Hvorfor sertifisering av hyperledger stoff er så viktig?

Hyperledger Fabric-sertifisering er den perfekte måten å demonstrere dine ferdigheter som Fabric-utvikler. For tiden er Hyperledger Fabric en av de mest populære blockchain-plattformene. I virkeligheten bruker mange bedriftsbedrifter Hyperledger Fabric som ryggraden i prosjektene sine.

Derfor leter disse selskapene etter det perfekte talentet som kan hjelpe dem med å lage et blockchain-prosjekt.

Men uten Hyperledger Fabric-opplæring er det ganske vanskelig å bli stoffekspert og få en lukrativ posisjon blant disse high-end selskapene.

Så hvordan kan du bli ekspert på Hyperledger Fabric? Den beste mulige løsningen er å melde seg på et Hyperledger-sertifiseringskurs og samle all nødvendig kunnskapsform der.

For å hjelpe deg vil jeg snakke alt om hvorfor du bør bli ekspert på Hyperledger Fabric og hvordan du kan gjøre det.

Så la oss komme i gang!

Meld deg på nå: Gratis Blockchain Fundamentals Course

Contents

Hvorfor bør du bli ekspert på hyperledger stoff??

Å bli ekspert på Hyperledger Fabric er ingen spøk. Jeg mener, du må lære om helt annen teknologi og bruke din dyrebare tid på å bli ekspert. Ærlig talt, det vil ta tid, men la meg fortelle deg hvorfor det hele er verdt det.

I utgangspunktet er det mange fordeler forbundet med det. Så, la oss se hva dette er, skal vi?

 • Høyt betalte stillinger

Jobbstillingene relatert til utvikling av Hyperledger starter på et veldig høyt punkt. Mer så kan du forvente en kjekk lønn for enhver form for stillingsbetegnelse i denne nisjen. Hovedsakelig vil det variere fra $ 60K – $ 180k. Riktignok er det en utmerket lønn for å starte karrieren, ikke sant?

Det beste er også at du ikke trenger å være i en utviklingsposisjon. Du kan være rådgiver, teknisk advokat, leder, markedsfører og så videre.

Jeg kan trygt si, selv som praktikant kan du forvente et betydelig beløp. Men du må ha Hyperledger-sertifisering for å øke verdien til selskapene.

Når de først ser at du er super dyktig på det du gjør, vil de sikkert investere mye penger i deg.


 • Større leiepris

I alle bransjer har leieprisen en tendens til å variere fra tid og markedsstatus. I virkeligheten skaper Fabric mye sus, og etterspørselen etter det er en rekordhøy høyde. Mer, denne plattformen går hånd i hånd med selskapets regler og forskrifter. I virkeligheten er det for mange live-prosjekter basert på denne plattformen som fungerer eksepsjonelt bra.

Derfor er det den perfekte muligheten til å få en Hyperledger Fabric utvikler-sertifisering og gå for den lukrative karrieren du alltid ønsket. Jeg kan trygt si, at blockchains helhetsinntrykk vil fortsette å bli bedre og bedre. Så dette er det perfekte tidspunktet for å score et mål.

 • Mangel på dyktige fagpersoner

Hovedspørsmålet i denne bransjen er at det ikke er nok dyktige mennesker der ute. Som et resultat søker selskaper vidt og bredt etter en kvalifisert fagperson som kan hjelpe dem med sine Hyperledger-prosjekter.

Men hvorfor er det lite tilbud av dyktige fagpersoner? Vel, i virkeligheten er teknologien ny, og folk finner fremdeles ut underveis. Mer så er Fabric også en unik tolkning av blockchain-teknologien og kan bli litt kompleks å forstå.

Som et resultat har de fleste en tendens til å unngå å bruke tiden på å lære om ganske ny teknologi. Det faktum at mange fagpersoner fremdeles tror at blockchain ikke vil være relevant i fremtiden. Men vi vet alle at det ikke stemmer.

Dermed kan en Hyperledger Fabric utvikler-sertifisering raskt hjelpe deg med å forsegle avtalen mye raskere.

 • Unik, men enkel nettverksarkitektur

Å jobbe med ny teknologi er full av spenning og nye funn. Tenk deg, du utviklet et prosjekt som blir en massiv hit og forbedrer tilstanden i verden. Hvem vil ikke ha det? Imidlertid trenger blockchain mange endringer også. Faktisk er Fabric heller ikke en perfekt plattform.

Det trenger mange endringer også. Men for øyeblikket kan det å gi deg global anerkjennelse å jobbe med et nytt prosjekt basert på Fabric.

I virkeligheten kommer Fabric med en litt annen arkitektur. Noe av det kan være komplekst, men generelt sett er det en enkel arkitektur som er lett å forstå hvis du gir den et skudd.

Dermed bør du få en Hyperledger-sertifisering for å lære mer om det og delta i en global revolusjon.

 • Eksklusive stillinger

En karriere som stoffekspert vil bety at du får en eksklusiv stilling. Så det kan hjelpe deg med å starte din karrierevei fra en veldig høy posisjon i et selskap. Videre vil en høyere stilling bety større fordeler.

Som et resultat vil din sosiale status også øke. Hvis du allerede jobber i en bedrift, kan læring om blockchain hjelpe deg med å få en kampanje og gjøre deg overlegen til dine kolleger.

I virkeligheten er autoritet, bonuser, feriedager, spesielle behandlinger bare noen ekstra bonus til det.

 • Bedriftsmiljø

Dette er den beste grunnen til at du skal få en Hyperledger-sertifisering. Når du er blitt en blockchain-ekspert, kan du forvente å lande en jobb i et bedriftsmiljø. I tillegg kan du forvente å jobbe med profesjonelle profesjonelle også.

Å fremskynde nettverksprosessen vil være en enkel oppgave når du møter høyt profilerte forretningsmenn.

Bedriftsmiljøer fremmer også vekst og liker å jobbe i et team. Så dette vil hjelpe deg å lære mye om ledelse også. Videre betyr bedriftsmiljøet førsteklasses teknologier. Dette vil effektivisere prosjektutviklingen din mye raskere.

 • Høyere jobbsikkerhet

Blockchain er kommet for å bli, og det er også Hyperledger. I virkeligheten har Hyperledger blitt en gigant med mange prosjekter under seg. Mer, plattformen Fabric kommer også med mye trekkraft og dekker mange blockchain-utviklinger for øyeblikket.

Dermed er det bare et spørsmål om tid når andre sektorer begynner å bruke denne teknologien. Derfor kan du forvente en stor forstyrrelse i fremtiden, der gamle forretningsmodeller ikke betyr noe lenger.

Hvorfor ta den risikoen når du kan sikre jobben eller selskapet ditt akkurat nå? Bare med et Hyperledger-sertifiseringskurs, kan du bli ekspert og gå med strømmen i stedet for å havne bak.

Det er på høy tid at du tar spranget.

Vil du ha en gratis opplæringsguide om blockchain? Hvorfor tar du ikke en titt på vår Blockchain For Enterprise: Gratis opplæringsguide for å forstå det grunnleggende?

Hva er fordelene med sertifisering av Hyperledger Fabric?

Det er mange fordeler som følger med å fullføre et Hyperledger-sertifiseringskurs. La oss se hva dette er:

 • Bygg dine private tillatte Blockchain-virksomheter

Det begynner med å bygge dine egne private-tillatte blockchain-prosjekter. I virkeligheten må bedrifter komme med personvern og konfidensialitet. Dette er noe som Fabric tilbyr eksklusivt. Faktisk med denne teknologien, du kan bygge et konsortium der du kan samarbeide med andre virksomheter og jobbe med løsninger sammen.

Men for det må du vite alt om Fabric. Den beste måten å få så mye kunnskap er å melde deg på et Hyperledger Fabric utvikler sertifiseringskurs.

 • Få konkurransefortrinn i karrieren din

Hvem vil ikke ha et konkurransefortrinn i karrieren? Hvis du vil skille deg ut fra mengden, er den beste måten å berike CV så mye du kan. I virkeligheten kan gjennomføring av et Hyperledger Fabric-sertifiseringskurs hjelpe deg å oppnå det enkelt.

Disse kursene er ment å gjøre deg til den profesjonelle kandidaten du vil være. Når du går på intervju, har du også større sjanse for å bli ansatt enn personen som ikke har noen sertifisering.

 • Bevis ferdighetene dine i Hyperledger Fabric

Du ønsker å få jobb i et high-end selskap, og de leter etter dyktige fagpersoner. Hvordan vil du bevise at du er dyktig og dyktigere enn personen som kommer i kø? En Hyperledger Fabric-sertifisering kan hjelpe deg med å bevise dine ferdigheter til respekterte myndigheter.

I et intervju kan du presentere sertifikatet ditt og hevde at du er dyktig i det nevnte emnet. Som et resultat har du større sjanse for å lande jobben enn andre deltakere.

 • Forstå inngående forståelse av Hyperledger Fabric

For å bli ekspert, må du forstå en større forståelse av arkitekturen og arbeidsprosessen til Hyperledger Fabric. Uten å lære alt om det, kan du ikke bli ekspert. En Hyperledger Fabric-utvikler-sertifisering kan hjelpe deg å lære A til Å på denne plattformen.

Mer, det vil gi deg den strategiske veien du må ta for å introdusere ny teknologi i bedriftens forretningsmodell. Derfor, for å skalere din kunnskapsbase, trenger du sertifiseringskurset.

 • Start en lukrativ karriere som en hyperledger-ekspert

Som du kan se, kan du få en lukrativ karriere hvis du blir Hyperledger-ekspert. Men for det må du fullføre et Hyperledger Fabric-sertifiseringskurs. I virkeligheten kan du forvente å få en høy lønn i en flott posisjon med ekstra fordeler.

Det vil også sikre deg for livet, og du trenger ikke å bekymre deg for å bytte jobb eller miste virksomheten på noen måte. Mer, du kan alltid forvente å bli ansatt raskere enn andre uten sertifisering.

 • Implementere ferdighetene dine i alle Blockchain-prosjekter

I hver jobb relatert til Fabric må du implementere ferdighetene dine. I virkeligheten betyr det at du må bruke ferdighetene dine til å lage innovative blockchain-prosjekter. Derfor, hvis du ikke har noen anelse om hvordan og hvor du kan bruke Fabric, hvordan kan du ta en strategisk metode for å implementere løsningen?

Etter å ha fullført et sertifiseringskurs for Hyperledger Fabric, kan du implementere dine ferdigheter i alle slags blockchain-prosjekter som bruker Fabric som base.

Vil du implementere blockchain-løsninger? Sjekk ut den ultimate strategiguiden om “Hvordan implementere Blockchain?” nå!

Hvilken plattform du skal bruke for sertifiseringsprosessen for Hyperledger Fabric?

I virkeligheten er fordelene med Hyperledger Fabric utvikler-sertifisering uendelige. Og det kan gjøre en enorm forskjell underveis. Men hvor kan du få en sertifisering? Bør du gå for den typiske institusjonelle sertifiseringen? Tilbyr noen institusjoner det til og med? Eller bør du gå på nettkurs? Må du ta en Hyperledger Fabric-sertifiseringseksamen?

Det burde være for mange spørsmål i tankene dine akkurat nå. La meg forklare en etter en. I virkeligheten tilbyr ikke institusjoner noen fysisk sertifisering spesielt for Fabric eller blockchain, for den saks skyld.

Så du må gå på nettkurs. Nå er det for mange online kurs, og for å være ærlig, vil gratis kurs ikke gi deg en sertifisering.

Mer, de som tilbyr en sertifisering kommer med variabel kvalitet og effekt. Så selv om du bruker penger og får en sertifisering fra en kilde som ikke har noen merkeverdi, vil det ikke ha noe å si.

Dermed må du få et sertifikat fra en pålitelig og merket kilde.

For å hjelpe deg er 101 Blockchains en av de anerkjente forsknings- og utdanningsplattformene som har en merkevareverdi. Så, en sertifisering fra 101 Blockchains vil ha større vekt, og du kan presentere dette for riktige myndigheter.

I virkeligheten er Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) sertifisering et av de viktigste kursene som 101 Blockchains tilbyr. Åpenbart vil det komme med en sertifiseringseksamen for å teste ut kunnskapsbasen din.

Dette kurset er egnet for alle personer fra bransjen (dvs. bedriftsledere, fagpersoner i bransjen, ingeniører, utviklere, seniorleder, etc.) og også for de som ønsker å starte karrieren..

Så la oss sjekke ut hva dette kurset kan tilby deg i neste segment.

Bli sertifisert nå: Certified Enterprise Blockchain Professional

101 Blockchains Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) sertifisering

Kurset er mer enn nok til å hjelpe deg med å bli stoffekspert. I virkeligheten dekker Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) sertifiseringskurs alt du trenger å vite om Hyperledger.

Det gir deg også en sertifiseringseksamen som også vil hjelpe deg med å vurdere kompetansenivået ditt. Jeg vil gi detaljene i sertifiseringseksamen senere i denne guiden.

I virkeligheten vil 101 Blockchains alltid ha det beste for potensielle studenter og ønsker å hjelpe dem med å nå sine mål så raskt som mulig.

Derfor vil CEBP-sertifiseringskurset sikre at du kan forstå all kunnskapen på en enkel måte.

Den beste delen om Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) sertifiseringskurs er at det tilbyr oppdatert innhold sammen med en modulær struktur.

Det vil ikke bare fokusere på Hyperledger Fabric, men det vil også dekke Corda og Ethereum også.

I tillegg vil du forstå hvordan denne teknologien kan påvirke andre bransjer som forsyningskjeden og handelsfinansiering.

Med dette kurset kan du –

 • Lær om infrastrukturen til Hyperledger Fabric-økosystemet.
 • Forstå hvordan du kan bruke den til å utvikle blockchain-baserte prosjekter.
 • Kjenn til de viktigste brukssakene ved bruk av denne plattformen i forskjellige bransjer.

Så alt du trenger å gjøre er å registrere deg for Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) sertifiseringskurs, og du er klar!

Kursets varighet

Kurset er designet for å ta bare 3-4 timer hver uke i opptil 4 uker. Så innen 16 timer kan du lære alt om denne teknologien. Det er imidlertid best å bruke mer tid på å forstå hver leksjon og ta de interaktive quizene mens du går.

Den beste funksjonen er at tidsstyring er helt opp til deg. Du kan gjøre det på fritiden og stoppe kurset når som helst.

Læringsvei for sertifiseringen

Sertifiseringseksamen vil hovedsakelig omfatte spørsmålene fra følgende leksjoner. 101 Blockchains designet banen på en måte slik at du bedre kan forstå konseptet uten problemer. La oss uansett se på hva du vil lære av dette kurset.

Modul-1: Grunnleggende om Blockchain-teknologi

Du begynner med å lære om de grunnleggende elementene i blockchain-teknologi. Videre vil det avklare hvordan blockchain fungerer og hvordan det oppretter blokkene. Deretter vil du lære hvordan forskjellige elementer i denne teknologien sikrer desentralisert status.

I alle fall vil det også dekke forskjellige typer blockchain, smarte kontrakter og bevis på arbeid.

 • Fundamentals for Blockchain Technology
 • Ulike typer blokkjeder
 • Hvordan fungerer Blockchain?
 • Bevis på arbeid
 • Smarte kontrakter

Modul-2: Nåværende Enterprise Blockchain-plattformer

Dette er en veldig viktig del av kursveien din for Hyperledger Fabric-sertifisering. I denne delen vil instruktøren fokusere på tre hovedplattformer som bedriftene bruker mye. Disse er – Hyperledger Fabric, Ethereum og Corda.

Fra denne modulen får du se nærmere på Hyperledger-økosystemet. I virkeligheten vil det dekke hvordan det fungerer, hva er brukssakene, nettverksinfrastrukturen og så videre.

 • Hyperledger stoff
 • Ethereum
 • Corda

Modul-3: Blockchain’s Roll in Trade Finance

I neste modul vil instruktøren hovedsakelig fokusere på hvordan blockchain påvirker handelsfinansieringsindustrien. Men først vil du lære om forskjellen mellom krypto-eiendeler og kryptovalutaer.

Senere vil instruktøren dekke grunnleggende om Ripple og senere gå videre til handelsfinansiering. Hvis du vil fortsette en karriere innen dette feltet, må du bruke mer av tiden din i denne leksjonen.

 • Ripple grunnleggende
 • Kryptovalutaer og Crypto-eiendeler
 • Blockchain og Trade finance

Modul-4: Ulike Blockchain-applikasjoner

I modul 4 lærer du anvendeligheten av blockchain på forskjellige felt. For det første vil instruktøren fokusere på supply chain management fordi dette er den mest populære bransjen som bruker blockchain.

Så her vil du lære hvordan den bruker blockchain og hvordan du kan implementere dine egne blockchain-baserte supply chain-løsninger.

Deretter vil du få en grundig leksjon om blockchain digital transformasjon.

 • Blockchain og Supply Chain Management
 • Blockchain-basert supply chain management brukstilfeller
 • Blockchain Digital Transformation

Modul-5: Bruk tilfeller av Blockchain

I den siste modulen vil instruktøren dekke alle mulige brukstilfeller av blockchain. I tillegg vil du få en opplevelse fra live blockchain-løsninger som for tiden er i markedet. Dermed vil denne modulen hjelpe deg med å utvikle strategier for stoffimplementeringen din. Så sørg for at du ikke hopper over denne modulen.

Det er viktig å vite om virkeligheten av blockchain-brukstilfeller for din blockchain-strategi. Sjekk ut guiden vår om Blockchain-applikasjoner nå!

Hvorfor bør du bruke 101 blokkjeder for Enterprise Blockchain Professional-sertifisering?

For din Hyperledger Fabric-trening kan 101 Blockchains tilby den beste støtten og retningslinjene. Men hvorfor? Sjekk årsakene nedenfor.

 • Interaktiv læringsstruktur

101 Blockchains tilbyr en eksklusiv læringsstruktur som andre online kurs ikke tilbyr. For eksempel får du ta en kort evalueringsquiz når du har fullført hver modul i kurset. I virkeligheten vil leksjonsstrukturene ta deg dypere inn i utsiktene, slik at det er lett å forstå.

Det betyr at du ikke vil bli overveldet av informasjon når du går gjennom leksjonene en etter en. Så det vil være en interessant og interaktiv opplevelse for deg.

 • Innhold av høy kvalitet og oppdatert

Først av alt, i sertifiseringsprosessen din, vil du få førsteklasses innhold fra 101 Blockchains. Så du kan forstå kjernekonseptene i Hyperledger Fabric ganske enkelt. Mer, da det vil bli oppdatert innhold, vil du alltid være et skritt foran konkurrentene dine.

Som du kan se, dekker modulstrukturen mange aspekter, og det vil også hjelpe deg med å forbedre ferdighetene dine.

 • Bevis på dine profesjonelle ferdigheter

Hvorfor ta et kurs hvis du ikke kan vise frem beviset på at du tar kurset? For å hjelpe deg med å lande gode jobber med høy lønn, vil 101 Blockchains tilby et sertifikat. Dette vil sikre myndighetene at du tok Hyperledger Fabric-opplæringen for å gjøre ferdigheter og tilby tjenestene dine.

Men du må bestå eksamen for det. Når du har gjort det, vil du få en digital kopi av sertifikatet. Mer, du vil også få et LinkedIn-merke for å berike profilen din.

 • Eksklusive bonusmaterialer

Sertifiseringskurset kommer med eksklusivt bonusmateriale bare for deg. Egentlig tilbyr alle kursene på 101 Blockchains eksklusivt bonusmateriell (gi dem en sjekk når du kan). I bonusmaterialene får du uansett øvelser, interaktive spørsmål, praktiske oppgaver, intervjuer og mange flere.

Så du vil få en flott opplevelse med 101 Blockchains.

 • Førsteklasses støttesystem

Støttesystemet til 101 Blockchains vil definitivt glede deg. 101 Blockchains prøver å tilby det beste støttesystemet i markedet. I virkeligheten er et ekspertgruppe alltid klar til å svare og hjelpe deg i alle henvendelser du har.

Mer, teamet er kunnskapsrik og oppdatert om alle emner relatert til kursene eller selskapet.

Så som student vil du få den beste støtten for prisen du betaler for kurset.

 • Omfattende personlig veiledning

101 Blockchains tilbyr personlig veiledning som hjelper deg med å bedre forstå sertifiseringens kursinnhold. I virkeligheten fokuserer online-kurs ofte ikke på individuelle studenter og deres behov. Åpenbart er det ikke alle studentene som er like, og alle trenger en annen type oppmerksomhet.

For å hjelpe deg med å få oppmerksomheten du fortjener, vil 101 Blockchains tilby ukentlige regneark og ny informasjon for å holde deg i løkken.

Mer, du kan bruke dette regnearket for å holde oversikt over fremgangen din enkelt.

Start Hyperledger Fabric Training nå!

Hyperledger Fabric er et av blockchain-prosjektene under det store paraplyprosjektet Hyperledger. Linux Foundation står bak dette prosjektet, der mange selskaper samarbeider og oppfinner nye teknologier. I virkeligheten har dette spesielle prosjektet fått mye trekkraft og vil fortsette å gjøre det i fremtiden.

Derfor er det beste karrieretrinnet du kan gjøre for øyeblikket å få trening på denne plattformen. Jeg vil anbefale å starte med vårt gratis blockchain-kurs.

Hvorfor vente? Få din Hyperledger Fabric Training nå!

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map