Robinhood Crypto lommebok

Stjel fra de rike, gi til de fattige – sannsynligvis et slagord som er ganske kjent for mange av oss, i det minste de som vokste opp med å lære om engelsk folklore. Vel, når det gjelder Robinhood crypto lommebok, ting er ganske forskjellige – det er mye mindre “stjeling”, og mye mer “utveksling” skjer.

Robinhood-krypterlommeboken er ikke så kjent i kryptosamfunnet – det er også grunner til at det er tilfelle. Ikke bekymre deg, skjønt – alle kommer til å bli utdypet og forklart i guiden lenger nedenfor.

Robinhood-lommeboken har også vært underlagt noen bemerkelsesverdige kontroverser, også – mange av dem har å gjøre med den generelle filosofien at merkevaren opprettholder med hensyn til krypto, og hvordan de håndterer brukernes personvern og anonymitet. Vi vil dekke alt dette også.

Tabell: Hovedtrekkene i lommeboken RobinHood og Ledger Nano X

TL; DR: Robinhood-krypterlommeboken var opprinnelig en gratis aksjehandelsplattform som til slutt overgikk mot kryptoverdenen også. Selv om den har noen fantastiske bruksfunksjoner, vil de følge nykommere ganske bra og også ha små avgifter, er det en online lommebok som gir store sikkerhetsproblemer.

Fordeler

  • Lett å bruke
  • Godtar fiat-valutaer
  • Anstendige sikkerhetstiltak på plass

Ulemper

  • Null muligheter for anonymitet
  • Du kontrollerer ikke lommeboken
  • Begrensede kryptovaluta-alternativer
  • Potensielle skjulte avgifter gjelder

Robinhood Crypto Wallet: PROS

Som du kanskje har samlet fra den innledende delen av artikkelen, er Robinhood-krypteringslommeboken litt ukonvensjonell, i det minste når det gjelder kryptolagring, generelt. Det er rett og slett fordi Robinhood startet ikke som en kryptolommebok – det startet ikke engang som en kryptovaluta-utvekslingsplattform, enten!

Nei – i stedet begynte det som en børs.

Som du sikkert kan si deg selv, er det ganske langt fra verden av krypto – i det minste ved første øyekast.

Selskapet ble opprettet av to venner, Vlad og Baiju. Begge mennene pleide å være romkamerater kl Stanford, og etter endt utdannelse opprettet de begge sine egne finansieringsselskaper. På et eller annet tidspunkt la mennene merke til det det er en enorm betalingsvegg som gjør det vanskelig for alle å komme inn på børser.

Robinhood crypto lommebok: forsiden.

Begge mennene bestemte seg for at noe må gjøres med det. Det ‘noe’ ble Robin Hood.

Besøker selskapets offisielle nettsted nå kan du ikke engang finne “Robinhood crypto wallet” -delen så lett. jeg mener, selv kryptoseksjonen ser ut til å være gjemt bort – Robinhood fokuserer fortsatt mer på de tradisjonelle børsene, i stedet for kryptosiden av ting.

Som du sikkert kan forestille deg, har dette naturlig nok noen implikasjoner – de fleste av dem er ikke så positive. Likevel har merket klart å gå inn i kryptoverdenen, og tilbyr sine brukere et interessant alternativ, krypto lommebokmessig.


Innebygde Exchange-funksjoner

Mens vi har snakket om det ovenfor, la oss få et poeng rett, rett fra start – Robinhood-kryptolommeboken er ikke engang først og fremst en lommebok. I stedet når det gjelder temaet krypto, er Robinhood det en kryptoutvekslingsplattform.

På den ene siden utgjør dette et problem – vi vil snakke om det senere, mens vi diskuterer de negative aspektene av denne Robinhood Bitcoin lommebok-gjennomgangen. Den ‘positive’ siden av tingene her er imidlertid at vil du kunne handle og bytte kryptovaluta på en enkel måte.

Robinhood crypto lommebok: lagring av fond.

Det er faktisk vanligvis ansett å være den viktigste styrken til online lommebøker, i utgangspunktet. Siden de er alltid koblet til en sentral, du trenger ikke å bekymre deg for å håndtere de langvarige og komplekse prosessene for å koble til, si, maskinvare lommebok til børsen bare for å gjøre en handel.

Som du kan forestille deg, er dette mest fordelaktig for de som er det stadig handler sine kryptomynter. Med andre ord passer Robinhood-lommeboken best for kortsiktige handelsmenn – med at kryptoene dine alltid er plassert på en børs, vil du kunne utføre handler veldig raskt og effektivt, og dermed unngå muligheten for å gå glipp av potensielt mye.

Støtter alle de viktigste kryptovalutaene

En ting som du vil legge merke til ganske raskt når det gjelder Robinhood-kryptolommeboken, er at den støtter alle de viktigste kryptovalutaene.

Det som anses å være en “hoved” kryptovaluta, spør du kanskje? Vel, myntene du kan lagre på Robinhood er:

Bitcoin, som du kanskje allerede vet, er den ‘viktigste’ kryptovalutaen – den som startet det hele. Alle de andre kryptoene som fulgte den kalles ‘altcoins’- dette inkluderer Alt fra Ethereum og Litecoin, opp til Dogecoin og NEO.

Tabell: De støttede kryptovalutaene til Ledger Nano X og RonbinHood lommeboken

Ovennevnte liste lager Robinhood-lommeboken et veldig attraktivt alternativ for de som ønsker å komme inn i kryptoverdenen, og leter etter bare de mest kjente og omtalte myntene. Hvis du ikke er stor på å eksperimentere og bare vil lagre de mest populære myntene, er det noen gode nyheter!

Veldig enkel å bruke

Når du leser gjennom alle brukernes Robinhood Bitcoin-lommebokanmeldelser, ser det ut til at det mest omtalte aspektet av denne lommeboken (og utvekslingen) er det faktum at det er superenkelt å bruke.

Hvis du begynner å se en vanlig trend her, la meg fortelle deg – det er faktisk en. Saken med Robinhood-kryptolommeboken er at det er veldig nybegynnervennlig – både når det gjelder valg av kryptovaluta, og dets bruksaspekter også.

Robinhood crypto wallet: en lommebok med Bitcoins inne i den.

Når vi kommer tilbake til “brukervennlighet” -faktoren, påpeker brukerne at grensesnittet til lommeboken (exchange) er designet for å være ganske forenklet. Det overbelaster ikke brukeren med et bredt spekter av komplekse funksjoner, og i stedet holder ting på et minimum.

Riktignok er dette kanskje ikke den beste nyheten for noen avanserte kryptohandlere, men det vil helt sikkert passe nykommere i bransjen.

Avanserte sikkerhetsfunksjoner

Online lommebøker – spesielt de som er basert på børser – har det veldig vanskelig når det gjelder overbevise brukeren om at kryptomyntene deres er sikre mens de er i lommeboken. Jeg mener, med sentraliserte børser, du eier ikke engang myntene dine, i utgangspunktet – det er definitivt ikke betryggende!

Når det gjelder Robinhood-krypteringslommeboken, må jeg si – når det gjelder temaet sikkerhet, den er på rett vei.

Hvis du bruker appversjonen av plattformen, vil du kunne slå på tofaktorautentisering, samtidig som man også kan legge til noen egendefinerte PIN-koder for å sikre enda bedre standarder for beskyttelse.

Robinhood crypto lommebok: tofaktorautentisering.

Mens ting som 2FA burde være standarden når det gjelder å sikre kryptovaluta-lommeboken din, synes det dessverre fortsatt ikke å være tilfelle. Mange kryptolommebøker, den dag i dag, tilbyr ikke brukerne muligheten til å bruke tofaktorautentisering – noen av de mer avanserte sikkerhetsfunksjonene er ikke utelukket.

Heldigvis er det ikke et problem du trenger å bekymre deg for når det gjelder Robinhood Bitcoin-krypterlommeboken – det er flott!

Siste Robinhood-kupong funnet:

Robinhood Crypto Wallet: CONS

Nå, som jeg har nevnt i begynnelsen av artikkelen, er Robinhood crypto lommeboken en online utvekslingsbasert lommebok kommer med mange problemer – dette er tydelig mens du leser gjennom tilbakemeldinger fra brukere. Naturligvis, som du sikkert allerede kan gjette, kommer de største bekymringene fra sikkerhet side av ting.

En potensielt usikker kryptovaluta lommebok

Når du undersøker og prøver å finne en best mulig kryptovaluta lommebok for dine egne, personlige behov, vil du raskt lære at det er fire store typer lommebøker å velge mellom – på nett, programvare (app), maskinvare, og papir.

Rekkefølgen jeg nevnte disse typer lommebøker er heller ikke tilfeldig – de er oppført fra det minst sikre alternativet, til den tryggeste.

Tabell: Sikkerhetsfunksjonene til RobinHood Wallet og Trezor Model T

Akkurat … Som du kan fortelle, anses lommebøker på nettet å være de verste når det gjelder sikkerhet. Robinhood-krypterlommeboken er faktisk, nettbasert, blir lokalisert på en utvekslingsplattform.

Årsaken til at dette er tilfellet er ganske enkelt fordi lommebøker på nettet er det alltid koblet til internett, og er dermed alltid utsatt for å være hacket og stjålet under en slags a Cyber ​​angrep.

Robinhood crypto wallet: en hardware-cryptocurrency-lommebok.

Nå, riktignok, som påpekt tidligere, Robinhood-kryptolommeboken har mange ekstra sikkerhetsfunksjoner på plass – mange av dem mangler noen andre eksklusive, utvekslingsbaserte lommebøker. Likevel er dette lite kondolanse, hvis du egentlig er seriøs med krypto – å lagre valutaene dine online over lengre tid er en veldig dårlig idé, uansett.

Online lommebøker skal bare brukes under en bytte eller annen transaksjon – når du er ferdig med å handle, bør alle midlene dine rettes mot et trygt lagringssted, for eksempel en maskinvare lommebok.

Overføringer krever bekreftelse

Nå ser dette ut til å være den tingen som bugger mange av brukerne av Robinhood-krypteringslommeboken mest.

Hvis du ønsket å overføre kryptomyntene dine til en annen lommebok, eller til og med bytte dem til fiat penger på Robinhood-plattformen, vil du bare kunne gjøre det etterpå verifisere identiteten din.

På den ene siden er dette ikke så rart – bekreftelse er noe som kreves av de fleste cryptocurrency-børser der ute, noen av de beste og mest kjente inkludert.

Robinhood crypto wallet: du eier ikke Robinhood wallet.

Når det er sagt, er problemet her at de fleste av disse børsene har en pengegrense på plass – hvis du ikke overskrider det angitte beløpet, kan du overføre og veksle kryptovalutaene dine etter eget ønske. Ikke tilfelle med Robinhood, skjønt – bekreftelse er alltid nødvendig.

På toppen av det er det faktum at du må bekrefte identiteten din selv om du vil overføre pengene dine til en annen lommebok, bare okser. Det eliminerer alt anonymitet som du kanskje vil bevare, og knytter deg til den aktuelle børsen.

Pålitelighetsproblemer

Mens Robinhood ble opprettet og etablert tilbake i 2013, oppstod Robinhood-kryptolommeboken bare sammen med børsen i 2018.

Med andre ord, det er fortsatt en veldig ny plattform – naturlig, som du kan forestille deg, er det noen bekymringer i samfunnet når det gjelder merkevarens pålitelighet.

Flertallet av mennesker vil fremdeles foretrekke å bruke veletablerte børser, for eksempel Binance eller Coinbase. Dette gjelder spesielt med tanke på at Robinhood så ut til å “hoppe på vognen” i krypto etter at den ble virkelig mainstream – frem til det tidspunktet var plattformen fokusert på børser.

Alt dette blir sagt, det bør bemerkes at Robinhood-kryptolommeboken har fremdeles ikke opplevd noen bemerkelsesverdige sikkerhetsproblemer, og er ennå ikke blitt brutt av hackere. Med andre ord er alle mistankene basert på den kontekstuelle informasjonen om selskapet, og ikke på noen konkrete, spesifikke hendelser.

Sammenlign Robinhood side om side med andre

Visste du?

Sammenlign Robinhood side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

Pris

Tidligere i gjennomgangen nevnte jeg at Robinhood-prosjektet har vært kjent for sin gebyrfri tilnærming til utveksling – dette oversettes naturligvis også til kryptosiden av lommeboken / utvekslingen.

Robinhood hevder det det er absolutt ingen gebyrer knyttet til bruk av lommeboken. Høres utrolig ut, ikke sant? Vel, du kjenner ordtaket – hvis det er for godt til å være sant, er det sannsynligvis ikke. Ifølge noen brukere, dette gjelder også den aktuelle lommeboken.

Noe undersøkelser av Robinhood brukeravtalen og vilkårene for bruk avslørte at det er seksjoner i dokumentene som kan tolkes som “skjulte gebyrer”. Nemlig seksjonene som snakker om ‘overføringsgebyrer’ – mens du ikke belaster deg direkte, er det spekulasjoner om at plattformen kan øke prisene på visse kjøp av kryptovaluta, dermed faktisk kreve et gebyr, på en måte.

Vær imidlertid oppmerksom på at dette er ikke en spesifikk uttalelse, men heller en advarsel om en potensiell situasjon – det ser ut til at den faktiske situasjonen fremdeles er åpen for diskusjon, og det ser ikke ut til å være noe solid bevis på at selskapet gjør dette. Likevel, noe som er verdt å huske på, likevel!

Siste Ledger Wallet-kupong funnet:

Konklusjoner

Så da – er Robinhood-lommeboken verdt å se på?

Definitivt ikke – mange brukere av Robinhood Bitcoin lommebokanmeldelser vil fortelle deg det samme.

På den positive siden av ting er plattformen ganske enkel å bruke, og er generelt nybegynnervennlig.

For å være ærlig har det imidlertid ingenting å gjøre med filosofien om kryptovalutaer. Du får ikke tilgang til lommeboken eller myntene dine, og kan ikke overføre kryptoene dine til Robinhood bare fordi de “ønsker å forhindre ulovlige aktiviteter”.

Det er tull.

Kort sagt, det er det mye bedre lommebøker du kan utforske og bruke. Mens Robinhood så ut til å ha en økning i berømmelse, er det ikke verdt å være oppmerksom på, i det minste før de løser de skarpe problemene med plattformen sin, og forstå begrepet anonymitet, med hensyn til krypto.

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map