Prediksjon for SiaCoin: 2021 og videre

Hei og velkommen til denne guiden om SiaCoin-prisforutsigelser. I den følgende artikkelen vil jeg se på noen få prisforutsigelser for dette interessante kryptokurrencyprosjektet.

SiaCoin skiller seg ut i kryptovalutaområdet på grunn av den solide brukssaken. Det kan ofte være vanskelig å forstå formålet bak et prosjekt. Dette er ikke tilfelle med Sia!

Guiden begynner med en titt på hva som er SiaCoin. Det vil da ha en kort seksjon som advarer folk om farene ved å stole på prisforutsigelser for mye. Etter det vil jeg se på noen få SiaCoin-prisforutsigelser for 2021 og lenger inn i fremtiden. Etter dette vil det bli en rask forklaring på den tekniske analysen, og hvorfor det ikke er den beste måten å bedømme potensialet for en investering. Det vil også være et avsnitt om SiaCoin-veikartet for de kommende årene. Til slutt vil jeg tenke på om SiaCoin er en god investering eller ikke.

På slutten av denne guiden, bør du vite mye mer om SiaCoin og være i stand til å bedømme de forskjellige prisforutsigelsene du kommer over på nettet selv..

Som vanlig har vi masse å dekke i denne guiden til SiaCoin-spådommer. Så la oss komme i gang!

Hva er SiaCoin?

I sin enkleste form er SiaCoin en desentralisert skylagringstjeneste. Den er utviklet for å konkurrere med slike som Google, DropBox, Apple og Microsoft. Tanken er at data som er lagret ved hjelp av Sia, blir kryptert og lagret på andre brukeres datamaskiner. Imidlertid vil alle transaksjonene kunne verifiseres ved hjelp av SiaCoins offentlige hovedbok.

Siste Coinbase-kupong funnet:

I hovedsak fungerer SiaCoin ved å la brukerne leie ut plass på harddiskene. Folk som leter etter skylagring, vil bruke andres dataminne til å lagre filene sine. Denne tjenesten betales for å bruke den opprinnelige valutaen til Sia blockchain, SiaCoin.

Lagringsleverandørene kan sette sine egne priser og annonsere deres pålitelighet. De kan også sette standarder og kompensasjon hvis filer kompromitteres mens de er under deres omsorg. Til slutt kan de nekte tjenestene deres hvis naturen til dataene som lagres, gjør dem ubehagelige på noen måte.

For å beskytte brukerne av plattformen, finnes det en rekke garantier. For eksempel kan data deles over forskjellige minneleverandører. Dette kan bidra til at dataene faktisk kan hentes når det er nødvendig.

En rask advarsel om kryptovalutaprisforutsigelser

Før vi kommer inn på SiaCoin-prisforutsigelsen, er det først viktig å gi noe av en advarsel. I denne artikkelen vil du oppdage noen av de beste prisforutsigelsene for denne kryptoen. Det er viktig å ikke ta disse for alvor. Det er tross alt ingen som vet helt sikkert hvordan et prosjekt vil prestere på lang sikt.

Det er ganske mange grunner som gjør disse prisforutsigelsene for kryptokurrency problematiske. De inkluderer:

  • Konkurranse – Prøver andre selskaper å levere den samme tjenesten. Åpenbart gjør konkurranse det mindre sannsynlig at et bestemt prosjekt vil lykkes. SiaCoin har også mye konkurranse. Det er både tradisjonelle selskaper og blockchain-selskaper som jobber med bedre skylagringsløsninger.
  • Reguleringsspørsmål – kommer prosjektet til å være lovlig om noen år? Med lagring kan dette være problematisk da det allerede er i strid med loven å hjelpe noen med å lagre ulovlig materiale.
  • Teknologiske problemer – kan prosjektets team faktisk levere de målene de satte for seg selv?

Prediksjon for SiaCoin 2021?


Introduksjoner og advarsler ut av veien, jeg kommer ned til poenget med denne artikkelen – SiaCoin-prisforutsigelse!

Jeg begynner med noen kortsiktige. Den første gruppen vil være på slutten av året eller rundt 12 måneders tid. Jeg har gjennomsøkt nettet for å finne nærmest ekspert SiaCoin-spådommer som mulig. Men siden digitale valutaer er en så ny aktivaklasse, er de vanskelig å finne. Ekspertene som finnes innen kryptokurver har ofte mye bedre ting å gjøre enn å gjette på priser!

Det nærmeste med en ekspert?

Jeg begynner med det nærmeste med en ekspertprisforutsigelse jeg kunne finne. Palwasha Saaim, B.Sc skriver for et nettsted som heter ProfitConfidential. I motsetning til mange prisforutsigelser for kryptovaluta, bruker hennes noen grunnleggende analyser av selve mynten for å avgjøre hva den kan være verdt i fremtiden.

Mye av teksten fokuserer på tidligere ytelse til SiaCoin, samt funksjonene som et middel til å betale for desentralisert digital lagring.

Som med mange prisforutsigelsesartikler, forklarer hun også hvordan du kjøper SiaCoin. Dette inkluderer en kort del om hvordan du også kan lagre den. Hun går deretter i gruvedrift av SiaCoin. Alt dette tar en god del av artikkelen som tross alt er ment å være om prisforutsigelser.

Endelig kommer Saaim til å takle prognosen for SiaCoin. Hun bekrefter følelsen uttrykt i tittelen på artikkelen. For henne forblir en $ 1 SiaCoin en mulighet. Dette vil representere mye vekst fra prisen i dag på litt over $ 0,0046.

Ved å forklare resonnementet om hvorfor en $ 1 SiaCoin er en mulighet, identifiserer Saaim riktig at mynten tilfredsstiller en annen brukstilfelle enn Bitcoin. Hun uttaler at skynettverket, Sia, “tilbyr et veldig verdifullt verktøy.”

Hun har selvfølgelig rett i dette. Skylagring er nyttig. Imidlertid oppgir hun at SiaCoin tilbyr “unikt verktøy”. Dette stemmer rett og slett ikke. Det er mange andre desentraliserte skylagringsprosjekter som jobber mot samme mål. STORJ, Filecoin og MaidSafe er bare tre av dem.

For å gjøre saken enda verre, har industrien som SiaCoin prøver å forstyrre, noen av de største selskapene på planeten som jobber for bedre løsninger også. Microsoft, Apple og Google går ikke ned uten kamp!

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Noe mer grunnleggende analyse?

I denne guiden til SiaCoin-spådommer har vi en annen grunnleggende analyse. Denne fra InvestingPR gir imidlertid ikke en potensiell fremtidig pris. Personlig synes jeg det er oppmuntrende!

Den ikke navngitte forfatteren av stykket i InvestingPR starter med å se på det grunnleggende i mynten. De oppgir nytten av SiaCoin selv – til å betale for lagring av filer i Sia-nettverket. Etter dette diskuterer de hvor aktiv Sia-nettverket er. Ifølge dem er det for tiden 162 terabyte data lagret der.

Deretter tar de for seg hvordan Sia er priset mot noe av konkurransen. De anslår at det er rundt 10% billigere enn tradisjonell skylagring. De hevder riktig at en slik konkurransedyktig tjeneste lett kan føre til etterspørsel etter SiaCoin. Dette vil bety en økning i prisen på den.

Forfatteren fortsetter med å diskutere at det er “et veldig høyt tak” på potensialet for et vellykket desentralisert skylagringsalternativ. Dette er fordi den nåværende lagringskapasiteten i nettverket er mye større enn det som for øyeblikket brukes. I følge artikkelen er den nåværende kapasiteten på massive 4,5 petabyte. Etter hvert som bevisstheten vokser om SiaCoin, vil dette sannsynligvis også øke. For de som ikke vet, er en petabyte 1000 terabyte.

Vår anonyme forfatter fortsetter deretter med å snakke om fremtiden til SiaCoin. Her nevner han at medstifteren av SiaCoin, David Vorick, har snakket om et samarbeid med Netflix. Hvis en slik avtale blir dannet, vil det være massivt for plattformen.

I avslutningen på stykket sier forfatteren at “SiaCoin er et symbol som finner seg på rett sted til rett tid.” Dette er fordi den er markedsklar og har et solid brukstilfelle. Til slutt sier de at “SiaCoin-prisforutsigelse for 2021 er veldig positiv.”

Noe for astronautene …

I denne guiden til SiaCoin-prisforutsigelser vil jeg rette oppmerksomheten mot en av de mer typiske spådommene som flyter rundt på internett.

CoinLiker er et nettsted som tilbyr prisanrop for nesten alle tenkelige kryptovalutaer. SiaCoin er ikke noe unntak. Dette nettstedet tilbyr vanligvis de mest optimistiske prisforutsigelsene rundt. De bryr seg vanligvis ikke med noen grunnleggende analyse …

Hvorfor ville de bry seg med grunnleggende når de har sin egen “tilpassede prognosealgoritme” for å finne ut hva SiaCoin vil være verdt om 12 måneder?

Siacoin-prisforutsigelse

Som du kan se fra grafikken ovenfor, liker CoinLiker virkelig SiaCoin. Faktisk krever deres ettårige prisforutsigelse gevinster på over 32 ganger den nåværende prisen på bare et år.

La oss si det på en annen måte for deg. Anta at du investerte $ 100 i dag. Du vil motta drøyt 5800 mynter. Nå, ifølge CoinLiker, denne gangen neste år, vil denne investeringen være verdt over $ 3190.

I delen nedenfor svarer CoinLiker på noen ofte stilte spørsmål. En av disse er: “Vil SiaCoin måne?” På dette svarer de:

“Gitt spådommer, tror vi at Siacoin vil måne så tett.”

Mens CoinLiker absolutt ikke er sjenert av deres optimisme for omtrent hvert kryptokurrencyprosjekt som eksisterer, er de mindre åpne for hvor tallene deres kommer fra. Bortsett fra deres “algoritme”, er det bokstavelig talt ingen indikasjoner på hvordan deres SiaCoin-prisforutsigelse er blitt gjort.

Som hovedregel bør prisforutsigelser behandles med forsiktighet, og de som ikke gjør noe for å forklare samtalene sine, bør behandles med ekstrem forsiktighet!

John McAfee og SiaCoin Price Prediction?

Til slutt kommer vi til en annen antatt ekspert på kryptovalutaer. John McAfee har vært en vokal tilhenger av mange digitale valuta-prosjekter tidligere. Han har til og med hevdet at Bitcoin selv vil nå $ 1 000 000 innen 2020.

McAfees tidlige tweets om prosjekter kan ha vært ekte. Men etter å ha sett hvordan markedet reagerte på hans støtte, ble de raskt betalte annonser. Det kom nylig fram at McAfee mottok opptil $ 100.000 for hver gang han positivt gjorde en kryptovaluta til temaet for en av tweetsene hans..

SiaCoin har ikke hatt slik oppmerksomhet. Imidlertid har McAfee nevnt det tidligere. Vi må anta at dette er fordi John liker prosjektet, men har ikke fått betalt for å pumpe det slik han har andre prosjekter. Uansett, nedenfor er nevnte han Sia:

Siacoin Price Prediction - John McAfee twitter innlegg

Prediksjoner for SiaCoin 2021 og videre!

Deretter vil jeg i vår guide til SiaCoin-prisforutsigelse se litt lenger inn i fremtiden. Alle problemene med 2021 prisforutsigelser forblir sanne for dette neste partiet. Imidlertid forstørrer disse problemene jo lenger inn i fremtiden de fokuserer på.

En negativ SiaCoin-prisforutsigelse?

For vår første langsiktige SiaCoin-prisforutsigelse kommer vi tilbake til ProfitConfidential. Igjen presenterer de synspunktene til en antatt ekspert!

Patrick Brik CFA, BAS, skrev i november 2017 at han ikke ser en fremtid for SiaCoin. Hans mening om prosjektet kan imidlertid lett være tull siden han ikke en gang ser ut til å forstå hvordan markedsverdi fungerer.

“SC-prisen ligger for tiden på rundt $ 0,0036, noe som betyr at den handler med en brøkdel av en cent. Til denne prisen, hvorfor skulle noen til og med bry seg med en Siacoin-lommebok? Kanskje jeg savner noe. ”

Denne følelsen er morsom i sin uvitenhet. Prisen er en brøkdel av en cent har ingen reell betydning for noe. Du kjøper tross alt ikke en eneste SiaCoin. I stedet vil investorer legge $ 1000, $ 10 000, $ 100 000, eller hvor mye de vil i prosjektet. Hvordan denne “eksperten” kan stille spørsmål ved behovet for en sikker lagringsløsning for investering, er helt utenfor meg.

Vi må imidlertid komme oss over denne latterlige uttalelsen når vi nærmer oss resten av denne spådommen. Forfatteren av dette stykket mener at kryptokurver er i en boble. Han innrømmer at Bitcoin sannsynligvis er bestemt for høyere priser, men konkluderer med at de fleste prosjekter vil krasje.

Brik ser ut til å like å vise frem at han kjenner til teknisk analyse senere i artikkelen. Han glemmer imidlertid at han skal se på en langsiktig prisforutsigelse (TA er nesten ubrukelig for slike spådommer, selv om du er ekspert. Jeg kommer snart inn på hvorfor).

I konklusjonen snakker han nok en gang om teknisk analyse og bruk av de tidligere trendene i pris for å forutsi de neste. Han nevner ikke engang fillagring eller etterspørsel etter det. Denne spådommen skal ikke tas for alvorlig.

En annen grunnløs SiaCoin-prisforutsigelse?

Endelig ble den eneste andre langsiktige prisforutsigelsen jeg kunne finne for SiaCoin produsert av et nettsted som heter TradingBeasts. Som mange andre prisforutsigelser på nettet, er denne støttet av absolutt ingenting.

De tilbyr en rekke forskjellige prisforutsigelser som dekker hver måned de neste tre årene. Nedenfor er deres spådommer for 2021:

De hevder å ha dannet sine SiaCoin-prisforutsigelser ved å bruke “historiske data og bruke en kombinasjon av lineære og polynomiske regresjoner.” Dette kan godt være tilfelle. Siden de ikke har gjort noe for å forklare eller vise på en graf disse polynomiske regresjonene, kan jeg bare anta at de har brukt ordet for å prøve å forvirre nybegynnere..

Mens vi unnlater å tilby noen form for grunnleggende analyse, gir TradingBeasts imidlertid en ansvarsfraskrivelse. Dette er nyttig fordi det er veldig viktig å ikke bruke andres meninger som investeringsråd. Det er spesielt relevant når disse meningene ikke støttes med solid resonnement!

“Ingen kan imidlertid forutsi priser på kryptokurver med total sikkerhet, og det er derfor avgjørende å forstå at følgende SC-prisforutsigelser bare tjener som et forslag til mulig prisutvikling og ikke er ment å bli brukt som investeringsråd.”

Problemet med å bruke teknisk analyse for prisforutsigelser

Teknisk analyse er et flott verktøy for handelsmenn som forstår det godt. Det innebærer å studere den tidligere ytelsen til en eiendel og bruke trender for å prøve å identifisere hvor prisen vil gå videre. Det er noen få problemer med teknisk analyse som gjør det dårlig egnet til å forutsi kryptovaluta-prisforutsigelser for investeringer.

Langsiktig teknisk analyse er i stadig endring. Du kan se på et diagram en dag, og det kan se optimistisk ut. På bare en dag eller to kan dette imidlertid endres til en pessimistisk. Bare fordi utsiktene virket positive, betyr ikke det at de vil fortsette å gjøre det.

Dette betyr at de som bruker teknisk analyse må bruke timer hver dag på å se på diagrammer. Hastigheten som trender kan bytte på betyr at det er et flott verktøy for handelsmenn og dårlig for de som ønsker å kjøpe og holde en eiendel.

Den grunnleggende analysen gir mye mer mening enn teknisk for de som bare vil investere i en kryptovaluta. Dette innebærer å se på teamet bak krypto, se på nisje den fyller, bestemme hvor godt mynten fyller tilfredsstiller den nisjeen, se på konkurransen den møter og forskjellige andre faktorer. Dette vil gi et generelt inntrykk av hvor sannsynlig et prosjekt vil lykkes. Hvis det grunnleggende i prosjektet er solid, er det fortsatt en gamble, men det er en mye mer informert gamble. Dette er hvordan gode investorer baserer sine beslutninger. Teknisk analyse har absolutt en plass i kryptovaluta. Imidlertid er det stedet å handle, ikke investere.

Er SiaCoin en god investering?

Det er veldig vanskelig å si om SiaCoin er en god investering.

På den ene siden har den en klar brukssak, et fungerende produkt, og er priset for å konkurrere med de mer etablerte tjenestene som dekker den samme nisje. På den annen side er det opp mot mange forskjellige tjenester som allerede (eller håper å) tilbyr den samme funksjonaliteten. Noen av disse er også blant de største selskapene på planeten.

Kjøreplanen ser ut til å indikere at SiaCoin jobber for å lage et produkt som kan konkurrere med slike som Amazon og Google. Imidlertid er det fortsatt mye som kan gå galt. Hvis markedet bestemmer seg for å gå med en konkurrent eller lovgiverne på planeten er fast bestemt på å regulere det, er utsiktene for SiaCoin mindre positive..

Uansett hva fremtiden har for Sia, som alle kryptovalutaer, er det en høyrisiko, høy belønning. Dette betyr at du ikke bør investere mer enn du har råd til å tape. Hvis SiaCoin gikk til $ 0,00 i morgen, ville det påvirke livskvaliteten din? Hvis svaret er ja, har du investert for mye!

Konklusjon

Så det er alt det er tid til i denne SiaCoin-prisforutsigelsesartikkelen. Jeg håper du syntes det var både underholdende og informativt. Før jeg logger av, er det bare tid til et raskt sammendrag av det du har lært i dag:

  • Hva er SiaCoin?
  • Farene ved å stole på spådommer om kryptovalutapriser.
  • Noen eksempler på SiaCoin-prisforutsigelser for 2021.
  • En titt på teknisk analyse og hvorfor det egentlig ikke er den beste måten å komme med langsiktige prisforutsigelser.
  • En titt på SiaCoin-veikartet og hvordan det kan påvirke prisen på valutaen.
  • Noen av mine meninger om SiaCoin og dets muligheter som en investering.

Som med mange kryptovalutainvesteringer, er SiaCoin et prosjekt som kan endre en industri radikalt. Imidlertid er ingenting sikkert. Det er veldig viktig å gjøre så mye forskning du kan på et prosjekt før du investerer penger.

Guider som dette er en god start, men det er viktig at du forstår nøyaktig hva du kjøper og hvordan du lagrer det riktig. Også, aldri invester mer penger du har råd til å tape.

Nå som vi alle er ferdige, hva tror du? Vil du investere i denne desentraliserte skylagringsløsningen? Har du en egen SiaCoin-prisforutsigelse? Vi vil gjerne høre tankene dine!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map