Hvordan forberede seg på et Blockchain-intervju

Det er ganske vanskelig å forberede seg på et blockchain-intervju. Blockchain er definitivt en av de stigende stjernene som nå er på markedet. Som et resultat er det så mange som nå ønsker å ansette fagpersoner til blockchain-jobber. Men for å få tak i spillet ditt i blockchain-intervjuet, trenger du riktige ferdigheter.

Så hvordan forberede seg på et blockchain-intervju? I utgangspunktet må du lære deg alt det grunnleggende i blockchain og sørge for å forberede deg på din spesifikke blockchain-baserte karriere..

Annet enn disse, er det så mange flere viktige faktorer å vurdere før du går på intervju. Så for å hjelpe deg, skal jeg skissere hva slags ferdigheter du trenger å mestre. Mer, jeg vil også gi deg noen pekepinner for å ta del i blockchain-intervjuet ditt.

Så hvorfor vente? Sjekk dem ut akkurat nå!

Forbered deg på et Blockchain-intervju: Ferdigheter du trenger å mestre

Intervjuforberedelse av Blockchain kommer til å bli en vanskelig oppgave hvis du ikke vet hva du kan forvente. Dermed trenger du en skikkelig retningslinje for å hjelpe deg med å forberede deg på et blockchain-intervju. Nedenfor ser du begreper du må følge for å få tak i intervjuet.

La oss sjekke dem ut!

 

 • Start med Fundamentals of Blockchain

Hvis du vil forberede deg på et blockchain-intervju, bør du begynne med å lære hva det grunnleggende er med blockchains. Det er veldig viktig fordi du vil møte mange spørsmål herfra. Hvis du ikke har et klart konsept med blockchain-teknologi, kan du ikke svare på disse spørsmålene riktig.

I utgangspunktet vil du lære hvordan blockchain-teknologi fungerer, lære om de forskjellige funksjonene og historien. Mer, sjekk også brukssakene deres også.

Men viktigst av alt, ikke glem å sjekke ut smarte kontrakter eller konsensus også. Vel, du finner en riktig definisjon av alt i blockchain-ordlisten. I tillegg kan du også registrere deg for vårt blockchain-kurs for bedrifter for å lære mer om det.

 

 • Forbedre dine tverrfaglige ferdigheter

Den beste måten å forberede seg på blockchain-ekspertintervju er å skjerpe dine tverrfaglige brede ferdigheter. Uansett hvilken karrierevei du går, må du alltid vise disse ferdighetene for å skinne i ethvert bedriftsmiljø.

I dag leter bedrifter ikke bare etter kodende geeks, men ønsker en ansatt som også kan lede ethvert prosjekt og ta kontroll. Mer, vil du også måtte løse kritiske problemer i løpet av kort tid også.

Den grunnleggende teorien er at intervjueren vil stille mange spørsmål på ekspertnivå som trenger vits for å svare riktig. Mer, jo mer du skjerper dine tverrfaglige ferdigheter, jo mer tillit vil du ha til å svare på alle spørsmålene.

Så begynn med å forbedre analysene, ledelsen, DevOps, tenkning, tilpasningsevne, markedsforutsigelser og mange flere. I virkeligheten, hvis du kan trekke dette sammen med din tekniske kunnskap, er det ganske enkelt å bli ansatt rett ved intervjuet.

 

 • Lær om de forskjellige Blockchain-plattformene

Du vet at når du intervjuer for en blockchain-jobb, trenger det ikke alltid å være fullt teknisk. Du kan alltid gå etter mange ikke-tekniske jobbmuligheter også i dette feltet. I virkeligheten er det i begge tilfeller en nødvendighet å vite om hvordan blockchain-plattformene fungerer.

For å forberede deg på blockchain-ekspertintervju, er det bare å sjekke ut alle de forskjellige blockchain-plattformene som for tiden er populære i markedet. Og mer, spesielt forstå plattformene som er mer egnet for et bedriftsmiljø.

I virkeligheten er problemet at når du utvikler en løsning basert på en annen plattform, kan det bli vanskelig uten å vite noe om det. Mer, innen lovhåndhevelse eller markedsføring, må du presentere løsningen for klienter. Så uten å forstå konseptet, kan du umulig selge det til kundene dine.

Og så, sjekk ut Hyperledger, Quorum, R3 Corda, Enterprise Ethereum og så videre.

 

 • Lær å koble virksomhet med teknologi

Å drive virksomhet fra blockchain trenger mer innovasjon. Siden det er en ny teknologi, trenger det mer tid for alle å akseptere denne teknologien. Så når du jobber i bedriftsmiljøet, kan det hende du må være kreativ for å infisere denne teknologien i forretningsmiljøet.

I virkeligheten vil ikke et selskap fullt ut stole på bare teknologi for å holde tritt i markedet. Det er også andre aspekter. Så når du forbereder deg på et blockchain-ekspertintervju, må du også lære om markedsverdien av teknologien.

Når du blir spurt om det, kan du trygt svare på spørsmål om situasjonen. Som et resultat bør det også være din prioritet.

 

 • Vet også om distribuerte ledgers og desentraliserte plattformer

Dette er veldig viktig når du vil forberede deg på blockchain-kodingsintervju. I utgangspunktet trenger kodere av alle slag å vite om desentralisering og hvordan forskjellige distribuerte hovedbøker fungerer. Men hvorfor? Vel, det er fordi blockchain er en slags distribuert hovedbok, men det er ikke den eneste.

Det er mange flere hovedbøker som distribueres, og med kunnskapen om disse plattformene kan du enkelt designe en løsning også.

I virkeligheten, når du forbereder deg på spørsmål om blockchain-ingeniørintervju, må du huske det. Dette trinnet er stort sett teknisk, og du bør søke profesjonell støtte for å forstå det bedre.

Jeg vil anbefale å bli med på kursene våre for å lære mer om denne typen teknologi.

 

 • Forstå bedriftens forretningsprosesser

Når du vil forberede deg på blockchain-kodingsintervju, kan du prøve å forstå forretningsprosessene i bedriften også. I virkeligheten er disse ferdighetene helt nødvendige for å strategisere for å utvikle en klar veikart for løsningen.

I utgangspunktet er god kunnskap om anskaffelser, logistikk, distribusjon, forsyningskjede, statskasseoperasjoner og så videre et must. Det vil sikkert hjelpe deg å imponere HR-sjefen din i intervjuet. I tillegg vil det hjelpe deg med å få en bedre stillingsjobb i denne nisjen.

Etterspørselen etter denne typen ferdigheter er også ganske stor.

Så det er best å forstå det på forhånd for å få et intervju.

 

 • Kunne koble kreativitet med enkelhet

Dette er best egnet for både tekniske og ikke-tekniske intervjuer. Uansett hva din stilling kan være i bedriften. Du må sørge for at du kan tilføre kreativitet med enkelhet. Mer, å være i stand til å komme opp med en soliton uten den ekstra kompleksiteten er et stort pluss for enhver utvikling.

I alle fall ser det ut til at for mange funksjoner alltid forvirrer folk, så det er best å unngå det. I intervjuet kan du møte et imaginært scenario og bli bedt om å løse problemene også.

Noen selskaper kan ta det til neste nivå og stille denne typen spørsmål. Så hvis du ikke kan tenke utenfor boksen, ville det være vanskelig for deg å svare på det. Sånn når du forbereder deg på blockchain-ekspertintervju, må du også gå ombord på denne ferdigheten.

 

 • Bli med i et Blockchain-fellesskap

Det forventes at Blockchain-eksperter vil utmerke seg fra andre kandidater i intervjuet. Men du kan ikke bli en blockchain-ekspert uten å lære viktige elementer i denne teknologien. Så hvordan kan du gjøre det?

Vel, en av de mulige løsningene er å bli med i et blockchain-fellesskap. Det kommer med mange fordeler. Mer, et samfunn kommer alltid med avanserte programmerere som kan hjelpe deg med å skjerpe kodingsferdighetene dine også.

Videre er det ganske enkelt å holde seg oppdatert når du er i et samfunn. De takler alltid de nyeste teknologiske endringene.

Ved hjelp av deres hjelp kan du oppgradere dine lederegenskaper, applikasjonsutvikling, til og med organisasjoner og så videre.

Når du forbereder deg på blockchainekspertintervju, kan du prøve å bli med i et samfunn for å lære A til Z om blockchain.

 

 • Forstå hvordan Blockchain-standarder og økosystemer fungerer

I virkeligheten kan du forvente mange tekniske spørsmål om blockchain økosystemer og standarder når du vil intervjue for en ingeniør eller utvikler stilling. Så når du forbereder deg på blockchain-kodingsintervju, må du alltid lære om disse standardene.

Hvis du allerede vet om disse, må du alltid lese det du har lært før du går til intervjuet. Det er best å jogge minnet ditt før du møter alle spørsmålene.

Mer, lær deg å dissekere alle arkitekturene til populære plattformer for å opprettholde en dypere innsikt. I utgangspunktet er det her folk flest har en tendens til å snakke intervjuene sine. Så vær veldig forsiktig i denne forbindelse.

 

 • Kunnskap om å kommunisere verdi

Problemet er at kommunikasjon er en stor nøkkel for å delta i et intervju. Kanskje du vet alt om teknologien, og du kan programmere mer effektivt enn konkurrentene dine. Men du vet ikke hvordan du skal kommunisere verdi.

Vel, hva det betyr er at hvis du ikke kan snakke smart, sannsynligvis blir sjansen din for å bli ansatt veldig lav. I virkeligheten må du være kommunikativ for å jobbe i et samarbeidsmiljø. For å være ærlig, må du også videreformidle løsningene dine til potensielle kunder.

Når du forbereder deg på blockchain-kodingsintervju, må du huske å mestre dine kommunikative ferdigheter også.

 

 • Få kunnskap om forskjellige utviklingsverktøy

En annen viktig ting å huske når du forbereder deg på blockchain-kodingsintervju, er bruk av utviklingsverktøy. I praksis sparer utviklingsverktøy mye tid når du utvikler en løsning for bedrifter.

Mange avanserte utviklere bruker blockchain-utviklingsverktøy for å utvikle sine løsninger. For å være ærlig hjelper de mye. Og når du er i en marked som er i rask endring, vil du ha en streng frist å følge.

Så, selskapet forventer at du skal fullføre alle oppgavene dine innen den tidsrammen, og uten disse verktøyene vil det være ganske vanskelig. Derfor bør du få kunnskap om disse verktøyene.

Uansett kan intervjueren stille spørsmål knyttet til visse utviklingsverktøy som deres kodere bruker ofte.

 

 • Bli med på et Enterprise Blockchain-sertifiseringskurs

Den beste måten å forberede seg på spørsmål om blockchain-intervju er å delta på et Enterprise Blockchain-sertifiseringskurs. Mer, hvis du bare er en nykommer som leter etter en jobb innen dette feltet, bør du absolutt sjekke ut dette kurset.

I virkeligheten kan bedriftskurset hjelpe deg med å lære om det grunnleggende om blockchain sammen med de riktige brukssakene også.

Disse kursene er utformet på en måte slik at du sakte kan brette ut teknologien mens timene går. I tillegg vil du lære om de forskjellige plattformene sammen med standarder.

Vil du lære om hvordan det påvirker forskjellige bransjer? Vel, disse kursene har det også. Uansett vil jeg anbefale å sjekke ut vårt Enterprise Blockchain-sertifiseringskurs. Vi har sørget for at alle tekniske aspekter er forenklet på en måte som vil hjelpe deg med å forstå det raskere.

I tillegg vil du også lære om brukstilfeller som SCM og bruk av forskjellige verktøy som vil berike tankene dine og hjelpe deg med å finne en kreativ, men likevel forenklet løsning..

I alle fall dissekerer kursene våre populære plattformer som Hyperledger, Ethereum, og Corda, gir deg et teknisk fortrinn fremfor andre kandidater.

I virkeligheten kan blockchain-intervjuforberedelsen være ganske vanskelig. Men vi er her for å gjøre det litt enklere for deg. Derfor, hvis du følger guiden vår, kan du enkelt få tak i enhver form for blockchain-intervju ganske enkelt.

 

Tips for å knekke et Blockchain-intervju

Det er noen viktige tips som kan hjelpe deg med å forberede deg på spørsmål om blockchain-intervju. La oss sjekke dem ut!

 

Studer selskapet

For å forberede deg på spørsmål om blockchain-intervju, må du studere selskapet du intervjuer for på forhånd. Hvorfor? Vel, det er et viktig skritt som vil hjelpe deg med å forberede deg bedre på intervjuet.

Mer, du får en sammenheng med hva intervjueren kan spørre også om under intervjuet. I mange tilfeller vil selskapets spørsmål om spørsmål knyttet til selskapet deres, og å studere dem gi deg et forsprang i forhold til andre konkurrenter.

Så prøv å undersøke virksomheten sammen med hva dine roller ville være. Selskapet vil ha noen som vet hvordan selskapets policy fungerer og spiller som et teammedlem. Jeg vet at det kan være litt vanskelig, men prøv å utvide linkene dine og spør noen fra det selskapet om du vet det.

Her er noen ting du må huske på.

 

 • Lær om tjenesten eller produktet

Kanskje din rolle ikke er direkte knyttet til tjenestene eller produktene den tilbyr. Men du må lære om hva slags tjenester selskapet tilbyr eller hvilke produkter det fokuserer på. Mer, det ville være best hvis du kan koble blockchain til disse tjenestene.

Hvis du intervjuer for en ikke-teknisk stilling, trenger du ikke å vite om de tekniske aspektene. Men en enkel grunnleggende kunnskap vil hjelpe deg å komme langt.

I alle fall, for å forberede seg på spørsmål om blockchain-utviklerintervju, er det best å se på deres tekniske aspekt også. Det ville være et godt inntrykk hvis du kan få dem til å forstå at du vet hvordan de håndterer teknologiene deres.

Hvis du kan, bør du be om at produktet eller tjenestene blir kjent med det. Det vil hjelpe deg med å gi tilbakemelding basert på kundeperspektivet, sammen med selskapets perspektiv også.

 

 • Undersøk rollen

Åpenbart i stillingen beskrev selskapet hvem de lette etter og hvilke kvaliteter de foretrekker for stillingen. Studer rollen grundig. I mange tilfeller har blockchain-utviklere, ingeniører og arkitekter forskjellige jobbansvar.

Du må vite forskjellen mellom hver av dem og forberede deg på grunnlag av det. Mer, det vil hjelpe deg å forberede eventuelle relaterte spørsmål basert på din posisjon også.

Hvis du kan prøve å undersøke lignende innlegg i andre selskaper eller få innsikt fra andre personer i den stillingen. Også, hvis du er forvirret om noen form for ansvar for rollen, må du alltid be om riktig avklaring under intervjuet.

Dette vil innebære at du er ivrig etter å lære og vil prøve å oppfylle alt de trenger tilsvarende.

 

 • Forskning på bedriftskulturen

Du er i den moderne verden akkurat nå. Så hvert selskap ville jobbe annerledes. I utgangspunktet skal de ha en sosial medie tilstedeværelse som vil formidle bedriftskulturen deres. Du kan også finne andre aspekter av selskapet i bloggene deres.

Uansett hvor lukrativt et foretak kan virke, må du være i synkronisering med dem for å jobbe i miljøet. Hvis du føler at dette miljøet ikke passer deg. Det er best å unngå intervjuet.

Mer, hvis du har spørsmål til arbeidsmiljøet, spør alltid under intervjuet. Det kan variere fra hvilken teknologi de bruker til sykmeldinger og ferietider. Husk alltid at du må være tilpassbar til et nytt miljø, men selskapet bør også være imøtekommende nok til det også.

 

Kartlegg ferdighetene dine for å holde dem oppdatert

Blockchain fortsetter å endre seg. Så det er ganske enkelt å komme etter og bli foreldet hvis du ikke er oppdatert med hver eneste nye innovasjon. Mer, bedriftene endres også. Så hvis du fortsatt følger en forretningsmodell som ble foreldet for noen år siden, vil det ikke hjelpe deg med å få tak i intervjuet.

Uansett, for å forberede deg på spørsmål om blockchain-intervjuer, prøv å kartlegge ferdighetene dine basert på det som er mest populært i markedet akkurat nå. Prøv å få din egen vri til systemet også. Så du kan hjelpe selskapet ditt å skinne også.

For å forberede deg på spørsmål om blockchain-utviklerintervju, lær om sikkerhetsperspektivet til blockchain. Enhver bedrift bør fokusere på sikkerhetsperspektivet mer enn noe i sine løsninger.

Så hvis du har større kunnskap, kan det hjelpe deg.

 

Forutsi Blockchain-spørsmålene

Etter at du har fått nok teknisk kunnskap om blockchain og ditt firma, kan du begynne å forutsi hvilke spørsmål de kan stille deg. Det vil hjelpe deg med å forberede deg på spørsmål om blockchain-utviklerintervju.

I noen tilfeller kan det også føre til generelle spørsmål. Så sørg for å være forberedt på dem også. Disse er –

 • Grunnen til at du valgte selskapet
 • Årsaken til at karrieren flyttes
 • Motivasjonene dine
 • Enten du har noen langsiktig plan eller ikke
 • Styrker og svakheter

 

Tenk før du svarer

Tenk alltid før du svarer på et spørsmål. Det er ingen belønning for å svare feil og raskt. Prøv å lytte til spørsmålene deres nøye før svaret ditt. Det vil virkelig hjelpe deg med å svare på spørsmålet mer strategisk.

På den annen side, husk at hvis du har jobbet før, så aldri å diskutere din erfaring med den tidligere arbeidsgiveren. Du må heller aldri kritisere dine tidligere arbeidsgivere på noen måte.

Husk disse for å forberede deg på spørsmål om blockchain-utviklerintervju.

 

Fokuser på kroppsspråk og talende stemme

Første inntrykk er viktig. Derfor husk å kle deg deretter og presentere deg for å gi stor innvirkning på dem. For å forberede seg på spørsmål om blockchain-ingeniørintervjuer, er det viktig å holde inntrykket positivt og varig.

Men hvordan kan du gjøre det? Vel, start med en trygg og sterk stemme, ikke for høy eller for saktmodig. Sørg også for å holde et åpent og vennlig kroppsspråk. Hvis dette ikke er din vanlige naturlige oppførsel, så praktiser den fra før for å perfeksjonere den.

Vær også oppmerksom på håndtrykk, smil under intervjuet. I virkeligheten, i det øyeblikket du er i bygningen, blir alle bevegelsene dine analysert. Så vær ekstra forsiktig i denne saken.

 

Gjennomføre hånlige intervjuer

Den beste måten å forberede seg på spørsmål om blockchain-ingeniørintervju er å gjennomføre mock-intervjuer selv. Du kan til og med be dine venner og familier om å hjelpe deg også. I virkeligheten vil øvelse på forhånd hjelpe deg med å kvitte deg med angst og forbedre ytelsen din også.

I tillegg må du alltid øve på de tekniske spørsmålene kraftig for å gjøre det flytende. Trikset er å ikke mumle en gang når du svarer foran intervjueren. Det kan virke vanskelig i begynnelsen, men du får tak i det.

 

Selg deg selv

For å forberede deg på spørsmål om blockchain-ingeniørintervju, må du kunne selge deg selv. Ja, jeg vet at det kan virke litt rart, men det er slik eksperter lander utmerkede jobber i utgangspunktet.

Du kan føle deg litt ukomfortabel, men å presentere deg selv positivt og nøyaktig trenger ikke alltid å inkludere salgssnakk. Så når du presenterer deg selv, må du knytte en kompetanse til selskapets behov.

Jo mer nøyaktig du kan gjøre det, jo større vil sjansen din for å få jobben vokse.

I virkeligheten kan blockchain-intervjuforberedelse være ganske enkelt hvis du allerede er trygg på at du kan imponere dine potensielle kunder.

 

Konklusjon

Til slutt kan forberedelse av blockchain-intervju bli ganske vanskelig hvis du ikke vet hva du gjør. Bare det å vite om teknologien hjelper ikke. Siden denne teknologien er ganske annerledes og praktisk ny, er det ikke sikkert at selv bedriftene er oppdatert med alle endringene.

Så hvis du kan vise din ekspertise i intervjuet, vil du helt sikkert lande jobben uten problemer. Prøv å følge det jeg skisserte i denne guiden. Hvis du kan bruke den til din fordel, kan jeg garantere at du får tak i blockchain-intervjuet ditt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map