Trezor Model T gjennomgang

Selv om mange trodde at kryptovaluta boble hadde sprengt en gang for alle på slutten av 2017, tiden har gått for å vise det blockchain-teknologi virkelig er verdifullt og nyttig, og antall kryptokyndige mennesker vokste bare med årene. Så gjorde kryptolagringsteknologi, imidlertid, og i denne Trezor Model T-gjennomgangen, vil vi ta en titt på en av de mest avanserte maskinvarepungene i dag.

Hvis du i det hele tatt er kjent med kryptotemaet, er det generelt sjansen for at du har hørt navnet Trezor før. Det er en av de to ledende leverandørene av lommebøker for kryptovaluta-maskinvare (den andre er Hovedbok), og også en av de eldste av partiet, også.

Samme som Ledger, Trezor har kommet ut med en ny modell av flaggskipets lommebok – Trezor T. Er det verdt å sjekke ut? Hvilke tilleggsfunksjoner tilbyr den sammenlignet med den originale Trezor? Alle disse spørsmålene (og mange flere) vil bli besvart i artikkelen nedenfor!

Fordeler

  • Førsteklasses sikkerhet
  • Berøringsskjerm brukergrensesnitt
  • Enkel å sette opp
  • Støtter rundt 1000 krypto eiendeler

Ulemper

  • Stor design
  • Dyrt

Trezor Model T gjennomgang: PROS

Samme som med mine andre cryptocurrency lommebokartikler, Vi begynner denne Trezor Model T-gjennomgangen med å diskutere de viktigste positive sidene ved den aktuelle lommeboken.

Det er imidlertid verdt å huske på at jeg i løpet av denne gjennomgangen sannsynligvis vil referere til den originale Trezor-krypteringslommeboken – Trezor One – ganske mye. Det er rett og slett fordi det er et flott referansepunkt for Trezor T, og du kan se hvordan den nye versjonen av enheten er bedre enn forgjengeren.

Tabell: Generell informasjon om Ledger Nano X og Trezor Model T

Sikkert, som du sikkert kan forestille deg, om det er det Trezor firmwareoppdateringer eller noen bruksaspekter, den nye og forbedrede Trezor T vil helt sikkert være (sitat, ikke sitere) “bedre” enn den eldre enheten. Når det er sagt, er det verdt investeringen? La oss finne det ut!

Et bredt utvalg av kryptovalutaaktiver som støttes

Hva er noen av de første funksjonene du ser på når du plukker ut den beste krypteringslommeboken for deg selv?

Er det sikkerhet? Eller kanskje, bruksaspektene av lommeboken?

I tillegg til de ovennevnte funksjonene, er en av de viktigste tingene du sannsynligvis vil se på antall forskjellige kryptoaktiver som lommeboken støtter.

Når du skriver denne Trezor Model T-anmeldelsen, er det for øyeblikket nesten 7000 forskjellige kryptovalutaer og kryptovalutaaktiva tilgjengelig for deg å sjekke ut og investere i. Det er et stort antall kryptoer! Langt borte er dagene da folk bare ville kjøpe Bitcoin – i dag liker selv nybegynnere å holde porteføljene ganske forskjellige.

Trezor Model T gjennomgang: kryptovaluta eiendeler som Trezor Model T støtter.


Uansett hvilken kryptovaluta det er du investerer i, vil du sannsynligvis ønske det holde alle myntene dine trygge, Ikke sant? Vel, det er fullt mulig med Trezor T!

Enten du vil Overfør fra Coinbase til Trezor, eller brukeTrezor-broenFor andre forbindelser, kan du være trygg på at du kan lagre rundt 1000 forskjellige kryptovalutaer og kryptoaktiver på maskinvareboksen!

Trezor T vil naturligvis støtte alle de vanligste kryptomyntene på markedet – Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin kontanter, Ripple, Bindestrek, og så videre. Selv om du er en investor som er interessert i noen av de mer nisjemyntene, vil du sannsynligvis kunne lagre dem på Trezor T-enheten din.!

Topp sikkerhet

Dette er nok ganske selvinnlysende, men sikkerhet er den viktigste funksjonen i en maskinvarekryptovaluta-lommebok. Jeg føler meg nesten dum når jeg skriver den setningen – det er bokstavelig talt den eneste viktige grunnen til at du i utgangspunktet vil investere i en slik lommebok!

Uansett hvilken av de to Trezor lommebokmodellene det er du vil se på, kan du være sikker på det vil du motta de beste tilgjengelige sikkerhetsfunksjonene. Flere brukere Trezor Model T anmeldelser funnet online vil fortelle deg det Trezor er ikke kåret til en av de sikreste kryptolagringsenhetene for ingenting!

Førstemann, Trezor-firmwareoppdateringene. Hver gang du laster opp Trezor Model T, vil enheten sende ut en firmwareverifiseringsforespørsel – Dette vil bekrefte at fastvaren din er både den offisielle fastvaren og ikke noe skadelig programvare i forkledning, og at den også er oppdatert.

Trezor Model T anmeldelse: 3 grunner til hvorfor Trezor er flott.

Du kan også forvente å motta super-pålitelige sikkerhetskopifunksjoner. Sikkerhetskopier brukes i tilfelle du mister Trezor-enheten din, eller hvis den blir skadet – uten sikkerhetskopifrasen (kode), vil du ikke kunne få kryptoene dine tilbake, så sørg for å være nøye når du setter dette opp!

På toppen av alt dette, alle prosessene dine vil også bli beskyttet av en tilpasset PIN-kode. Dette inkluderer begge prosesser som involverer dine offentlige og private nøkler – førsteklasses sikkerhetsfunksjoner!

Selv om ikke mange brukere av Trezor Model T-anmeldelser peker på dette, den faktiske Trezor T-enheten er holdbar og godt laget, også. Selv om dette ikke har noe spesifikt å gjøre med sikkerhetsfunksjonene til kryptomyntene dine, kan du være trygg på at enheten holder seg og ikke plutselig bryter ned på deg.

Brukervennlighet med berøringsskjerm

En av de mest fremtredende aspektene som er nevnt i bruker Trezor Model T-gjennomganger som gjelder forskjellene mellom de to Trezor-lommebøkene, er faktum Trezor T har berøringsskjerm, mens den tidligere versjonen av crypto hardware lommeboken hadde to knapper å navigere i grensesnittet med.

Ved første øyekast kan dette virke som en ganske kul funksjon – du tror kanskje ikke noe mer av det. Når det er sagt, er det faktisk en fantastisk forbedring, brukervennlig!

En av de vanligste klagene som ble funnet på lommebokanmeldelser av maskinvare (Trezor Model T-anmeldelser er ikke noe unntak) er det faktum at Å handle myntene dine mens du lagrer dem i en maskinvarepungebok er vanligvis en veldig kjedelig og irriterende oppgave.

Trezor Model T anmeldelse: Hva er Trezor Model T?

Mens maskinvareenheter gir noen av de beste sikkerhetsfunksjonene for kryptovalutaene dine, foretrekker mange aktive handelsmenn det dele porteføljene i to deler – den største delen går inn i maskinvaren lommebok, mens den mindre delen blir værende på en bestemt sentral, for enkel handel.

På grunn av måten Trezor Bridge fungerer på den nye Trezor-enheten, dens firmware, og – på toppen av det – berøringsskjermfunksjonaliteten, vil du kunne spar mye tid på å overføre mynter til og fra Trezor-lommeboken. Dette er en enorm avtale, siden du ikke trenger å laste ned eller installere noe annet, ekstra varm lommebok!

Enkel oppsettprosess

Hvis du noen gang har brukt en maskinvarelommebok før, vet du sannsynligvis det oppsettprosessen kan ta litt tid, og bli ganske kjedelig. I de fleste tilfeller må du gå gjennom prosessen for sikkerhetskopiering av setninger, installere og utføre de nødvendige Trezor-firmwareoppdateringene, og bare deretter fortsette med den faktiske myntlagringen på enheten.

Bruker Trezor Model T anmeldelser bemerker at selskapet har virkelig optimalisert hele installasjonsprosessen, fra du åpner esken med enheten, opp til det punktet hvor du kan begynne å bruke den til faktisk lagring.

En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene som beviser dette er faktum er at du kan faktisk angi gjenopprettingsfrasen (12-24 bokstav og tallkode som brukes til å gjenopprette kryptoene dine hvis du mister enheten) når som helst du ønsker det.

Trezor Model T anmeldelse: motta Bitcoin.

Forskjellen her er at med de fleste enheter, du blir bedt om å angi setningen så snart du laster opp enheten for første gang. Hvis du har det travelt, er dette ikke veldig optimalt!

Trezor-gjenopprettingsfrøet kan være satt til et gitt tidspunkt, selv om. Du vil bli gitt en advarsel i Trezor-programvaren din hvis du ikke setter uttrykket ved det første oppsettet, men Trezor T vil ikke tvinge deg til å stille det på det tidspunktet.

Som en sidemerknad bør du likevel huske på at det alltid er bedre å sette gjenopprettingsfrøet så snart som mulig, siden dette vil sikre at enheten din er riktig beskyttet, og at du ikke vil miste alle dine midler hvis noe uventet skjer.

Siste Trezor-kupong funnet:

Trezor Model T anmeldelse: CONS

Så – på dette tidspunktet har vi fastslått det faktum at selv om begge Trezor-maskinvarelommebokmodellene er ganske like i hvordan de fungerer, Trezor T er av overlegen design tilbyr mye bedre brukervennlighet, og er ganske enkelt en oppdatert versjon av Trezor One, generelt.

Når det er sagt, skjønt, ikke alle brukerne Trezor Model T-anmeldelser er positive. Det er noen kunder som av en eller annen grunn ikke er veldig fornøyde med kjøpet. Vi bør også se på disse klagene!

Nå er det verdt å påpeke at ingen av problemene brukerne står overfor, for eksempel Trezor Bridge, eller kryptoverføringer fra Coinbase til Trezor. I stedet har klagene hovedsakelig å gjøre med to aspekter av lommeboken – dens fysiske design, og pris.

Klumpete design

Noen av de vanligste brukerne Trezor Model T-anmeldelser som ikke er så fornøyde med enheten, påpeker designens grovhet.

Faktisk – hvis du skulle sammenligne Trezor T (eller til og med Model One) med hovedkonkurrenten – Hovedbok -, Trezor kommer virkelig ut som ganske klumpete.

Jeg har faktisk hørt dette bli nevnt av noen av vennene mine – de har kjøpt sine Trezor-enheter, og fortsatte å fortelle meg hvordan disse artiklene er mye større enn de trodde, og er langt mindre behagelige å bære rundt i virkeligheten..

Trezor Model T anmeldelse: informasjon om Trezor.

Etter at jeg mottok Trezor, kan jeg si – mens jeg kan se hvor vennene mine kom fra, var enheten faktisk mye mer praktisk enn jeg trodde det skulle være! Mens Trezor Model T er litt større enn forgjengeren, passer begge enhetene perfekt i lommen, og er mindre enn du sannsynligvis forventer, når du ser på bildene online!

Når det er sagt, noen noterer seg et problem med skjul, også. Ta den tidligere nevnte Ledger som et eksempel – enheten ser ut som en USB-flashstasjon, og passer godt inn i bakgrunnen. Trezor har imidlertid et veldig unikt utseende.

Nok en gang syntes jeg ikke dette var et stort problem. Samtidig som Trezor ser virkelig unik ut (spesielt flaggskipversjonen), den passer godt sammen med noen andre enheter – for eksempel kunne du knapt se forskjellen mellom en Trezor-lommebok og en PIN-generator!

Sammenlign Trezor Model T side om side med andre

Visste du?

Sammenlign Trezor Model T side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

Pris

Som et siste poeng i denne Trezor Model T-gjennomgangen, la oss ta en titt på Trezor T-prislappen, og diskutere om enheten er verdt pengene eller ikke.

Som jeg har antydet tidligere, vil den største delen av Trezor Model T-vurderingene som ble funnet på nettet, fortelle deg at prisen på denne spesifikke kryptovaluta maskinvareboksen er litt … Vi vil, høy.

En enkelt Trezor T-enhet koster deg $ 169,99. Du kan også kjøpe pakken som selskapet tilbyr – denne pakken inkluderer a Trezor T, Trezor One, og en Cryptosteel kapsel. Denne pakken (kalt "Trezor Ultimate Pack") vil koste deg $ 274.

Trezor Model T anmeldelse: inne i esken til Trezor Model T.

Så ja – riktignok er prisen litt høy, spesielt sammenlignet med prislappen til Trezor One.

Når det er sagt, er Trezor T-prisen berettiget av faktum hvor god lommeboken faktisk er.

Selv om det helt sikkert er en betydelig engangsinvestering, med den aktuelle varen, vil du være trygg på at alle dine kryptoaktiva er beskyttet av en sikkerhetsenhet på toppnivå (forutsatt at du har satt Trezor-gjenopprettingsfrøet, selvfølgelig). Det er alltid bedre å investere i en sikker lagringsplass for kryptovalutaen din enn å risikere å miste alt!

Siste Ledger Wallet-kupong funnet:

Konklusjoner

Nå, med alt det som er sagt, er det Trezor Model T verdt å sjekke ut?

Jeg vil si – helt sikkert!

Som påpekt i den innledende delen av denne Trezor Model T-gjennomgangen, Trezor er et av de ledende merkevarene når det gjelder sikker kryptovalutalagring. Model T vil bare bevise dette enda lenger – det er et fantastisk stykke maskinvare som gir holderen de beste kryptosikkerhetsfunksjonene du kan be om!

Tabell: Fordeler og ulemper med Trezor Model T og Trezor One

Overføringer fra Coinbase til Trezor er enkle og greie takket være enhetens fastvare og strømlinjeformede design av programvaren som følger med den. Trezor gjenopprettingsfrø kan settes til enhver tid, slik at du får en rask initialiseringsprosess og full kontroll over prosessene du velger å utføre med lommeboken..

Trezor T-prisen er litt høy, og designet er litt klumpete, men begge disse “problemene” er ganske små sammenlignet med fordelene med enheten. Alt i alt er Trezor Model T sikkert et fantastisk valg for enhver kryptovalutaentusiast!

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map