Stellar Lumens: The Stellar Coin

I tiden det tar for en av våre Bitcoin transaksjoner som skal behandles, en annen mynt kalt Stellar Lumens kan lage hvor som helst mellom 120 og 200 transaksjoner på samme tid.

På slutten av denne veiledningen forstår du hva Stellar Lumens er og hvordan den kan brukes. Du får også en sterkere følelse av sikkerhetsfunksjonene og potensielle bruksområder for mynten.

Også, hvis Stellar-mynten virker som noe som kan interessere deg, må du sørge for at du bare sjekker den ut noen pålitelige krypto-utvekslingsplattformerBinance er det vanlige valget, men Simplex kan vise seg å være mye raskere og enklere! Du kan også lagre dine stjernemynter i Ledger Nano S hardware-lommebok.

Vi begynner med å snakke om noen av de grunnleggende funksjonene i mynten, så la oss komme i gang!

Leter du etter det sikreste stedet å kjøpe BTC? Jeg har samlet de best rangerte kryptobørsene som ble godkjent som de sikreste plattformene for å kjøpe BTC nedenfor, så ta en titt.

Tilbyder Visa / Mastercard Tilgjengelig Crypto Our Score Coinbase gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 til

9.8 Les anmeldelse Besøk nettstedet Binance gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 til

9.6 Les anmeldelse Besøk nettstedet Coinmama anmeldelse JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin kontanter
 • +7 flere

9.4 Les anmeldelse Besøk nettstedet Kraken gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • BINDESTREK
 • + 37 flere

9.1 Les anmeldelse Besøk nettstedet eToro gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • +3 til

8.6 Les anmeldelse Besøk nettstedet KuCoin gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 til

8.5 Les anmeldelse Besøk nettstedet Gemini Exchange Review JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • +21 flere

8.4 Les anmeldelse Besøk nettstedet Mest populær 729 anmeldelser 9.8 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les anmeldelse Editor’s Choice 1279 anmeldelser 9.6 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 816 Anmeldelser 9.4 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 1174 anmeldelser 9.1 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 453 anmeldelser 8.6 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 563 anmeldelser 8.5 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 603 anmeldelser 8.4 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang

Fordeler

 • Super-små transaksjonsgebyrer
 • Raske transaksjoner
 • Skalerbar
 • Støttet av store økonomiske organisasjoner

Ulemper

 • Noe usikkerhet rundt laget bak Stellar
 • Ikke helt "på linje" med begrepet desentralisering

Hva er Stellar Lumens?

Du har kanskje hørt om det før, men inntil du begynner å lese, har du kanskje funnet deg selv å stille spørsmålet “hva er Stellar Lumens?”

Vel, i 2014 la Stellar Lumens ut til begrense gapet mellom kryptoen og den økonomiske verdenen. Siden den gang har Stellar-kryptovaluta tatt på seg en rekke partnerskap med noen av de største selskapene innen teknologi og finans. Partnerskapene inkluderer IBM, Stripe, og Deloitte, samt minst et dusin betalingsbehandlere og finansinstitusjoner i Europa og Asia.

Stellar Lumens: Stellar offisiell logo.

Stellars hovedmål er å bli verdens digitale betalingsskinne ved å koble mennesker sammen, banker og betalingssystemer. Det lar deg overføre penger til hvem som helst, hvor som helst, raskt og sikkert, med en transaksjonskostnad på mindre enn en krone. Denne avgiften alene kan sette Western Union ut av spillet.

Noen hevder at Stellar crypto startet som en hard gaffel fra de Ripple protokoll. Interessant, Jed McCaleb som grunnla Stellar Lumens-mynten grunnla også Ripple. Imidlertid har Jed McCaleb sagt seg selv på sin Twitter-side det de to tokens har forskjellige koder og er IKKE ET Gaffel. Du kan diskutere frem og tilbake om dette, men fortiden vil ikke fortelle deg om den spennende fremtiden Stellar-mynten har foran seg.

Hvis Stellar ikke er en Ripple-gaffel, hva er det??

Hovedforskjellen mellom myntene er at Stellar Lumens retter seg mot enkeltpersoner, samtidig som Ripple er rettet mot finansinstitusjoner, inkludert noen av de største bankene i verden.

For å sette det i perspektiv er Stellars målbrukere det hverdagslige mennesker, slik som Islanders i Sør-Stillehavet som bruker XLM-kryptokurrency for å drive detaljhandelbetalinger. Ripple, derimot, mål noen av de største bankene i verden, som Santander, Bank of America og HSBC.

Stellar er ikke en gaffel av krusning. Det er en helt annen kode.

– Jed McCaleb (@JedMcCaleb) 22. november 2017

Stjernemynten er også forskjellig fra Ripple på grunn av typen virksomhet bak mynten, da Stellar Foundation er en ideell organisasjon. Dette betyr at de mottar skattefritak, det er ingen aksjonærer, og ingen utbytter – bare lønn og utgifter.

Stellar Lumens bruker også en annen protokoll enn Ripple gjør, som jeg vil forklare mer om litt etter at jeg snakket om noen av likhetene mellom Ripple og Stellar.

Stellars bakgrunn

Stellar LumensMedstifteren av Stellar Lumens, Jed McCaleb, grunnla også Ripple og Mt. Gox, men han forlot Ripple i 2015. Årsaken til hans avgang er vanskelig å bekrefte, da forskjellige kilder gir forskjellig informasjon.

I en sterkt kritisert, 15 000 ord artikkel i New York Observer, historien var posisjonert slik at det virket som McCaleb ble tvunget til å forlate på grunn av sitt dårlige rykte som fulgte Mt. Gox hack.

I tilfelle du ikke vet det, Mt. Gox-hack var det største hacket i Bitcoins historie frem til i år da Coincheck ble angrepet for over en halv milliard USD. Mt. Gox-hack kostet brukere over $ 460 millioner dollar i Bitcoin.

Stellar Lumens: transaksjonsdata.

På den tiden Mt. Gox var den største børsen i verden, og sto for 70% av alle Bitcoin-transaksjoner. McCaleb hadde grunnlagt nettstedet nesten et tiår før hacket som en Magic: The Gathering online handelsplattform (Mt. Gox står for Magic: The Gathering Online eXchange).

Etter Mt. Gox Hack

Etter hackingen suspenderte Wells Fargo alle kontoer som hadde ryddet midler for kryptoselskaper, samt disse selskapenes operasjonelle bankkontoer, og etterlot selskapseiere strandet. Dette inkluderte Ripple Labs-konto, som hadde et 20-årig samarbeid med banken frem til nedleggelsen.

Rundt den tiden fikk Ripple Labs-sjef Chris Larsen beskjed om at McCaleb ikke lenger skulle være tilknyttet selskapet. Til tross for at han forlot Ripple for å fortsette som styremedlem på det tidspunktet, var til og med hans lille engasjement som styremedlem en publisitetskrise for Ripple på grunn av hans tilknytning til Mt. Gox.

Etter det fulgte MYE drama mellom Ripples administrerende direktør og McCaleb. På et tidspunkt hadde McCaleb bedt om Larsens avgang, som ble vendt til 5-1 styrets beslutning til fordel for Larsen å opprettholde sin stilling (nabovalget var selvfølgelig McCaleb). Den forespørselen gjorde sannsynligvis en vanskelig utveksling på kontorets kaffestasjon.

McCalebs gjennombrudd

Rett etterpå fikk McCaleb hjelp for Stellar Lumens gjennom en investering på 3 millioner dollar fra Stripe, den irsk-baserte betalingsbehandleren. Gitt investeringene i nærheten av Wells Fargo som stengte Bitcoin taskforce, måtte Stripe opprettholde offentlig avstand fra Stellar på grunn av sitt eget forhold til Wells Fargo. Nå er imidlertid partnerskapet i full kraft med offentliggjøring.

men, McCaleb hadde snakket med Coindesk for å avvise de fleste av disse påstandene. Han sa at historien publisert i New York Observer var ensidig, og inkluderer mange falske utsagn. Et slikt poeng som McCaleb avskjediget var historiens fokus på Stellars administrerende direktør, Joyce Kim, som forlot Ripple for å jobbe på Stellar med McCaleb.

Stellar Lumens: The Stellar Coin

Historien fikk Kim til å virke som McCalebs kammerat, og den hevdet at Kim fikk tilgang til privilegerte samtaler hun ikke burde ha sett. Som sagt, skjønt, ble mange av poengene i New York Observer-historien avvist av McCaleb senere, da han sa at poengene alvorlig manglet nøyaktig informasjon og var fylt med skjevhet.

Til tross for tvilen til McCalebs rykte innen de blockchain samfunnet, Stellar har blitt en av de mest berømte kryptovalutaene, med partnerskap fra IBM og andre tekniske giganter!

Stellars utviklingsteam er fylt med bransjeledere, inkludert styremedlemmer og rådgivere som er ledere på steder som Universitetet i Stanford og WordPress. Men vi vil snakke litt om det sammensveisede teamet om litt.

For nå, la oss hoppe inn i de praktiske og globale bruksområdene for Lumens.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Hvordan kan stjernelys brukes?

Du kan tenke på Stellar Lumens som Bitcoin er raskere, mer skalerbar fetter som ikke krever gruvedrift. Lumens kan handles hvor som helst i verden på bare 3 til 5 sekunder. Dette er ideelt for grenseoverskridende betalinger (dvs. utenlandske transaksjoner). Verdensomspennende, billige og raske transaksjoner fra mobilen, nettbrettet eller skrivebordet kan være spesielt nyttige hvis du befinner deg isolert uten tilgang til banker.

Med Stellar Lumens slipper du å betale et dyrt gebyr fra selskaper som Western Union. Dette betyr at når du sender eller mottar penger fra noen i utlandet, trenger du ikke betale gebyrer på 10% eller 20%. I stedet betaler du omtrent 0,00001 lumen, som er for øyeblikket mindre enn $ 0,01.

Stellar har en innebygd sentral der du kan handle mynter som Bitcoin, Ethereum, eller Stellars egen Repocoin. Du kan også handle Lumens på børsen. Stellars bytte er gunstig hvis du vil bytte XLM-kryptovaluta til EUR (Euro), og deretter gi den til en venn eller et familiemedlem penger på et overføringssted som tempo.eu.com.

Stellar Lumens: tilpassbar betalingsinfrastruktur.

Fra januar til august 2017 så Stellar plattformens Innledende mynttilbud skaffe over 1,3 milliarder bare i løpet av de åtte månedene. ICO-er som Mobius (som samlet inn i underkant av 40 millioner dollar) valgte Stellar fremfor mer populære blockchains på grunn av Stellars skalerbarhet og konsensusprotokoll.

ICO-er på Stellar Lumens-plattformen kan tilpasses og kan inkludere en rekke funksjoner – inkludert det beryktede Lightning Network som du sannsynligvis har hørt i forbindelse med Bitcoin. Tilpasningen for ICO utvides til å omfatte en rekke atferd, inkludert sperrer, utstede utbytte, obligasjoner, inflasjon, og sikkerhetsgjeld.

Det er mange spennende bruksområder for Stellar! La oss grave litt dypere inn i hvordan Stellar kan behandle over tusen transaksjoner på et sekund.

Hvordan fungerer transaksjoner?

Stellar Lumens kan behandle opptil 1000 transaksjoner per sekund, til en brøkdel av en krone hver. Gebyret brukes hovedsakelig for å forhindre at nettverket opplever angrep. Du kan sende betalinger over landegrenser til hvor som helst i verden ved hjelp av Lumens.

I motsetning til Bitcoin bruker ikke Stellar Bevis på arbeid, i stedet bruker den det som heter Stellar Consensus Protocol (SCP). Stellars SCP gjør at betalinger kan gjøres raskt og sikkert med hvem som helst hvor som helst i verden.

Stellar Lumens: hvordan fungerer Stellar Lumens-transaksjoner?

Videre tillater Stellars SCP-kode at Lumens kan brukes uten gruvedrift er nødvendig for drift. Noen hevder at uten gruvedrift er Stellar Lumens mindre desentralisert og mindre sikker enn Bitcoin er. Imidlertid har Stellar noder over hele verden. Av denne grunn anser noen det som halvsentralisert.

Å anskaffe Stellar Lumens-mynter uten gruvedrift, må du kjøpe dem fra en kryptovaluta-utveksling. De beste børsene for å gjøre dette, etter populær mening, kommer til å være Coinbase og Simplex. Selv om sistnevnte egentlig ikke er en børs, lar det deg kjøpe Stellar-mynter med et kreditt- eller debetkort, på en rask og sikker måte!

Når du har kjøpt det, anbefales det at du oppbevarer myntene i en trygg og pålitelig kryptolommebokLedger Nano S er alternativet for folk flest der ute.

Utover den nåværende verdien av selve mynten, er det mange andre spennende retninger som Stellar vil bevege seg i, i nær fremtid.

Potensialet til Stellar

Stellar Lumens er spesielt nyttig i Sør-Stillehavet, der det forventes å være ansvarlig for 60% av betalingene over landegrensene i korridoren for detaljhandel. Stellar og IBM bringer bankinfrastruktur til noen av de mest isolerte øyene i hele verden, som ikke har tilgang til de finansielle tjenestene som noen av oss kan være vant til – å åpne en bankkonto for lite eller ingen penger.

Denne delen av verden ble valgt fordi den falt utenfor store handelskorridorer og inkluderer en blanding av utviklende og modne økonomier, alt fra global makt Australia til Vanuatu. Initiativet er nytt, så det kan utvides utenfor området når det blir mer fot. IBM bruker Lumens til å drive dette initiativet. Det kan være den første av mange.

Stellar Lumens: The Stellar Coin

Fornybar energi er en annen potensiell måte Stellar Lumens kan vokse i fremtiden. For tiden holder Irene Energy en massesalg på Stellars interne børs. Irene bruker blockchain og kunstig intelligens for å la brukerne velge hvilken energiprodusent de vil motta energi fra … og valgene inkluderer naboen din.

Du kan tenke på det som Tinder for energikilder – du kan sveipe til høyre og venstre for å velge hvilken kilde som er best for deg. Irene Energy utvikler også funksjoner som tillater et futuristisk nivå av åpenhet i energiforsyningskjeder.

Som blockchain-verdenen forbereder seg på mer fiat-to-crypto trading par, Stellar Lumens kan være i forkant. Et eksempel på et fiat-til-krypto handelspar ville være å bruke den ugandiske Schilling for å kjøpe XLM-ekvivalenten. FairX, en mystisk kommende kryptobørs som for tiden opererer i stealth, vil bli drevet av Stellars nettverk. Selskapet vil bringe den som bringer handelspar til Stellars nettverk.

Fallgruver av Stellar

Stellars potensiale kan være begrenset hvis troen går tapt i ledergruppen; utviklingsteamet har resten av myntene som skal distribueres i fremtiden. Si, hvis medstifteren, Jared McCaleb, havner i en annen rettssak som de han befant seg i etter at han prøvde å dumpe sine Ripple-mynter da han forlot selskapet. Hvis troen går tapt på McCaleb, kan dette være dårlige nyheter for Stellar Lumens.

Et annet bekymringsområde er størrelsen på Stellars team, som består av bare 10 ansatte, 3 styremedlemmer, og 8 rådgivere. For å berolige bekymringene for størrelsen på teamet består det imidlertid av bransjeledere og eksperter. Som grunnleggerne av WordPress og Angelist, administrerende direktør for Stripe, og presidenten for Y Combinator.

Stellar Lumens: The Stellar Coin

Igjen inkluderer dette utviklingsteamet personen som grunnla Mt. Gox, som hadde tilsyn med et hack på 460 millioner dollar. Imidlertid har hans rykte innen teknologi gitt ham støtte fra noen av de beste hodene innen blockchain og tech-miljøene.

Til tross for at han grunnla Mt. Gox, McCaleb og teamet hans marsjerer fremover, og omdømmet hans forbedres etter hvert som tiden går. Og til McCalebs kreditt hadde han sannsynligvis ingen kontroll over angrepet til tross for at han var assosiert med det som en grunnlegger av nettstedet. Han opererte ikke engang nettstedet på tidspunktet for angrepet.

Heldigvis, Stellars nettsted og intern utveksling har aldri blitt hacket. La oss se litt nærmere på de forskjellige sikkerhetsaspektene ved XLM-kryptokurrency.

Er stjernelysene sikre?

Stellar Lumens har en nesten ren sikkerhetsskifer. Børsen og Stellar-nettverket har aldri opplevd noen hacks. Imidlertid var det en forekomst hvor Lumens ble hentet fra et online lommeboknettsted, men det var utenfor XLMs kontroll; det var en feil i lommeboken, ikke i Stellars teknologi.

BlackWallet.co var lommeboken det var snakk om; sikkerheten ble kompromittert etter at en hacker injiserte kode i brukerkontoer med over 20 XLM. Dette hacket var relativt lite, noe som førte til tilsvarende over $ 400 000 blir tatt. Igjen, skjønt, er dette ikke en refleksjon av dårlig sikkerhet på Stellars slutt, men snarere lommeboken som eies av BlackWallet.co.

Stellar Lumens: kraften til Stellar.

Den svært lave avgiften du betaler for hver Stellar-transaksjon (igjen, mindre enn en krone) brukes til å forhindre det som kalles Denial of Service (DDoS) angrep. Disse typer angrep skjer vanligvis når serverne blir oversvømmet. Så ved å belaste en liten avgift blir overbelastning av systemet for dyrt for angripere å oppnå.

Husk at Stellar er sikker nok til å brukes akkurat nå som en del av IBMs globale blockchain-initiativ. Dette faktum alene burde snakke litt til sikkerhetsnivået. Vil IBM samarbeide med en usikret svindelmynt?

Det er LIVE … – IBM på Stellar Lumens.

Mye mer i 2. kvartal 2018.https://t.co/EtFLDKV8ua https://t.co/EtFLDKV8ua

– Stellar Lumens (@StellarLumens) 25. mars 2018

Kan Stellar misbrukes?

Med flere og flere regler som blir utgitt, blir misbruk av kryptosystemet vanskeligere. Akkurat som alle andre symboler eller valutaer, overgrep kan skje i systemet. Insiderhandel, økonomisk svindel, hvitvasking og skjul av eiendeler kan forekomme ved hjelp av kryptovalutaer som Stellar Lumens.

Ingenting spesielt om Lumens skiller seg ut for å gjøre det spesielt sårbart for angrep. Men nesten alle (om ikke alle) kryptovalutaer kan misbrukes på en eller annen måte.

Før du drar, har jeg bare en annen rask ting å si.

Sammenlign Stellar Lumens side om side med andre

Visste du?

Sammenlign Stellar Lumens side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

Konklusjon

Av myntene jeg har studert og undersøkt, ser det ut til at denne mynten har mottatt minst mulig negativ kritikk. Det har et solid team bak seg, og et sterkt antall fordeler fremfor lignende prosjekter.

Men nå som du vet hva Stellar Lumens er, hva tror du?

Du kjenner historien bak mynten, og hvordan transaksjoner fungerer på nettverket. Du vet hvordan fremtiden kan se ut for prosjektet.

Det er virkelig ikke så mange dårlige ting jeg kan si om Stellar. Spesielt med IBM bak mynten som allerede bruker den i virkelige applikasjoner i Sør-Stillehavet. Hvis du bestemmer deg for at Stellar er verdt å sjekke ut, må du sørge for å gjøre det via en stor omdømme-opprettholdelse utveksling!

Hele prosessen skal se litt ut som dette:

 1. Du velger ut en lommebok for dine fremtidige stjernemynter – Hovedbok er et flott alternativ, siden det anses å være et av de sikreste alternativene;
 2. Deretter bør du velge en børs å kjøpe Stellar-mynter fra. I de fleste tilfeller, Coinbase kommer til å være det beste valget – det er super-sikker, lett å bruke, og er en av de mest kjente kryptomegleriene på markedet;
 3. De registrerings- og verifikasjonsprosesser burde ikke ta lang tid i det hele tatt;
 4. Når du er ferdig, velger du bare Stellar Lumens fra listen over kryptokurver du vil handle, velger metodene for anskaffelse og går gjennom prosessen.!

Det er imidlertid et alternativ.

Hvis du vil kjøpe noen stjernemynter med kredittkort, kan du også gjøre det via Simplex. Her skal prosessen være veldig raskt og enkelt, og Simplex garanterer den største sikkerhet.

Alt som er sagt, skjønt, må du merke det dette er ikke økonomisk råd. Gjør alltid din egen forskning før du investerer, konsulter en profesjonell og aldri investere mer enn du har råd til å tape.

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map