Qtum Price Prediction: 2021 and Beyond

Så du har hørt noen spennende ting om Qtum, vil vite mer og ønsker å høre en Qtum-prisforutsigelse?

Vel, du har kommet til rett sted! Len deg tilbake, slapp av og la meg fortelle deg alt du trenger å vite om Qtum-prisforutsigelsen for dette året og utover…

Prisene på kryptokurver endrer seg alltid. Teknologien er veldig ny, og vi aner ikke hvor viktig den vil være i fremtiden. Det vi vet er at kryptokurver er veldig spennende, og mange mennesker vil investere i dem. Bare tiden vil vise hvem som har investert i de riktige myntene!

Er Qtum den riktige mynten for deg? La oss se…

I denne guiden skal jeg fortelle deg hva Qtum er og hvor det forventes å være de neste årene. Jeg skal også fortelle deg hva kryptoeksperter synes om det som en investering. Mot slutten av denne guiden vet du hva ekspertene tror prisen på Qtum vil være i år og i fremtiden. Du vil også vite hvilken informasjon de bruker for å forutsi en Qtum-pris.

Jeg vil ikke komme med noen egne spådommer. Jeg skal hjelpe deg med å bestemme selv!

Du vil ikke kunne lage din egen Qtum-prisforutsigelse før du har god forståelse av hva Qtum er.

Så, hva er Qtum?

Qtum-prisforutsigelse

Siste Coinbase-kupong funnet:

Qtum er en kryptovaluta basert i Singapore. Den ble utviklet av Patrick Dai og Jordan Earls. Den gikk live i september 2017. Den uttales som “quantum.

Qtum er ikke bare en kryptomynt, det er en plattform som vender mot virksomheten. Dette betyr at den er designet for å brukes av bedrifter til alle slags forskjellige oppgaver. Qtum lar brukerne utvikle smarte kontrakter og dApps i stor skala. Det gjør dette ved å kombinere de beste bitene fra to av verdens største kryptovalutaer; Ethereum og Bitcoin.

Merk: Smarte kontrakter er retningslinjer for transaksjoner. Transaksjoner vil bare skje hvis alle retningslinjene i kontrakten følges. dApps er desentraliserte applikasjoner. De har ikke sentrale servere som kan være sårbare for angrep fra hackere.

Qtum har potensial til å løse noen av hovedproblemene som både Ethereum og Bitcoin står overfor. Ved å kombinere deler av hver, håper Qtum å gi bedrifter en måte å behandle millioner av transaksjoner raskt og effektivt. Dette er noe som ingen plattform har klart å gjøre av seg selv så langt.

Før jeg begynner å snakke om prisen på Qtum, er det viktig at du forstår noen ting om prisforutsigelser generelt.


En kort merknad om prisforutsigelser

Jeg har tilståelse – jeg vet ikke hva prisen på Qtum vil være om to år eller til og med hva det vil være om to uker! Faktisk gjør ingen det! Der sa jeg det. Kan du noen gang tilgi meg? Sannheten er at ingen nøyaktig kan forutsi fremtidige priser på kryptovalutaer. Hvis noen forteller deg at de kan, lyver de.

Alt jeg kan fortelle deg er hva som har skjedd med prisen på Qtum siden den ble lansert, og hva noen smarte mennesker tror kan skje med den i fremtiden.

For resten av denne guiden vil jeg snakke om mange forskjellige prisforutsigelser. Jeg vil også fortelle deg hva disse spådommene er basert på, og så er det opp til deg å ta din egen beslutning. Hvis du vil investere i Qtum, kan du bruke denne guiden som det første trinnet i forskningen din.

Crypto Investment Lesson # 1: Bruk bare det du har råd til å tape!

Før jeg begynner å høres for mye ut som en skolelærer, vil jeg svare på noen viktige spørsmål. De er;

 • Hvordan har Qtums pris endret seg siden den gikk live?
 • Hva synes ekspertene?
 • Hva er deres Qtum-prisforutsigelse 2021?

La oss starte med et raskt sammendrag av hvordan Qtums pris har utført så langt …

Qtum-prisbevegelse: september 2017-september 2018

Qtum prisbevegelse for 2017-2018

Da Qtums hovednett ble satt i drift 13. september 2017, stengte prisen 11,94 amerikanske dollar (USD). Faktisk hadde Qtums pris vært så høy som 18,26 USD allerede 1. september.

Prisen forble mellom 10 og 20 USD gjennom hele oktober og november 2017. I midten av desember hadde den begynt å gå opp. 15. desember gikk Qtums pris for første gang over 30 USD.

En forklaring på dette hoppet i pris kommer fra en kryptovlogger, CryptoClub. CryptoClub mener at Qtum var en undervurdert mynt til den ble presentert på BlockShow Asia i slutten av november 2017. CryptoClub hevder at Qtums pris hoppet etter å ha blitt presentert på arrangementet.

Etter utseendet på BlockShow ble Qtum også rost på det populære kryptonyhetssiden Cointelegraph. Qtums pris hadde økt med mer enn 20 USD innen en dag etter at artikkelen ble publisert 17. desember. Flere vanlige mediekanaler, som Forbes, begynte å kommentere økningen i Qtums verdi og den oppadgående trenden fortsatte. 6. januar var en Qtum verdt 106,88 USD.

CryptoClubs Qtum-prisforutsigelse 2018 var at prisen ville ligge på rundt 60 USD. Dette skjedde ikke. Den gikk sakte ned igjen. På slutten av 2018 var en Qtum verdt 2,33 USD og i januar 2021 var den verdt 3,5 dollar.

Crypto Investment Lesson 2: Bare fordi en myntpris går opp, betyr det ikke at den vil holde seg oppe!

Nå kjenner du Qtum-historien, la oss se på hva som kan skje med prisen for 2021 og hvorfor. Deretter kan du lage din egen Qtum-prisforutsigelse!

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Qtum-prisforutsigelse 2021

Det første du trenger å vite om Qtum-prisforutsigelser 2021 er at vi er i et bjørnemarked. Dette betyr at prisene går ned over markedet, så mange mennesker selger mynter. Enhver Qtum-prisforutsigelse 2021 vil bli påvirket av bjørnemarkedet. Imidlertid er de fleste kryptoeksperter fremdeles sikre på at Qtums pris vil øke i andre halvdel av året.

Mye av informasjonen du trenger for å lage din egen kortsiktige Qtum-prisforutsigelse, er tilgjengelig fra Qtum’s hjemmesiden og CoinMarketCap. Disse to nettstedene vil gi deg en god ide om hva slags investering Qtum er.

Informasjon om Qtum-hjemmesiden

De to viktigste informasjonene du finner på Qtum-hjemmesiden er:

 • En rekke noder: Noder er datamaskiner på Qtum-nettverket som inneholder en full oversikt over alle transaksjoner som er gjort på det. Noder støtter og forbedrer nettverket. Qtum har 6569 noder på nettverket. Dette er et stort fellesskap. Bitcoin har bare omtrent en tredjedel flere noder i nettverket sitt (9 977) og har eksistert i ni år lenger!
 • Et antall dApps: Qtum lister for øyeblikket 27 dApper som opererer på nettverket. Dette er fortsatt langt bak Ethereums 1.577 dApps, men det er en ok start. Qtum har et variert utvalg av respektable dApps og et sterkt fellesskap av utviklere som støtter dem.

Å ha et sterkt fellesskap er veldig viktig for suksessen til en ny kryptovaluta. Noen vloggere liker LoKeyPoney trodde styrken til Qtum’s samfunn var nok til å foreslå en kortsiktig pris på rundt 80-120 USD tilbake i 2018. Denne vurderingen baserte seg imidlertid på at markedet som helhet forbedret seg. Etter min mening var denne spådommen veldig høy for en plattform som bare hadde 27 dApps, hvorav halvparten ikke engang var live ennå! Når det er sagt, var denne spådommen langt fra å bli virkelighet.

Når det gjelder noen års spådommer, spår eksperter fra capital.com at Qtum-prisen skal opp til $ 3,82 innen utgangen av 2021. Det er en veldig ubetydelig økning sammenlignet med dagens pris ($ 3,5).

En av de beste måtene å lage en kortsiktig Qtum-prisforutsigelse er å se på tallene. Det beste stedet å se på tallene er på CoinMarketCap (CMC).

CoinMarketCap-tall

CMC tilbyr detaljert informasjon om hvor gode kryptovalutaer utfører. Her er noe av nyttig informasjon CoinMarketCap har spilt inn om Qtum;

 • Historiske data: Ved å se på Qtums historiske data, kan vi se at prisen på Qtum har vært ganske stabil over tid. Det har ikke gått opp og ned så mye som ustabile mynter som TRON eller Verge.
 • Markedstilgjengelighet: CMC lister opp alle de forskjellige kryptobørser hvor du kan kjøpe Qtum. Det viser også hvor mange Qtum-handelspar som er tilgjengelige på hver. CMC lister for tiden 101 Qtum-handelspar på mer enn 25 forskjellige børser.

  Merk: Et handelspar er to valutaer som tilbys for handel. Tenk på det som et Bureau de Change på flyplassen. Et handelspar for Qtum vil se slik ut, 1 QTUM = 3.52USD. Tilgjengeligheten av Qtum for handel er et godt tegn på at investorer stoler på mynten og vil kjøpe den. Imidlertid tilbyr ingen av børsene som er oppført på CMC Qtum for handel med fiat-valutaer. Dette betyr at tradere som ikke allerede eier kryptovaluta, vil finne det vanskeligere å kjøpe Qtum.Merk: Fiat-valutaer er de offisielle valutaene i land. Eksempler inkluderer det britiske pundet og den indiske rupien.

 • Knapphet: Qtum har en total forsyningsgrense på 107 822 406 CMC lister Qtums sirkulerende forsyning som 88 647 552 QTUM. Dette betyr at tre fjerdedeler av den totale forsyningen allerede er utstedt. Snart vil det være knappe, noe som betyr at det vil være vanskeligere å kjøpe, og prisen kan gå opp.
 • Markedsverdi: Den totale verdien av alle Qtum i verden i dag er $ 349 458 486,90. Det gjør den til den 79. største kryptovalutaen på markedet.

2021 Spådommer Konklusjon

På kort sikt bør enhver Qtum-prisforutsigelse være basert på fakta. Så hold deg oppdatert med størrelsen på Qtums samfunn og hvor bra det fungerer på CoinMarketCap de neste månedene.

Crypto Investment Lesson 3: Gjør leksene dine!

La oss nå se litt lenger inn i fremtiden. Hvilke faktorer vil påvirke prisen på Qtum de neste årene?

Qtum Predictions: 2021 and Beyond!

Det er flere ting du bør tenke på når du gjør en langsiktig Qtum-prisforutsigelse. Den første er antall andre plattformer som ligner på Qtum. Disse andre plattformene er konkurranse og kan påvirke myntprisen på Qtum.

Konkurranse

Markedet for plattformer som Qtum er veldig overfylt. Ethereum var den første plattformen som ga brukerne smart kontraktutvikling og dApps, og den er fortsatt den største. Imidlertid er det mange andre plattformer som utfordrer Qtums plass i markedet. Ta en titt på Qtums langsiktige konkurranse:

 • EOS har fått veldig mange mennesker veldig begeistret. Noen tror det vil være den nye ‘kongen av dApps’. Den gikk live 5. juni 2018, så utviklere kan nå bygge videre på den.
 • NEO kalles noen ganger ‘kinesisk Ethereum’. Det tilbyr brukere lignende tjenester som Qtum. Fordelen den har over de fleste andre kryptovalutaer er dens nære forhold til den kinesiske regjeringen og ledere av kinesiske næringer.
 • Lisk er en plattform med store planer for de neste årene. Det planlegger å lansere en desentralisert kryptobørs som kan gjøre den til en stor markedsaktør.
 • Cardano ble opprettet av en av Ethereums grunnleggere. Det har vært under utvikling i lang tid, men eksperter er veldig glade for det. Det kan gå live i løpet av et år og forårsake mange problemer for andre plattformer på markedet.

Qtum må konkurrere med disse fire plattformene og Ethereum de neste årene! Det blir en tøff utfordring, og bare de sterkeste vil overleve. Qtum-myntprisen vil avhenge av hvor godt den kan konkurrere med andre plattformer.

Crypto Investment Lesson 4: Undersøk markedet!

To av måtene Qtum håper å slåss mot konkurrentene er gjennom partnerskap og markedsføring …

Partnerskap

Qtum har planer om to store partnerskap de neste årene;

 1. Starbucks: Qtum er forhandle en avtale med den gigantiske kaffekjeden, Starbucks. Et partnerskap av denne størrelsen vil være bra for den langsiktige Qtum-myntprisen.
 2. 360 økonomi: Qtum utvikler et blockchain forskningssenter med det kinesiske finansteknologiselskapet 360. Dette partnerskapet kan gi Qtum mer tilgang til kinesiske markeder og hjelpe det å konkurrere med plattformer som NEO.

  360 Finans Kina

Markedsføring

Teamet på Qtum vil gjøre alt de kan for å få plattformen sin så mye oppmerksomhet som mulig. Utseendet på BlockShow Asia fikk Qtum-myntprisen til å gå opp, men de stoppet ikke der.

Qtum Prediksjon

I februar 2018 lanserte Qtum en blockchain i verdensrommet! Plattformen gikk sammen med en Qtum dApp kalt SpaceChain for å fremme romforskning og ideen om et desentralisert internett.

Det er spennende for investorer å se plattformer som utforsker nye fagfelt. Qtum vil fortsette å utvikle slike prosjekter, og deres suksess kan føre til at Qtum-myntprisen øker.

Deretter vil jeg snakke om Qtum Roadmap. Når du ser på de tekniske forbedringene Qtum håper å gjøre de neste årene, vil det hjelpe deg med å gjøre en nøyaktig Qtum-prisforutsigelse.

Merk: En veikart er en liste over tekniske mål som en kryptovaluta håper å oppnå over en bestemt tidsperiode.

Qtum veikart

Den største tekniske utviklingen som skjer på Qtum er X86 Virtual Machine. Tenk på en virtuell maskin som en fabrikk der dApps og smarte kontrakter bygges. Qtum har brukt Ethereums fabrikk som kalles EVM. Qtum mener at X86 VM vil være en bedre måte for utviklere å bygge fremtidens dApps og smarte kontrakter.

Andre viktige datoer på Qtum-veikartet er mars 2019 og mars 2020. I hver av disse periodene vil Qtum slippe 6 millioner nye mynter. Dette betyr at innen mars 2020 vil den totale Qtum-myntforsyningen være i omløp.

Hvis X86 VM fungerer bra og imponerer utviklingssamfunnet når den totale myntforsyningen er i omløp, kan 2021 bli et veldig viktig år for Qtum. Enhver Qtum-prisforutsigelse bør omfatte disse to faktorene. Effekten de har på Qtum-myntprisen kan være enorm.

Crypto Investment Lesson # 5: Kjenn produktet ditt!

Før du går bort og lager din egen Qtum-prisforutsigelse, la oss ta en rask oversikt over alle viktige spørsmål. Vi ser på noen få ekspertforutsigelser, og da bør du kunne bestemme om Qtum er den rette investeringen for deg.

Er Qtum en god investering?

Som du har sett, er det mange ting som kan påvirke Qtum-myntprisen i år og i fremtiden. Men er det en god investering?

Teknisk sett er Qtum like sterk som enhver annen plattform på markedet. Det tjener på å være basert på to av de mest vellykkede kryptovalutaene i verden. Det tilbyr til og med brukerne sine tjenester som er en forbedring i forhold til de som tilbys av Bitcoin og Ethereum!

Noe av teknologien Qtum utvikler er veldig spennende. Imidlertid har den mye konkurranse. De virkelige vinnerne i kryptovaluta vil være plattformene med de største og sterkeste samfunnene. Qtum er ikke like populær som Bitcoin eller Ethereum, men det kan være i fremtiden. Dette vil avhenge av dApps som er bygget på Qtum og de virkelige partnerskapene det dannes.

Hvis Qtum er vert for et superraskt betalingssystem som brukes i alle Starbucks rundt om i verden, vil verdien øke som en rakett. Dette har ikke skjedd ennå. Imidlertid har kryptoeksperter fortsatt stor tillit til Qtum.

Coinliker har publisert en ganske positiv Qtum-prisforutsigelse med tanke på kryptokurrencymarkedskrasj som skjedde på slutten av 2018. De tror at innen ett år vil prisen på Qtum være 38,45 USD og innen fem år vil den være 140,73 USD. Dette er en veldig høy verdsettelse, men det forteller oss noe om økende tillit til markedet generelt.

WalletInvestor har publisert en mindre sikker Qtum-prisforutsigelse. De tror at innen ett år vil Qtum-myntprisen være 1,44 USD. Jeg tror dette er en mer realistisk verdsettelse. Imidlertid er kryptomarkedet mindre enn ti år gammelt, så alt er mulig!

Hva tror du? Noen siste tanker, og så er du alene!

Qtum-prisforutsigelse: endelige tanker

Å investere i kryptokurver er fortsatt nytt og kan være veldig farlig! Ingen vet egentlig hva som kommer til å skje videre. Det er så mange ting som kan skje at vi ikke kan forutsi. Alle verdens regjeringer kan møte i morgen og forby kryptovalutaer! Vi vet bare ikke …

Ikke tenk på kryptokurver som en ordning for å tjene penger. Tenk på dem som fremtidens teknologi. Prisen på kryptokurver kan gå ned, men teknologien går ingen steder! Så se nærmere på å investere i Qtum hvis du vil være en del av et samfunn som prøver å forandre verden.

Crypto Investment Lesson # 6: Ha det gøy! Du investerer i fremtiden for penger!

Nå som du vet omtrent alt det er å vite om å lage en Qtum-prisforutsigelse, hva blir Qtum-prisforutsigelsen din? Går Qtum-myntprisen opp eller ned? Gjetningen din er like god som min, så gi meg beskjed!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map