Slik får du Bitcoin: De enkleste måtene å få Bitcoin online og offline

Alle snakker om Bitcoin. Du vet lite om det, men nok til å forstå at denne kryptovalutaen endrer måten vi tenker på penger på, og nå vil du vite hvordan du får Bitcoin.

Har jeg rett? Jeg tenkte det…

Hver Bitcoin er verdt mer enn 7000 Amerikanske dollar og noen mennesker tror de kan være verdt mer enn 60.000 Amerikanske dollar innen utgangen av 2021. Det er mye penger, så la oss finne ut hvordan vi får tak i Bitcoin!

Det er noen forskjellige måter å få Bitcoin på. Du kan kjøpe Bitcoin fra en online Bitcoin-børs og betale med kredittkort. Eller du kan møte en selger personlig og kjøpe Bitcoin med kontanter. Du kan til og med lage din egen Bitcoin gjennom en prosess som kalles gruvedrift!

I denne guiden vil jeg lære deg hva Bitcoin er, hvordan det fungerer og hvor du finner det. Jeg lærer deg også den riktige måten å lagre all informasjon du trenger for å få tilgang til din nye Bitcoin trygt.

De første tingene alle nybegynnere trenger å vite er: hva er Bitcoin og hvordan fungerer Bitcoin? Så la oss komme i gang …

Bitcoin Origins

Siste Coinbase-kupong funnet:

Hvordan få Bitcoin Digital valuta Digital valuta: Det er penger som bare eksisterer digitalt. Hvordan få Bitcoin Peer to Peer Peer-to-peer: Det sendes fra en person til en annen. Det er ingen bank eller PayPal – disse kalles mellommenn eller tredjeparter. Bitcoin har ingen mellomledd eller tredjeparter. Hvordan få Bitcoin offentlig

Offentlig: Alle Bitcoin-transaksjoner er registrert på en offentlig hovedbok som kalles blockchain. Alle brukere med tilgang til internett kan se Bitcoin-blockchain og alle Bitcoin-transaksjoner som noen gang har blitt gjort.

Hvordan få Bitcoin kryptert

Kryptert: Transaksjonsinformasjon krypteres ved hjelp av kryptografi. Dette betyr at spesielle koder brukes til å skjule kontoinformasjonen til brukerne. Crypto betyr skjult så Bitcoin er skjulte penger!

Hvordan få Bitcoin desentralisert Desentralisert: Bitcoin har ikke noe senter. Den styres av brukerne og datamaskinalgoritmene. Ingen personer, grupper eller regjeringer bestemmer hvordan det fungerer. Hvordan få Bitcoin distribuert Distribuert: Dette betyr at Bitcoin-blokkjeden er lagret på tusenvis av datamaskiner (eller noder) over hele verden. Dette gjør det veldig vanskelig å hacke. Hvordan få Bitcoin Immutable Uforanderlig: Dette betyr at når en transaksjon er lagt til Bitcoin-blockchain, kan den ikke endres eller slettes. Noen gang!

Så hvis noen spør deg: “Hva er Bitcoin?” Du kan fortelle dem at det er en desentralisert peer-to-peer digital valuta som bruker en offentlig hovedbok kalt blockchain for å registrere alle sine transaksjoner. Dette er hva Bitcoin er, men hvordan fungerer Bitcoin?

Svaret på dette spørsmålet er en veldig viktig del av Bitcoin. Det er også den første på vår liste over hvordan du skaffer deg Bitcoin. Det kalles gruvedrift – så la oss grave, skal vi?

Hvordan fungerer Bitcoin?


La oss bruke et eksempel for å gjøre dette litt morsommere…

Dionne skylder Warwick 10 amerikanske dollar (USD). Dionne har ingen penger på kontoen sin, men hun prøver å sende 10 USD til Warwicks konto uansett. Personalet på banken sjekker om Dionne har 10 USD på kontoen sin. De stopper at transaksjonen skjer når de innser at Dionne ikke har penger å sende.

Dette kalles verifisering. Det er en av de viktigste jobbene en bank har. Bitcoin må også verifisere transaksjonene på blockchain. Dette sørger for at alle transaksjonene som blir lagt til blockchain er reelle og gyldige. Bitcoin har spesielle brukere som kalles gruvearbeidere som bekrefter transaksjoner. Slik fungerer det ved å bruke eksemplet til Dionne og Warwick:

 1. Dionne har 10 BTC som hun vil sende til Warwick
 2. Gruvearbeidere krypterer denne informasjonen og legger den til annen transaksjonsinformasjon. De fortsetter å gjøre dette til de har nok informasjon til å danne en blokk.
 3. Den nye blokken må få et kodenummer som vil koble den til resten av blockchain. Alle gruvearbeiderne jobber veldig hardt med å prøve å gjette hva tallet er. Det er som et lotteri!
 4. Når det vinnende nummeret er funnet, sjekker alle de andre gruvearbeiderne informasjonen i den nye blokken mot informasjonen som allerede finnes på blockchain. Hvis informasjonen er gyldig, kan den nye blokken legges til blockchain.
 5. Warwick mottar 10 BTC fra Dionne.

Bitcoin betaler ikke gruvearbeidere for å gjøre denne jobben som en bank betaler sine ansatte. I stedet vinner gruvearbeideren som gjetter kodenummeret til den nye blokken nye Bitcoin. En belønning på 12,5 BTC gis til den vinnende gruvearbeideren for hver nye blokk med transaksjoner som er bekreftet og lagt til i blockchain.

Som du kan se, er det en flott måte å få Bitcoin på å bli en Bitcoin-gruvearbeider!

Gruvedrift Bitcoin

Hvordan skaffe Bitcoin ved gruvedrift

Bitcoin gruvearbeidere trenger veldig kraftige datamaskiner for å gjøre jobben som er involvert i å verifisere transaksjoner og legge til nye blokker i blockchain. Kraftigere maskiner har større sjanse for å gjette det vinnende kodenummeret enn hjemme-datamaskiner som bærbare datamaskiner og PC-er.

De fleste Bitcoin gruvearbeidere bruker spesialutstyr kalt ASIC som er designet for å gjøre en jobb, min Bitcoin. ASIC gruvearbeidere er ikke billige! La oss ta en titt på noen priser:

 • Bitmain Antminer V9: 15 USD
 • Halong Mining DragonMint: 2 226,92 USD
 • Bitmain Antminer S9: 5.999 USD

Belønningen for hver utvunnet blokk er 12,5 BTC. Det er verdt omtrent hundre tusen amerikanske dollar! Imidlertid er ASIC gruvearbeidere dyre, støyende og blir veldig varme! Og selv med en Antminer S9, er sjansene dine for å gjette kodenummeret ganske lave. Dette er grunnen til at de fleste gruvearbeidere blir med i gruvebassenger. Så, hva er Bitcoins gruvedrift?

Gruvedrift

Gruvedrift er grupper av Bitcoin-gruvearbeidere som bruker sin kombinerte datakraft til å utvinne Bitcoin. Gruvearbeidere deler deretter belønningen når nye blokker utvinnes. Du trenger ikke engang å kjøpe noe gruveutstyr. Du kan leie gruvedrift fra et basseng på nettsteder som HashFlare. Dette betyr at du får en andel av belønningen uten noe hardt arbeid!

Uansett hvilken måte du velger å skaffe deg Bitcoin, trenger du et sted å lagre informasjonen du trenger for å få tilgang til Bitcoin. Denne lagringen kalles en Bitcoin lommebok. Lommebøker er ganske viktige, så la meg fortelle deg mer …

Bitcoin lommebøker

En Bitcoin lommebok inneholder to typer informasjon. De er den private nøkkelen og en offentlig nøkkel. Tenk på en Bitcoin-lommebok som din e-postadresse.

Når noen vil sende deg en e-post, bruker de e-postadressen din, ikke sant? Vel, når noen vil sende deg Bitcoin, vil de bruke den offentlige nøkkelen din. Du kan dele dine offentlige nøkler med hvem som helst.

Hvis du vil lese e-postene dine eller sende en ny e-post, bruker du passordet ditt for å åpne kontoen. Dine private nøkler er som et passord for din Bitcoin. Dette betyr at bare du skal se dine private nøkler! Det finnes forskjellige typer Bitcoin-lommebøker. Bitcoin lommebøker kan være:

Hvordan få Bitcoin Mobile Wallet Mobil

Du kan bruke en mobiltelefon for å få tilgang til Bitcoin. Copay og Airbitz begge tilbyr mobile Bitcoin-lommebøker for iOS- og Android-telefoner. Å bruke en mobil Bitcoin-lommebok vil gi deg en veldig god grunn til ikke å miste telefonen!

Hvordan få Bitcoin Desktop Wallet Desktop Dette er en programvare lommebok som du installerer direkte på din bærbare PC eller PC. Electrum er en populær stasjonær lommebok tilgjengelig for Mac-, Linux- og Windows-systemer. Andre stasjonære lommebøker som er verdt å tenke på er Mosebok og Armory. Desktop-lommebøker er bare like trygge som datamaskinen de er installert på.

Hvordan få Bitcoin Online Wallet på nett Denne typen lommebok tilbys vanligvis av Bitcoin-børser (og jeg vil snakke om dem om et øyeblikk!). Online lommebøker kan være nyttige når du kjøper og handler Bitcoin. Du bør aldri legge igjen Bitcoin i en online lommebok.

Hvordan få Bitcoin Hardware Wallet Maskinvare Du kan lagre nøklene dine på en flyttbar maskinvarebok. Dette er som USB-pinner for Bitcoin. De kan være dyre, men er også veldig trygge. Toppmerker inkluderer Ledger Nano S som du kan kjøpe for 80 USD eller Trezor lommebok som er rundt 100 USD.

Hvordan få Bitcoin Paper Wallet Papir En av de sikreste måtene å lagre Bitcoin på er med en papirlommebok. Dette er utskrifter av den offentlige nøkkelen og den private nøkkelen. Du kan lage en papirlommebok gratis her. Det som er bra med papirlommebøker er at de er veldig trygge. Det dårlige er at de er laget av papir! Ikke bli våt eller la tantehunden din leke med dem!

Hver type lommebok har fordeler og ulemper. Det er derfor det er viktig å ha mer enn en. Lommebøker som er koblet til internett kalles hot storage. Lommebøker som er frakoblet kalles fryselager. Den beste måten å lagre offentlige og private nøkler på er i en blanding av lommebøker med varme og kalde. Og uansett hvilken lommebok du bruker, hold dem borte fra den hunden!

La oss nå se på noen andre måter å få Bitcoins til å putte i lommeboken …

Hvordan få Bitcoin: Kjøpe Bitcoin online

Den enkleste måten å få Bitcoin på er å kjøpe noe. Den mest populære måten å kjøpe Bitcoin er på en Bitcoin-børs. Så, hva er Bitcoin-børser?

Handelsplattformer for kryptovaluta

Bitcoin-børser er online markedsplasser der du kan kjøpe eller selge Bitcoin. Ulike Bitcoin-børser tilbyr forskjellige tjenester. De fleste vil kreve at brukerne registrerer seg med personlig informasjon. Bitcoin-børser krever også gebyrer for tjenestene sine. Her er noen av de mest populære børsene du kan prøve:

 • Coinbase er en online meglerbørs som betyr at den kjøper Bitcoin til deg til en fast pris. Coinbase er en veldig populær plattform for brukere som kjøper Bitcoin for første gang. Det er en rask og enkel måte å få tak i Bitcoin. Den har også gode sikkerhetsfunksjoner som inkluderer sin egen online lommebok. Brukere kan kjøpe Bitcoin med fiat-valutaer og andre kryptovalutaer som Litecoin eller Ether. Merk: Fiat-valutaer er de offisielle valutaene i land. De støttes av nasjonale myndigheter. Eksempler på fiat-valutaer er den japanske yenen (JPY), den kanadiske dollar (CAD) og den polske zloty (PLN).
 • Bitfinex er en online handelsplattform der kjøpere og selgere kan handle Bitcoin til forskjellige priser. Brukere kan kjøpe og selge Bitcoin med fiat-valutaer og andre kryptovalutaer. Bitfinex tilbyr brukerne mer avanserte handelsfunksjoner med mange forskjellige mynter som tilbys for handel som Ripple, EOS, Dash og Monero. Dette kan gjøre utvekslingen vanskeligere for nye handelsmenn å bruke.
 • Bittrex er en annen online handelsbørs som tilbyr et stort utvalg av kryptovalutaer for handel. Imidlertid tilbyr det ikke fiat valutahandel. Dette betyr at det ikke er en fin måte å få Bitcoin med mindre du allerede eier andre kryptovalutaer. Nybegynnere bør unngå børser som Bittrex før de har mer handelserfaring.

Hvis du tenker på hvordan du får Bitcoins online, er Coinbase det beste stedet for deg. Det er det perfekte stedet for nybegynnere av krypto å kjøpe Bitcoin raskt, trygt og billig.

Kanskje du vil komme deg ut av huset og kjøpe Bitcoin med kontanter? Da må du vite hvordan du får Bitcoin i ditt lokale område!

Kjøpe Bitcoin … i den virkelige verden!

Hvordan få Bitcoin i den virkelige verden

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

LocalBitcoins

Det beste stedet å besøke hvis du vil vite hvordan du får Bitcoin i ditt lokale område er LocalBitcoins.com. Dette nettstedet vil hjelpe deg med å finne folk i hjembyen din som vil selge Bitcoin.

LocalBitcoins er en peer-to-peer exchange og har handelsmenn villige til å selge Bitcoin i mer enn 15.000 byer i 248 forskjellige land. LocalBitcoins er en fin måte å møte kryptosamfunnet og kjøpe Bitcoin på samme tid! Prisen du betaler for Bitcoin peer-to-peer, kan være høyere enn du vil betale på kryptobørser.

Topptips: Vær alltid forsiktig når du kjøper Bitcoins peer-to-peer. Hvis du møter en selger personlig, ta en venn og gjør det alltid på et offentlig sted!

Bitcoin minibank

Hvis du har lyst til å gå en tur, men ikke har lyst til å bli med i kryptosamfunnet, er det et annet alternativ for deg – Bitcoin-minibanker. Hva er imidlertid Bitcoins minibanker?

Vel, Bitcoin-minibanker er som vanlige minibanker, men du sender Bitcoin til en lommebok i stedet for å ta ut kontanter. Mynt minibankradar vil hjelpe deg med å finne en Bitcoin-minibank et sted i nærheten av deg. Nettstedet viser Bitcoin-minibanker på over 70 land så ta en titt.

Alt du trenger er et bankkort, en Bitcoin-lommebok og et kart! Du bør imidlertid huske at Bitcoin-minibanker er en ganske kostbar måte å kjøpe Bitcoin på.

Nå vet du hvordan du får Bitcoins med gruvedrift, online-utveksling, kontanter og til og med minibanker. Deretter vil jeg fortelle deg om noen andre måter å få Bitcoin på …

Tjener Bitcoin

En flott måte å få Bitcoin på er å tjene det. Det blir lettere for folk å akseptere Bitcoin som betaling for arbeid de utfører. Så hvis du driver en bedrift eller er selvstendig næringsdrivende, ber du bare kundene dine om å betale deg i Bitcoin. Det er rikelig med hjelp tilgjengelig for bedrifter som ønsker å få betalt i Bitcoin. En tjeneste som er sterkt anbefalt er BitPay.

Hvordan få Bitcoin BitPay

En annen måte som alle kan bruke for å tjene Bitcoin er Bitcoin-kraner. Så, hva er Bitcoins kraner? Bitcoin kraner er nettsteder eller apper som belønner brukere med Bitcoin for å fullføre en captcha eller oppgave. Det kan være like enkelt som å se på annonser, men det kan også være like kjedelig som å se på annonser!

Cointiply og AirDrips la brukerne tjene Bitcoin ved å fylle ut undersøkelser og spille spill. Noen kritikere mener at Bitcoin-kraner er svindel, så vær forsiktig. Du kan gjøre oppgaver i flere timer og ikke få betalt noe!

Siste tanker

Nå vet du hvordan du får Bitcoin. Deretter er alt du trenger å gjøre, bestemme hvilken vei som er best for deg. Velg en tjeneste du føler deg komfortabel med.

Noen krypto nybegynnere har gode tekniske ferdigheter. De vil kanskje prøve Bitcoin-gruvedrift. Andre kan være gode til å komme seg ut og få venner. For dem kan peer-to-peer-utveksling være det beste stedet å få Bitcoins.

For de fleste nybegynnere av krypto vil online-børser være de beste stedene å få Bitcoin. Nettsteder som Coinbase og Bitfinex er billige, enkle å bruke og trygge.

Nå vet du hvordan du kommer i gang med Bitcoin-eventyret ditt. Hvordan vil du få Bitcoin? Uansett hvilken måte du velger, vær trygg og fortell meg hvordan du har det!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map