Prediksjon for Ethereum: 2021

Hei der, velkommen til vår Ethereum Prisforutsigelse 2021 guide!

Har du for tiden noen Ethereum-mynter og vil vite hva fremtiden vil ha for prosjektet? Eller kanskje du lurer på hvor høyt vil Ethereum gå i 2021? Uansett har jeg det alle spørsmålene dine dekket!

Interessant fakta: visste du at hvis du kjøpte $ 10 verdi av Ethereum-mynter i begynnelsen av 2016, ville de ha vært verdt over $ 10 000 i slutten av 2017!?

I denne Ethereum-prisforutsigelsesguiden skal jeg begynne med å forklare kort hva Ethereum-prosjektet egentlig er, gi deg en Raskt Overblikk av hva du må vurdere før du handler på en prisforutsigelse.

Etter det vil jeg diskutere noen populære prisforutsigelser som er laget av forskjellige analytikere. Så vil jeg gi deg min mening om jeg synes det er en god investering eller ikke.

Merk: Hvis du vil holde kryptovalutaene dine sikre, du bør velge pålitelige lommebøker. Noen av de anbefalte alternativene inkluderer Ledger Nano S, Trezor Model T og Coinbase.

Så hva venter du på? La oss starte med å finne ut hva Ethereum egentlig er!

Hva er Ethereum?

Ethereum var grunnlagt i 2015 av en russisk-kanadisk utvikler som heter Vitalik Buterin. Det er en blockchain-protokoll som lar folk fra hele verden sende og motta midler uten å trenge en tredjepart.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Imidlertid, i motsetning til Bitcoin, Ethereum kan gjøre så mye mer enn å utføre økonomiske transaksjoner. Det ble det aller første blockchain-prosjektet for å være vert for noe som heter smart kontrakt teknologi. En smart kontrakt er et stykke kode som lar folk inngå en avtale uten behov for en mellommann.

Ethereum Price Prediction 2021

Når visse forhold skjer, er den smarte kontrakten i stand til å gjøre det automatisk flytte midler fra en person til en annen. Akkurat som smarte kontrakter, er hver eneste transaksjon som noen gang skjer i Ethereum-systemet tilgjengelig for visning på den offentlige blockchain, noe som gjør nettverket gjennomsiktig.

Når det gjelder ytelse, kan Ethereum bekreft en bevegelse av midler på omtrent 16 sekunder. Blockchain er i stand til å skalere maksimalt 15 transaksjoner hvert sekund, noe som er mye mindre enn andre smarte kontraktprotokoller, men jeg vil diskutere senere hva de planlegger å gjøre for å øke dette.

Så nå som du vet hva Ethereum faktisk er, i neste del av min Ethereum-prisforutsigelse 2021-guide, skal jeg diskutere viktigheten av å ta prisforutsigelsesguider med forsiktighet..

Advarsel om prisforutsigelser

Jeg trodde det ville være lurt å raskt snakke om noen av tingene du bør vurdere når du leser andres prisforutsigelser. I virkeligheten, ingen kan forutsi Ethereum-fremtiden. Mens noen mennesker får spådommer, er det andre som tar feil.

Ingen spådommer kan noen gang garanteres å gå i oppfyllelse, for hvis det var det, ville vi alle være veldig rike og velstående! Det er viktig å sørge for at du alltid gjør det gjøre din egen uavhengige forskning og aldri invester bare fordi du liker lyden av en prisforutsigelse.

Ethereum Price Prediction 2021

Kryptovalutamarkedet er en av de mest ustabile næringene i verden, med priser som ofte går opp og ned uten noen klar grunn til hvorfor. Men når jeg analyserer prisforutsigelser, tror jeg de viktigste tingene å vurdere er virkelige hendelser.

Dette inkluderer ting som regelverk, fremtidig utvikling, forbedret teknologi og partnerskap. På den annen side foretrekker andre mennesker å bruke kartanalyse å forutsi fremtiden, så det er opp til deg hvilken metode du foretrekker å stole på.

Så nå som du vet hva du bør tenke på når du leser spådommer, kommer neste del av min Ethereum-prisforutsigelse 2021-guide til diskutere noen populære prisforutsigelser.

Ethereum Price Prediction 2021

Bobby Ullery

Den første spådommen jeg ønsket å snakke med deg om ble utgitt av en online analytiker ringte Bobby Ullery. Modellen som Ullery bruker er basert på den globale økonomien og antagelsen om at blockchain-teknologi vil spille en mye større rolle i internasjonal handel..

Ifølge analytikeren, Bitcoin og Ethereum vil holde hver 25% av hele kryptovalutaindustrien, som han spår vil ha totalt markedsverdi på $ 4,5 billioner i 2021.

Markedsverdi brukes til å beregne totalverdi av en kryptovaluta, mye på samme måte som virkelige selskaper verdsettes. Det oppnås ved å multiplisere den nåværende markedsprisen på en mynt med den totale mengden mynter i omløp.

For eksempel hvis verdien av mynten var verdt $ 20 og det var 10 millioner mynter i omløp, ville den totale markedsverdien være 200 millioner dollar.

Ethereum Price Prediction 2021

Nå, i tilfelle Ethereum, selv om det er det ingen fast forsyning, Ullery bruker en total myntsirkulasjon på 100 millioner, da dette er hva Vitalik Buterin har antydet at vil skje.

Så, med tanke på alt det ovennevnte, mener denne spesielle Ethereum-prisforutsigelsen 2021 at Ethereum vil være verdt $ 11.375. Dette vil gi Ethereum en total markedsverdi på over $ 1 billion! Så er dette mulig?

For at Ullery’s Ethereum-prisforutsigelse 2021 skal gå i oppfyllelse, må den øke sin All-time high på litt over $ 1300, med 775%. Dette er faktisk ikke en urealistisk spådom når du vurderer at Ethereum økte prisen med 10 000% i 2017! Men hva tror du?

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

LongForecast

Den neste Ethereum-prisforutsigelsen 2021 jeg ønsket å diskutere var av en prediksjonstjeneste kalt LongForecast. Denne spesifikke analytikeren er også ganske positiv til den fremtidige prisen på Ethereum.

Som du vil se fra skjermbildet nedenfor, anslår LongForecast at i desember 2021 vil prisen på Ethereum være $ 3264.

Disse tallene er godt over all-time high som Ethereum opplevde i slutten av 2017, så analytikeren er trygg på fremtiden. Imidlertid er det største problemet med denne prediksjonstjenesten at de ikke gi noen forklaring på hvordan de laget prognosen.

Dette er veldig viktig informasjon, men det ser ut til å ha blitt utelatt. Etter min mening må det være en for at en prisforutsigelse skal være gyldig grunn til spådommen som er oppgitt. Dette er grunnen til at du bør være forsiktig med spådommene du finner på nettet.

CoinKir

Fortsatt var den neste Ethereum-prisforutsigelsen jeg fant CoinKir. Den ble laget for 2020 CoinKir brukt teknisk prisanalyse å komme med spådommer for fremtiden. Dette er når du ser på historiske prisbevegelser og ser etter trender som kan skje igjen i fremtiden.

Ethereum Price Prediction 2021

Dette er en populær strategi som brukes i virkelige finansmarkeder. Imidlertid har finansmarkedene ofte over 50 år med data å se på, noe kryptovalutamarkedene ikke har. Likevel, ifølge CoinKir, skulle prisen på Ethereum nå $ 1455 innen desember. For å fortelle deg sannheten var dette veldig nær sannheten som i Januar 2021 Ethereum er verdt litt mer enn $ 1400.

Så nå som du vet om noen av de mest populære spådommene for fremtiden til ETH, vil neste del av min Ethereum-prisforutsigelse 2021-guide se på noen av de virkelige hendelser som kan påvirke prisen!

Ethereum Real-World Events

Du husker kanskje hvordan jeg diskuterte tidligere at Ethereum blockchain er bare i stand til å behandle ca 15 transaksjoner per sekund. Dette er faktisk et stort problem for prosjektet, da det må øke betydelig for å håndtere global etterspørsel.

For eksempel i slutten av 2017, a ny desentraliseringsapplikasjon (dApp) ringte CryptoKitties behandlet så mange transaksjoner at det nesten brakte nettverket ned! Dette var bare en dApp, så tenk på hvor ille det ville være hvis andre dApps ble mer og mer populære?

Ethereum Price Prediction 2021

Som et resultat er det nå andre smarte kontraktblokkeringer som fungerer mye bedre enn Ethereum. For eksempel, NEO kan behandle transaksjoner i tusenvis per sekund, og det er andre blokkjeder bygges som hevder å være i stand til å håndtere millioner per sekund!

Ethereum-teamet anerkjente disse utfordringene og har noen ideer de jobber med, hvor hver av dem har det potensielle svaret på “Hvorfor går Ethereum opp?” i fremtiden.

Så, la oss starte med bevis på innsats!

Bevis for innsats

Hver blockchain-plattform har sin egen “konsensusmekanisme” som bestemmer hvordan transaksjoner blir verifisert på nettverket. Ethereum bruker samme modell som Bitcoin, som kalles “proof-of-work”.

De bevis på arbeid mekanisme skaper virkelig komplekse oppgaver som ingen mennesker kan løse, så de krever kraftige datamaskiner i stedet. Forutsatt at du har riktig utstyr, Du kan koble enheten til systemet for å løse puslespillet. Hvis du lykkes, tjener du kryptovalutaen som en belønning. Dette kalles gruvedrift.

Problemet er at bevis på arbeid krever en veldig stor mengde strøm. Dessuten, siden puslespillet blir vanskeligere etter hvert som flere brukere begynner å gruve kryptovalutaen, trenger du virkelig kostbar maskinvare å ha en sjanse til å vinne belønningen.

Dette er grunnen til at Ethereum vil bytte sin konsensusmekanisme til bevis på innsats. Modellen fungerer på en annen måte enn proof-of-work, da det gjør det mer rettferdig for andre mennesker å involvere seg i gruveprosessen, og det krever også langt mindre strøm.

Ved hjelp av Bevis for innsats, sjansene dine for å vinne gruvebelønningen er basert på beløpet du har “Staked”, som betyr antall mynter du har investert i systemet. Teorien er at jo flere mynter du har, jo mer motivasjon vil du ha for å sikre at blockchain forblir trygt og sikkert.

Så det er Proof-of-Stake. Den neste delen av denne Ethereum-prisforutsigelsesguiden vil fokusere på hvordan de planlegger å forbedre antall transaksjoner nettverket kan behandle til enhver tid..

Sharding

Sharding er en protokoll at utviklerne jobber med å endre måten transaksjoner blir verifisert på. I henhold til gjeldende modell, må hver eneste “node” som støtter blockchain bekreft hver transaksjon som er sendt inn.

Ethereum Price Prediction 2021

Merk: En node brukes til å beskrive en enhet som er koblet til blockchain for å bekrefte transaksjoner. Jo flere noder det er, jo sikrere er nettverket. I skrivende stund i juni 2018 har Ethereum mer enn 16.000 individuelle noder! OPPDATERING 2021: Det er omtrent 8000 aktive ETH-noder.

Uansett, la oss forestille oss det som et eksempel 100 transaksjoner har blitt sendt innen Ethereum-systemet. Dette betyr at de alle må være verifisert av blockchain før de blir bekreftet. Dette vil bety at alle 8000 noder vil trenge å verifisere alle 100 transaksjoner individuelt, noe som ikke er veldig effektivt.

Sharding gjør ting annerledes, skjønt. Den setter noder i grupper. Hver gruppe noder kalles en “skjær”, med forskjellige grupper som jobber med forskjellige deler av en transaksjon. Til syvende og sist skaper det en mer effektiv måte å bekrefte transaksjoner på og la nettverket øke mengden det kan behandle hvert sekund.

Plasma

Plasmaprotokollen er bekymret for unødvendige data og vil fjern det fra hovedblokkjeden for å frigjøre plass. For eksempel når noen oppretter en ny smart kontrakt, blir den automatisk lagt ut til hovednettet Ethereum blockchain. Selv om den smarte kontrakten kanskje ikke blir fullført på lang tid (eller muligens aldri i det hele tatt), blir den fortsatt sendt til blockchain.

Dette har forårsaket mange problemer fordi noder fortsatt trenger å verifisere transaksjonene, noe som betyr at det bremser nettverket. Plasmaløsningen planlegger å fortsette skape et ekstra lag på toppen av hovedblokkjeden, som vil bli brukt til ufullstendige smarte kontrakter.

Når den smarte kontrakten er i drift, kan den sendes til hovedblokkjeden. Vitalik Buterin har uttalt at han ønsker å installere både plasma og sharding, noe som betyr at Ethereum blockchain snart kan behandle tusenvis, potensielt millioner av transaksjoner per sekund, hvis det lykkes.!

Hvis dette er tilfelle, er det en veldig god sjanse for at dette vil være grunnen til at Ethereum skal opp i nær fremtid. Mange analytikere mener imidlertid at disse problemene holder prosjektet tilbake fra å vokse, når endringene er implementert, hvem vet hvor høyt Ethereum kan gå.

Det er imidlertid avgjørende å huske at alle de tre ovennevnte løsningene fremdeles er i de aller første dagene av utviklingen, så det er ingen å vite når de virkelig vil være klare. Den beste tingen å gjøre er å se etter oppdateringer regelmessig.

Så nå som du vet om de tekniske forbedringene teamet jobber med og hvordan det kan påvirke prisen, vil den neste delen av denne Ethereum-prisforutsigelsen 2021-guiden se på hva jeg tror kan skje …

How High Wjeg vil Ederum i Min mening

Før jeg diskuterte min mening for Ethereum-fremtiden, ønsket jeg å gjøre det klart Jeg gir deg ingen investering eller økonomisk rådgivning. På slutten av dagen vet ingen svaret på spørsmålet “Hvor høyt kan Ethereum gå?”

For det første er Ethereum først og opprinnelig smart kontrakt blockchain-prosjekt, det er derfor det har vært nest mest populære kryptovaluta for så lenge. Folk stoler ikke bare på plattformen, men de vet at teamet også er veldig talentfull. Derfor tror jeg at Ethereum alltid vil være nummer én smart kontraktplattform.

Det er imidlertid ingen garantier da utviklere virkelig trenger å ordne opp i Ethereums skalerbarhetsproblemer. Det er flott at de jobber med mange forskjellige ideer, men hvis de tar for lang tid eller det er ikke vellykket, da kunne andre blokkjeder ta over.

Prediksjon av Ethereum: ETH-mynt.

Selv om kryptovalutamarkedene er det fremdeles i begynnelsen og det er ingen garantier for hva som kommer til å skje, jeg tror at Ethereum kan gjøre det. Folk er bekymret for fremtidige regler, men etter min mening vil dette være en god ting.

For eksempel, Japan regulerer kryptovalutaindustrien fullstendig på samme måte som de regulerer sektoren for finansielle tjenester. Dette har resultert i at Japan har et av de største handelsvolumene for kryptovaluta, i tillegg til å ha over 200 000 forskjellige virkelige butikker som godtar det.

Prediksjon for Ethereum 2021: Konklusjon

Så det er slutten på min Prediksjon av Ethereum 2021 guide! Hvis du har lest den fra start til slutt, bør du nå være klar over prosjektet og selskapets planer.

Det er flere Ethereum-prisforutsigelser, og mens noen av dem ser ut til å være veldig urealistiske, er andre ganske negative. Hva er viktig å huske at ingen vet med sikkerhet hva fremtiden vil bringe for Ethereum. Så før du investerer, bør du alltid utføre ytterligere undersøkelser.

Nå, hvis du allerede har kjøpt noen ETH-mynterCoinbase, Binance eller Simplex – rask og sikker betalingsbehandling, bør du også huske å holde kryptovalutaene dine inne sikre lommebøker til alle tider.

Hvis du ikke er sikker på hvilken lommebok du skal velge, er det her topp 3 alternativer at du bør ta hensyn til:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map