Reddcoin Price Prediction: 2021 and Beyond

Hei der! Velkommen til denne guiden til RDD Coin og Reddcoin prisforutsigelse. I den neste artikkelen vil jeg introdusere deg for en mynt som er designet med tanke på mikrobetalinger og tipping på internett.

Prisforutsigelser for kryptokurver er et interessant konsept. Da kryptokurver er så nye, er det i utgangspunktet umulig å fortelle hvordan de vil prestere. Imidlertid vil folk prøve. Derfor har vi spådommer. Noen ganger har de rett, noen ganger har de feil.

Når det er sagt, vil jeg prøve å hjelpe deg med å veilede deg gjennom de forskjellige Reddcoin-prisforutsigelsene rundt på en så ærlig og grei måte som mulig..

I løpet av denne guiden vil jeg dekke følgende:

 • Hva er Reddcoin (RDD Coin)?
 • En advarsel om nettsider om prisforutsigelser.
 • Noen analyser av forskjellige kortsiktige prisforutsigelser for Reddcoin.
 • Noen analyser av forskjellige langsiktige prisforutsigelser for Reddcoin.
 • En advarsel om å bruke teknisk analyse for å lage langsiktige prisforutsigelser.
 • En titt på Reddcoins veikart og hvordan teamet planlegger å ta prosjektet videre.
 • Noen av mine egne tanker om hvor Reddcoin-prosjektet er på vei og om det vil lykkes.

Før jeg begynner, er det viktig å understreke for deg at ikke noe av det følgende er å betrakte som investeringsråd. Det er for utdanningsformål og for å prøve å lære deg hvordan du skal bedømme dine egne investeringer. Også, denne artikkelen handler ikke om hvor du kan kjøpe Reddcoin eller hvordan du kjøper Reddcoin – det er ikke skrevet for å pumpe prosjektet til forfatteren av artikkelen eller dens utgiver.

Introduksjoner og advarsler ute av veien, la oss begynne med å kort definere hva som er Reddcoin!

Hva er ReddCoin?

Reddcoin er designet for å gjøre online micropayments raskt og enkelt. Den prøver å få seg integrert med planetens store sosiale nettverk. Dette håper de vil bety at å tippe folk for innholdet deres vil være “billig, raskt og givende for alle.”

Siste Coinbase-kupong funnet:

Reddcoin skryter av at deres blokkeringstid (frekvensen som nye blokker legges til i blockchain) er ti ganger raskere enn Bitcoin. Dette gjør at transaksjoner går gjennom så raskt som 60 sekunder, i stedet for de ti minuttene pluss at det kan ta å bruke Bitcoin-nettverket.

For øyeblikket bruker Reddcoin en tradisjonell “proof-of-work” -modell for å sikre nettverket. Imidlertid er det planer om å endre dette til et nytt system kalt PoSV (Proof-of-Stake Velocity). Dette systemet hevder å være mer miljøvennlig, mens man unngår noen av problemene som er rapportert om “proof-of-stake” -systemer..

Reddcoin har et virkelig internasjonalt team av utviklere bak seg. Dessverre har de ikke gitt mye informasjon om dem på deres offisielle nettside. Imidlertid viser en titt på CTO og hovedutvikler John “Gnasher” Nashs LinkedIn-profil at han har erfaring som både prosjektleder og teknisk ansvarlig for forskjellige selskaper. Disse inkluderer Masstech Group Inc. og Techtel P / L.

En rask advarsel om prisforutsigelser

I denne Reddcoin-prisforutsigelsesartikkelen kommer du til å se noen ganske ville og fantastiske samtaler for prisen på en enkelt enhet Reddcoin. Det er viktig å ikke ta disse tallene for alvor. Det er tross alt ingen som virkelig vet hvor godt et prosjekt vil være i stand til å levere på det foreslåtte veikartet, eller om markedet i det hele tatt krever at en slik tjeneste eksisterer..

Prediksjoner for kryptovaluta kan være problematiske av flere grunner. Disse inkluderer:

 • Reguleringsspørsmål – Kommer prosjektet å være lovlig? Hvis den blir gjort ulovlig, vil den øyeblikkelig stenges, eller vil den flytte? Hvis den flytter, vil dette påvirke prisen?
 • Teknologiske problemer – Kan teamet til og med levere det de legger opp til? Hvis de ikke kan, og noen dødelig feil i koden deres ødelegger hele systemet, vil prisen på hver mynt trolig treffe $ 0,00..
 • Konkurranse – Kommer det frem et nytt prosjekt som kan gjøre jobben til prosjektet du investerer i enda bedre? I så fall er det plass i den nisjen for to konkurrerende tjenester?

Prediksjon for Reddcoin 2021?

Nå kommer jeg til poenget med denne artikkelen – Reddcoin prisforutsigelser. Dessverre, siden de fleste kryptovalutaeksperter har bedre ting å gjøre enn å forutsi prisene på forskjellige digitale eiendeler, vil vi ikke kunne bruke de mest informerte meningene rundt. Du finner ut dette snart!

En Wild Reddcoin-prisforutsigelse

For den første Reddcoin-prisforutsigelsen 2021 begynner jeg med det alle i kryptovalutaområdet vil høre – et absolutt måneskudd. For dette vil jeg se på et nettsted som heter CoinLiker (selv om CoinLover kan være mer passende!)

Reddcoin-prisforutsigelse

Som du kan se fra grafikken ovenfor, er CoinLiker spesielt bullish (optimistisk med tanke på prisen) på Reddcoin. Den navngitte forfatteren av denne artikkelen mener at den nåværende prisen på litt over to tredjedeler av en cent vil øke til nesten $ 0.135. Det ville representere en vekst på nesten 20 ganger på bare et år.

Jeg vil si det på en annen måte å illustrere dette. Hvis du investerte $ 100 i Reddcoin i dag, ville du kjøpt drøyt 14 556 RDD-mynter. Ifølge CoinLiker vil dette bli til en hel del $ 1 963,93. Ikke verst, eh!?

Men bare vent et sekund. Før du blir for spent og går over til en altcoin-børs som lager noen Reddcoin, bør du bare vurdere hvordan CoinLiker har kommet til denne enorme prisgevinsten for året.

For det første sier de at de:

“… skrev en tilpasset algoritme for å forhåpentligvis forutsi fremtidige priser.”

Selv om de godt kan ha skapt en eller annen form for algoritme for å forutsi priser, ville det være en veldig dårlig beslutning å basere en investering på denne setningen uten noe reelt bevis..

Artikkelen blir deretter fulgt opp av et sett med spørsmål og svar. Hver av dem hevder at fremtiden ser lys ut for Reddcoin. Imidlertid er det bokstavelig talt ikke gjort noen anstrengelser for å utføre noen analyse av det grunnleggende i Reddcoin – hva det vil gjøre, hvem teamet er, hvor dyktige de er til å innfri sine løfter, eller om markedet trenger eller ønsker en slik valuta.

De forteller deg hvor du skal kjøpe Reddcoin og hvordan du kjøper Reddcoin, skjønt – hvor praktisk!

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Nok en Reddcoin-prisforutsigelse, et annet “Prognosesystem”

Et annet nettsted som ofte vises øverst på Googles rangering for kryptokurrencyprisforutsigelser kalles WalletInvestor. Denne tjenesten hevder å bruke sitt eget “Prognosesystem”. Ikke overraskende er dette systemet en nøye bevoktet hemmelighet. I alle fall må det være helt annerledes enn CoinLiker fordi det ett-års prisforutsigelsen de gir for Reddcoin er også veldig annerledes.

I følge WalletInvestor vil prisen på ReddCoin være $ 0,000135 om ett år. Igjen, det er ingen grunnleggende analyse inneholdt i disse prissamtalene, og som sådan bør de betraktes med like mye skepsis som de som er hos CoinLiker.

Under teksten øverst i prisforutsigelsesartikkelen, hevder de at de bruker teknisk analyse for å komme med deres RDD-prisforutsigelser. Jeg kommer tilbake til hvorfor dette er potensielt problematisk senere i artikkelen. For nå viser en rask titt på grafene at de gir ingen analyse av trendlinjer eller mønstre for å indikere prisbevegelser.

Helt ærlig ser det ut til at noen nettopp har tegnet det de ønsket å se for å illustrere de bullish prisanropene de har ringt. Se etter deg selv:

Til slutt noen grunnleggende analyse!

Deretter vil jeg se på en ReddCoin prisforutsigelse 2021-artikkel som i det minste har en gang i grunnleggende analyse. David Hay (ikke den britiske tungvektsboksen) er noe av en YouTube-stjerne. Videoene hans får mange tusen visninger fordi folk i dette rommet er sultne på å lære hvilket altcoin som kommer til å “måne” neste gang.

For å være rettferdig er innholdet hans faktisk ganske bra. Jeg har sett igjennom ganske mange av hans videoer!

David nærmer seg fagene sine logisk og tar hensyn til hva slags ting som har potensial til å gjøre et prosjekt til en suksess eller fiasko. I løpet av sin artikkel om ReddCoin analyserer han flere av disse.

Spådommen David gir er at Reddcoin “kan nå $ 0,25 og holde seg på det nivået”. I skrivende stund var prisen imidlertid rundt $ 0,10. Siden har den falt dramatisk. Til slutt konkluderer David:

“… etter min mening på lang sikt er det ikke en god investering. Kortsiktig? Kan være.”

David er sannsynligvis like nær en ekspert som det er som har fått prøve Reddcoin-prisforutsigelser. Imidlertid sier det ikke veldig mye. Helt ærlig tror jeg ikke han forstår (eller i det minste ikke diskuterer) de dypere begrepene i spillteori som kan gjøre bevis på innsatsmynter til en spektakulær flopp.

Imidlertid er artikkelen hans MYE bedre enn slike som CoinLiker eller markedsinvestorer. Selv om jeg ikke anbefaler å bruke det som investeringsråd, kan det være et nyttig utgangspunkt for egen forskning.

John McAfee og Reddcoin

Nå skal jeg se på en prediksjon av Reddcoin av John McAfee. McAfee deler bitter oppfatning for sine prisforutsigelser. Hans tilstedeværelse på sosiale medier har makten til å få en mynt til å eksplodere over natten – eller i det minste før det viste seg at han ble betalt rundt $ 100.000 for å markedsføre dem.

Til tross for dette er McAfee veldig bullish om kryptovaluta generelt. Han tror faktisk at Bitcoin vil slå 1 million dollar før 2021. Siden det ikke er noe selskap bak Bitcoin, er det lite sannsynlig at han fikk betalt for å si dette heller. Dette gjør det veldig vanskelig å fortelle om han er oppriktig når han kunngjør et prosjekt. På den ene siden er han en meget begavet dataprogrammerer og utvikler. På den andre får han betalt for shill-prosjekter …

Uansett, her er tweeten om Reddcoin som han publiserte i desember 2017. Du kan selv bestemme hva du skal lage den.

Jogn McAfee twitter Reddcoin Price Prediction

Reddcoin Price Predictions 2021 and Beyond?

Hvis det er problematisk å beregne slutten av året eller 12 måneders pris, er det enda mer å lage en i to år eller mer. Når det er sagt, hindrer det ikke nettsteder i å lage dem!

La oss se på noen sammen og prøve å finne ut om det er noe å gjette.

En prisforutsigelse basert på andres vekst?

For det første vil jeg vise deg prisdispensjonen fra Reddcoin laget av et nettsted som heter CoinCheckup. Dette er ganske nysgjerrig spådom, for i stedet for å se på etterspørselen etter tjenesten, eller teamet som opprettet den, eller selve plattformen, ser den på hvordan andre teknologiske innovasjoner har utført siden de ble opprettet.

Selvfølgelig er det absolutt ingenting som tyder på at Reddcoin vil vokse i samsvar med Google, Facebook eller internett selv. Imidlertid er det i det minste åpenbart hvor de faktiske tallene kommer fra!

Som du kan se nedenfor, baserer CoinCheckup sine prisanrop 2021-2024 på ytelsen til forskjellige andre innovasjoner. Kan Reddcoin prestere like godt som Facebook eller internett? Ja, selvfølgelig, det kunne det! Vil det fungere like bra som Google eller mobiltelefonen? Hvem vet!?

Prediksjoner for Reddcoin-priser

En ting som er bra med prisforutsigelsene på CoinCheckup-nettstedet, er at de veldig tydelig sier at de ikke skal brukes som investeringsråd. Ansvarsfraskrivelsen deres lyder:

”Spådommer er ingen garanti for fremtiden. Bruk alle data på CoinCheckup for informasjonsformål. Informasjon bør ikke betraktes som investeringsråd. ”

Igjen, som med andre kilder for Reddcoin-prisforutsigelser, er det bokstavelig talt gjort null innsats for å knytte noen av disse prisene til noen form for grunnleggende analyse. Faktisk, under “kilder” -fanen som er avbildet, i stedet for å finne informasjon om hvorfor disse spesielle innovasjonene er valgt eller hvorfor Reddcoin kan følge deres vekst, er det bare en grov definisjon av Moores lov. Dette har blitt tolket av CoinCheckup som “prisen kan doble hvert år”.

Noe mer grunnleggende analyse å fullføre?

Til slutt har vi en litt mer grunnleggende analyse. Et smart navngitt nettsted kalt Prisforutsigelse har hatt et skudd i å ringe på den fremtidige prisen på Reddcoin. De har faktisk gidder å analysere noen nyheter som kommer med det også.

PricePrediction har sett på veikartet og trukket ut noen positive nyheter og noen negative nyheter. Ingenting de har produsert, tar mer enn fem minutter å bla gjennom selve prosjektets nettsted. Imidlertid, som David Hays Reddcoin-prisforutsigelsesstykke, ville det gjøre en anstendig start for litt investeringsundersøkelser.

Ikke alt er bra med PricePrediction’s Reddcoin-prisanrop. Se på teknisk analysediagram nedenfor. For noen som vet absolutt ingenting om teknisk analyse, ser dette sannsynligvis bra ut. Se på hvordan pilene peker oppover!

Reddcoin teknisk analyse projeksjon

Når det er sagt, hvis du vet noe om teknisk analyse, vil du raskt se at dette bare er et halvt dusin linjer tegnet på et diagram. Siden det er et ekte diagram fra et nettsted som TradingView, det har en viss legitimitet. Pilene som er lagt til senere, gjør det imidlertid ikke.

Problemet med teknisk analyse og prisforutsigelser

Det fører oss pent til neste avsnitt – problemet med teknisk analyse når det brukes til å forutsi priser for investeringer.

Teknisk analyse er en ferdighet som innebærer å bruke en eiendels tidligere ytelse for å bedømme potensialet. For de som har blitt dyktige på teknisk analyse, kan den brukes til å ta noen tilsynelatende telepatiske handelsbeslutninger. Imidlertid, fordi kryptovaluta er et marked som aldri slutter å handle, for at teknisk analyse skal lykkes, krever det konstant overvåking av diagrammer.

Det som ser ut som et bullish handelssignal kan bli bearish (pessimistisk) i løpet av få timer. Å prøve å bruke teknisk analyse for langsiktige prisforutsigelser er derfor tåpelig med mindre du kan gjøre det selv eller mottar stadige oppdateringer av analysen i sanntid.

Som du kan se, er diagrammet fra PricePrediction (som vist i forrige avsnitt) veldig foreldet nå. Faktisk ville et nyere diagram vise at linjene som ble tegnet ikke i det hele tatt var nøyaktige Reddcoin-prisforutsigelser!

Reddcoin Roadmap – Hvordan kan dette påvirke prisen?

Reddcoin-veikartet er noe av et mysterium. Det nærmeste til en nåværende versjon av det er nedenfor. Det offisielle nettstedet gir ingen indikasjoner på hvordan teamet jobber for å gjøre Reddcoin til en suksess heller. Selv i delen som snakker om PoSV-verifikasjoner, er det ingen indikasjoner på når det kommer til Reddcoin.

Med denne snaue informasjonen er den eneste konklusjonen som kan trekkes at den nåværende Reddcoin-veikartet ikke vil ha noen innvirkning på prisen.

Reddcoin veikart 2017-2018

Er Reddcoin en god investering?

Etter å ha sett på markedsføringen av Reddcoin, veikartet, teamet og selve ideen, er det vanskelig å elske Reddcoin-prosjektet. Den er laget for mikropayments og tipping. Dette betyr at selv om det er masseadoptert, hvem som vil ønske å holde mer enn noen få dollar av det for å tipse deres favoritt YouTube-kjendis eller Cryptocurrency-forfatter (hint, hint!)?

Det ser ut til å være lite i veien for aktiv utvikling på Reddcoin, og hvis det bare er for tipping på internett, vil det være partnerskap som er den avgjørende faktoren i den endelige prisen. Med riktig partnerskap – Facebook, YouTube, Spotify, etc. – kan prosjektet lykkes. Dette betyr imidlertid ikke at prisen automatisk vil øke.

Tenk på forretningsmodellen. Som en vellykket internettpersonlighet bestemmer du deg for å godta Reddcoin. Dine legioner fans tipser deg i Reddcoin – strålende! Hva nå? Sitter du på den en regnfull dag? Nei, du selger den for en kryptovaluta med en spennende veikart, en velprøvd butikk av verdi eller til og med vanlige gamle dollar å kjøpe dagligvarer med. Selv om det kan være noe kjøpspress for å øke prisen, vil det også være betydelig salgspress da folk vil bytte Reddcoin for en valuta med mer funksjonalitet eller sjanse til å bli mer verdifull..

Selvfølgelig er dette bare magefølelsen min om prosjektet. Jeg vet ikke om Reddcoin til slutt vil bli like populær som Bitcoin eller så mye brukt som selve dollaren. Jeg vet heller ikke om teamet til slutt vil forlate det for et annet prosjekt helt.

Hvis du liker ideen bak Reddcoin, så gjør en hard undersøkelse om det – bli med på forumene som er dedikert til det, Slack-kanalen og Telegram-kanalen. Først etter å ha lært mye om det, bør du se på hvor du kan kjøpe Reddcoin. Fremfor alt, husk at kryptovalutainvesteringer alltid er en høy risiko med potensielt høy belønning. Vær så informert som mulig før du skiller deg fra penger og aldri investere mer penger i enn du har råd til å tape.

Konklusjon

Så det er det. Det er min Reddcoin pris prediksjon guide. Forhåpentligvis lærte du noe om denne kryptovalutaen, samt hvordan du selv bestemmer om en bestemt mynt har sjansen til å gjøre betydelige gevinster.

La oss ta en rask oppsummering før jeg logger av. Hva har vi lært i dag?

 • Hva er Reddcoin?
 • Farene ved å følge en prediksjon om Reddcoin blindt
 • Noen analyser av Reddcoin-prisforutsigelser for de neste tolv månedene.
 • Noen analyser av Reddcoin-prisforutsigelser for de neste par årene.
 • Hvorfor det er problematisk å bruke teknisk analyse for en Reddcoin-prisforutsigelse (eller en hvilken som helst prisforutsigelse).
 • Reddcoin-veikartet (eller mangel på det).
 • Noen av mine meninger om Reddcoin-prosjektet.

Som enhver kryptovalutainvestering er det viktig å være så informert som mulig om Reddcoin før du setter inn penger. Først da bør du slå opp hvordan du kjøper Reddcoin. Digitale valutaer er utrolig ustabile og en del av en slik ny aktivaklasse. Det er vanskelig å vite hvilke prosjekter som vil lykkes, og hva er mange samtaler som er kledd ut som en god idé.

Til syvende og sist er den gyldne regelen med kryptovalutainvesteringer å aldri investere mer enn du har råd til å tape. Hvis Reddcoin gikk over absolutt null over natten, må du kunne fortsette å leve det livet du vil leve. Hvis du ikke kan, er det for mye av en investering.

Det er alt vi har tid til i dag. Nå som vi er ferdige, hva tror du? Vil du investere i Reddcoin? Har du en egen Reddcoin-prisforutsigelse? Gi meg beskjed i kommentarene!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map