10 najboljših obetavnih kriptovalut, ki si jih je treba ogledati v letu 2018

Odkar je blockchain prišel do zanesljive tehnologije, smo imeli na voljo več kriptovalut. Nekateri so imeli neverjeten potencial, drugi pa so se preprosto dvignili pod pričakovanja.

Torej ste se spraševali, kaj se dogaja v kripto svetu do konca leta?

No, prvi del tega leta je bil preprosto zaznamovan z nepričakovanimi vzponi in padci. V primerjavi z meteorskimi višinami decembra 2017 je začetek tega leta prizadela nevihta najnižjih vrednosti, goljufij, regulativnih strahov in različnih upravičenih pomislekov..

Toda kljub vsem pogojem se je blockchain pojavil in še naprej naraščal. Torej obstajajo kriptovalute, ki bodo v letu 2018 postale priljubljene?

No, spodaj je 10 najboljših perspektivnih kriptovalut, katerih načrti kažejo obetavno leto.

Top 10 perspektivnih kriptovalut za leto 2018:

1.. EOS

Zasluga za sliko: EOS

Tržna kapitalizacija– 12.477.806.299 USD

EOS je kriptovaluta, ki slovi kot ena najmočnejših infrastruktur decentraliziranih aplikacij. Znan je tudi kot uporabni kovanec, ki blockchainu ponuja pomnilnik in pasovno širino.

Na podlagi bele knjige iz leta 2017 jo trenutno razvija zasebno podjetje, Block.one ki je izdal različico 1.0 tega odprtokodnega koda EOSIO programske opreme. Da bi zagotovil pravilno distribucijo, se je Block.one tudi zavezal, da bo za rast ekosistema vložil več kot milijardo dolarjev sredstev.

Glavni cilj te platforme je ponuditi decentralizirane rešitve, ki lahko odpravijo pristojbino za uporabnike in rešijo tudi vprašanja razširljivosti blokov, kot sta Ethereum in Bitcoin.

2.. Zvezdnik

Zasluga za sliko: Stellar

Tržna kapitalizacija– 5.624.224.543 USD

Ustanovljen leta 2014, je Stellar odprtokodni protokol, ki se uporablja za izmenjavo denarja z uporabo tehnologije veriženja blokov. Omogoča vam premikanje denarja čez mejo v delčku sekunde brez stroškov. Ta kriptovaluta je dokaj enostavna za uporabo in je pred kratkim sklenila dve pomembni partnerski odnosi.

  • Stellar je napovedal partnerstvo z varno komunikacijsko platformo- Keybase. Medtem ko se Stellar osredotoča na premikanje denarja med različnimi spektri, bo Keybase v aplikacije vključil funkcije iz omrežja. Omogočil bo tudi uporabo denarnic na več napravah brez težav.
  • Mreža zvezdnih razsvetljav: Gre za mrežo za obdelavo plačil zunaj verige, ki bo strankam omogočila interakcijo prek pametne pogodbe, ne da bi Blockchain opravil transakcije.

3.. Cardano

Zasluga za sliko: CARDANO

Tržna kapitalizacija – 5.561.019.578 USD

Cardano je odprtokodni in decentraliziran javni projekt veriženja blokov in kriptovalut. Znana je tudi kot porazdeljena računalniška platforma, ki poganja verigo blokov za kriptovaluto ADA. Ustvarilo ga je podjetje za razvoj blockchain-a in je prvi blockchain, ki temelji na raziskovalno usmerjenem pristopu.

Prihaja kot ena od obetavnih kriptovalut leta 2018, saj je bila med uvedbo na devetem mestu in je zdaj na 10. mestu zaradi svoje pomembne projektne vrednosti. Poleg tega nadgrajuje svojo izdajo Byron na Shelley, kar bo tej tehnologiji pomagalo, da bo prerasla v “decentraliziran in avtonomen sistem”.

4.. NEO

Tržna kapitalizacija- 3.428.847.500 USD

NEO je tako kriptovaluta kot blockchain platforma, ki je zasnovana za izgradnjo zanesljivega in razširljivega omrežja decentraliziranih aplikacij. Ustanovljen leta 2014 kot AntShares, podpira različne programske jezike, kot sta C ++ in Javascript, z uporabo prilagojene različice, imenovane Docker.

Prihaja kot ena izmed najmočnejša kriptovaluta za leto 2018, saj je prilagodljiva razvojna možnost in ima podporo kitajskega internetnega imperija. Ljudje so ga včasih imenovali kitajski Ethereum, vendar je precej hiter in ima moč obdelati 10.000 transakcij na sekundo. Skupaj s tem je NEO zasnovan tudi za zaščito pred kvantnimi računalniki. Preberite več o ekosistemu NEO dApps.

Trenutno blockchain uporablja digitalni standard PKI X.509 kot identifikacijski sistem.

5.. Ontologija

Zasluga za sliko: Ontologija

Tržna kapitalizacija – 1.304.615.769 USD

Ontologija je zelo uspešna javni projekt veriženja blokov in platforma za porazdeljeno zaupanje, ki vključuje vrsto knjig in sistem pametnih pogodb. Podpira javni sistem veriženja blokov in jih lahko tudi prilagodi različnim aplikacijam.

Čeprav je Ontologija v svetu kriptovalut nova; je zanesljiv, ker dobi podporo velike finančne korporacije na Kitajskem. Poleg tega prihaja tudi zagon mainneta, ki bo odprl proces razvoja za javnost. Ko glavnega omrežja ni več, se bo začelo ustvarjanje aplikacije, ki bo usmerjalo veliko pozornosti na ta žeton.

6.. IKONA

Zasluga za sliko: ICON

Tržnica Pokrovček -1.034.515.654 USD

Znano je, da ICON gradi eno največjih decentraliziranih omrežij na svetu. Sestavljajo ga različne institucije in si prizadeva za povezovanje kripto s stvarnim svetom. Kot član „Blockchain Interoperable Alliance“ je glavni cilj ICON-a povezati blockchain omrežja in razviti globalni standard za inter-blockchain omrežja..

Leta 2018 je ekipa lansirala ICON Mainnet 1.0, večvalutno denarnico ICONex, podpisala pa je tudi partnerstva s številnimi novimi borzami. Načrtovali so tudi širitev na druga področja, kot so izobraževanje, bančništvo, zavarovalništvo in zdravstvo.

ICON ne načrtuje le gradnje tehnologij, temveč se osredotoča tudi na promocijo, ki pogosto pomeni znatno prodajo.

7.. NANO

Zasluga za sliko: Nano

Tržna kapitalizacija- 553.221.580 USD

NANO je brezplačen in hiter način za plačilo vsega v življenju. Na splošno znan kot Raiblocks, deluje na tri temeljna vprašanja, ki vključujejo – neučinkovitost energije, visoko zakasnitev in pomanjkanje razširljivosti.

Z lahkim protokolom se ponaša s takojšnjimi transakcijami, neomejeno razširljivostjo in je tudi odlična alternativa Bitcoinu. Poleg tega je s štirimi milijoni transakcij v svoji pasti pregleden in zahteva manj sredstev.

Glede na Ob polnem zaslišanju odbora o navideznih valutah bodo vprašanja, kot sta poraba energije in pranje denarja, rešena v prihodnjih četrtletjih.

8.. Stratis

Zasluga za sliko: Stratis

Tržna kapitalizacija- 441.286.828 USD

Gre za popolnoma centralizirano storitev »Blockchain As A Service«, ki je bila narejena kot pomoč razvijalcem C # in.Net. Glavna ideja te platforme je ponuditi medicinski, finančni in tehnološki industriji platformo za uporabo decentraliziranih aplikacij za svoja podjetja..

Zaradi česar je obetaven je njegov smart pogodbena funkcionalnost, posebej zasnovan protokol denarnice, uporaba stranskih verig in to so začetne ponudbe kovancev.

9.. BAT (osnovni žeton pozornosti)

Zasluga za sliko: BAT

Tržna kapitalizacija- 272.292.000 USD

Osnovni žeton pozornosti je sistem, s katerim oglaševalci plačajo založnikom za vsebino, ki jo oddajajo, in uporabnikom za njihovo sodelovanje, ko si ogledujejo oglase. Je decentraliziran, učinkovit, pregleden in deluje na verigi Ethereum. Glavni cilj tega žetona je izboljšati platforme za digitalno oglaševanje s povečanjem uporabniške izkušnje.

BAT je obetavno sredstvo, saj si je že zagotovil partnerstva z različnimi medijskimi velikani, kot so The Guardian, British News in drugi. Poleg tega so podelili tudi milijon dolarjev, ki so založnike razširili s 4.000 na 8.000.

10.. Knjigo moči

Zasluga za sliko: Power Ledger

Tržna kapitalizacija- 126.229.739 USD

No, Power Ledger je vodilni svetovni trg za obnovljive vire energije. Je tudi avstralska kriptovaluta na osnovi verige blokov in platforma, ki omogoča decentralizirano trgovanje z obnovljivo energijo. Ta platforma potrošnikom ponuja dostop do različnih energetskih trgov in želi biti prilagodljiva glede na različne energetske infrastrukture.

Deluje na sistemu dvojnih žetonov, ki vključuje POWR in Sparkz. Začetna ponudba kovancev za POWR je bila največji in 14. največji projekt množičnega financiranja v Avstraliji.

Power Ledger je ena izmed obetavnih kriptovalut zaradi nedavnega dogovora z Greenwood Solutions. To je prva komercialna uvedba projekta, pri čemer bodo tudi druge družbe izkoristile svoje storitve. Napovedali so tudi dogovor s Helpanswers, da bi po vsej Severni Ameriki začeli na stotine projektov za trgovanje z obnovljivimi viri energije.

 

Preberite tudi,

  • Najboljših 5 protokolov Blockchain, ki jih bomo upoštevali v letu 2018

  • 10 najboljših kriptovalut, o katerih morate vedeti

 

Ne glede na to, ali ste bili dvomljivi glede dobičkov ali ste bili za nekatere od njih prepričani, da gre za mehurček, so to kriptovalute, ki so preprosto podprte s kakovostnimi projekti.

* Omejitev odgovornosti: članka ne smemo jemati kot namen in ni namenjen zagotavljanju investicijskih nasvetov. Zahtevki v tem članku ne predstavljajo investicijskega nasveta in jih ne bi smeli jemati kot take. Naredite svoje raziskave!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map