Kommende Blockchain-trender i 2020

Blockchain-industrien vokser raskt kontinuerlig med nye fremskritt hvert år. La oss sjekke hva som er det siste innen Blockchain-trender for 2020.

De eksplisitte fordelene med teknologi fortsetter å forandre livet til en gjennomsnittlig person, så vel som virksomhetsdrift omfattende. I de kommende årene kan man forvente at “Internet of All Things” vil forvandle verden til et helt digitalt landskap. Så, innovative ideer innen informatikk, policyutforming, entreprenørskap og programvareutvikling spiller en avgjørende rolle for å etablere grunnlaget for Web 3.0.

På dette tidspunktet tjener Blockchain-teknologien rollen som en katalysator som binder ideene i disse områdene for å drive en massiv digital transformasjon. Derfor har oppmerksomheten rundt Blockchain-trender utviklet seg betydelig med forstyrrelsen forårsaket av Blockchain i ulike sektorer. Følgende diskusjon vil skissere de beste Blockchain-trendene man kan forvente i 2020.

Registrer deg nå: Gratis Blockchain Fundamentals Course

Året 2020 har allerede gått over første halvdel, og det er ingen tegn til at oppmerksomheten på Blockchain eller distribuert hovedboksteknologi reduseres. Mange bransjeeksperter anslår at Blockchain-teknologi vil være vitne til formidabel vekst i 2020. I henhold til spådommer fra eksperter, vil Blockchain-trender i år legge vekt på å ta teknologien utover sprøytenarkomanen mot levering av reell forretningsverdi for vanlige virksomheter.

Siste Blockchain-trender i 2020

Gartner ser på Blockchain som en toppteknologisk trend for 2020 av alle de rette grunnene, spesielt som instrumenter for å drive digital transformasjon med situasjonsmessige og bedre forbedringer i aspektene av tillit og åpenhet. Videre vil fremtidige trender innen Blockchain-teknologi også få styrken av fordelene ved å redusere transaksjonskostnader og transaksjonsoppgjørstid sammen med forbedringer knyttet til kontantstrøm..

Utviklingen av Blockchain-teknologien i 2019, med det lukkende gapet i potensialet for innføring av verdensomspennende digital valuta, og mer deltakelse fra regjeringer og sentralbanker i diskusjoner angående reguleringsmiljøet for Blockchain-teknologi, viser sitt utvidende potensial.

Derfor kan en nærmere titt på de formidable Blockchain-trendene i 2020 ikke bare styrke bransjekunnskapen, men også forbedre evnene for proaktivt å identifisere mulighetene med teknologien..

 • Redusere Hype rundt Blockchain Technology

En av de fremste Blockchain-trendene å se etter i 2020, er å falme sprøytenarkomanen rundt Blockchain-teknologien. Sprøytenarkomanen rundt Blockchain-teknologien, som maler den som en futuristisk teknologi sammen med mange fordeler for bedrifter, ville endelig slått bunnen i 2020.

Gartner anslår at Blockchain vil bidra med mer enn $ 3,1 billioner innen 2030 når det gjelder forretningsverdi.

Så selv om Blockchain-teknologi ville ha en dominerende innflytelse, ville ikke forretningsverdien fra den være spontan. Som et resultat ville frustrasjon rundt Blockchain-hype-tretthet også bygge opp med nesten 43% av ledere som oppfattet Blockchain som en overhypet teknologi..

Den mest fremtredende faktoren bak dette tilbakeslaget ville være mangelen på vekt på forretningsresultatene. Flertallet av førstegangsbrukere av Blockchain-teknologi må fokusere på å bevise dens legitimitet. Så det er en synlig mangel på fokus på hvordan Blockchain-teknologi reviderer konvensjonelle forestillinger om datautveksling i forretningsøkosystemer.


Så fremtiden til Blockchain 2020 bør spesielt sikte på å løse disse fallgruvene. Utvikling av MVP-er som er egnet for forretningssaker med tilstrekkelig forretningsverdi, kan samle oppmerksomheten til beslutningstakere i forretningsområdet mot potensialet i Blockchain.

 • Ankomst av Blockchain-as-a-Service

Den neste viktige oppføringen blant Blockchain-trender i år vil være levering av Blockchain-as-a-Service (BaaS) av toppteknologiske selskaper. Denne nye trenden har blitt integrert med suksess med forskjellige startups og bedrifter for tiden. Som en skybasert tjeneste gir BaaS den ideelle plattformen for brukere å utvikle sine egne Blockchain-baserte produkter.

Løsningene basert på BaaS kan omfatte desentraliserte applikasjoner, smarte kontrakter, samt andre tjenester som kan fungere uten behov for å sette opp en ny Blockchain-basert infrastruktur. Store teknologiselskaper som Amazon og Microsoft leverer for tiden BaaS-løsninger som kan forme fremtiden for Blockchain-applikasjoner.

Les mer om Blockchain-as-a-Service her – https://101blockchains.com/blockchain-as-a-service/

 • Sosial mediesikkerhet med Blockchain

For tiden kan du finne nesten 3 milliarder brukere av sosiale medier over hele verden, samhandle med forskjellige plattformer og utveksle forskjellige typer innhold. Fremtidige trender for Blockchain innebærer bruk av teknologien for å adressere ulike problemer relatert til sosiale medier som brudd på personvern, innholdsrelevans, beryktede skandaler og datakontroll.

Blandingen av Blockchain og sosiale medier er derfor en uunngåelig og forventet trend i Blockchain-industrien. Fremtredene av Blockchain fremtidige trender i sosiale medier vil sikre at dataene som publiseres på sosiale medier forblir sporbare og ikke kan dupliseres.

Sosiale mediebrukere kan få fordelen av sikker datalagring med bedre kontroll over data eierskap. Videre vil Blockchain også skifte innholdsrelevans mot innholdsskapere i stedet for plattformeiere.

Med det økende antall cyberangrep, vurderer organisasjoner nå Blockchain Security for full beskyttelse. Les vår forrige artikkel for å vite mer om Blockchain Security som premiumbeskyttelse for bedrifter.

 • Stigende trend med Blockchain Adoption

Blockchain-trender i 2020 vil se en oppadgående vekst i adopsjonen av teknologien. Med de økende anvendelsene av Blockchain-teknologi utenfor omfanget av kryptovaluta, vil bedrifter i forskjellige sektorer ønske å kapitalisere på trenden.

Mange bemerkelsesverdige næringer, som skipsfart og mattrygghet, har allerede funnet vellykkede applikasjoner for Blockchain-teknologi. I tillegg jobber bemerkelsesverdige spillere som Amazon, IBM og Wal-Mart på forskjellige måter å kapitalisere på Blockchain og fordelene med..

Ulike små og store bransjer utnytter Blockchain for å effektivisere prosesser i forsyningskjeden, medisinske data og forretningsadministrasjon. For eksempel gir bruk av Blockchain-teknologi i logistikk og forsyningskjede bedre sporing av materialer og deres informasjon. Medisinske dataprogrammer fra Blockchain kan forbedre datatransparens og tillit til journalføring.

 • Digital identitet (SSI) er fremtiden

Digital identitet er et identitetsformat som representerer individers identitet gjennom digitale midler. Det kan være atomisk eller kumulativt, med ulike nivåer av digital identitet som har et annet perspektiv. Så digital identitet er ikke en eneste kilde til informasjon, men en kombinasjon av alle attributtene.

Digital Identities er en av de største Blockchain-trendene med så stor betydning. Den gir en skikkelig digital ID for identifikasjon, hjelper til med å kvitte seg med en papirspor, og kan presentere seg som en digitalbasert identifikasjon over hele verden.

Når vi diskuterer viktigheten av Blockchain i digital identitet, kommer begrepet Self-suvereign som den siste Blockchain-trenden. SSI gjør det mulig for enkeltpersoner og bedrifter å lagre identitetsdataene på sine egne enheter. Folk kan til og med velge hvilken informasjon de kan dele med validatorene uten å avhenge av det sentrale depotet for identitetsdata.

 • Bruk av Blockchain i offentlige etater

Den grunnleggende strukturen til den distribuerte hovedboksteknologien er en av de tiltalende faktorene for adopsjonen. Så, Blockchain-trender i år vil være vitne til at myndighetene vedtar Blockchain-teknologi. Blockchain for regjeringen vil være spesielt tydelig når det gjelder offentlige etater som må håndtere håndtering av store datamengder.

For tiden har alle offentlige etater sine egne separate databaser, noe som innebærer behovet for informasjon om innbyggere fra hverandre. Funksjonene til Blockchain kan gi et betydelig løft til driften av disse byråene.

Et av de formidable eksemplene på en slik trend er Estland som har implementert X-Road. Det er en desentralisert hovedbok som inneholder informasjon om alle innbyggerne og innbyggerne. X-Road-teknologien bruker tofaktorautentisering for å gi folket kontroll over sine egne data.

 • IoT og Blockchain Integration

En annen formidabel omtale blant Blockchain-trender i år 2020 vil være integrasjonen av IoT og Blockchain. I følge International Data Corporation vil flertallet av IoT-selskaper implementere Blockchain i sine løsninger.

Blockchain kan fungere som et svært sikkert og skalerbart rammeverk for å lette kommunikasjonen mellom IoT-enheter. Selv om moderne sikkerhetsprotokoller med IoT-enheter har vist sårbarheter, presenterer Blockchain et bedre omfang av motstand mot nettangrep..

I tillegg kan Blockchain også hjelpe smarte enheter med å lage automatiserte mikrotransaksjoner. Den distribuerte naturen til Blockchain hjelper den også med å sikre raskere og kostnadseffektive transaksjoner. IoT-enheter kan bruke smarte kontrakter for overføring av data eller penger mellom to parter med sterk bevis på ansvarlighet.

Blockchain og IoT, begge teknologiene går hånd i hånd og skaper en solid teknologisk duo. La oss forstå hvordan Blockchain og IoT er relatert til hverandre.

 • Forretningsmodeller skreddersydd for adopsjon av blockchain

Fokuset på en bevisst tilnærming til Blockchain-strategier vil også være en av de fremtredende Blockchain-trendene i år. Bedrifter må utvikle et helhetlig inntrykk av verdistrømmen sammen med en plan for å gjøre forretningsmodellen fremtiden klar.

Forretningsmodellene vil ofte fokusere på forskjellige mål som i stor grad er relatert til økonomi og juridiske modeller. De tre vanlige modellene i denne forbindelse vil være grunnleggerdrevet, bransjedrevet eller partnerskapsdrevet. Ledere måtte utvikle en formidabel og klar forståelse av kortsiktige og langsiktige mål.

Videre vil ledere også måtte fokusere på å sammenligne avveiningsbeslutningene for forskjellige forretningsmodeller. Organisasjoner kan velge å starte med en modell for deres veikart for transformasjon og utvikle seg gradvis.

 • Utvidet synlighet av stablecoins

Den neste viktige omtale blant Blockchain-trender å se etter i 2020 refererer til økt synlighet av Stablecoins. Kunder og investorer over hele verden leter etter alternativer til tradisjonelle kryptovalutaer. Det primære kravet til kunder og investorer er redusert volatilitet, og Stablecoins gir det samme.

De bemerkelsesverdige anvendelsene av Stablecoins vil stole på fordelene med raskere overføringer og stabilitet i valutaveksling. Viktigst av alt, Stablecoins kan gi ekstra beskyttelse mot valutakrasj, og dermed gi viktige fordeler for investorer.

Imidlertid er Stablecoins for tiden i begynnelsen og vil ta mye tid å oppnå vanlige applikasjoner. På den annen side kan Stablecoins markere seg i 2020 og få oppmerksomhet fra fintech-eiere og investorer.

 • Rise of Digital Bank Digital Currency

Central Bank Digital Currency (CBDC) er den digitale formen for fiats valuta i et land; et krav på sentralbanken. CBDC tilbyr ikke trykte penger, men kontoen eller elektroniske mynter som støttes av myndighetene. CBCD er en av de viktigste betalingstrendene i dag som tilbys av Blockchain.

Sentralbankens digitale valuta med distribuert hovedboksteknologi har sporbarhet, anonymitet, tilgjengelighet 24/7 og gjennomførbarhet av en rentesøknad. Denne blockchain-trenden har vært så nyttig å gi Blockchain bly i den raskest voksende fintech-industrien og vil fortsette i løpet av 2020. Den får så mye popularitet med effekten av å redusere kontantutskrift og håndteringskostnader ved å øke hastigheten på prosessen med å skifte til en kontantfri samfunn.

 • Fokus på interoperabilitet

Entusiaster kan også merke Blockchain-interoperabilitet som en av de økende Blockchain-trendene i år. Interoperabilitet sikrer effektivitet i deling av data og annen informasjon gjennom flere Blockchain-systemer og nettverk.

Interoperabilitetsfunksjonen hjelper til med å dele data og hjelpe publikum med å se data i forskjellige Blockchain-nettverk. Interoperabilitet kan fremme kryss-kjedetransaksjoner og multi-token-transaksjoner sammen med å forbedre transaksjonene fra en Blockchain til en annen.

Fremtiden til Blockchain ser lys ut og føles som om den er den neste verdensomspennende teknologien. La oss få vite mer om Blockchain-fremtiden.

Bunnlinjen

Så de beste spådommene for Blockchain-trender i år 2020 reflekterer i stor grad lovende muligheter for økt anvendelse. Samtidig påpeker trendene også ulike tilbakeslag i adopsjonen av Blockchain-teknologi. På sikt vil Blockchain-teknologi være en grunnleggende søyle i digital transformasjon, og Blockchain-ekspertise kan være givende.

Med kravet om Blockchain-løsninger, vil bedrifter trenge Blockchain-eksperter for å møte deres forretningsmål. Derfor bør personer som er interessert i Blockchain-teknologien begynne å lære gjennom introduksjonen til Enterprise Blockchain Free Course og komme videre for å mestre teknologien og bli en sertifisert ekspert på Blockchain..

Innen kort tid har Blockchain fått så mye dominans i teknologiens verden og vil fortsette. Grip muligheten og bygg karrieren din i Blockchain akkurat nå!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map