Prediksjon for krusning: Vil det stige eller krasje?

Denne guiden vil hjelpe deg med å forstå mer om Ripple og hvordan dens fremtid blir spådd. Det vil også vise deg hvordan Ripple har vokst de siste årene, ekspertuttalelser om fremtiden for Ripple, og hvordan du kan danne din egen Ripple-prisforutsigelse.

Før vi kommer inn i Ripple-spådommene, bør du vite at de ikke skal tas som økonomisk rådgivning. Du må gjøre litt mer forskning før du investerer i Ripple. Du bør bare investere penger du har råd til å tape.

Neste avsnitt vil skissere hva Ripple er og bidra til å introdusere forskjellene og likhetene Ripple deler med andre kryptovalutaer (og hva dette betyr når vi forutsier Ripple-priser), så la oss komme i gang!

Forstå Ripple Roots

Ripple er to ting: en kryptovaluta (kjent som XRP) og et grenseoverskridende åpent betalingssystem for banker.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Ripple og XRP logoer

Selskapet ble grunnlagt i 2012 og har vokst til å bli en stor aktør i kryptomarkedet!

Den ble grunnlagt for å løse et stort problem. Dette problemet handlet om betalinger over landegrensene (hvordan penger overføres fra ett land til et annet).

Det beste med Ripple er at den allerede brukes! Så dette har selvfølgelig en enorm effekt på Ripple-prisforutsigelsen. Den har partnerskap med store globale banker som tester Ripples teknologi. Disse inkluderer Santander, MoneyGram, Amex og Western Union.

Transaksjonstid for Ripple er veldig rask, og avgiftene er mye billigere enn andre store kryptovalutaer, som Bitcoin eller Ethereum. Det viktigste som gjør Ripple unikt, er imidlertid det faktum at alle Ripple-mynter (XRP) ble utgitt samtidig.

Det er riktig – ny Ripple er ikke opprettet med gruvedrift. Alle XRP-er er allerede i omløp. Og det er ikke alt …

Det som gjør Ripple ekstremt forskjellig fra de fleste andre kryptovalutaer, er det faktum at Ripple Labs (selskapet bak Ripple) eier de fleste av XRP-myntene. Ja, du hørte det riktig – Ripple har en samlet forsyning på i underkant av 100 milliarder mynter, og Ripple Labs eier 50 milliarder av dem.

Noen investorer synes dette er dårlig, andre synes det er bra. Uansett, hvis du vil vite hvor mye det utgjør i dollar: en enkelt XRP (Ripple-mynt) er rundt $ 0,27 i dag (22/01/21).

Hvis du heller ikke vil gjøre matematikken selv, er det 27 milliarder dollar i XRP som sitter i lommene på Ripple Labs.

La oss nå gå videre og se på hvordan Ripple har utført tidligere og hvordan det påvirker selve spådommen på Ripple. Dette er det første trinnet i å forutsi Ripples fremtid.

Se vår Hva er Ripple-guide for mer informasjon.

Hvordan har Ripple vokst siden den begynte?

XRP-prisen økte massivt det siste året, noe som har et positivt resultat i Ripple-prisforutsigelsen.

Mange mennesker hevder at denne veksten er fordi Ripple har bygget et verdensomspennende nettverk, over 100 land med nesten 200 bedriftspartnerskap. Bruken av XRP av Standard Chartered til American Express har bidratt til å ‘presse’ verdien opp.

CoinMarketCap-data viser at den første offentlige handelsdagen 4. august 2013, så XRP nær $ 0,005882 (dette var hva mynten ble ferdig på den aller første handelsdagen). 16. mars 2018 var XRP på $ 0,697269 (det er en økning på 11 752,28%!).

Prediksjonstabell for ringvirkninger

I løpet av denne femårsperioden var det høyeste punktet desember / januar 2018, før den store korreksjonen (en markedsbegivenhet som førte til at hundrevis av milliarder ble utslettet av det globale kryptomarkedet), steg XRP til $ 3,23 før den falt til dagens verdi.

Nå er det 2021 og Ripple var verdt $ 0,27 i begynnelsen av året.

Prisforutsigelser

Forutsi kryptopriser er en utrolig vanskelig oppgave. Spesielt for tiden – med markedet som endrer seg så mye hver dag, er det vanskelig å danne en Ripple-prisforutsigelse for 2021.

Noen mennesker har imidlertid vært modige nok til å forutsi Ripple-priser i 2021 – her er noen av de mer populære Ripple-prisforutsigelsene:

Økonomi-prognosbyrået

Økonomi-prognosbyrået spår Ripples verdi kan falle ytterligere – på grunn av at teknologipartnerskap ikke oppfyller løfter (som er en høflig måte å si at Ripples produkter er ubrukelige, og at bankene vil slutte å bruke dem). De sier at Ripple kan falle til $ 0,19 innen 31. desember 2021.

Ripple Coin News

Ripple Coin News, nettets nest største Ripple-nyhetsside etter trafikk, hevder at 2021 kan være et jevnt år for selskapet. De sier at nye partnerskap, nye teknologier og en sterk ytelse kan se XRP berøre $ 7 dollar.

The Daily Express

The Daily Express, en britisk tabloidavis, mener XRP kan skyte i været i 2021 med en XRP-tokenpris på $ 5,06 innen 31. desember 2021!

Metro

Metro, Storbritannias største avis, mener Ripple kan falle, til $ 0,22-28. De baserer dette på det faktum at Bitcoin vil fortsette å dominere tusenårs tankegangen og nå $ 20.000 prispunkt. Dette kan bidra til å presse ned Ripple og andre altcoins.

ValueWalk

ValueWalk, en krypto-forskningstjeneste, mener Ripple må gå utover å la bankene teste ut produktene sine. I stedet sier de at Ripple må bli en ekte partner med en bankkonsern.

Dette mener de kan bidra til å skyve Ripples verdi til $ 10-merket. Men hvis de ikke lykkes med alle disse partnerskapene og ikke klarer å få noen reell innvirkning, kan XRP-token-prisen falle under $ 0,50-merket.

Ripple har et stort år fremover. De fleste av spådommene antyder at Ripples verdi vil vokse i 2021. Noen eksperter mener imidlertid at store begivenheter og at deres betalingsteknologi ikke fungerer for bankene, kan føre til et betydelig prisfall..

Den neste delen vil evaluere mine egne prisforutsigelsestanker, og hvordan du også kan lage din egen spådom.

Hva er Ripple Price Prediction 2021?

Arrangementer er det som vil presse Ripples pris opp eller ned, og selskapet har allerede kunngjort mye som kan ha en positiv effekt på Ripple-prisforutsigelsen 2021. For å danne vår egen mening, la oss se på grunnene til at Ripple-prisen kan gå opp eller nede i år.

For å være ærlig virker nyheten som har kommet ut for Ripple positiv.

I 2018 kunngjorde Santander at de vil bruke Ripples blockchain til en betalingsapp (som først skal lanseres i Spania, Irland og Storbritannia) som vil være basert på Ripples betalingsbehandlingsteknologi.

En annen utvikling er nyheten om at japanske innenlandske banker vil bruke Ripple til å drive et nytt innenlandsk innenlandsk pengeoverføringssystem. MoneyTap, som har tre store partnere (SBI Net Sumishin Bank, Suruga Bank og Resona Bank), samarbeider med Ripple for å forbedre innenlandske bankoverføringer.

En annen stor utvikling i 2018 var MoneyGram / Ripple-partnerskapet. Bruk av XRP som et grenseoverskridende betalingsbehandlingssystem sammen med Ripples betalingsbehandlingsteknologi vil forbedre internasjonale grenseoverskridende økonomiske betalinger.

MoneyGram, verdens nest største pengeoverføringsselskap, vil bruke den nye teknologien til å bruke XRP som en øyeblikkelig metode for oppgjør (som betyr raskere overføringer til venner og familie i utlandet).

Dette er bare tre utviklinger Ripple stilte opp i 2018.

Globale banker samarbeider

Det er diskusjoner og pilotprosjekter med saudiarabiske og UAE sentralbanker, prosjekter med Bank of England og andre.

Ripple vil også samarbeide med flere europeiske og latinamerikanske banker for å bidra til å markedsføre både XRP og Ripples betalingsteknologi. Denne utviklingen kan, som ekspertene ovenfor påpekte, føre til store prisstigninger i XRP-tokenprisen. Så dette betyr at Ripple-prisforutsigelsen skal gå den positive veien.

Partnerskap med sentralbanker, finansielle foretaksgiganter og banker peker alle mot Ripples innovative teknologi og mulighetene det kan gi disse virksomhetene..

Imidlertid er det ‘muligheter’ -biten som er problemet og kan ha en negativ innvirkning på spådomsprognosene.

De profesjonelle ekspertene fremhevet fremfor alt at ‘forsøk’ og ‘piloter’ er et stort potensial (det kan endre måten vi alle bruker bankoverføringer på). Men med mindre det faktisk endrer noe, har det ikke vært forstyrrende nok.

Crypto er ment å være forstyrrende (Det er ment å knuse det sentraliserte banksystemet). Uten store endringer kan Ripples verdi lide.

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

XRP-myntforsyningen

Et annet trykkpunkt på Ripple er den totale markedssirkulasjonen på 100 milliarder XRP. Dette er mye mer enn, si Bitcoins maksimale 21 millioner.

Sjeldenheten til Bitcoins over overforsyningen av XRP-er vil alltid legge stort prispress på XRPs samlede verdi – se nedenfor for et diagram som viser hvordan tilbudet har vokst siden Ripple ble lansert.

Ringvekst fra utgivelsen

Imidlertid er Ripple veldig forskjellig fra Bitcoin, da Bitcoin bare er et peer-to-peer-betalingssystem med det formål å desentralisere global økonomi. Mens Ripple spesifikt henvender seg til banker ved å tilby betalings-teknologi over landegrensene og er mindre desentralisert enn Bitcoin er.

Samlet sett nektes det ikke at Ripples 2021 ser positivt ut. Jeg tror at når tro og tillit er gjenopprettet i kryptovalutamarkedet generelt, kan Ripples XRP-mynt gå tilbake til $ 2-3 dollar-prisen vi så ved starten av året.

Den neste delen vil oppsummere hva som er bra og hva som er dårlig med Ripple. Vi gjør dette slik at du kan forstå fordelene og ulempene med XRP som en investering.

Er Ripple en god eller dårlig investering?

Millionerspørsmålet (forhåpentligvis!): Er Ripple en god eller dårlig investering? For å forstå dette, må vi forstå hva som er dårlig med Ripple og hva som er bra.

La oss starte med det positive.

Hva er bra med Ripple

 • Det største positive ved XRP er at det faktisk brukes av virkelige selskaper – husholdningsnavn – over hele verden.
 • Transaksjonstidene er mye lavere enn Bitcoin, Ethereum og Litecoin.Transaksjonstid for kryptovalutaer
 • Som grafen over viser, har XRP en tidsramme på 4 sekunder for betaling. Dette er raskere enn Ether 2+ minutter, langt raskere enn Bitcoins 1hr + (pre-SegWit – en Bitcoin systemoppgradering) tid og mye raskere enn tradisjonelle bankoverføringer (som kan ta opptil fem virkedager).
 • Transaksjonsgebyrer er utrolig lave – 0,00001XRP (som er mindre enn $ 0,00023). Til sammenligning har Ethereum et gjennomsnittlig transaksjonsgebyr på 4,34 dollar. Bitcoin har et gjennomsnittlig transaksjonsgebyr på $ 7,92. Litecoin har det laveste rivaliserende transaksjonsgebyret på $ 1,22.
 • Det er et hederlig grenseoverskridende betalingsformat (konkurrerende fiat som i tilfelle MoneyGram) brukt av store pengeoverføringstjenester.
 • Hva er dårlig med Ripple?

  • Rippelen går mot verdiene til kryptovaluta. De er ment å være desentraliserte slik at ingen selskaper eller organisasjoner har total kontroll, men Ripple Labs eier over 50% av hele Ripple XRP-forsyningen. Så dette kan ha en negativ innvirkning på Ripple-prisforutsigelsen.

  Det er spørsmål om prismanipulering dette nivået av XRP-beholdning kan gjøre for den totale prisen (de kan dumpe en stor del for å senke prisene for å kjøpe tilbake en større eierandel).

  • Konsensusbokstilnærmingen er også forskjellig fra den vanlige Bitcoin-standarden. Ripple krever at “validerte” deltakere bekrefter transaksjoner.

  På Bitcoin-nettverket kan alle sette opp en node og bekrefte transaksjoner. På Ripple-systemet kan bare forhåndsgodkjente deltakere kjøre en node og verifisere Ripple-transaksjoner.

  Dette er en annen form for den sentrale autoriteten som Ripple Labs har.

  • Ripples primære mål er å selge transaksjonsteknologien. XRP er bare en sekundær del av Ripples aktiviteter.

  Samlet sett spiller Ripple ikke etter de tradisjonelle kryptoreglene – den har en sentralisert eierstruktur. Ripples langsiktige fokus er heller ikke på XRP, men selve betalingsteknologien.

  Imidlertid har den lave transaksjonskostnader og raske transaksjonstider. Det gir deg også muligheten til å bruke XRP gjennom pålitelige finansielle merker, noe som kan appellere til noen mennesker som en følelse av troverdighet.

  Konklusjon

  Hva vil 2021 gjøre for Ripple-prisforutsigelsen? Vil noen av Ripple-prisforutsigelsene 2021 være korrekte?

  Vi har skissert Ripple-utviklingen og hva viktige eksperter sier, sammen med informasjon om Ripple, og gitt noen spådommer.

  Samlet sett har funnene mine angående Ripple vært positive! De har inngått noen enorme partnerskap, de har fått store globale banker til å teste teknologien sin, og de jobber tydelig hardt for å levere sine løfter.

  Min spådom, som jeg nevnte tidligere, er at Ripple vil sprette tilbake til det høyeste på 3+ dollar per XRP. MEN jeg tror det er avhengig av tro og tillit er gjenopprettet i hele kryptomarkedet først.

  Allikevel er det viktig å huske at dette er akkurat det det står – en spådom. Du må alltid huske at det er ingen som kan forutsi markedet.

  Det avhenger av så mange forskjellige ting, og ingen, så vidt jeg vet, kan se inn i fremtiden. Ta aldri en spådom som faktum!

  Åh, og invester aldri mer enn du har råd til å tape.

  Hvis du har en egen Ripple Price Prediction 2021, må du gi meg beskjed! Jeg vil gjerne høre tankene dine.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  map