Hvorfor etterspørselen etter Blockchain-ferdigheter øker i 2020

Blockchain har dukket opp som et lovende teknologisk alternativ for bedrifter over hele verden. Det har vist seg å være en lovende teknologi for å løse komplekse problemer. Som et resultat oversettes løftene om blockchain-teknologi for bedrifter også direkte til etterspørsel etter blockchain-ferdigheter. På den annen side kan du også finne forskjellige datapunkter for å validere økningen i etterspørsel etter blockchain-fagpersoner.

Ifølge Glassdoor viste etterspørselen etter blockchain-baserte jobber en vekst på 300% i 2019 sammenlignet med året før.

Basert på din kunnskap om blockchain-landskapet, har du kanskje utforsket noen av de lovende karrieremulighetene i blockchain.

Imidlertid, hva som gjør blockchain til en av de mest etterspurte ferdighetene i 2020, er en av de fremtredende bekymringene. Hvis du vil utforske årsakene til at blockchain er en av de mest etterspurte ferdighetene i 2020, så har du kommet til rett sted.

Følgende diskusjon tar deg gjennom noen av de viktige statistikkene som viser dominansen av blockchain i ulike sektorer. I tillegg kan du finne spesifikke temaer som driver etterspørselen etter blockchain som en av de beste tekniske ferdighetene. Videre kan du også finne pålitelig og autentisk informasjon om karrieremuligheter med blockchain-teknologi.

Registrer deg nå: Gratis Blockchain Fundamentals Course

Blockchain og potensialet for vekst

Mange lesere må ha fått et grunnleggende innblikk i blockchain-teknologi. Ankomsten av kryptokurver vendte verdens oppmerksomhet mot blockchain. Siden 2009 har blockchain-teknologien kommet ganske langt med å bli en av de ofte uttalte vilkårene i styremøter. Derfor er etterspørselen etter blockchain-ferdigheter ikke bare et resultat av innføringen av ny forstyrrende teknologi. Bedrifter trenger blockchain-fagpersoner med ferdighetene til å hjelpe dem med å utnytte det meste av blockchain-teknologien for å drive sine forretningsmål.

Mange forskningsfirmaer har hele tiden pekt på mulighetene for mangfoldig økning i investeringene i blockchain-teknologi. Innen 2023 ville verdensomspennende utgifter til blockchain-løsninger verdsettes til nesten 15,9 milliarder kroner. Fra og med 2019 var de verdensomspennende utgiftene på blockchain-teknologi 2,7 milliarder dollar, med lovende forstyrrelser i finanssektoren.

I tillegg utgjør verdien av blockchain for mat- og landbruksindustrien 41,9 millioner dollar, og viser dermed potensialet i blockchain-teknologi utenfor finanssektoren. Ifølge 2020 Global Blockchain Survey of Deloitte har nesten 39% av toppledere og utøvere vedtatt blockchain i produksjon.

Hvis selskaper som er verdt mer enn $ 100 millioner i inntekter, blir tatt i betraktning, øker andelen blockchain-adopsjon til 41%. Derfor fungerer potensialet for vekst i blockchain-bransjen som en fremtredende årsak til den økte etterspørselen etter blockchain-ferdigheter.

Hvis du fortsatt har spørsmål om veksten og fremtiden til Blockchain Technology, kan du lese nå hva fremtiden for Blockchain er på vei!

Årsaker til den økende etterspørselen etter Blockchain-ferdigheter

Så hva gir blockchain nøyaktig for bedrifter som øker etterspørselen? Blockchain er den beste teknologiske ferdigheten i 2020, med økende fokus på digital transformasjon. I tilfelle den nylige pandemikrisen måtte bedriftene reformere forsyningskjedene og konvensjonelle operasjoner. Med kunder hjemme ønsker bedrifter løsninger for å nå dem der de er. I dette tilfellet kan blockchain tjene følgende fordeler, og dermed bevise at det er nødvendig som en ferdighet i 2020.

  • Blockchain og sikkerhet går hånd i hånd med lagring av informasjon gjennom et nettverk av datamaskiner i forhold til en enkelt server. Desentralisert lagring av informasjon og mangel på enkelt eierskap løser alle trusler om hacking av transaksjonsdata.
  • Etterspørselen etter blockchain-ferdigheter i 2020 øker også i stor grad for åpenhet tilrettelagt av blockchain-teknologi. Det er praktisk talt umulig å endre noen poster i blockchain uten kunnskap fra andre nettverksdeltakere. En liten endring i en hvilken som helst plate kan reflektere direkte i hele kjeden, og dermed sikre gjennomsiktighet i alle blockchain-poster.
  • Det neste viktige aspektet som kan svare på spørsmålet ‘er blockchain en ferdighet’ refererer til hastigheten på transaksjoner i blockchain. Blockchain fjerner behovet for mellomledd, og sikrer dermed raskere forhandlinger, oppgjør og clearing. Alle poster opprettholdes i en enkelt digital reskontro, og fjerner dermed bekymringer for avbrudd.
  • Blockchain gir tillatt tilgang til alle nettverksdeltakere for de uforanderlige dataene i blockchain. Så det er ingen innblanding av mellommenn, og presenterer dermed pålitelige muligheter for å redusere kostnadene ved transaksjoner med nesten halvparten.
  • Viktigst av alt øker etterspørselen etter blockchain-ferdigheter på grunn av sporbarhetsfordelene med blockchain. Blockchain-teknologi har en revisjonsspor som finner ut opprinnelsen til en eiendel og alle milepæler den har vært gjennom. Tilsynssporet viser identiteten til brukere som er involvert i endringen av en eiendel i blockchain sammen med tidsstemplet.

Du kan tydelig merke at de ovennevnte fordelene kan hjelpe mange bedrifter med å oppnå kostnadseffektivitet og ytelsesforbedringer på lang sikt. Fordeler med Blockchain-teknologi skaper grunnlaget for etterspørselen blant organisasjoner som oversetter til etterspørsel etter dyktige blockchain-fagpersoner.

Les også: De viktigste funksjonene i Blockchain Technology

Hvordan ser Blockchain jobbmarkedet ut nå?

La oss nå se på statusen på arbeidsmarkedet i blockchain-industrien for å styrke vårt inntrykk av blockchain som en av de mest etterspurte ferdighetene i 2020. En fersk rapport fra LinkedIn har plassert blockchain som en av de beste teknologiene. ferdigheter for 2020. Rapporten viser et unikt avvik fra 2019-rapporten, som ikke en gang nevnte blockchain-teknologi.

Det er som om blockchain-teknologien kom til topps av tekniske ferdigheter over natten! Dette er imidlertid ikke tilfelle da blockchain-utøvere av bedrifter gradvis har begynt å skifte fokus fra å bevise brukbarheten og samsvaret med blockchain-teknologien mot å skape nye blockchain-baserte løsninger for forskjellige praktiske brukssaker..

Et annet viktig tema som har definert økningen i etterspørsel etter blockchain-dyktighet, er anvendelsen av blockchain i styring. Land som USA, Sveits og Kina har godkjent bruken av blockchain. På den annen side oppfatter land som gradvis innhenter den digitale transformasjonsbølgen også blockchain som en lovende plattform for å utvikle styringsløsninger. For eksempel er blockchain-baserte nasjonale identitetsregistreringssystemer et av de mulige mulighetene for å bruke blockchain til å støtte styring.

Det er også viktig å reflektere over temaet for økende muligheter for integrering av blockchain med andre nye teknologier. For eksempel øker IoT-nettverket, og det er også dataene som genereres fra det. Når IoT-data øker i volum, blir bekymringer for lagring og behandling av IoT-data med sikkerhet fremtredende. Nå kan blockchain levere et lovende løft for sikkerhet, gjennomsiktighet og hastighet for utvikling av IoT-løsninger. Så du kan identifisere klare muligheter for lovende karriereroller med blockchain-ekspertise.

Les Nå: Hvordan fungerer Blockchain?

Karriereoller i Blockchain

De forskjellige karrieremulighetene i blockchain som er tilgjengelig for tiden, er også gode indikatorer på den økende etterspørselen etter blockchain-ferdigheter. Blockchain har vellykket etablert sitt rykte som en vanlig teknologi. Imidlertid har mange av karrieremulighetene i blockchain forblitt uutforsket til nå. Da blockchain får anerkjennelse som en av de beste tekniske ferdighetene i 2020, øker oppmerksomheten mot tilgjengelige jobbalternativer også tydelig.

Håpefulle blockchain-fagpersoner må avvike fra konvensjonene for å forfølge en karriere innen blockchain. Det er en kontinuerlig utvikling av teknologi og krever at du eksperimenterer og innoverer. Hvis du er opptatt av å forplikte deg til å utvikle dine beste blockchain-ferdigheter, kan du dra nytte av karrieremessige fordeler med følgende blockchain-baserte roller,

  • Blockchain-utvikler

En av de fremste rollene som har forbedret etterspørselen etter blockchain-ferdigheter, er en blockchain-utvikler. Blockchain-utvikler er en av de best betalte jobbrollene og involverer ansvaret for å designe og utvikle blockchain-baserte løsninger og apper. Du vil kreve utmerkede server-end programmering og analytiske ferdigheter for å utforske denne karriereveien.

  • Blockchain Web Designer

Startups og store selskaper ønsker å utvikle forståelige og kundeorienterte brukergrensesnitt for å utvikle bevissthet om blockchain-produkter. Så fagpersoner med ekspertise innen JavaScript, HTML, CSS og designverktøy kan forfølge en karriere som blockchain-webdesignere. Det viktigste ansvaret for blockchain-webdesignere er å lage sømløse brukergrensesnitt ved siden av portaler og nettsteder for forskjellige blockchain-løsninger.

  • Blockchain Quality Engineer

Den neste viktige blockchain-baserte rollen som har fått etterspørsel nylig er rollen som en blockchain-kvalitetsingeniør. Hovedansvaret i denne rollen vil innebære å ta opp bekymringene ved å analysere kvaliteten og planlegging og levering av blockchain-prosjekter. Det er også viktig å sikre at ny blockchain-infrastruktur opprettholder samsvar med forhåndsdefinerte QA-standarder.

Ingeniører i Blockchain-kvalitet må også skrive skript og implementere testautomatisering for å forbedre belastningsytelsestester. Kandidater må sørge for at de behersker det grunnleggende i blockchain-miljøet og standardene for testing.

En Blockchain-sertifisering kan ta Blockchain-karrieren din til neste nivå. Lær nå hvordan du blir en sertifisert ekspert i Blockchain.

Avsluttende ord

Så du kan tydelig merke kraften i blockchain-teknologi, mangfoldet av jobbroller og den potensielle veksten av investeringer i blockchain fra diskusjonen ovenfor. Det etablerer tydelig de grunnleggende presedensene som ligger til grunn for økningen i etterspørsel etter blockchain-ferdigheter. Hvis du vil bygge karrieren din som en blockchain-profesjonell, velger du den stillingen du vil forfølge.

I neste trinn må du finne de ideelle plattformene som kan hjelpe deg med å skaffe deg ferdigheter og kunnskap. Du kan velge plattformer som tilbyr omfattende bransjekunnskap sammen med grundig ekspertise innen ulike aspekter av blockchain-teknologi og hjelpe deg med å få topp blockchain-ferdigheter.

Så hvis du er nybegynner og i ferd med å starte karrieren din innen teknologi, kan Blockchain være et godt valg for deg. Lær det grunnleggende om Blockchain med Free Blockchain Fundamentals Course og gjør deg klar til å ha en lys fremtid framover!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map