Hvordan få en Blockchain-jobb?

Blockchain-teknologi gir opphav til en ny jobbsektor, men prosessen er ganske ny, og veien å følge er tøffere. For å hjelpe alle nybegynnerne der ute, vil vi diskutere prosessen for å få en blockchain-jobb.

Siden teknologien er ganske ny, og det ikke er mange sanne veier å følge som kan garantere deg å få en jobb. Selv ikke nå vokser folk opp med å høre om teknologien som kan hjelpe dem å fremme ambisjoner om å jobbe videre med denne teknologien eller velge den som en gyldig karriere.

Men fremdeles er etterspørselen etter dyktige mennesker på et høyest nivå. På grunn av mangfoldet av anvendbarheten til blockchain, ønsker selskaper fra forskjellige bransjer å ansette dyktig personell som kan navigere i denne teknologien. Imidlertid er ikke alle kuttet ut for å være en profesjonell blockchain. Du må tilegne deg et visst nivå av ferdigheter for å få deg til å skille deg ut fra mengden og tjene deg en mulighet.

Den gode nyheten er at blockchain kan åpne dører for deg i bedriftsbedrifter, enten du er en tekniker eller ikke. Så hvis du vil gå for jobber i blockchain, så bruk guiden vår for å lære om ferdighetene og mulighetene du trenger for markedet.

Meld deg på nå: Hvordan bygge karrieren din i Enterprise Blockchains Course

Sti å få jobb i Blockchain

Å få jobb i blockchain er ikke en enkel oppgave. Hvis du må jobbe og øve mange ferdigheter for å bli profesjonell. Imidlertid, med riktige retningslinjer, kan du lære å få jobb i blockchain-sektoren. Her er en liste over ferdighetene du trenger for å mestre for å ta de første skrittene mot karrieren din.

Lær om det grunnleggende og grunnleggende

For blockchain-jobber på begynnelsesnivå er det et must å lære om det grunnleggende i blockchain-teknologi. For nybegynnere er dette et avgjørende skritt, og du må lære deg detaljene i teknologien. Mer, hvis du er interessert i å lære om blockchain, bør du starte reisen med det grunnleggende.

I virkeligheten kan du begynne å lære om hvordan teknologien kan fungere sammen med historien og de forskjellige resultatene som følger med den. Du kan også velge mulige brukssaker og så videre.

Mer, du kan også sjekke ut blockchain-ordlisten for å lære de riktige definisjonene av visse attributter.

Utvikle tverrfaglige ferdigheter

Uten tverrfaglige ferdigheter er det ganske vanskelig å forstå hva kundene dine kanskje vil ha på sikt. Denne typen ferdigheter kan også hjelpe deg med å overstreke andre ansatte og bli en favoritt for arbeidsgiveren din. Vi synes det også er ganske effektivt å hjelpe deg med å få en blockchain-jobb og få tak i intervjuet.

Så sørg for at du begynner å skjerpe dine tverrfaglige brede ferdigheter. Derfor er ferdigheter som smidighet, tilpasningsevne, kritisk tenkning, DevOps, spådommer, analyse, administrering og ledelse integrerte deler.

Hvis du kan mestre disse ferdighetene, kan du helt sikkert håpe på å imponere intervjueren og få drømmejobben din.

 Know-How Ulike Blockchain-plattformer fungerer

Denne ferdigheten er viktig for både eksperter og blockchain-jobber på begynnelsesnivå. I virkeligheten, for å bli en blockchain-ekspert, må du forstå hvordan forskjellige blockchain-plattformer fungerer. Uten å forstå mekanismen bak hver plattform, kan du umulig bruke dem i din blockchain-løsning.

Selv om du ikke jobber direkte med løsningen, men hvis du er en del av et team som arbeider med blockchain, må du vite hvordan de fungerer. I markedsføring eller rettshåndhevelse kan du ikke tilby verdien din til andre hvis du ikke vet hva du har å gjøre med fra starten.

Lær å koble teknologi med bedrifter

Hvis du vil velge en høytlønnet jobb som blockchain ingeniørjobber eller utvikle jobber, må du lære hvordan du kan koble forretningsmodeller med teknologi. I virkeligheten er bedriftsbedrifter bare interessert i blockchain så lenge det kan tilby dem en bedre versjon av forretningsmodellen som øker inntektene.

Så hvis du ikke kan koble sammen disse to elementene, hvordan kan du øke selskapets inntekter? I virkeligheten er det litt vanskelig og krever litt erfaring. Det er best å komme i gang som praktikant for det og få all den erfaringen du trenger av det.

Besitter kunnskap om forskjellige distribuerte ledgers

Vel, i denne verden er ikke blockchain den eneste distribuerte hovedboken for øyeblikket. Ja, blockchain er desentralisert, men det er en av typene distribuert hovedbok. Så når du lærer om blockchain, bør du også begynne å lære om andre typer DLT-er. I mange tilfeller er selskaper mer interessert i distribuerte hovedbøker i stedet for bare å holde fast ved blockchain.

Så hvis din bedrift eller klient krever en annen tilnærming, kan du levere den hvis du har kunnskap om DLT. I virkeligheten er denne ferdigheten mer egnet for tekniske stillinger som utvikler, kvalitetsingeniører og så videre.

Vil du vite mer om distribuerte hovedbøker? Sjekk ut den ultimate guiden for å forstå hva som er DLT akkurat nå!

Lær om bedriftens forretningsprosesser

Ettersom du vil jobbe i et bedriftsmiljø, er det bare sunn fornuft at du må være relevant for hvordan de fungerer. Så når du søker jobber i blockchain-feltet, velger du å lære hvordan bedrifter driver virksomhet.

I virkeligheten er disse ferdighetene ekstremt viktige da det kan definere produksjonen din i en lignende situasjon. Hvis du ikke vet hvordan de fungerer, hvordan kan du ellers jobbe i team eller under en veileder? Så start reisen din med å lære hvordan anskaffelser, logistikk, distribusjon eller til og med statskasse fungerer. For et bedre resultat kan du lese gjennom casestudier av store selskaper.

Beherske forskjellige programmeringsspråk

Denne ferdigheten er mer relevant for en teknisk stilling som jobber for blockchainingeniører. For å få jobb i blockchain må du mestre programmeringsspråk. Men bare å mestre en eller to vil ikke være nok her. I virkeligheten er blockchain en kompleks teknologi, til å begynne med. Så den består av mange forskjellige algoritmer som kommer fra forskjellige programmeringsspråk.

Begynn derfor å lære Python, Solidity, C ++, Java, JavaScript, etc. Disse programmeringsspråkene er for tiden mest relevante for blockchain. Sørg også for at du trener hardt nok til å perfeksjonere kunnskapsbasen din. Ta deg god tid, da dette kan ta en stund.

Studer front-end og back-end webutvikling

Åpenbart er denne ferdigheten mer egnet for utviklerjobber i blockchain. I dette tilfellet må du begynne å lære hvordan front-end og back-end webutvikling fungerer. Hvis du vil velge en større stilling, må du studere disse, da dette er det viktigste kravet for de fleste selskaper. Så å forstå hvordan APIer, brukergrensesnitt, datahåndtering, forespørselshåndteringsarbeid er et stort pluss poeng for deg.

Men sørg for å forstå hver av disse med effektivitet. I virkeligheten er dette viktig informasjon, så en liten feil kan ende opp med å koste bedriften din og deg. Hvis du vil, kan du bli med i et samfunn for å få tips fra andre fagpersoner.

Meld deg på et Enterprise Blockchain-kurs

Enterprise blockchain-kurs kan hjelpe deg i læringsprosessen. Siden teknologien er ganske kompleks, er det ganske vanskelig å forstå den ved første øyekast alene. Så når en ekspertlærer eller instruktør hjelper deg med å forstå og bryte ned alle leksjonene på en fordøyelig måte, kan du lære raskere enn normalt.

Hvis du selvfølgelig legger til denne ferdigstillelsen i CV-en din, kan det hjelpe deg med å vise frem din kunnskap om emnet til dine første blockchain-jobber.

Det er allerede mange online kurs tilgjengelig for å hjelpe deg. Men sørg for at du får trening fra en pålitelig kilde for å unngå feilinformasjon.

Enterprise blockchain-kurs kan hjelpe deg i læringsprosessen. Sjekk ut hvorfor du må ta et blockchain-kurs for bedrifter for å sikre deg en fantastisk karriere nå!

Forstå Blockchain Architecture Ecosystems and Standards

Vel, vi tror dette er en annen viktig ferdighet du trenger å mestre. Hvis du vil bli en blockchain-arkitekt, må du forstå hvordan forskjellige arkitektoniske modeller av blockchain fungerer. I virkeligheten, hvis du vil jobbe med forskjellige blokkeringer, må du forstå hvordan de fungerer. Så når du utvikler din helt egen løsning, kan du også gjøre endringer eller lage en ny arkitektonisk modell som fungerer bedre eller ligner på blockchain.

Jeg vil anbefale deg å se på casestudier av ulike økosystemer og standarder for å få mer kunnskap om emnet. Du kan også prøve kurset for å lære mer om dem.

Ha en grundig forståelse av datastrukturene

Å ha en grundig forståelse av hvordan blockchain datastrukturer fungerer, vil ta deg langt. I virkeligheten støtter ikke blockchain hver eneste type datastruktur. Så du må forstå hvilke som støttes, og hvilke som ikke støttes. Så når du vet hvordan de fungerer, kan du begynne å bruke dem til ditt eget blockchain-prosjekt.

Jeg vil foreslå å starte med Patricia Trees, Merkle Trees og Merkle-Patricia trær helt i starten. Prøv også å mestre kryptografi, da det også er et viktig element i blockchain.

Uansett, la oss sjekke ut neste ferdighet i dette hvordan du får en blockchain jobbguide.

Kunnskap om å kommunisere verdi

Alt vil være forgjeves hvis du ikke kan formidle kunnskapen din til dine klienter eller teammedlemmer ordentlig. Så selv om du kan kode eller utmerke deg i det tekniske aspektet, kan du ikke skinne i det ikke-tekniske aspektet i det hele tatt. Du må vite hvordan du kan videreformidle informasjonen din til dine respekterte kolleger og teammedlemmer. Dessuten vil denne ferdigheten spesielt hjelpe deg med å skille deg ut i en intervjuøkt.

Mer, hvis du er interessert i ikke-tekniske stillinger, kan du bruke den kommunikative ferdigheten for å bedre sjansene dine for å bli ansatt. Derfor, for å få en blockchain-jobb, må du mestre denne ferdigheten.

Lær å bruke forskjellige utviklingsverktøy

I virkeligheten vil du ha en streng frist som du må opprettholde når du skal jobbe i et foretaksselskap. Men problemet er at fristen til tider kan være overveldende og kanskje ikke er mulig ved bruk av typiske manuelle midler. Så du må begynne å bruke utviklingsverktøy for å spare tid og ressurser.

Vanligvis bør du forberede deg på spørsmål knyttet til utviklingsverktøy for de første blockchain-jobbene dine. For øyeblikket er det et must å vite hvordan du bruker disse. Så sørg for at du vet hvordan du bruker disse og hvordan de fungerer. Mer, det er også en fin måte å berike CV-en på.

Få en Enterprise Blockchain-sertifisering

For tiden er det ingen offisiell grad eller sertifisering som institusjoner som høyskoler tilbyr. Så for å jobbe innen dette feltet, må du velge å få en sertifisering fra en kjent kilde. I virkeligheten er alle disse sertifiseringene online, og de har stor verdi for å ansette selskaper.

Hvis du blir sertifisert fra disse autoritative kildene, kan du vise frem blockchain-ferdighetene dine. Det er også et bevis på at du vet hva du gjør, og at du er i stand til å jobbe med en blockchain-løsning.

I alle fall er dette alle ferdighetene du må mestre for å få jobb i blockchain. La oss sjekke ut hvilke karrierealternativer du får fra dette feltet i dette hvordan du får en blockchain jobbguide.

Tenker du om du skal gå for en bedriftssertifisering? Sjekk ut de viktigste grunnene til å gå for enterprise blockchain-sertifiseringer nå!

Jobbmuligheter i Blockchain

Denne listen består hovedsakelig av de beste nåværende jobbmulighetene du kan gå etter. Imidlertid er det mange andre alternativer for deg der ute. Uansett, la oss begynne!

Blockchain Professional

Etterspørselen etter blockchain-fagpersoner er for tiden høy. I utgangspunktet er de erfarne utviklere innen blockchain. I virkeligheten er det ikke mange fagfolk der ute som kommer med erfaringene som trengs for å jobbe i en blockchain-løsning. Derfor gjør etterspørselen lønnen ganske høy.

For eksempel varierer blockchain-jobblønnen for denne stillingen fra $ 150k – $ 175k vanligvis. Men det kan også gå opp til $ 200 000. Jo mer erfaren du er, jo bedre. I praksis må du kunne programmering. Annet enn det, trenger du ferdigheter i Python, XCOD, MVC, SDL, C, SOAP, C ++, AJAX, Solidity, og så videre.

EN undersøkelse fra Hired kan gi et godt perspektiv på lønnsområdet basert på geografi. Sjekk ut tabellen nedenfor:

LocationBlockchain lønn
Chicago $ 114,700
Seattle $ 156 391
Toronto $ 120,647
SF Bay Area $ 170,007
Los Angeles $ 162 739
Austin $ 146,705
London £ 79,689
Boston $ 151.662
New York $ 165 487
Denver 138 000 dollar
San Diego $ 157 500
Frankrike € 60,882
Dallas $ 132,333
Washington DC. $ 150.000

Meld deg på nå: Sertifisert Enterprise Blockchain Professional

Blockchain-konsulent

Blockchain-konsulent er en annen lukrativ posisjon for deg å prøve ut. I virkeligheten kommer denne stillingen med mye etterspørsel og høy lønn. Men hva blir ditt ansvar her? Vel, du må komme med strategier for at selskapet ditt skal jobbe med blockchain-løsninger.

Dette er ekstremt avgjørende for at du analyserer markedet riktig og kommer med et veikart som sikkert vil lykkes. Mer, denne typen jobber faller hovedsakelig under spesialistjobber for blockchain. Vi vil si at du må være dyktig i blockchain for å forstå mekanismene og utvikle den perfekte planen.

Lønnsområdet for konsulenter er også mellom $ 69k – $ 179k.

Blockchain Architect

Nok en flott stilling i blockchain med et godt lønnsområde. I virkeligheten vil blockchain-arkitekter hovedsakelig jobbe med infrastrukturen til teknologien. Så du må vite om alle de tekniske aspektene ved blockchain. Bare å vite om dem vil ikke hjelpe deg med å få en jobb her. Du må bli ekspert på infrastrukturdesign.

Vanligvis starter denne typen stillings lønnsspenn fra $ 31 000 og kan gå opp til $ 140 000. Imidlertid vil alt avhenge av selskapet og hvor mye de er villige til å betale for denne typen arbeid.

Meld deg på nå: Sertifisert Enterprise Blockchain Architect Course

Blockchain prosjektleder

Hvis du vil få en blockchain-jobb som prosjektleder, må du jobbe mye med dine myke ferdigheter. I virkeligheten må du mestre gode kommunikative ferdigheter sammen med analytiske og kritiske tenkeevner. Mer, det beste er at du kan bli en leder her. Så du må jobbe med et team og gi hjelp til dem for å få prosjektet gjort.

Lønnsområdet for denne typen stillinger er $ 38k – $ 111k.

Blockchain Engineer

Dette er et annet flott alternativ tilgjengelig for deg å sjekke ut. I virkeligheten er dette en annen lukrativ jobbmulighet rett etter blockchain-fagpersoner. Problemet er at ditt ansvar kan variere fra selskap til selskap i denne stillingen. I noen tilfeller må du ta på deg utviklerrollen; i andre tilfeller kan det hende du må jobbe med arkitekturen til prosjektet. Så sørg for at du forstår hvordan Corda, Hyperledger eller Ethereum fungerer.

Lønnen for denne blockchain-jobben er mellom $ 104k – $ 186k ​​hvert år!

Blockchain Marketing Specialist

Dette er mer av de ikke-tekniske posisjonene innen blockchain. Imidlertid kan denne jobben sikre deg en fantastisk lønningsdag også. Ansvaret til denne jobben vil sikkert tiltrekke deg mest hvis du ikke liker tekniske elementer.

Men du må forstå hvordan teknologien fungerer, selv om du ikke trenger å ta del i utviklingsfasen. Derfor, når du først vet hva bedriften din lanserer, kan du begynne å tiltrekke seg forbrukere basert på det.

Uansett kan denne typen blockchain-spesialistjobber tjene deg $ 34k- $ 72k hvert år!

Blockchain Quality Engineer

Hvis du vil få en blockchain-jobb, kan du også søke kvalitetsingeniører. I virkeligheten må kvalitetsingeniører jobbe under en blockchain-ingeniør og til og med påta seg rollene som ingeniør. Her må du sjekke ut om utvikleren eller ingeniørene kommer på rett spor eller gjorde, de gjør feil i arbeidet sitt.

Dette er en veldig kritisk jobb som kan betale fra $ 51 000 til $ 94 000 hvert år.

Blockchain Legal Consultant

Juridiske konsulenter i Blockchain har en veldig viktig rolle i blockchain-økosystemet. I virkeligheten samsvarer de fleste blockchain-prosjektene ikke med de typiske lovene eller forskriftene i alle land. Så det er opp til advokaten å sørge for at selskapet ikke inkluderer noe element eller gjør noe prosjekt som strider mot regelverket.

Lønnsområdet for denne typen stillinger er $ 23k – $ 176k.

Blockchain Data Scientist

En annen høyt betalende stilling er datavitenskapsmannen. Vi vet at dette kan høres litt rart ut, siden blockchain er selvbærende. Men fra tid til annen trenger det vedlikehold. I likhet med at mange andre teknologier begynner å inkludere dette ledgesystemet, trenger de en dyktig person som kan analysere dataene og finne ut eventuelle uoverensstemmelser..

Så du kan få denne blockchain-jobben hvis du har høye analytiske ferdigheter og elsker å håndtere data. Du kan forvente en lønn fra $ 65k. Men det kan også gå opp til $ 154 000.

Blockchain Security Expert

Et annet flott alternativ for deg å sjekke ut er blockchain-sikkerhetsekspertposisjonen. Hvis du ønsker å få en blockchain-jobb og elsker å jobbe i sikkerhetsaspektet, passer dette best for deg. Her må du opprettholde sikkerheten gjennom hele prosjektet. I tillegg må du sørge for at koden din kan tilby 100% sikkerhet og bli kvitt alle slags smutthull som nettkriminelle kan bruke. Så du må ha en enorm kunnskapsbase med blockchain-sikkerhetsaspekter.

Her kan du få en lønn fra $ 49k, og det kan gå opp til $ 178k!

Meld deg på nå: Certified Blockchain Security Expert Course

Hvorfor bør du gå for en jobb i Blockchain?

Hvis du tenker på om blockchain er en god karriere, vil punktene nedenfor fjerne all tvil. La oss sjekke de viktigste grunnene til å velge blockchain som karriere og få en blockchain-jobb.

Lukrativ lønnsomfang

Nesten all blockchain-jobben kan hjelpe deg med å få en god lønn hvert år. I virkeligheten, hvis du får en blockchain-jobb, kan du tjene opptil $ 200 000 per år! Det er en enorm sum penger som kan gi deg sikkerhet i fremtiden. Selv om uerfarne er startsummen lavere, men når du bygger opp erfaring, kan du forvente mer og mer.

 Større leiepris

En annen grunn til å få jobb i blockchain er leieprisen. I virkeligheten har mange tradisjonelle felt blitt mettet med et begrenset antall selskaper som ansetter hvert år. Men blockchain er en ny teknologi, så etterspørselen er fortsatt høy, og den vil forbli slik i lang tid. Så hvis du kan vise frem ferdighetene dine, kan du få jobb i store selskaper med en lukrativ status.

 Mindre konkurranse

Selv om markedet er stort, vokser det fortsatt. Selv nå vet mange ikke engang hva blockchain-teknologi er eller hvordan den fungerer. Så forholdet mellom dyktige mennesker er i dette tilfellet ganske lavt. Derfor vil du møte mindre konkurranse om å få jobb. Vi synes dette er en god grunn til å få en blockchain-jobb, da det vil gi deg mindre innsats for å gjøre det.

Global revolusjon

Hvis du er glad i teknologi, hvorfor ikke få jobb i blockchain? Dette er starten på en ny æra, og hvorfor vil du ikke nyte den fullt ut? Bare tenk på det! Du får jobbe med en global revolusjon som vil forandre verden på så mange måter. Mer, med dine ferdigheter, vil du sannsynligvis være ansvarlig for mye endring selv.

Eksklusive stillinger

Som du allerede vet nå, er stillingene eksklusive og helt nye. Så når du får en blockchain-jobb, kan du også forvente de høyeste fordelene. I mange tilfeller er selskapene villige til å imøtekomme deg slik du vil. Så du trenger ikke en gang å jobbe det vanlige 9-5 skiftet.

Bedriftsmiljø

Vi tror dette er den beste opplevelsen for deg hvis du får en blockchain-jobb. I nesten alle tilfeller kommer du til å jobbe i et bedriftsmiljø. I virkeligheten søker nå mange bedriftsbedrifter talenter som kan hjelpe dem med å innse viktigheten av blockchain og hjelpe dem med å utnytte funksjonene. Så det er en flott opplevelse å få karriere i denne sektoren.

Sluttnotat

Vi har nådd sluttpunktet i vår “hvordan få en jobb i blockchain” -guiden. Nå som du kjenner ferdighetene du trenger for å sikre en blockchain-jobb, kan du starte treningsprosessen. Blockchain-teknologi er et flott felt for å komme i gang med karrieren din. Teknologien blomstrer og er i en tidlig fase av adopsjonen. Så dette er den perfekte tiden for deg å velge en jobb innen dette feltet.

Hvis du bare er en nybegynner og vil starte opplæringen din som profesjonell, kan du sjekke vårt sertifiserte enterprise blockchain profesjonelle kurs. Vi ønsker deg alt godt i fremtiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map