Slik kommer du i gang med Blockchain

For å komme i gang med blockchain må du følge en spesifikk retningslinje. I virkeligheten er mange mennesker ofte forvirret med hvordan man kommer inn i blockchain. Jeg mener, jeg skjønner det. Temaet virker mye interessant og komplisert på samme tid.

Mer av det, mange av dere vil kanskje til og med forfølge en karriere innen blockchain. Så, å komme inn i blockchain-utvikling trenger også riktig veiledning.

Dermed, hvis du er i et dilemma om hva du skal gjøre eller hvordan du kommer i gang med blockchain, så vent ikke lenger. For å hjelpe deg, vil jeg dekke alt du trenger å gjøre for å komme i gang med blockchain i denne veiledningen.

Så la oss komme i gang, skal vi?

Contents

Komme i gang med Blockchain: Hvilke trinn å følge?

Jeg har skissert noen av de viktigste trinnene du må ta for å komme i gang med blockchain. Prøv å følge alle trinnene deretter. Disse er –

 • Lær Blockchain Technology Definition

Du må begynne med det grunnleggende, faktisk. Så for å komme i gang med blockchain, start med hva teknologien er i utgangspunktet. Uten å fjerne det grunnleggende konseptet, kan du ikke forstå den enorme kompleksiteten i teknologien.

Mer, må du også vite hvordan denne teknologien skiller seg fra de tradisjonelle som vi fortsetter å bruke så langt.

En annen viktig oppgave er å forstå elementene i blokkerende transaksjoner, hash-ID, tidsstempler, reskontro osv.

Uansett er dette den første springbrettet i vår “hvordan bli involvert i blockchain” -guiden.

Når du først vet om det grunnleggende, kan du i alle fall gå inn i et mer omfattende problem som deres funksjoner eller forskjellige typer og så videre.

 

 • Lær hvordan Blockchain Technology fungerer

Deretter kommer prosessen med hvordan teknologien fungerer. Å komme i gang med blockchain vil ta deg litt tid, siden du må forstå hvordan teknologien fungerer på forhånd. I virkeligheten fungerer blockchain på en helt annen måte enn noe tradisjonelt sentralisert system.

Dessuten er den unike prosessen med denne teknologien det som gjør den forskjellig fra andre teknologier og øker også den generelle nettverkssikkerheten.

Vanligvis er det forskjellige måter en blockchain kan fungere på. Mer, hvert blockchain-økosystem kan ha helt andre arbeidsprinsipper enn det typiske.

Så sørg for at du også lærer om de forskjellige. Når du er ferdig med dette trinnet, kan du gå videre til funksjonene i blockchain-teknologi. Men ikke hopp over dette stadiet i alle fall.

 

 • Kjenn til de viktigste funksjonene i Blockchain

Vil du vite hvordan du kommer inn i blockchain? Vel, for det første må du vite om de viktigste funksjonene i blockchain. I virkeligheten kommer blockchain med seks innbringende funksjoner som du ikke bare kan ignorere. Videre er disse funksjonene ekstremt viktige i din blockchain-reise.

Dermed må du forstå hvorfor og hvordan teknologien tilbyr funksjonene fordi du også må tilby dem i din blockchain-løsning. Siden disse funksjonene utgjør blockchain, kan du ikke hoppe over disse funksjonene i dine egne løsninger.

Jeg vil anbefale å bruke et blockchain-kurs for å lære om dem grundigere. Kursene er også ganske effektive for å lære deg det, så å gå på et kurs vil være den perfekte samtalen.

 

 • Studer forskjellige distribuerte hovedboksteknologier for bedrifter

For å lære om teknologien, må du først vite hvor mange typer den kan være. I virkeligheten er blockchain primært av tre typer. Mer, du kan ikke bruke alle tre typene for hver enkelt bransje der ute. For eksempel er mange selskaper ikke så varme om ideen om en offentlig blockchain.

Så de bruker private eller fødererte blockchain. På den annen side har noen selskaper en tendens til å tilby offentlig blockchain i forbrukerens slutt og bruke et privat nettverkssystem som sitt interne nettverkssystem..

Du skjønner, uten å vite hva disse typene er, kan du aldri ordentlig strategisere om det. Derfor er det helt nødvendig for deg å forstå deres funksjoner og spesielle egenskaper.

Forhåpentligvis, når du har lært om disse, kan du bruke den til å utvikle veikartet ditt.

 

 • Lær om konsensusalgoritmer og smarte kontrakter

Deretter har vi smarte kontrakter og konsensusalgoritmer i veiledningstrinnene “hvordan komme inn i blockchain”. I virkeligheten er disse to elementene veldig viktige når det gjelder å lære om teknologi.

Det er ingen måte du kan hoppe forbi disse to elementene. Først og fremst er konsensusalgoritmen nødvendig for å tilby alle funksjonene som blockchain tilbyr. Ved hjelp av disse algoritmene når nodene konsensus om transaksjonene.

Du kan også bruke den til å bekrefte om et dokument er autentisk eller ikke.

Til slutt er smarte kontrakter helt nødvendige for bedrifter, siden de ofte gjør kontrakter med visse parter. Så hvis du kan automatisere hele prosessen og kan spore den online, sørger det for bedre sikkerhetsalternativer.

Så sørg for å fjerne disse to konseptene før du går inn i mer kompliserte emner.

 

 • Forstå hvordan Enterprise Blockchain-plattformene fungerer

En annen viktig del av å komme i gang med blockchain er blockchain-plattformer for bedrifter. I virkeligheten er det mange blockchain-plattformer for bedrifter som store selskaper kan bruke til sine egne løsninger. Så du trenger ikke å utvikle en løsning fra bunnen av.

Du kan bare bruke plattformen deres som base og gjøre visse justeringer for å passe den i henhold til forretningsstrategien din.

Mer, det sparer mye tid og krefter i det lange løp. Dermed må du vite hvordan disse plattformene fungerer. Jeg må si at det å forstå arkitekturen deres kan virke som et vanskelig valg. Men hvis du kan trekke det av, vil blockchain være en enkel jobb for deg da.

 

 • Studer Open Source Blockchain-koder

Vil du gå for blockchain-utvikling? Da må du følge noen strenge regler. Først og fremst må du lære om de forskjellige programmeringsspråkene som er knyttet til blockchain. For eksempel er C ++, Solidity, Java, Python noen av programmeringsspråkene du trenger å lære.

Prosessen med å komme inn i blockchain-utvikling er ikke lett, og du må jobbe hardt for å være sikker på at du er ekspert på det.

Dermed bør du sjekke ut åpne kurs blockchain-koder fra GitHub eller andre kilder. Nå har mange bedriftsblokkeringer åpen kildekode som du kan studere. Så du kan enkelt kompilere dem og se hva som skjer i hvert trinn.

Dette er en god måte å lære om blockchain, og hvis du kan bruke tiden din, blir du spesialist på kort tid.

 

 • Utforsk hvordan Blockchain forstyrrer forskjellige bransjer

Dette er nok et nøkkeltrinn i retningslinjene våre “hvordan komme inn i blockchain”. Så når du lærer om blockchain fra bunnen av, må du forstå hvordan det faktisk forstyrrer forskjellige sektorer. I virkeligheten kan forstyrrelser virke som en dårlig ting, men det er det faktisk ikke.

Verden kjører på eldre policyer i veldig lang tid, og i mange tilfeller fungerer den ikke en gang som den skal. Så det er et behov for en massiv endring, og blockchain kan sikre sikkerheten. Men hvis du ikke endrer måter å drive forretning på i skiftende tider, kan du lide mye av det.

Dermed er det viktig å undervurdere hvordan det kan påvirke din egen bransje og hvordan du kan gå videre fra det. Mer, hvordan du kan bruke denne forstyrrelsen til din fordel er også nødvendig.

 

 • Bli med på et Blockchain Professional Course

Å komme i gang med blockchain kan være mye enklere hvis du kan bli med på et blockchain-fagkurs. Vanligvis kan disse kursene hjelpe deg med å få den perfekte informasjonen du ønsker for din virksomhet. Mer, du kan også lære hvor du kan bruke denne teknologien og hvor du ikke kan.

Ved hjelp av et blockchain-kurs eller sertifiseringsprogram kan du enkelt lære om alle de forrige trinnene jeg dekket i denne veiledningen. Så du får lære om andre forretningsplattformer. I tillegg vil du lære hvordan selskapet ditt kan dra nytte av det.

Bruk dessuten dette som den perfekte inntektsdrivende kraften. Så jeg vil anbefale deg å prøve vårt blockchain profesjonelle sertifiseringskurs. Kurset er ment for fagpersoner innen dette feltet eller for alle som er interessert i å lære om det også.

 

 • Begynn å bruke Blockchain-maler

Dette er et annet sentralt element i å komme inn i blockchain-utvikling. Hvis du ser frem til å bli utvikler, ekspert eller arkitekt i blockchain, kan bruk av blockchain-maler hjelpe deg med å komme langt.

I virkeligheten vil disse malene hjelpe deg med å utvikle blockchain-løsninger i en mye raskere hastighet. Hvordan? Vel, malene dine er utformet på en måte som forenkler enhver prosess i blockchain-programvarens design.

For eksempel kan du bruke dem til å vite om bedriften din til og med trenger blockchain. I tillegg kan du også bruke den til å avgjøre om løsningen din er klar til å oppfylle standardene du håpet på. Disse små trinnene hjelper deg med å forfriske løsningene dine og gjøre det annerledes enn resten.

Så bare sørg for at du lærer deg hvordan du bruker disse malene til fordelene dine.

 

 • Lær hvordan du nærmer deg Enterprise Blockchain Implementation

Dette er et ganske vanskelig trinn i vår “hvordan bli involvert i blockchain” -guiden. I virkeligheten vet mange av dere kanskje ikke en gang hvor du skal begynne. Så hvordan vet du hvordan du kan nærme deg blockchain-implementering uten å gjøre noen feil?

For å gjøre det, må du gjøre kraftig forskning og lære å bruke denne teknologien i et virksomhetslignende miljø. Det virker som mye bry, ikke sant?

Så det er best hvis du kan delta på et online kurs om det. Uten å vite hvordan verden takler forstyrrelsen av blockchain, er det vanskelig å komme med en solid strategi. Du kan heller ikke bare hoppe inn uten riktig kunnskap om hva du gjør.

Men på nettkurs vil du få riktig veiledning om trinnene du skal følge. For eksempel tilbyr vi en grundig løsning på hvordan du kan komme opp med den perfekte POC.

Så hvis du klarer å strategisere løsningene dine litt kreativt, vil selskapet sikkert trives.

 

 • Utforsk Blockchain Business Transformation

Dette er nok et skritt i å komme i gang med blockchain karrierevei. Uten å utforske hvordan blockchain transformerer virksomheten, vil du aldri få den generelle ideen om hva som skjer rundt deg. I virkeligheten forandrer blockchain verden bit for bit.

Men hvordan gjør det det? Mer, hvordan bruker andre selskaper denne teknologien til å transformere sine virksomheter? Det er mange ting du kan lære bare ved å observere high-end selskaper. Så sørg for at du sjekker ut løsningene som er tilgjengelige på markedet.

I tillegg kan du alltid bruke disse materialene som din inspirasjonskilde og komme med innovative ideer. Jeg mener, ingenting kan hjelpe deg med å lære mer om dette emnet enn å lære av andre.

Dessuten, jo mer unike du kan lage løsningene dine, jo mer får du lukrative jobbmuligheter eller forretningsverdi.

 

Hvordan våre Blockchain-kurs kan hjelpe deg med å komme i gang med Blockchain

Vi har en bred samling av blockchain-kurs som definitivt vil komme deg i gang med din blockchain-reise. Men hvordan vil de hjelpe deg? La oss se!

 • Få praktisk kunnskap

Hele teamet vårt er dedikert til å hjelpe deg på din blockchain-reise. Dermed lager vi alle kursene våre med så mye informasjon vi kan. I virkeligheten, med kursene våre, vil du lære å bli involvert i blockchain med en mye raskere hastighet sammenlignet med andre kurs i markedet.

I tillegg har alle kursene våre inngående informasjon full av praktisk kunnskap. Men ikke bekymre deg, ingen av materialene våre vil føles kompliserte for deg.

Hvorfor? Vel, det er fordi vi vil at du enkelt skal forstå alle konseptene, så kursinstruktøren vår bruker alltid en forenklet måte å beskrive alle de essensielle elementene i blockchain.

 

 • Oppdateres regelmessig

Å komme i gang med blockchain kan være en vanskelig oppgave. Også når du snubler over tilbakedatert innhold på internett, kan det også føre til mange problemer. For eksempel, hvis du planlegger å bruke kunnskapsbasen din til å designe en løsning, kan bruk av datert informasjon alvorlig skade søknaden din.

Så hvordan kan du få nøyaktig informasjon hver eneste gang? Vel, her på 101 Blockchains tilbyr vi oppdatert materiale hver eneste gang. I tillegg sørger vi for at alle leksjonene våre i kursene viser de nåværende forholdene til teknologien.

Dermed kan du på denne måten alltid stole på at vi veileder deg inn i blockchain uansett.

 

 • Tilbyr Premium Support

Ville det ikke vært bra hvis du ble behandlet som en VIP mens du tok kursene dine? Vi er ganske sikre på at du virkelig vil elske det. I virkeligheten får alle studentene førsteklasses støtte når de melder seg på kursene våre for å lære om blockchain.

Vi tror at hver eneste student er spesiell, og vi vet at det å få riktig blockchain-utvikling trenger riktig veiledning. Dermed er vårt tekniske team alltid klar til å svare på alle spørsmålene dine og tilby deg retningslinjer hver eneste uke.

Det er åpenbart at du kan ha mange spørsmål når du er ferdig med kurset, og det er derfor vi alltid er her for å hjelpe deg med det.

Dette er noe andre kurs på markedet mangler sterkt.

 

 • Fleksibel læring

En annen stor fordel med kursene våre er at alle kursene våre har fleksible læringsplaner. Men hva betyr det? Vi vet at du kanskje ikke har tid til å ta et kurs kontinuerlig slik du vil. Dermed har vi muligheten til å stoppe og gjenoppta kurset når som helst du vil.

Mer, du kan alltid komme tilbake og ta kurset uten ekstra kostnad også. Så selv om vi anbefaler en tid det kan ta å fullføre kurset, har du overtaket. Dermed vil du alltid få velge hvordan eller når du skal fullføre kurset.

Dette er også en annen funksjon som andre kurs synes å mangle. Men vi vet at denne funksjonen er nødvendig for å hjelpe deg å lære hvordan du kommer inn i blockchain.

 

 • Enkel leksjonsstruktur

Du kan enkelt komme i gang med blockchain med våre enkle leksjonsstrukturer. Vi vet at mange av dere kan være en nybegynner i denne nisjen. Det kan være vanskelig å prøve å bygge en karriere på en ny teknologi.

Arkitekturen eller utviklingsprosessen til blockchain er heller ikke så enkel. Som et resultat, uten en enkel leksjonsstruktur, kan det være vanskelig for deg å forstå konseptet også. Derfor spredte vi materialene våre på en kreativ måte.

I virkeligheten lar dette deg forstå temaet mye raskere. Så vi vil anbefale deg å sjekke ut kursene våre.

 

 • Lukrative bonusmaterialer

Hva kan være en bedre måte å starte et kurs når du vet at du også får ekstra bonusmateriell med det? Ja, vi tilbyr lukrative bonusmaterialer, for eksempel intervjuer med førsteklasses blockchain-fagpersoner.

I virkeligheten, her, vil disse fagpersonene svare på kritiske spørsmål om hvordan du kan bli involvert i blockchain og om reisen din fremover. Du vil også få maler som du kan bruke til din blockchain-utvikling. Mer, du får også tilgang til alle våre premium online-arrangementer.

Kan det bli bedre enn det? Jeg tror egentlig ikke det.

Men uansett, sørg for at du holder deg unna gratis kurs som kommer fra lavverdikilder.

 

Kurs som vil hjelpe deg å komme i gang med Blockchain Technology

Vi har en bred samling av kurs som hjelper deg med å komme i gang med dette emnet. La oss sjekke hva dette er –

 

Sertifisert Enterprise Blockchain Professional

Dette er det perfekte kurset for å komme i gang med blockchain. Vi tilbyr faktisk også sertifisering med det. Så ikke bare vil du få en sertifisering, men du vil også vite hvordan du også kan bli en blockchain-spesialist.

I virkeligheten er dette kurset en av de populære fra gjengen.

 

Kursets innhold

Essentials for Blockchain Technology

 • Grunnleggende om blockchain
 • Hvordan du kan generere blokker
 • Ulike typer blockchain
 • Bevis på arbeid
 • Smart kontrakt

 

Dybdegående analyse av forskjellige Blockchain-plattformer for bedrifter

 • Ethereum
 • Hyperledger stoff
 • Corda

 

Blockchain In Trade Finance Industries

 • Blockchain-oppløsninger i handelsfinansiering
 • Ripple essensielle
 • Grunnleggende om kryptovalutaer og kryptoaktiva

 

Initiativ i Enterprise for Blockchain Application

 • Forsyningskjedeprosess og blockchain
 • Blockchains innflytelse i supply chain management
 • Blockchain transformerende virksomheter

 

Topp tilfeller for blockchain

 • Bruke blockchain i forskjellige sektorer

 

Enterprise Blockchains og Supply Chain Management

Nok et flott kurs som vil hjelpe deg med å komme i gang med blockchain. I virkeligheten er dette kurset utmerket for næringskjeden. Så sørg for å sjekke ut kurset vårt hvis du ønsker å få en god jobb innen dette feltet.

 

Kursets innhold

Essentials for supply chain management

 • Forsyningskjedeprosessen forklart
 • Hvordan jobber supply chain managers i denne bransjen?

 

Verdikonstruksjon i SCM

 • Anslå foretaksverdi med arbeidskapital
 • Forsyningskjedestyring og arbeidskapital
 • Estimere SCM-modellen din basert på økonomisk verdiøkende modell

 

Supply Chain Blockchain brukstilfeller

 • Inntrykket av blockchain i forsyningskjedeprosessen
 • Forsyningssystemer som bruker blockchain

 

Implementering av ditt drømmeprosjekt

 • Hvordan utvikle et supply chain system med blockchain?

 

Enterprise Blockchains og Trade Finance

Dette kurset er en annen perfekt måte å komme i gang med blockchain. Men dette kurset er spesielt for de av dere som ønsker å få en karriere innen handelsfinansiering. Hvis du allerede er i handelsfinansiering, kan du bruke dette kurset som en guide for å implementere blockchain-løsninger også i ditt firma.

 

Kursets innhold

Hvordan fungerer handelsfinansiering?

 • Grunnleggende om handelsfinansieringsprosessen
 • Problemer i handelsfinansieringsbransjen

 

Blockchains Influence in Trade Finance Development

 • Trade blockchain fordeler
 • Blockchain i analyse av initiativ for handelsfinansiering
 • Hvordan forskjellige blokkeringer fra handelsfinansiering fungerer?

 

Essentials of Blockchain For Trade Finance

 • Grenseoverskridende betalinger
 • Letter of Credit (LC)
 • Lading of Lading (BoL)

 

Ulike Blockchain-baserte handelsfinansieringssystemer

 • TradeLens
 • Handel
 • Marco Polo
 • Kontur

 

Blockchain Trade Finance utvikling

 • TradeTrust
 • Initiativ for digitale standarder

 

Enterprise Blockchains-maler

Som jeg sa tidligere, trenger du maler for å komme i gang med blockchain jevnt. I virkeligheten kan disse malene hjelpe deg med å få utviklingsjobben din gjort raskere enn normalt. Så når du begynner å utvikle blockchain, er det nødvendig for deg å lære å bruke den.

Dermed vil malekurset vårt sikkert hjelpe deg med å mestre hver og en av malene vi har nå. Ikke bekymre deg, vi fortsetter å legge til flere maler bare for å sikre at du har alt du trenger.

 

Malområdet –

Trenger du en blockchain? – Blockchain beslutningsverktøy.

Blockchain-prosjektberedskap – Du kan sjekke om prosjektet ditt er klart eller ikke.

Presentere et Enterprise Blockchain-prosjekt – Sikrer et lukrativt presentasjonsskjema for hvert prosjekt.

Mapping Supply Chain Business Vs. Enterprise Blockchain – Tilbyr en kartleggingsprosess som hjelper deg med å velge riktig implementering av blockchain i forsyningskjedeprosessen.

 

Avsluttende tanker

Nå som du vet hvordan du kommer i gang med blockchain, er vi ganske sikre på at du er klar til å starte blockchain-reisen. Bare husk at det ikke er noen snarvei i læringsprosessen. Så ikke hopp over noen av trinnene.

Prøv også å holde deg oppdatert hvis du ikke er koblet til et blockchain-program. Verden av blockchain er fortsatt ny, og den endrer seg stadig.

Så å holde deg oppdatert er det beste du kan gjøre for øyeblikket. Uansett, forhåpentligvis vil du prøve kurssamlingen vår. Vi er veldig sikre på at du bare vil dra nytte av programmene våre. Så, lykkelig læring!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map