10 najboljših kriptovalut, o katerih morate vedeti

Leto 2017 si bomo zapomnili kot leto, ko so kriptovalute raznesle in pritegnile splošno pozornost. Pridi leta 2018, vedno več ljudi poskuša dobiti nekaj akcij v kripto prostoru. To večinoma vključuje ljudi, ki nimajo pojma o osnovni tehnologiji in želijo samo hitro zaslužiti. Česar ljudje ne razumejo, je, da kot vsaka druga naložba tudi kriptovalute zahtevajo potrpljenje in dobro izpeljan načrt. V tem članku priporočamo 10 najboljših kriptovalut, na katere bi morali biti pozorni.

Pri kriptovalutah obstajata dve glavni naložbeni strategiji – dolgoročni in kratkoročni naložbeni načrti. Pri dolgoročni naložbi se ljudje ponavadi držijo svojih kriptografskih datotek vsaj šest mesecev ali eno leto. Po drugi strani ljudje, ki vlagajo kratkoročno, večinoma iščejo hiter dobiček. Preden naložite katero koli strategijo v teh 10 najboljših kriptovalut, raziščite valute, ki imajo največ potenciala, in njihovo osnovno tehnologijo. Potopite se globoko v kripto novice in ugotovite, kaj podjetje načrtuje v prihodnosti. Spoznajte ljudi, s katerimi sodelujejo, in tudi, če nameravajo rešiti kakršne koli resnične težave.

10 najboljših kriptovalut, ki si jih je treba ogledati v letu 2018:

Bitcoin (BTC)

Najstarejša kriptovaluta še vedno prevladuje na trgu s 40-odstotnim tržnim deležem. Bitcoin ostaja ena izmed 10 najboljših kriptovalut leta 2018. Še vedno predstavlja dober primer, zlasti za kripto vlagatelje prvič. Naložbe v Bitcoin so sicer lahko zapletene glede na njegova dinamična nihanja cen. Vlagatelji bodo morda želeli iskati močan padec cen, da bi ga dobili v roke za nižjo ceno. Poleg tega preberite novice in ugotovite, ali podjetje prinaša kakršne koli tehnične izboljšave svoje tehnologije. To lahko dodatno znatno dvigne ceno.

Ethereum (ETH)

Seveda se mora Ethereum uvrstiti na seznam 10 najboljših kriptovalut v letu 2018. V zadnjem času je pritegnil pozornost številnih vplivnih ljudi, kar bi lahko pomenilo boljše možnosti. Ethereum je več kot le kriptovaluta, temveč tudi platforma za razvijalce, ki jih lahko gradijo lastne verige blokov. To pomeni, da je možnost, da ETH obrodi sadove za naložbe, zelo velika. Tudi Ethereum želi letos v svojo tehnologijo vnesti revolucionarne spremembe. To vključuje izvajanje novih protokolov, ki so že skoraj pripravljeni.

Valovanje (XRP)

Ripple je še ena obetavna kriptovaluta, ki je v letu 2017 zabeležila 36-odstotno rast. Morda ste lani zamudili najboljše možnosti za vlaganje v Ripple. Vendar se v letu 2018 še vedno odloča za modro izbiro in se tako uvrsti na seznam 10 najboljših kriptovalut. Mednarodna transakcija s tradicionalnim plačilnim sistemom traja od 2 do 10 delovnih dni. Medtem lahko Ripple to stori v nekaj sekundah. Zato številne plačilne institucije, kot so American Express, JP Morgan in Santander, že uvajajo tehnologijo Ripple.

Preberite tudi Ethereum proti valovanju: primerjava po globini.

Litecoin (LTC)

Tako kot drugi zgoraj omenjeni kovanci je tudi Litecoin v letu 2017 pokazal 8000-odstotno rast. Od januarja do 4 do 358 dolarjev decembra je prinesel ogromne dobičke za zgodnje vlagatelje. Ti ljudje so lahko videli njegov potencial pred pomembno rastjo. Ena izmed 10 najboljših kriptovalut namerava izboljšati tehnologijo Bitcoina, prvo transakcijo strelovodnega omrežja je zaključila maja 2017. Transakcija je omogočila pošiljanje 0,00000001 Litecoin iz Züricha v San Francisco v manj kot eni sekundi. Ko bo tehnologija v celoti uvedena v valuto, bo lahko sledil še en pomemben skok cen.

Črtica

Še en obetaven Altcoin za leto 2018 je Dash (poimenovan Digital Cash). Tržna kapitalizacija je 4,8 milijarde dolarjev, na platformi pa se vsak dan opravijo transakcije v vrednosti 100 milijonov dolarjev. Dash, predstavljen leta 2015, je valuta, ki temelji na projektu Bitcoin. Postati namerava najbolj uporabniku prijazen in prilagodljiv plačilni sistem na svetu. Je ena najbolj “decentraliziranih” valut, ki obstajajo trenutno, zato je dajanje denarja na Dash lahko plodno.

Zcash (ZEC)

Zcash je eden novejših udeležencev v prostoru kriptovalut in ima trenutno v obtoku 21 milijonov dolarjev. Čeprav so njihove transakcije na javni blockchain daje uporabnikom možnost popolne anonimnosti. V njem lahko skrijete podatke tako o prejemniku plačila kot o prejemniku. Vendar še vedno omogoča uporabnikom, da prejmejo kopijo evidence transakcij, ki so jih opravili. Z ZEC se lahko ljudje držijo zakonov o pranju denarja in obdavčitvi po vsem svetu, hkrati pa še vedno uporabljajo kriptovalute. Zasnovan je na jedru Bitcoin, vendar obljublja boljšo zasebnost in anonimnost uporabnikov kot druge digitalne valute trenutno. Kripto navdušenci običajno posvečajo več pozornosti kriptovalutam, usmerjenim v zasebnost. To pomeni, da je Zcash pri naložbah v letu 2018 precej varen.

Monero (XMR)

Če ste zagovornik zasebnosti uporabnikov, potem Monero je še en udeleženec na seznamu 10 najboljših kriptovalut za leto 2018, ki si zasluži vaš denar. Transakcije v blokovni verigi Monero so povsem neizsledljive zaradi kombinirane uporabe prikritih naslovov in struktur obročev. Monero je bil od svoje ustanovitve leta 2014 priča 13000-odstotni rasti. Obstaja velika verjetnost, da bo še naprej rasla tudi letos. Poleg tega zagotavlja tudi, da nihče ne more izslediti vaših naslovov IP in vaše Geo-lokacije. Zaradi vseh teh razlogov je popoln kripto za naložbe v letu 2018.

IOTA (MIOTA)

 

Leta 2015 ga je začela ekipa neverjetno nadarjenih ljudi, IOTA namerava motiti prostor kriptovalut. To namerava storiti s svojim edinstvenim pristopom k digitalnim transakcijam. Skoraj vsak drugi kripto je obljubil, da bo bolj decentraliziran kot drugi. Medtem je IOTA-ina ideologija zagotavljanja brezplačnih transakcij (ne glede na velikost vstopnic) v svojem omrežju udarila med vlagatelje. Povezal se je že s podjetji, kot so Deutsche Telekom, Fujitsu in Microsoft. Načrtuje, da bo postal standardni plačilni sistem, ki ga sprejemajo tako startupi kot podjetja. Ne bodite presenečeni, če postane privzeti plačilni sistem na internetu stvari. To je bila še ena ključna stvar na njihovem načrtu.

Power Ledger $ POWR

Power Ledger predstavlja najbolj edinstven koncept, ki smo mu bili priča v kripto prostoru že nekaj časa. Avstralska kriptovaluta blockchain omogoča decentralizirano trgovanje z obnovljivo energijo na svoji platformi. Domovi in ​​podjetja lahko svojo dodatno sončno energijo prodajo mikromrežam. V zameno lahko kupijo cenejšo energijo v primerjavi s tradicionalnimi viri. Je ena tistih kriptovalut, ki bo imela resnično razliko. Zato ne moremo trditi, da ima ogromen potencial in se tako uvršča na seznam 10 najboljših kriptovalut za leto 2018.

VeChain (VEN)

Druga razburljiva kriptovaluta, na katero je treba biti pozoren leta 2018, je VeChain. Vodi jo nadarjeni Sunny Liu, ki je bil izvršni direktor vodilnih svetovnih podjetij Fortune 500. Ker je razmeroma novejša valuta, si prizadeva za racionalizacijo dobavne verige kitajskih podjetij. Pravzaprav je že sodelovala s kitajsko Bright Foods. Ker so večja podjetja že sodelovala z VeChainom, bi jim lahko sledilo tudi več podjetij. To bi lahko pomenilo boljše možnosti za podjetje in vlagatelje.

Preberite tudi,

Raziskave so ključne za vse:

Vse to pa ne pozabite, da so kriptovalute neverjetno volatilne in napovedi ves čas izpadajo napačno. Če želite postati milijonar z vlaganjem v digitalne valute, morate biti pripravljeni izgubiti tudi svoj denar. Že majhna napaka v kodi lahko pomeni znatno spremembo cene kriptovalute. Zato se morate potopiti globoko v kriptovalute in vedeti vse, kar se vsak dan dogaja v njenem svetu.

Izberite, kako želite nadaljevati z lastnimi naložbami v kriptovalute. Za dolgoročni naložbeni načrt boste morda morali svoj kripto obdržati dlje časa. Po drugi strani pa kratkoročne naložbe pomenijo hiter denar. Ne pozabite, kaj so strokovnjaki za kriptovalute vedno govorili. Druga najhujša napaka, ki jo človek lahko naredi, je, da vlaga več, kot si lahko privošči, da izgubi. Vendar prvi ostaja, da sploh ne vlagamo ničesar.

 

* Omejitev odgovornosti: članka ne smemo jemati kot namen in ni namenjen zagotavljanju investicijskih nasvetov. Zahtevki v tem članku ne predstavljajo investicijskega nasveta in jih ne bi smeli jemati kot take. Naredite svoje raziskave!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map