Hvorfor velge å bli Blockchain-sertifisert

101 Blockchains er et kjent navn innen forskning, utdanning og sertifisering av Blockchain. La oss sjekke hvorfor du bør velge 101 Blockchains for å få Blockchain-sertifisert.

Blockchain er en av de mest bemerkelsesverdige inngrepene i den digitale økonomien i nyere tid. Den primære virkningen av transformasjonen med Blockchain-teknologi har resultert i at store bedrifter som Yahoo, Google og Amazon har dukket opp som verdensledere og endret verden med deres tilpasningsevne for den nye teknologien. Verden ble kjent med Blockchain-teknologi først med introduksjonen av kryptovaluta, for eksempel Bitcoin.

Følger 2008 finanskrise, Blockchain-teknologi utviklet seg i kjernen av kryptovaluta-alternativer som Bitcoin. Til tross for å være designet for finansielle transaksjoner, har Blockchain-teknologien sakte trengt gjennom forskjellige bransjer som helsetjenester, banker, eiendomssegmenter, journalføring av eiendeler og eiendommer og aksjemarkeder. Derfor ser mange bedrifter etter Blockchain-sertifiserte fagpersoner med den nødvendige kompetansen og bransjekunnskapen for å adressere ulike roller i en Blockchain-infrastruktur.

Hvis du har vært på utkikk etter en pålitelig Enterprise Blockchain-sertifisering som kan utvide omfanget av karrieren din i Blockchain, er du i ferd med å oppdage et av de lovende svarene for søket ditt. Følgende diskusjon beskriver detaljene om Certified Enterprise Blockchain Professional Certification av 101 Blockchains. Refleksjonen om detaljer i CEBP-sertifiseringen vil hjelpe deg å forstå årsakene til å bli 101 Blockchains-sertifisert.

Viktigheten av Blockchain Technology

Før vi dykker inn i detaljene og viktigheten av CEBP-sertifiseringen av 101 Blockchains, la oss reflektere over årsakene som ligger til grunn for populariteten til Blockchain-teknologien. Enhver kandidat som ønsker å bli Blockchain-sertifisert, må vite om de essensielle funksjonene som Blockchain har dukket opp som en revolusjonerende teknologi.

Blockchain-teknologi er et system for opptak av informasjon på en måte som sikrer systemets omfattende integritet, noe som gjør det usårlig for modifikasjoner, triks eller hacks. I tekniske termer er Blockchain en distribuert digital hovedbok for transaksjoner som er gjenstand for duplisering og distribuert over hele nettverket av datasystemer på Blockchain. Hver blokk i kjeden inkluderer et spesifikt antall transaksjoner.

I tilfelle en ny transaksjon, blir en oversikt over transaksjonen inkludert i hovedboken til alle deltakerne. Dette etablerer Distribuerte Ledger-plattformen (DLT) av Blockchain-teknologien. Transaksjoner registrert i Blockchain er beskyttet med uforanderlige kryptografiske signaturer kjent som hash. Derfor har følgende funksjoner i Blockchain-teknologi bidratt til økningen i populariteten.

 • Blockchain er programmerbar og er tydelig i eksemplene på smarte kontrakter.
 • Blockchain sørger for individuell kryptering av alle poster, og sikrer dermed omfattende sikkerhet.
 • Den distribuerte naturen til Blockchain-teknologi innebærer bedre gjennomsiktighet med alle nettverksdeltakere som mottar en kopi av reskontroen.
 • Blockchain er uforanderlig, og antyder dermed forbedret integritet av irreversibilitet til alle poster som allerede er validert.
 • Blockchain-teknologi innebærer også enstemmighet, ettersom alle nettverksdeltakerne må nå til enighet om gyldigheten av alle poster.
 • Åpenhet og overvåkingskapasitet i Blockchain er tydelig basert på tidsstempling av alle transaksjoner registrert i en blokk.
 • Viktigst av alt, Blockchain-teknologi sikrer også beskyttelse for anonymiteten til deltakeridentiteten.

Vil du vite mer om Blockchain-funksjoner? Les vår forrige artikkel som spesifikt dekker Blockchain-funksjoner i detalj.

Grunner til å bli en Blockchain-sertifisert

Derfor presenterer Blockchain et enormt potensial som en passende teknologi for mange selskaper i forskjellige bransjer. Nå må enhver leser lure på årsakene til å bli Blockchain-sertifisert. Før vi reflekterer over detaljene i CEBP-sertifiseringen og fordelene, la oss finne ut hvordan en sertifisering i fremtidens teknologi vil hjelpe deg.

 • Potensialet i Blockchain for fremtidig vekst

Blockchain-teknologien ser litt ut til investeringer og avkastning i det eksisterende markedet. Som allerede nevnt presenterer den imidlertid en formidabel plattform for å sikre futuristisk vekst. Blockchain-sertifiserte kandidater kan tilpasse seg bedre til fremskritt innen Blockchain-teknologi.

 • Enkelhet med Blockchain-infrastruktur

Den neste viktige grunnen til å forfølge en Blockchain-sertifisering fra pålitelige plattformer som 101 Blockchains er enkelheten til Blockchain-teknologiinfrastruktur. Det er en universell teknologi skreddersydd for integrasjon med forskjellige andre forretningsprosesser. Videre kompletterer effektiv kontroll over deling av data mellom blokker den universelle infrastrukturen til Blockchain-teknologien.


 • Ferdighetsmangel i Blockchain

Viktigst av alt, bør du tenke på å forfølge en Blockchain-sertifisering på grunn av den åpenbare mangel på ferdigheter i Blockchain. Sakte vil etterspørselen etter Blockchain-ingeniører bli kjent på tvers av forskjellige fagområder som logistikk, markedsføring, økonomi og mer. Derfor kan Blockchain-sertifiserte fagpersoner med sterk forståelse for grunnleggende Blockchain-funksjoner og kryptografi enkelt utforske lovende karrieremuligheter.

 • Lovende lønnsforventning

Den siste, men likevel en av de fremtredende grunnene til å gå for Blockchain-sertifisering, er lønnspremien knyttet til dem. I gjennomsnitt kan programvareingeniører med ekspertise i å forstå hvordan kryptovaluta fungerer, oppleve et løft på 20%. I følge Hired kan erfarne programvareingeniører med Blockchain-ekspertise tjene en gjennomsnittlig lønnsmaksimum fra $ 150.000 til $ 175.000 per år. Derfor er det tydelig at en vanlig IT-profesjonell med Enterprise Blockchain-ekspertise kan forvente en gjennomsnittlig årslønn på nesten $ 137.000.

Den ideelle plattformen for å få Blockchain-sertifisert profesjonell

Nå er det tydelig at taggen til ‘Blockchain-sertifisert’ kan styrke karrieremulighetene til en person med store marginer. Blockchain-sertifiseringer gir også muligheten for tilknytning til futuristisk teknologi. Med så mange fordeler er det rimelig for enhver person å se etter den beste plattformen for å oppnå Blockchain-sertifisering.

En av de beste forsknings- og utdanningsplattformene i Blockchain-landskapet er 101 Blockchains. Det er et verdenskjent uavhengig forskningsbasert nettverk som passer for Enterprise Blockchain Practitioners. 101 Blockchains tilbyr Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) sertifiseringseksamen for å styrke bedrifter og team med praktisk kunnskap og ferdigheter for å bruke produktive verktøy til å utvikle svært effektive forretningsstrategier.

Bedriftsledere, toppledere og fagpersoner i bransjen kan bruke CEBP-sertifiseringen som en kanal for å oppnå formidabel forståelse og innsikt om Blockchain-teknologi, dens applikasjoner og dens innvirkning. La oss finne ut mer om CEBP-sertifiseringen for å forstå hvordan det er viktig for din Blockchain-karriere.

101 Blokkjeder CEBP-sertifisering

Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) sertifiseringseksamen av 101 Blockchains har som mål å gi et konkurransefortrinn til Blockchain-karrieren til en person. CEBP-sertifiseringseksamen er ikke bare en hvilken som helst annen plattform for å få en tittel for karrieren din i Blockchain-økosystemet.

101 Blockchains forstår at kandidater trenger omfattende kunnskap og erfaring med praktiske verktøy og tilnærminger for å bli verdifulle Blockchain-eksperter. CEBP-sertifiseringen av 101 Blockchains har som mål å gjøre kandidater Blockchain-sertifiserte med grundig kontroll over teknisk kunnskap og erfaring for å imøtekomme behovene i den virkelige verden.

Du kan få grundig veiledning for forskjellige aspekter av Enterprise Blockchain-teknologier og deres innvirkning på bedriftens forretningsmål. Viktigst av alt styrker CEBP-sertifiseringen kandidatens evne til praktisk engasjement med bedriftsledere. Sertifiseringen sørger også for at kandidatene er i stand til å møte forretningsmål med umiddelbart effektive og produktive løsninger.

CEBP-sertifiseringen er ikke bare egnet for kandidater som ønsker å bli Blockchain-sertifiserte, men også for følgende krav.

 • Forstå kjernekonseptene i Blockchain-teknologi og det relaterte økosystemet.
 • Lære om de ideelle og produktive tilnærmingene for implementering av Blockchain.
 • Utvikling av ekspertise innen oppdaterte, handlingsverktøy og deres applikasjoner i forretningstransformasjon.

Ved å registrere deg for CEBP-sertifisering på 101 Blockchains, kan du få tilgang til Certified Enterprise Blockchain Professional-kurset for forberedelser. Den totale varigheten av kurset er 4 uker med distribusjon av studiemateriell på en slik måte som har plass til 3-4 timer ukentlig. Derfor kan kandidater for CEBP-sertifisering få tilgang til pålitelige muligheter for fleksibel læring med CEBP-kurset med 101 sertifiseringer. Kandidater kan registrere seg for CEBP-registreringseksamen på den offisielle nettsiden til 101 Blockchains til USD 397.

Registrer deg nå: Certified Enterprise Blockchain Professional

CEBP-sertifiseringseksamensmål

Det viktigste høydepunktet om Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -sertifisering av 101 Blockchains refererer direkte til moduler som dekkes i eksamen. La oss reflektere over målene for hvert domene i CEBP-sertifiseringseksamen og kapitlene som dekkes av dem.

1. Blockchain Technology Fundamentals

Den første modulen i CEBP Blockchain-sertifisert eksamen av 101 Blockchains legger vekt på å forklare hvordan Blockchain fungerer. Denne modulen tilbyr troverdige læringsresultater angående konsepter, egenskaper og de forskjellige variantene av Blockchain-nettverket. Kandidater kan få innsikt i hvordan smarte kontrakter fungerer i denne modulen. Videre vil du også lære om de viktige elementene som trengs for å estimere effekten av smarte kontrakter på konvensjonelle virksomheter. Blockchain Technology Fundamentals-modulen i CEBP-sertifisering dekker følgende kapitler.

 • Grunnleggende om Blockchain
 • Bevis på arbeid
 • Hvordan er Chain of Blocks opprettet?
 • Offentlige og private blokkjeder
 • Smarte kontrakter

2. Enterprise Blockchain-plattformer

Den andre modulen i CEBP-sertifiseringseksamen som blir Blockchain-sertifisert profesjonell, handler om å forstå bedriftens applikasjoner av Blockchain. Denne modulen fokuserer primært på hvordan Blockchain-teknologi er mer enn bare kryptovaluta og Bitcoin.

Det viktigste av alt er at kandidater kan få innsikt i produktive tilnærminger for forretningstransformasjon med Blockchain-teknologi. Interessant, kandidater vil også lære om metodiske tilnærminger for å identifisere den ideelle balansen mellom forretningssentriske løsninger og teknisk perfeksjon. Kapitlene i denne modulen i CEBP-sertifiseringseksamen er som følger,

 • Grunnleggende om Ethereum
 • Grunnleggende om Hyperledger Fabric
 • Corda grunnleggende

Les også: Enterprise Blockchain – Industriell informasjon

3. Blockchain i Trade Finance

Denne modulen i CEBP-sertifiseringseksamen starter med en kort oversikt over viktige kryptoaktiva med en formidabel rolle i Blockchain-sentriske handelsfinansieringsoperasjoner. Kandidater kan lære tilnærminger for debunking myter og falske nyheter angående kryptovaluta ved å forstå sammenhengen mellom krypto-eiendeler og kryptovalutaer. Kandidater kan også få ferdigheter for å identifisere tilnærmingene til å bruke kryptoaktiva på bestemte Blockchain-baserte plattformer for å støtte de forstyrrende effektene av Blockchain på handelsfinansiering..

Videre vil kandidater også lære om bedrifter som bruker Blockchain til å administrere handelsfinansieringsoperasjoner. Samtidig vil kandidatene også få sjansen til å dykke ned i detaljer om eksisterende brukssaker. Derfor kan kandidater også lære om å finne den ideelle brukssaken for umiddelbare forretningsbehov som blir presentert for dem. Kapitlene i Blockchain in Trade Finance-modulen i CEBP-sertifiseringen er som følger,

 • Krypto eiendeler og kryptovalutaer
 • Ripple grunnleggende
 • Handelsfinansiering på Blockchain

4. Blockchain-applikasjoner

Den fjerde modulen i CEBP-sertifiseringseksamen for å bli en Blockchain Certified Enterprise Professional, omhandler først og fremst effekten av Blockchain på ledelsestjenester. I denne modulen må kandidatene forberede seg på en forståelse av den dramatiske effekten av Blockchain på SCM-prosesser. Videre bør kandidater også lære om forskjellige verktøy som hjelper til med å utnytte maksimal kraft fra Enterprise Blockchain i virkelige SCM-brukssaker. Kapitlene i denne modulen med CEBP-sertifisering er som følger,

 • Grunnleggende om forsyningskjedestyring på Blockchain
 • Bruk saker om supply chain management på Blockchain
 • Blockchain digital transformasjon

Blockchain-teknologien har revolusjonert nesten alle bransjer med applikasjonene. Lær om de virkelige Blockchain-applikasjonene i detalj.

5. Blockchain brukstilfeller

Den siste modulen i CEBP-sertifiseringseksamen handler om å forbedre den praktiske kunnskapen om applikasjoner av Blockchain-teknologi. Kandidater må lære eksempler på forskjellige applikasjoner av Blockchain-teknologi i forskjellige forretningsscenarier. Som et resultat må kandidater utvikle ferdigheter i å bruke verktøy som er ideelle når de står overfor virkelige prosjekter.

Grunner til å velge 101 Blockchains for å bli Blockchain-sertifisert

Derfor kan du legge merke til omfanget av CEBP-sertifiseringseksamen på grunnlag av eksamensmoduler. CEBP-sertifiseringseksamen fra 101 Blockchains gir den ideelle plattformen for kandidater for å bevise sine ferdigheter i et bredt spekter av Blockchain-funksjoner. Som et resultat kunne CEBP Blockchain-sertifiserte kandidater få tilgang til muligheter for forbedring av ferdigheter. I tillegg til det, her er noen av de bemerkelsesverdige grunnene til at du bør velge å bli 101 Blockchains-sertifisert.

 • Online opplæring for sertifiseringsforberedelse

101 Blockchains tilbyr et detaljert online opplæringskurs for CEBP (Certified Enterprise Blockchain Professional) sertifiseringseksamenforberedelse. Treningskurset er tilgjengelig i et år fra kjøpsdatoen. Kandidater kan se treningsvideoene og forberede seg på CEBP-sertifiseringen når de passer. Det modulære oppsettet av kapitler i opplæringen hjelper til med å fjerne bemerkelsesverdige hindringer for forberedelse av kandidater. Selv nybegynnere vil ikke møte noen problemer med å finne læringsressurser for å forberede seg på CEBP-sertifiseringen.

 • Støtte for bonusmateriell

Kandidater får tilgang til bonusmateriell med kurset for CEBP-sertifisering. Bonusmaterialet inkluderer interaktive øvelser, praktiske oppgaver og dybdeintervjuer med noen av de verdensberømte Enterprise Blockchain-ekspertene. Som et resultat ville kandidater møte begrensede tilbakeslag i å få praktisk innsikt i Blockchain-økosystemet. Derfor tilbyr 101 Blockchains ikke bare en sertifisering, men også forbedring av verdien din som en Blockchain-ekspert.

Sjekk ut mer informasjon om Certified Enterprise Blockchain Professional Certification (CEBP Certification) her

 • Svært effektiv individuell veiledning

Klargjøring av kandidater for CEBP-sertifisering av 101 Blockchains blir lettere lenger på grunn av deres omfattende veiledning. Individuell oppmerksomhet til hver kandidat for personlig veiledning gir ikke bare styrke i forberedelsen av kandidaten, men forbedrer også deres tillit.

Anlegget med ukentlige regneark kan hjelpe kandidater med å spore treningsutviklingen effektivt og holde seg på sporet. Det viktigste av alt er at fasilitetene med premiumstøtte og veiledning via e-post fjerner eventuelle bekymringer eller tvil kandidatene må møte under forberedelsene. Med støtte fra fageksperter kan kandidatene få svar på alle spørsmålene deres angående emner i CEBP-sertifisering.

 • Støtte etter sertifisering

Den mest fremtredende grunnen til å bli Blockchain-sertifisert av 101 Blockchains er støtten etter sertifisering. 101 Blockchains tilbyr praktiske oppgaver som vil hjelpe kandidater med å implementere læringsutbytte og ekspertise i virkelige projektscenarier. Dessuten kan kandidater også få tilstrekkelig innsikt i bruk av Blockchain-ferdigheter i relevante brukssaker.

 • Håndgripelig bevis på dine ferdigheter

Den neste viktige grunnen til å velge 101 Blockchains for Blockchain-sertifiseringen er tilgangen til et offisielt ferdigattest. Du får et utskrivbart diplom som du kan legge til i jobbsøknadene og gjenoppta. Viktigst av alt får du også LinkedIn-akkreditering som fungerer som et digitalt merke for anerkjennelse for CEBP-sertifisering. Derfor vil kandidater ikke måtte møte problemer med profesjonelt nettverk med CEBP-sertifisering av 101 Blockchains. CEBP-sertifiseringens digitale merke på LinkedIn vil hjelpe potensielle arbeidsgivere med å gjenkjenne din Blockchain-ekspertise.

Meld deg på nå: CEBP kurs og sertifisering

Troverdigheten og omfattendeheten til 101 Blockchains

Endelig er den mest tydelige grunnen til å bli 101 Blockchains sertifisert selve plattformen. 101 Blockchains er anerkjent over hele verden blant bedriftens Blockchain-utøvere for det eksepsjonelle volumet og kvaliteten av Blockchain-forskning på den. Det er en av de pålitelige plattformene for å forstå kjernekonsepter for Blockchain-teknologi og det relaterte økosystemet. Deretter følger 101 Blockchains en strategisk tilnærming i utformingen av CEBP-sertifiseringseksamen.

Som du kan merke fra eksamensmålene for CEBP-sertifisering, må kandidatene forberede seg på sanntidsapplikasjoner av Blockchain i forskjellige forretningsbruk. Derfor kan kandidater styrke verdien som Blockchain-eksperter med CEBP-sertifisering av 101 Blockchains. En annen merkbar faktor i valg av 101 Blockchains for sertifisering er deres vekt på bruk av oppdaterte og relevante handlingsverktøy for å sikre forretningstransformasjon med Blockchain-teknologi.

Er du klar til å ta spranget?

På et avsluttende notat kan du merke hvordan 101 Blockchains hjelper deg med å fremme karrieren din innen Blockchain-teknologi. CEBP-sertifiseringen er et troverdig instrument for alle aspirerende kandidater for å bevise sin Blockchain-ekspertise. Dessuten kan kandidater også etablere et ideelt grunnlag for sin karriereutvikling med 101 Blockchains.

Fokuset på praktiske brukstilfeller og bruken av Blockchain-verktøy for forretningstransformasjon i CEBP-sertifisering forbereder kandidater til det faktiske arbeidsmarkedet. Deretter gir innholdet av topp kvalitet på 101 Blockchains kuratert av bransjeeksperter og kvalifiserte instruktører et pålitelig løft til læringsresultatene til alle kandidater. Så registrer deg nå i 101 Blockchains CEBP-sertifisering og utforsk karrieremessige fordeler i Blockchain med 101 Blockchains akkurat nå!               

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map