Prediksjon for electroneum: vil den stige?

Bitcoin er fortsatt den største kryptovalutaen, men det er definitivt ikke den eneste. Etter den første suksessen til Bitcoin har over 1500 kryptovaluta blitt lansert i markedet.

Hvis Electroneum er en slik kryptovaluta som har fanget oppmerksomheten din, har du kommet til rett sted. Electroneum, som ble lansert i september 2017, er for tiden en av de 100 beste kryptovalutaene.

Denne guiden vil svare på spørsmål som:

 • Er Electroneum en god investering?
 • Hva er prisforutsigelsen til Electroneum?
 • Hvordan har Electroneum prestert tidligere?

Så på slutten av denne guiden vil du ha en god ide om hva Electroneum-mynten er og hvordan den er forskjellig fra andre mynter. Du vil også ha lært om ulike toppspådommer på Electroneum, inkludert populære 2021-prognoser.

Mens kryptovaluta er et ekstremt uforutsigbart marked, er målet med denne guiden å gi så mye informasjon som mulig. Det anbefales alltid å konsultere en finansekspert før du investerer i kryptovalutaer.

Å forstå det grunnleggende i hvilken som helst kryptovaluta er veldig viktig hvis du planlegger å investere i den. Så la oss først lære litt om Electroneum (ETN) selv før vi går inn på ETN-prisforutsigelser.

Hvis du føler at du allerede er kjent med Electroneum, kan du hoppe over til delen Electroneum Investment History.

Hva er Electroneum (ETN)?

Electroneum, som andre kryptovalutaer, er en digital valuta bygget ved hjelp av blockchain-teknologi. Så, hva er så spesielt med det? Hva gjør det annerledes?

Siste Coinbase-kupong funnet:

På sin nettsted, det står at det er “The Mobile Cryptocurrency”, som er designet for masseadopsjon. Det tar sikte på å få det til å skje ved å gjøre det ekstremt enkelt for smarttelefonbrukere (som det er 2,2 milliarder) anskaffe Electroneum.

I dag er transaksjoner i kryptovaluta en kompleks prosess som gjør det vanskelig for ikke-eksperter å bli med i kryptovalutamarkedet. Electroneum prøver å endre det ved å gjøre det så enkelt som å laste ned en app.

Når du har lastet ned Electroneum-appen, er du klar til å skaffe Electroneum. Mens de fleste myntene krever spesialisert kraftig utstyr for å bryte dem, kan Electroneum bare utvinnes ved hjelp av appen.

Electroneum-appen har også en innebygd lommebok for å lagre Electroneum-myntene som utvinnes fra brukerens telefon. Så Electroneum kan ikke bare administreres, men også utvinnes fra en mobilapp.

Bortsett fra å være veldig brukervennlig og lett å bryte, er det få andre signifikante forskjeller mellom Electroneum og Bitcoin. La oss se raskt på dem.

 • Maksimalt antall Bitcoins som kan eksistere er 21 millioner, mens maksimalt antall Electroneum-mynter kan være 21 milliarder.
 • Etter Monero-myntens fotspor gir Electroneum også personvernfunksjoner.

Når det gjelder Bitcoin-transaksjoner, kan alle se hvem avsenderen og mottakeren er. Transaksjonene kan også spores tilbake til opprinnelsen. Men alle transaksjonene er helt private og ikke sporbare når det gjelder Electroneum.

 • Electroneum fokuserer mer på å fremskynde mikrotransaksjonene, som å kjøpe mobilspill, betale for apper og sende penger til venner.
 • Som nevnt tidligere har Electroneum sin egen app, lommebok og mobilgruver. Alt dette mangler Bitcoin.

Nå som du har en klar forståelse av hva Electroneum handler om, la oss komme til tidligere ytelse. Kunnskap om historiske prisutviklinger vil være nyttig for å lage en prisforutsigelse på Electroneum.

Electroneum Investment History

Electroneum ICO, som ble lansert 14. september 2017, ble stengt tidlig på grunn av å ha nådd det harde taket på $ 40 millioner. Electroneum har en markedsverdi på 0,141 milliarder dollar og er den første britiske kryptovalutaen noensinne.

Mens de hadde en veldig vellykket ICO, møtte de en større hikke kort tid etter. Mange Electroneum-brukerkontoer ble hacket, noe som førte til et plutselig prisfall i begynnelsen av november 2017. Som du kan se i tabellen nedenfor, falt Electroneum-prisen fra $ 0,23 til $ 0,06.

lectroneum-pris-prediksjon

Prisene på Electroneum gjenopplivet etter at utstedelsene ble løst, og investorene så potensialet i denne mobilvennlige kryptovalutaen. Den vokste fra $ 0,06 i november 2017 tilbake til $ 0,22 i januar 2018, og registrerte en vekst på 122% på mindre enn 3 måneder.

Du kan se den historiske prisutviklingen for Electroneum i diagrammet fra myntmarkedet nedenfor. Som de fleste andre kryptovalutaer har prisene falt siden januar 2018. To år senere, i januar 2021, er prisen på Electroneum bare 0,005, og fremtiden ser ikke ut til å være så lys. Prediksjonstabell for Electroneum

Electroneum har prestert ganske gjennomsnittlig fortiden sammenlignet med andre kryptovalutaer. Faktisk er det et stort antall kryptovalutaer som har betalt investorene sine mye bedre avkastning enn Electroneum har. Når det er sagt, har det vært i stand til å generere interesse fra investorer på grunn av dets unike funksjoner som mobil gruvedrift.

Nå som vi vet om investeringshistorikken til Electroneum, la oss ta en titt på en Electroneum-prisforutsigelse eller to.

Prediksjon for electroneum 2021

Her ser vi et par prisforutsigelser for Electroneum for dette året.

Prediksjon av Electroneum 2021 av John McAfee

Hvis du har fulgt kryptovalutamarkedet, vil du allerede vite hvilken innvirkning John McAfee kan ha på prisene. Han er en av de mest kjente influencer i kryptovalutamarkedet.

I sin meget positive tweet om Electroneum (se bildet nedenfor) uttalte han at han forventer at det vil gjøre det bra på grunn av følgende grunner:

 • Han forventer at det vil appellere til tekniske og ikke-tekniske appbrukere på grunn av brukervennligheten
 • Det er en personvernmynt
 • Den har en massiv tilhenger av støttespillere på Facebook og andre samfunn som kan hjelpe den vanlige aksept

  John McAfee twitter innlegg om Electroneum

Hans spådom kan vise seg å være sant, men det er definitivt en god validering for Electroneum.

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Prediksjon for electroneum 2021 ved hjelp av teknisk analyse

Før jeg ser på spådommen, la meg forklare hva som menes med den tekniske analysen, som er en populær metode som brukes for prisforutsigelse.

Teknisk analyse bruker historiske pristrender og handelsvolumstrender for å forutsi fremtiden. Denne oppgaven utføres av programvare som bruker komplekse matematiske funksjoner på historiske data.

Walletinvestor.com er et nettsted som utfører kryptovaluta teknisk analyse. I følge dette nettstedet er Electroneum et årsrisiko med høy risiko. Dens prisforutsigelse for Electroneum 2021 er $ 0,00! Litt tøft, kanskje?

Prediksjon for electroneum 2021 basert på faktorer som markedstrender og teknologi

Basert på faktorer som teknologi, ytelse og markedstrender, et nettsted kalt uslifed.com har foretatt en forutsigelse av Electroneum for noen år tilbake. I følge denne ETN-prisforutsigelsen skulle Electroneum ligge på rundt 0,74 dollar i desember 2018. Imidlertid var ETN-prisen den gang og nå (i 2021) bare 0,005 dollar. De baserte sine Electroneum-spådommer på det faktum at det har et enormt antall tilhenger og er veldig enkelt å bruke.

Også Medium.com spådde at ETN-myntens fremtidige pris vil vokse til $ 0,03235, så vi får se om det er sant eller ikke i 2021.

Nå som vi har en ide om Electroneum-spådommene for dette året, la oss prøve å forstå Electroneums langsiktige fremtid.

Prediksjon for electroneum 2021

Tatt i betraktning den uregulerte naturen til kryptovalutaer (for tiden), er det ganske vanskelig å forutsi deres langsiktige fremtid. Imidlertid vil jeg prøve å dele så mye informasjon med deg som mulig.

Følgende er den beste prisen på Electroneum for 2021.

Electroneum Price Prediction 2021 basert på teknisk analyse

Coinliker.com er et nettsted som utfører teknisk analyse og gir langsiktige prisforutsigelser. Det gir en spådom på $ 2,44 for 2023. Basert på dette, ser det ut til at Electroneum er på sporet i 2021, og en investering på $ 200 kan være verdt over $ 23 000 innen 2023.

Prediksjon for electroneum 2021 basert på faktorer som markedstrender og teknologi

Uslifed.com ga også Electroneum-prediksjon for noen år tilbake. Det spådde at Electroneum-prisene ville være rundt $ 0,812 i begynnelsen av 2018 og $ 1,10 innen desember 2018. Dessverre skjedde det ikke, og kilder viser at ETN-prisen kan gå opp til 0 $ 0,1 i 2021.

Så, det er prisforutsigelsen for Electroneum for året 2021, som vist av to forskjellige kilder. Det virker som et godt investeringsalternativ, men som jeg har sagt tidligere, er det veldig vanskelig å forutsi prisene på kryptovaluta i det lange løp.

Det er faktisk veldig vanskelig å forutsi dem på kort sikt – jeg burde gjøre det klart. Ingen kan se inn i fremtiden, selv om vi sannsynligvis alle skulle ønske vi kunne.

Så er Electroneum et godt investeringsalternativ?

Som du har sett, er spådommene delt over fremtiden til Electroneum. Det er viktig å vurdere disse spådommene mens du tar beslutninger, men det er også viktig å se på det grunnleggende i mynten.

Følgende er noen av grunnene til at Electroneum kan være en god investering.

Kompetent team med definerte mål

En av de viktigste faktorene som avgjør fremtiden for en hvilken som helst kryptovaluta, er teamet bak den. Electroneum har et erfaren og dedikert team som driver showet. Konsernsjef, Richard Ells, har erfaring med å bygge vellykkede teknologivirksomheter. Den siste er Retortal Ltd, som er verdsatt til over $ 50 millioner.

Så langt har teamet vært raskt i å utvikle nye funksjoner og fikse eventuelle problemer. De har også holdt investorene sine informert om sine mål og hvordan de skal oppnå dem, i motsetning til mange andre kryptokurrencyprosjekter.

Et stort samfunn av støttespillere

På grunn av sin appell til ikke-tekniske brukere, har den fått massiv støtte på gressrotnivå. Folk håper at Electroneum kan være mynten som vil føre til masseadopsjon av kryptokurver på grunn av mobilvennligheten..

Det var omtrent 765.000 ETN-brukere i januar 2018, og de legger til flere hver dag.

Dette er noen av grunnene som kan gjøre Electroneum til en god investering. De kan være i stand til å generere interesse fra investorer ettersom de ser ut til å bevege seg i riktig retning.

Imidlertid er det noen få ting du bør passe på når det gjelder Electroneum. Følgende er noen av tingene som kan blokkere veksten av Electroneum.

Eller er Electroneum et dårlig investeringsalternativ?

Tidligere ytelse

2017 var et svært vellykket år for kryptovalutaer. Topp kryptovalutaer som Litecoin, Monero, Ethereum ga en avkastning i området 5.000% til 10.000%. Det er massivt, ikke sant?

Imidlertid har Electroneum ikke vist lignende ytelsesnivåer. Investorer som ser på tidligere resultater som et mål på suksess, er kanskje ikke interessert i å investere i Electroneum.

Tekniske utfordringer

For å lykkes, har Electroneum som mål å utnytte mobilbrukere ved å tilby brukervennlig gruvedrift. Det er lettere sagt enn gjort, og de har stått overfor tekniske problemer siden mars 2018 ettersom problemene har oppstått.

Med mindre de kan løse problemene, ser fremtiden til Electroneums produkt skjelven ut.

Elektronisk pris prediksjon twitter innlegg

Notering på børser

De har gjort noen fremskritt på denne fronten, men Electroneum er fortsatt ikke oppført på noen av de store børsene som Binance, Bittrex og Poloniex. For noen investorer er dette frustrerende fordi de ser på det som en mangel på troverdighet. For andre gir det spørsmål om likviditet.

Å avveie fordeler og ulemper med enhver kryptovaluta er en veldig viktig del av investeringsstrategien.

Etter min mening bør du vente på å se hvor godt min gruvedrift utfører, før du foretar et investeringsanrop. Når det er klart at de er teknisk utstyrt for å løse problemene, kan du konsultere en finansiell rådgiver for å planlegge investeringen.

Avsluttende ord

Du vet nå hva Electroneum er, hva USP-ene er, hva feilene er, og hvordan noen store navn i kryptorommet tror det vil utføre de neste årene.

Hvis Electroneum er i stand til å oppnå sine mål i sann forstand, vil de kunne fange et stort marked på over 2,2 milliarder smarttelefonbrukere – det er bunnlinjen. Så hvis du liker prosjektet, bør du følge det nøye, sammen med utviklingen, slik at du kan investere i det til rett tid.

Dette er HVIS du bestemmer deg for at det er en god investering, som kan avhenge av faktorer som hvor godt de håndterer de aktuelle problemene de opplever.

Prediksjoner for electroneum indikerer at de kan være en god langsiktig investering, men det er blandede prognoser. Hvis ting går i sin favør, kan det berøre mellom $ 1- $ 1,50, og gi en avkastning på mer enn 5000% basert på spådommene vi så på.

Som jeg har sagt før, er kryptokurrency svært uforutsigbar, og det er alltid en god ide å kontakte en finansiell konsulent før du investerer.

Så hva har du tenkt til å gjøre? Er det verdt å investere i? Hva er din prediksjon om Electroneum? Jeg vil gjerne høre tankene dine!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map