PotCoin: En grundig guide

Kanskje du har hørt om det, kanskje du har sett det – kanskje du til og med prøvde å kjøpe det. Nei, jeg snakker ikke om marihuana… Men det er en god gjetning. I denne guiden vil jeg fortelle deg om PotCoinen kryptovaluta det er designet for å bli en standard betalingsmåte i legaliserte cannabismiljøer over hele verden.

Jeg vil fortelle deg alt om det: hvor det kom fra, HVORFOR det ble, hva det er mål og mål osv. I tillegg vil vi dekke PotCoin fra forbrukerens (ikke ordspill ment) perspektiv – vi vil snakke om PotCoins lommebøker, hvordan man kan gruve det, hvordan og hvor du kan kjøpe den, etc.

Enten du allerede har hørt om det eller ikke, vil denne guiden hjelpe deg danne en omfattende forståelse av PotCoin.

Leter du etter det sikreste stedet å kjøpe BTC? Jeg har samlet de best rangerte kryptobørsene som ble godkjent som de sikreste plattformene for å kjøpe BTC nedenfor, så ta en titt.

Tilbyder Visa / Mastercard Tilgjengelig Crypto Our Score Coinbase gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 til

9.8 Les anmeldelse Besøk nettstedet Binance gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 til

9.6 Les anmeldelse Besøk nettstedet Coinmama anmeldelse JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin kontanter
 • +7 flere

9.4 Les anmeldelse Besøk nettstedet Kraken gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • BINDESTREK
 • + 37 flere

9.1 Les anmeldelse Besøk nettstedet eToro gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • +3 til

8.6 Les anmeldelse Besøk nettstedet KuCoin gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 til

8.5 Les anmeldelse Besøk nettstedet Gemini Exchange Review JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • +21 flere

8.4 Les anmeldelse Besøk nettstedet Mest populær 729 anmeldelser 9.8 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les anmeldelse Editor’s Choice 1279 anmeldelser 9.6 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 816 Anmeldelser 9.4 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 1174 anmeldelser 9.1 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 453 anmeldelser 8.6 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 563 anmeldelser 8.5 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 603 anmeldelser 8.4 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang

Fordeler

 • En veldig nisjespesifikk kryptovaluta
 • Har en egen lommebok
 • Et lidenskapelig og dedikert samfunn

Ulemper

 • Første team hadde splittet seg
 • Ikke veldig kjent

Historien om PotCoin

Hva er PotCoin? Vel, begynnelsen av PotCoin var faktisk en interessant.

PotCoin ble gitt ut i verden mot slutten av januar 2014. Helt fra begynnelsen hadde utviklerne (tre gutter fra Canada) gjort sin beskjed klar – de ga ut mynten kl. 16:20 (420 er et symbolsk tall for marihuana). Helt fra starten hadde de tenkt å bli den viktigste valutaen for bruk når det gjelder lovlig cannabis.

Enten det var deres sans for humor, eller de entusiastiske menneskene som tok ansvaret, men PotCoin nådde vanlig oppmerksomhet ikke lenge etter den første lanseringen – et par TV- og online nyhetsstasjoner bidro til å spre ryktet om denne nye kryptovalutaen.

PotCoin: en PotCoin på et bord.

PotCoins tekniske parametere pleide å være nesten identiske med de av Litecoin. På et bestemt tidspunkt endret PotCoin imidlertid noen ting innenfor sin struktur og data, noe som førte den fra Litecoin og ble litt mer lik slike kryptovalutaer som Reddcoin.

I løpet av de få årene av levetiden har PotCoin allerede klart å oppleve en rekordhøy prisøkning OG en enorm krasj. Da støvet begynte å legge seg etter den første krasjen tilbake i midten av 2014, tok PotCoin enda et stort slag – teamet som hadde opprettet og utviklet mynten hadde brutt opp.

En gruppe mennesker kalt PotLabs (de var de som hjalp med å utvikle PotCoin i de tidlige dager) gikk inn og tok over myntens videre utvikling.

PotCoin i dag

Til tross for prisstigninger og krasj, PotCoin klarte å opprettholde sin tilstedeværelse i kryptovalutamarkedet.

PotCoin: PotCoins pristabell.

Det er imidlertid verdt å nevne at når vi tar en titt på diagrammet, kan vi se at PotCoin sammenlignet med andre kryptovalutaer, opplevde ikke som et stort krasj. Det er noen spekulasjoner på hvorfor det er, den viktigste er det PotCoins pris påvirkes mer av den lovlige cannabisindustrien og dens entusiaster enn noe annet.

PotCoin Generell informasjon

potcoin penger å tjeneNå som du har forståelse av hva som er PotCoin og hvorfor det er viktig for et stort publikum, kan vi begynne å snakke om informasjon som vil være viktig for alle og enhver som planlegger å invester i fremtiden til PotCoin.

Ærlig talt kan temaene vi kommer til å berøre nå være verdifulle for alle – enten du er en kommende PotCoin-elsker som ønsker å støtte saken, eller bare noen som vil vite hvordan kryptovalutaer fungerer.

PotCoin lommebok

Det aller første du trenger å vite om (og få!) Når du tenker på å investere i, kjøpe, selge eller handle med PotCoin, er en spesifikk, utpekt lommebok.

Hvis du ikke vet det hva en kryptovaluta lommebok er, Jeg vil si det veldig enkelt: det er en digital programvare eller en fysisk enhet designet for trygt å lagre kryptomynter slik at de alltid er tilgjengelige uansett hvor du går.

Det offisielle PotCoin-nettstedet (potcoin.com) foreslår og tilbyr å bruke PotWallet – en offisiell lommebok designet spesielt for å lagre og bruke PotCoin. Sannheten blir fortalt, når det gjelder PotCoin lommebøker, er dette sannsynligvis det beste alternativet – det er tross alt opprettet av PotCoin-teamet.

PotCoin: En grundig guide

PotWallet tilbyr deg alle funksjonene du noen gang trenger, og kommer i to versjoner – på nett og skrivebordet. Selv om den elektroniske lommeboken fungerer helt greit, foreslår teamet å bruke desktopversjonen, siden det er den mer populære og sikre versjonen av de to.

I skrivende stund er den elektroniske lommeboken tilgjengelig på Android og venter for øyeblikket på bekreftelse fra Apple App Store. Desktopversjonen av lommeboken er tilgjengelig på MS Windows, Mac OSX og Linux.

Hvordan og hvor du kan kjøpe PotCoin?

Nå som lommeboken er klar og klar til bruk, kan du begynne å tenke på kjøp og salg av PotCoin. Men hvordan kan jeg kjøpe PotCoin? Eller kanskje enda viktigere… Hvor kan jeg kjøpe PotCoin?

Vel, når det gjelder spørsmålet “hvordan kjøpe PotCoin?”, Er svaret ganske enkelt – akkurat som du ville gjort med annen kryptovaluta.

Hvor kan jeg kjøpe PotCoin? Mange kryptohandels- og salgssider tilbyr PotCoin som et alternativ. Det beste alternativet er sannsynligvis å henvende seg til Bittrex.

Hvis du vil bruke et annet nettsted, er prosessen ganske grei. Likevel, la oss begge gå gjennom det.

Hvis du vil kjøpe PotCoin, må du først bestem hvilken valuta du skal bruke. For enkelhets skyld, la oss si at du skal kjøpe den med amerikanske dollar.

PotCoin: En grundig guide

Finn et nettsted som passer dine behov og er anerkjent. Sjekk valutakurser, anmeldelser osv. Hvis alt ser ut til å være i orden, velg mengden PotCoins du vil kjøpe, og bare utfør transaksjonen med PayPal, kredittkort, bankoverføring eller annen form for betaling. Du må oppgi lommebokkoden din, og etter det er det bare å vente.

Selger er noe det samme som å kjøpe, du starter bare fra den andre enden. Når du selger PotCoin, velg et nettsted som tilbyr god POT (det er sammentrekningen av PotCoin. Jeg er seriøs.) Til USD-forhold. Prosessen fra dette punktet er den samme som å kjøpe, bare omvendt.

Når du leter etter anerkjente nettsteder for å kjøpe, selge eller handle med kryptovaluta der ute, må du alltid understreke sikkerhet, som en tommelregel. Hvis nettstedet mangler svindelbeskyttelse og har hull i seg overføringssystem, som kan gjøre det mulig for potensielle hackere å tømme økonomien din veldig raskt.

Hvordan utvinne Potcoin?

Hvis du ikke handler kryptoer, kan du alltid prøve gruve mynter selv. Denne metoden for å oppnå og eie kryptovalutaer er veldig populær, og det er mange lokalsamfunn som hjelper og støtter nybegynnere.

Når du tenker på hvordan du skal utvinne PotCoin, bør du se nærmere på det tre hovedmetoder. Den første er prosessor gruvedrift, den andre er GPU gruvedrift og den siste er ASIC gruvedrift. Her er en rask oversikt over hvordan de fungerer:

 • CPU gruvedrift. CPU-basert kryptokurvedrift utnytter prosessorer for å løse komplekse ligninger mens du mottar kryptofortjeneste for arbeidet. CPU-gruvedrift anses å være det tregeste og minst lønnsomme av dem alle, men er bra for nybegynnere rett og slett fordi du vanligvis ikke trenger å kjøpe noe og kan starte gruvedrift med en gang fra din personlige datamaskin..
 • GPU-gruvedrift. GPU-gruvedrift bruker grafikkort, og mange av dem. Dette er en veldig populær, men likevel kostbar metode for å hente ut kryptovalutaer. Folk som lurer på hvordan man kan utvinne PotCoin (eller en hvilken som helst annen mynt for den saks skyld) foretrekker denne metoden på grunn av sin stabilitet og lang levetid.
 • ASIC gruvedrift. ASIC er spesielle maskiner som er programmert til å bare utføre en oppgave om gangen. De er gode og supereffektive når det gjelder kryptomynteutvinning, men er veldig knappe og kostbare samtidig.

GPU-gruvedrift er sannsynligvis den mest populære, mens ASIC-kryptodrift har en tendens til å være den mest lønnsomme. Vær forsiktig hvis du tenker på å bruke ASIC, fordi de har vært utsatt for kontroverser for sent, noe som kan påvirke ytelsen og populariteten.

Alternativt kan du se nærmere på sky mining. Ved å bruke denne metoden trenger du ingen maskinvare eller andre enheter – alt vil bli gjort på avstand.

Potensielle gruvearbeidere foretrekker sky mining for sin enkelhet og mangel på tidligere krav til kunnskap i feltet. Du trenger ikke vite hvordan man bygger en rigg eller hvordan blockchain fungerer – alt er tatt hånd om av skyvertsvertene.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Sammendrag

La oss raskt oppsummere informasjonen vi har dekket i denne guiden.

PotCoin er en kryptovaluta som ble opprettet for dominere den lovlige cannabisinfrastrukturen. Det har hatt sine oppturer og nedturer, men er den dag i dag fortsatt aktivt handlet, kjøpt og solgt av tusenvis av mennesker over hele verden.

Det offisielle PotCoin-nettstedet tilbyr omfattende verktøy og tips om hvordan du skal håndtere denne kryptovalutaen – du kan opprette en PotWallet, kjøpe, selge og handle PotCoin, tjene interesse osv..

Hvis du vil min PotCoin, dine beste spill er enten GPU mining eller sky mining. Hvis du er kunnskapsrik innen maskinvare og programvare for gruvedrift, og du har startkapital, kan du prøve GPU-gruvedrift. Men hvis du ikke vil eller ikke trenger en gruvedrift og bare er interessert i kryptovalutaer (eller bare PotCoin) for en slags kortsiktige mål, så sky mining er det beste alternativet.

Sammenlign PotCoin side om side med andre

Visste du?

Sammenlign PotCoin side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

Konklusjon

En av de beste egenskapene som PotCoin har, vil sikkert være sin viftebase. Dette er en av de kryptovalutaene som folk virkelig investerer i, både økonomisk og følelsesmessig.

Begrunnelsen bak dette er ærlig. “Cannabis legalisering” -temaet er veldig berørt, men likevel lidenskapelig i USA. Etter hvert som tiden går, ser vi flere og flere stater som legaliserer fritidsbruk av medisinsk marihuana. Dette er ikke et USA-eksklusivt tema, selv om. Det er mange land over hele verden som har begynt å snakke om dette, enten det er fra et statlig synspunkt eller på grunn av gruppepress.

PotCoin er bare et trinn i denne oppdraget. Hvis de endelige målene blir oppfylt, vil det bli stiftet i cannabisinnkjøps- og salgsindustrien. Samtidig er samfunnene som støtter legalisering av marihuana sannsynligvis ganske stolte over at det nå er en kryptovaluta som ikke bare er nyttig og praktisk, men fungerer som en målestokk i reisen mot legalisering.

PotCoin: En grundig guide

Uansett hva den faktiske saken måtte være, tallene snakker for seg selv. Hvis PotCoin hadde vært ubrukelig, ville ikke de opprinnelige skaperne og utviklerne holdt det i live så lenge. Videre, det faktum at etter at det opprinnelige teamet var delt opp, var det folk (og selskaper!) Som hoppet inn for å hjelpe og holde kryptovalutaen i live, understreker dette poenget..

Hvis folket som støtter PotCoin fortsetter å stå ved denne kryptoen, og hvis markedet ikke går berzerk igjen slik det gjorde tilbake på slutten av 2017 – begynnelsen av 2018, PotCoin kan forvente en lys fremtid fremover.

Det er generelt kjent og forventet at hvis en kryptovaluta både er akseptert av allmennheten og nyttig, vil den sannsynligvis holde fast. Så lenge dedikerte mennesker støtter saken, vil ikke PotCoin gå tom for nytte.

Jeg håper du klarte å lære noe nytt om PotCoin, hvordan kjøpe PotCoin, hvordan du kan utvinne PotCoin, og de forskjellige måtene du kan bruke den på. Kjøpsprosessen er veldig enkel:

 1. Registrer deg på Bittrex;
 2. Skriv inn alle detaljene når du blir bedt om det.
 3. Velg hvordan du vil kjøpe PotCoins (via hvilken patentmetode);
 4. Gjør kjøpet!

Du kan ikke lagre PotCoins i noen av de topprangerte kryptovaluta lommebøkene der ute (dvs.. Trezor), er PotWallet et ganske anstendig alternativ også.

Jeg ønsker deg lykke til i PotCoin-handel og gruvedrift!

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map