Topp 10 lovende kryptovalutaer å se i 2018

Helt siden blockchain kom med en pålitelig teknologi, hadde vi flere kryptovalutaer tilgjengelig for kjøp. Noen av dem kom med utrolig potensial, mens andre rett og slett steget under forventningene.

Så har du lurt på hva som skjer i kryptoverdenen resten av året?

Vel, den første delen av året har rett og slett vært preget av uventede høyder og nedturer. Sammenlignet med de meteoriske høydepunktene i desember 2017, ble starten på dette året rammet av en storm av lavt, svindel, reguleringsfrykt og ulike legitime bekymringer.

Men til tross for alle forhold, kom blockchain opp og fortsatte å stige. Så er det kryptovalutaer som vil bli populære i 2018?

Vel, nedenfor er de 10 mest lovende kryptovalutaene hvis veikart viser et lovende år.

Topp 10 lovende kryptovalutaer for 2018:

1. EOS

Bildekreditt: EOS

Markedsverdi– $ 12 477 806 299 USD

EOS er en kryptovaluta som er kjent som en av de kraftigste infrastrukturene til desentraliserte applikasjoner. Det er også kjent som en verktøymynt som tilbyr lagring og båndbredde til blockchain.

Basert på en 2017-papir, blir den for tiden utviklet av et privat selskap, Block.one som har gitt ut versjonen 1.0 av denne åpen kildekoden EOSIO programvare. For å sikre riktig distribusjon har Block.one også forpliktet seg til å investere mer enn 1 milliard dollar i vekst i økosystemet.

Hovedmålet med denne plattformen er å tilby desentraliserte løsninger som kan eliminere avgiften for brukere og også løse problemer med skalerbarhet av blokkjeder som Ethereum og Bitcoin.

2. Fantastisk

Bildekreditt: Stellar

Markedsverdi– $ 5,624,224,543 USD

Etablert i 2014, er Stellar en open source-protokoll som brukes til å veksle penger ved hjelp av blockchain-teknologi. Det lar deg flytte penger over grensene i en brøkdel av et sekund uten kostnad. Denne kryptovalutaen er ganske enkel å bruke og har nylig gjennomgått to betydelige partnerskap.

  • Stellar har kunngjort et partnerskap med en sikker kommunikasjonsplattform- Nøkkelbase. Mens Stellar fokuserer på å flytte pengene over forskjellige spekter, vil Keybase integrere funksjoner fra nettverket i appene. Og det vil også gjøre at lommebøkene kan brukes på flere uten problemer.
  • Stellar Lighting Network: Det er et betalingsbehandlingsnettverk utenfor kjeden som gjør det mulig for partene å samhandle gjennom en smart kontrakt uten å gjøre transaksjonene fra Blockchain.

3. Cardano

Bildekreditt: CARDANO

Markedsverdi – $ 5,561,019,578 USD

Cardano er et open source og desentralisert offentlig blockchain- og kryptokurrencyprosjekt. Det er også kjent som en distribuert databehandlingsplattform som driver blockchain for ADA-kryptokurrency. Opprettet av et blockchain-utviklingsfirma, er det den første blockchain som er basert på en forskningsdrevet tilnærming.

Den kommer som en av de lovende kryptovalutaene i 2018, da den var på den niende rangeringen i løpet av lanseringstiden, og ligger nå på nummer 10 på grunn av den betydelige prosjektverdien. Videre oppgraderer den også fra Byron-utgivelsen til Shelley som vil hjelpe denne teknologien til å vokse til et “desentralisert og et autonomt system.”

4. NEO

Markedsverdi- $ 3,428,847,500 USD

NEO er både kryptovaluta- og blockchain-plattform som er designet for å bygge et pålitelig og skalerbart nettverk av desentraliserte applikasjoner. Etablert i 2014 som AntShares, støtter den forskjellige programmeringsspråk som C ++ og Javascript ved å bruke en tilpasset versjon kjent som Docker.

Det kommer som en av sterkeste kryptovaluta for 2018, da det er et fleksibelt utviklingsalternativ og har støtte fra det kinesiske internett-imperiet. Folk pleide å referere det til kinesisk Ethereum, men det er ganske raskt og har makten til å håndtere 10.000 transaksjoner per sekund. Sammen med dette er NEO også designet for å være sikker mot kvantecomputere. Lær mer om NEO dApps Ecosystem.

Foreløpig bruker blockchain PKI X.509 digitale standarder som det identifiserende systemet.

5. Ontologi

Bildekreditt: Ontologi

Markedsverdi – $ 1.304.615.769 USD

Ontologi er en god ytelse offentlig blockchain-prosjekt og en distribuert tillitssamarbeidsplattform som inkluderer en serie reskontroer og smart kontraktssystem. Den støtter offentlig blockchain-system og kan også tilpasse dem for forskjellige applikasjoner.

Selv om ontologi er nytt i kryptovalutaverdenen; det kommer pålitelig fordi det får støtte fra et stort finansforetak i Kina. Videre kommer lanseringen av mainnet også opp som vil åpne utviklingsprosessen for publikum. Når mainnet er ute vil appopprettingen begynne som vil føre mye oppmerksomhet til dette tokenet.

6. IKON

Bildekreditt: ICON

Marked Lokk -$ 1.034.515.654 USD

ICON er kjent for å bygge et av de største desentraliserte nettverkene i verden. Den består av forskjellige institusjoner og streber etter å koble krypto til den virkelige verden. Som medlem av ‘Blockchain Interoperability Alliance’ er ICONs hovedmål å koble til blockchain-nettverk og utvikle en global standard for inter-blockchain-nettverk.

I 2018 lanserte teamet ICON Mainnet 1.0, en multikonvaluta lommebok ICONex, og har også signert partnerskap med mange nye børser. De har også planlagt å utvide seg på andre områder som utdanning, bank, forsikring og helsetjenester.

ICON planlegger ikke bare å bygge teknologiene, men fokuserer også på en kampanje som ofte oversettes til betydelig salg.

7. NANO

Bildekreditt: Nano

Markedsverdi- $ 553,221,580 USD

NANO er ​​den gratis og raske måten å betale for alt i livet. Vanligvis kjent som Raiblocks, fungerer det på tre grunnleggende problemer som inkluderer – ineffektivitet, høy latens og mangel på skalerbarhet.

Med en lett protokoll, kan den skryte av øyeblikkelige transaksjoner, ubegrenset skalerbarhet, og fungerer også som et overlegen alternativ til Bitcoin. Videre, med 4 millioner transaksjoner under beltet, er den gjennomsiktig og krever mindre ressurser.

Ifølge full komitehøring om virtuelle valutaer, vil spørsmål som energiforbruk og hvitvasking bli løst i de kommende kvartalene.

8. Stratis

Bildekreditt: Stratis

Markedsverdi- $ 441,286,828 USD

Det er en fullt sentralisert ‘Blockchain As A Service’ som ble laget for å hjelpe C # og.Net-utviklerne. Hovedideen til denne plattformen er å tilby medisinsk, finansiell og teknologisk industri en plattform for å benytte desentraliserte applikasjoner for sine virksomheter.

Det som gjør det lovende er dets smart kontraktfunksjonalitet, en spesialdesignet lommebokprotokoll, bruk av sidekjeder, og det er de første mynttilbudene.

9. BAT (Basic Attention Token)

Bildekreditt: BAT

Markedsverdi- $ 272 292 000 USD

Basic Attention Token er et system som er for annonsørene å betale forlagene for innholdet de leverer og til brukerne for deres engasjement når de ser på reklamene. Den er desentralisert, effektiv, gjennomsiktig og kjører på Ethereum blockchain. Hovedmålet med dette tokenet er å forbedre de digitale annonseringsplattformene ved å øke brukeropplevelsen.

BAT kommer som en lovende ressurs, siden den allerede har sikret partnerskap med forskjellige mediegiganter som The Guardian, British News og mer. Videre gjorde de også en gave på 1 million dollar som skyte rakettene deres fra 4000 til 8000.

10. Kraftbok

Bildekreditt: Power Ledger

Markedsverdi- $ 126,229,739 USD

Power Ledger er verdens ledende peer-to-peer-marked for fornybar energi. Det er også en australsk blockchain-basert kryptovaluta og en plattform som tillater desentralisert handel med fornybar energi. Denne plattformen gir forbrukerne tilgang til en rekke energimarkeder og har som mål å være skalerbar i henhold til ulike energiinfrastrukturer.

Det fungerer på et token-system som inkluderer, POWR og Sparkz. Det første mynttilbudet for POWR kom opp som det største og det 14. høyeste crowdfunding-prosjektet i Australia.

Power Ledger kommer som en av de lovende kryptovalutaene på grunn av den nylige avtalen med Greenwood Solutions. Det er prosjektets første kommersielle distribusjon og vil også få andre selskaper til å benytte seg av sine tjenester. De har også kunngjort en avtale med Helpanswers for å starte hundrevis av handelsprosjekter for fornybar energi over hele Nord-Amerika.

 

Les også,

  • Topp 5 Blockchain-protokoller å følge i 2018

  • Topp 10 kryptovalutaer du trenger å vite om

 

Så om du har vært skeptisk til gevinsten eller vært sikker på at noen av dem er en boble, er dette kryptovalutaene som ganske enkelt støttes av kvalitetsprosjektene..

* Ansvarsfraskrivelse: Artikkelen skal ikke tas som, og er ikke ment å gi noen investeringsråd. Krav i denne artikkelen utgjør ikke investeringsråd og bør ikke tas som sådan. Gjør din egen forskning!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map