša možnost pridobitev certifikata za blockchain.

Ogromna industrijska priložnost

Blockchain prevladuje na industrijskih trgih. Še več, bančni sektor ni edini sektor, ki lahko uporablja verigo blokov. Tudi druge panoge, kot so zdravstvo, oskrbovalna veriga, trgovina na drobno, državni sektor, ga močno spodbujajo.

Ali veš kaj to pomeni? To pomeni, da lahko izkoristite to priložnost in iz nje odženete svoje podjetje. Toda za to morate razumeti koncept verige blokov in kako jo lahko uporabite.

Torej, certificiranje strokovnjakov za blockchain je popoln poziv zanj.

Integracija z drugimi tehnologijami

Veste, da gre blockchain skupaj z drugimi tehnologijami. V resnici blockchain ni edina novonastala tehnologija. Obstaja že nekaj potencialnih tehnologij, ki lahko učinkoviteje delujejo z verigo blokov.

Torej, če delate na teh tehnologijah in želite z njimi integrirati verigo blokov, bi se morali o njih zagotovo naučiti od samega začetka.

Tako vam bo certificiranje v tej zadevi zelo pomagalo.

Spretnost hitreje

Certifikacija je najboljši način za hitrejše izpopolnjevanje v tem spreminjajočem se svetu. V resnici lahko traja veliko časa samostojno brez ustreznih navodil. V večini primerov večina od vas morda sploh ne ve, po kateri poti bi šla ali katere spretnosti so primerne za resnične delovne izkušnje.

Tako lahko začetniki veliko trpijo, kljub temu, da se po svojih najboljših močeh dobro zaposlijo v tem sektorju. Vendar pa vas bo potrditev strokovnjaka za blockchain zagotovo vodila do vaše prave poti.

Visoke možnosti za zaposlitev

Če sem odkrit, je trg dela za strokovnjake za veriženje blokov videti veliko svetlejši kot druga delovna mesta. Od kripto podjetij do bolj uveljavljenih podjetij povsod je po njih veliko povpraševanje. Prav tako lahko pričakujete, da boste dobili tudi dobre zaposlitvene položaje.

V resnici so tudi ta delovna mesta zelo ugledna in zaželena. Zagotovo vam bodo všeč dodatne zmogljivosti, ki prihajajo s temi položaji.

Prevzemite nadzor nad motnjami

Blockchain moti naše poslovanje v tem svetu. V resnici bo blockchain spremenil skoraj vsako posamezno panogo do leta 2030. Če torej niste pripravljeni na to, kako lahko nameravate ostati v tekmi prihodkov?.

Tako boste samo, če postanete strokovnjak za veriženje blokov, pripeljali do tega, da boste prevzeli nadzor nad kaosom, ki ga bo prinesel. Zato lahko šele potem uporabite to orodje in ostanete v tekmi.

Postanite strokovnjak za Blockchain s temi tečaji Blockchain

Certified Enterprise Blockchain Professional

Ta tečaj blockchain je kot nalašč za strokovna delovna mesta za blockchain. V resnici se bo naš tečaj certificiranja osredotočil na to, da vam pomagamo naučiti, kako blockchain deluje in kako ga lahko uporabljate v podjetniških rešitvah.

Pokrivalo bo tudi, kako blockchain vpliva na nekatere panoge in kako ga lahko uporabite v svojo korist.

Skratka, ta tečaj certificiranja je kot nalašč za vaše potovanje v verigi verig.

Vpišite se Zdaj: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) tečaj

Pregled tečaja
Osnove tehnologije veriženja blokov
 • Kaj je blockchain?
 • Kako deluje blockchain?
 • Dokazilo o delu
 • Zasebni in javni blockchains
 • Pametna pogodba
Podrobna analiza različnih poslovnih blokovnih platform
 • Tkanina Hyperledger
 • Ethereum
 • Corda
Trgovinske finance in Blockchain
 • Različne rešitve blockchain za financiranje trgovine
 • Osnove valovanja
 • Kriptovalute in kripto sredstva
Blockchain aplikacije za poslovne panoge
 • Blockchain in upravljanje dobavne verige
 • Blockchain-digitalna transformacija
 • Primeri dejanske uporabe dobavne verige blokov
Najboljši primeri uporabe blockchainov
 • Realna podjetja, ki uporabljajo blockchain

Obstajajo tudi določeni bonus materiali za vas.

Enterprise Blockchains in upravljanje dobavne verige

To je še en odličen tečaj za pridobivanje delovnih mest za blockchain. Na tem tečaju veriženja blokov boste razumeli, kako uporabljati verige blokov v industriji dobavne verige. Torej, če si želite delati v tej panogi, poskrbite, da boste imeli priložnost naš tečaj.

Tu boste dobili vse, kar potrebujete za svoje strokovno znanje o dobavni verigi in blockchainu.

Vpišite se Zdaj: Tečaj podjetniških blokov in verig dobavne verige

Pregled tečaja
Uvod v upravljanje dobavne verige
 • Kaj so dobavna veriga in upravljanje dobavne verige?
 • Katere odgovornosti opravlja vodja dobavne verige?
Kako lahko ustvarite vrednost v SCM?
 • Analiziranje vrednosti podjetja s pomočjo obratnega kapitala
 • Analizirajte svoje modele SCM in uporabite model EVA (ekonomska dodana vrednost)
 • Upravljanje dobavne verige in odnos do obratnega kapitala
Primeri dejanske uporabe za integracijo dobavne verige in blokovne verige
 • Kako blockchain vpliva na upravljanje dobavne verige?
 • Blockchain aplikacije v dobavni verigi
Implementacija rešitev za upravljanje oskrbovalne verige, ki temeljijo na verigah verig
 • Postopek izvedbe

Obstajajo tudi določeni bonus materiali za vas.

Enterprise Blockchains in Trade Finance

Če vas zanima zaposlitev strokovnjakov za blockchain v sektorjih trgovinskega financiranja, potem je ta tečaj kot nalašč za vas. V resnici bomo na tem tečaju pokrivali vse, kar je povezano s trgovinskim financiranjem in blockchainom.

Začeli bomo z različnimi elementi trgovinskega financiranja in vam počasi pomagali tudi pri oblikovanju strategij glede rešitev.

Vpišite se Zdaj: Tečaj podjetniških blokov in verige trgovinskih financ

Pregled tečaja
Uvod v trgovinske finance
 • Osnove trgovinskega financiranja
 • Katera so vprašanja trgovinskega financiranja?
Kako Blockchain vpliva na panoge trgovinskega financiranja?
 • Kako lahko blockchain koristi podjetjem za financiranje trgovine?
 • Ocenjevanje pobud za financiranje trgovinskega financiranja
 • Razčlenjevanje različnih blokchain platform za sektor financiranja trgovine
Blockchain Spreminjanje različnih elementov trgovinskega financiranja
 • Akreditiv (LC)
 • Čezmejna plačila
 • Tovorni list (BoL)
Blockchain aplikacije v trgovinskih financah
 • Trgovina
 • Marko Polo
 • TradeLens
 • Kontura
Različni razvoj na področju financiranja trgovine Blockchain
 • Pobuda za digitalne standarde
 • TradeTrust

Predloge poslovnih blokovnih verig

Kot že veste, je treba pri strokovnih delovnih mestih za blockchain spoznati predloge blockchain ali razvojna orodja. Torej, zato vam predstavljamo našo vrhunsko zbirko predlog verige blokov.

Ne samo, da dobite predloge, temveč vam bomo tudi povedali, kako jih lahko natančno uporabite. Torej, vidite, te predloge vam bodo zagotovo pomagale poenostaviti razvoj vaših rešitev.

Vpišite se Zdaj: Tečaj za predloge za poslovne blokčejne verige

Naša zbirka predlog
 • Ali potrebujete verigo blokov?
 • Pripravljenost na blockchain projekt
 • Predstavitev projekta Enterprise Blockchain
 • Preslikava poslovanja dobavne verige vs. Enterprise Blockchain

Obstajajo tudi določeni bonus materiali za vas.

Zaključki

Blockchain je nova tehnologija, ki bo spremenila svet. V vsakem primeru ne morete spregledati, kaj počne ali kaj bo dosegel v prihodnosti. Če želite izkoristiti to priložnost, se raje odločite za strokovnjake za blockchain, ki bodo dobro zagotovili vašo prihodnost.

No, zdaj veste, kako postati strokovnjak za blockchain. Prepričani smo, da če boste sledili našim smernicam, boste zagotovo blesteli kot strokovnjak v podjetjih.

Prav tako si oglejte našo zbirko tečajev, saj ponujamo najboljše od najboljših na trgu. Pohvalimo se s kakovostjo naših tečajev in zagotovo vemo, da vam lahko na vaši karierni poti postanejo certificirani strokovnjak za blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map