Poloniex gjennomgang

Du har sikkert hørt om den populære børsen som heter Poloniex før, men hvordan kan du vite om det er riktig for deg? Ikke bekymre deg, ettersom jeg skal gi deg en fullstendig Poloniex gjennomgang på alt du trenger å vite!

For det første skal jeg gi deg noen bakgrunnsinformasjon på hva Poloniex er og hvor den er basert. Etter det skal jeg gi deg en komplett liste over fordeler og ulemper, etterfulgt av en forklaring på deres Gebyrplan. Jeg vil også svare på et av de viktigste spørsmålene, "er Poloniex trygt?".

Til slutt skal jeg også gi deg en trinnvis guide om hvordan du konfigurerer kontoen din, samt hvordan du bruker Poloniex, med noen veldig nyttige bilder!

Så hva venter du på? Hopp rett inn i Poloniex-gjennomgangen for å finne ut alt om det.

Fordeler

 • Amerikansk selskap
 • Ingen bekreftelse nødvendig
 • Lav handelsavgift
 • God kundesupport

Ulemper

 • Hacket i 2014

Røtter av Poloniex

Poloniex er en kryptokursutveksling det var først lansert i 2014 av Tristan D’Agosta. Selskapets kontorer ligger i Delaware i USA, noe som betyr at de opererer i en høyt regulert nasjon.

Poloniex tillater brukere å kjøpe, handle og selge mange forskjellige kryptovalutaer, som inkluderer populære mynter som Bitcoin og Ethereum, så vel som mindre populære også.

Børsen er veldig populær, med daglige handelsvolumer på mer enn $ 100 millioner! De tjener pengene sine ved å belaste et gebyr på hverdagshandel som gjøres gjennom plattformen, som både kjøper og selger må betale.

Poloniex anmeldelse: hjemmeside.

For mer erfarne handelsmenn tilbyr Poloniex også tilleggstjenester som marginhandel og til og med Poloniex-utlån. Du kan til og med automatisere Poloniex-utlån med en Poloniex-utlåningsbot, for eksempel Aivren.

Merk: Poloniex utlån er når investorer låner penger slik at de kan kjøpe større beløp. Når du gjør dette gjennom Poloniex, låner investorer penger fra andre brukere, som tjener renter på toppen av det de låner ut!

Så nå som du har oversikt over hva de gjør, vil neste del av min Poloniex-gjennomgang se på fordeler og ulemper!

Siste Coinbase-kupong funnet:

Poloniex Review – Poloniex-avgifter

Det er på tide å ta en titt på handelsavgiftene til Poloniex.

Nedenfor er en tabell over Poloniex-avgifter:

Poloniex gjennomgang

Som du kan se fra prisdiagrammet ovenfor, er maksimalt beløp du vil betale er 0,125%.

Du vil også legge merke til at avgiftene går ned når du begynner å handle mer. Dette er basert på beløpet du handler hver 30. dag.

Poloniex tilbyr relativt lave avgifter, men ikke så lave som Binance det er en direkte konkurrent til Poloniex og belaster bare 0,1%.

Merk: Produsenten er personen som gir likviditet. For eksempel, hvis Chris ønsker å selge 2 ETH til $ 600, er han markedsprodusent. På den annen side er takeren den personen som tar prisen. Hvis Billy vil kjøpe ETH til den prisen Chris har oppført den for, er han markedstakeren!

Den neste delen av min Poloniex-gjennomgang tar deg gjennom påmeldingsprosessen.

Sammenlign Poloniex side om side med andre

Visste du?

Sammenlign Poloniex side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

Fordeler og ulemper med Exchange Platform

Som du sikkert vet, har hver sentral sine fordeler og ulemper. Noen foretrekker det de laveste avgiftene, mens andre foretrekker en utveksling som tillater det fiat innskudd. Det er derfor det er viktig å vurdere alt før du oppretter en konto! Så det er på tide å starte fordeler og ulemper liste over denne Poloniex-gjennomgangen.

PROS ULEMPER
 • Mange kryptovalutaer oppført
 • Godt utvalg av kundestøttealternativer
 • Amerikansk selskap – må ta sikkerhet på alvor
 • Enkel å bruke, men også bra for mer avanserte handelsmenn
 • Bare betal blockchain-avgift for innskudd og uttak
 • Rimelig handelsavgift – det høyeste du betaler er 0,125%
 • Ingen bekreftelse med mindre du handler store beløp
 • Opplevde et stort hack i 2014 – 12,3% av all Bitcoin

Fordeler

En av de viktigste fordelene ved å bruke Poloniex er stort utvalg av kryptovalutaer. Dette inkluderer store mynter som Ripple, Steem, Monero og Bitcoin Cash. Imidlertid lister Poloniex også mindre kryptovalutaer som BlackCoin, Bela og Burst!

Når det gjelder handel, Poloniex har også en virkelig godt utvalg av verktøy. Dette inkluderer lysestakekart fra 5 minutter helt opp til 4 timer, stoppbegrensningsordrer og muligheten til å zoome inn og ut av diagrammer. Dette betyr ikke at plattformen ikke er egnet for nybegynnere, da grensesnittet er veldig enkelt å bruke.

Poloniex gjennomgang av Monero exchange

Det faktum at Poloniex er basert i USA. er også en fordel, som myndighetsregulering er veldig streng. Dette betyr at børsen må sørge for at de gjør sitt ytterste for å holde kundenes midler trygge, samt sørge for at de holder kriminalitet borte. Hvis ikke noe ille skjer, vet Poloniex at amerikanske regulatorer vil bøtelegge dem for mye penger. Er Poloniex trygt? Vel, jeg vil absolutt si det!

En ytterligere fordel ved å bruke Poloniex er at den har veldig store mengder likviditet, spesielt med altcoin sammenkoblinger. Dette er viktig, ettersom det betyr at du alltid vil finne noen å handle med, og det reduserer risikoen for volatilitet.

Når det gjelder avgifter, er Poloniex en av de beste i bransjen for å lage innskudd og uttak. Dette er fordi du bare vil betale blockchain-transaksjonsgebyret! Det er mange andre kryptovaluta-utvekslinger som tjener når du tar ut pengene dine, noe som ikke er rettferdig, ettersom de tjener penger på deg hver gang du handler også.

Handelsgebyrer er også ganske rimelig på Poloniex-børsen, da du betaler a maks avgift på 0,125%, med at dette blir senket når du handler større volumer.

En annen god fordel med Poloniex-børsen er at du trenger ikke å bekrefte identiteten din med mindre du ønsker å handle veldig store beløp. Med mindre du vil handle mer enn $ 2000 om dagen, kan du faktisk handle anonymt! Hovedårsaken til at du har lov til å gjøre dette er at de ikke har noe forhold til ekte penger.

Poloniex anmeldelse: Poloniex app.

Til slutt, hvis du har noen problemer som trenger assistanse, det er et utmerket utvalg av alternativer å velge fra. Dette inkluderer billettsupport, e-post eller live chat. Jeg foretrekker alltid en utveksling som har live chat, ettersom du kan få støtte med en gang.

Så nå som du har god forståelse av alle fordelene deres, vil den neste delen av min Poloniex-gjennomgang snakke om ulempene deres!

Ulemper

En av de største ulempene ved å bruke Poloniex-plattformen er at den gjør det ikke tillate deg å bruke tradisjonelle betalingsmåter for eksempel et debet- / kredittkort eller en bankkonto. Dette kan være ganske irriterende hvis du ønsker å gjøre et innskudd for første gang, da det betyr at du må finansiere kontoen din med en kryptovaluta i stedet..

Andre børser som Coinbase tillate deg å sette inn og ta ut ved hjelp av ekte penger! Hvis du ikke har noen kryptokurver for øyeblikket, vil det være enklest å kjøpe enten Bitcoin eller Ethereum fra Coinbase og deretter overføre myntene direkte til Poloniex, eller bare fortsette å bruke Coinbase.

OPPDATERING 2021:

Poloniex støtter faktisk et alternativ for kjøp av kryptovalutaer via et kreditt- eller debetkort. Denne funksjonen er drevet av Simplex.

Den neste ulempen med å bruke Poloniex er at det fortsatt er spørsmål angående sikkerhet. Dette skyldes at utvekslingen i 2014 ble hacket og 12,3% av hele deres Bitcoin-forsyning ble stjålet.

DDoS; vi jobber for å redusere.

– Poloniex Exchange (@Poloniex) 9. mai 2017

Hackeren fant en feil i Poloniex-systemet, der han oppdaget at hvis du behandlet mange uttak samtidig, kunne du ta ut mer enn din faktiske saldo. Dette er som å gå i minibanken og ta ut mer penger enn du faktisk har på kontoen din.

Imidlertid, den Poloniex-utvekslingseier Tristan D’Agosta betalte alle tilbake bare noen få måneder senere som han klarte å gjøre ved å midlertidig øke handelsavgiftene, samt bidra med sine egne penger. Heldigvis for D’Agosta var Bitcoin på tidspunktet for hackingen verdt litt over $ 500. Hvis de 97 myntene ble stjålet i slutten av desember da Bitcoin ble verdsatt til $ 20 000, ville hacket vært verdt like under $ 2 millioner.

På den annen side er det viktig å huske at Poloniex har ikke blitt hacket siden 2014 hendelse, som viser at de tar sikkerhet virkelig på alvor. Det er også veldig lovende at eieren håndterte situasjonen veldig bra ved å betale alle tilbake.

Så nå som du vet både fordeler og ulemper ved å bruke Poloniex, hva tror du så langt? Hvis du fremdeles er usikker, vil neste del av min Poloniex-gjennomgang se nærmere på avgiftene.

Slik bruker du Poloniex: Opprett konto

Hvis du har lest Poloniex-anmeldelsen min til nå, bør du nå få en idé om utvekslingen er riktig for deg. Hvis du har bestemt deg for å åpne en konto, la meg vise deg hvordan du gjør det!

 1. Det første du må gjøre er å besøk Poloniex-nettstedet.
 2. Klikk deretter på Lag din konto.

  Poloniex Review Opprett kontoen din

 3. Du må nå oppgi hjemlandet ditt, e-postadressen din og deretter velge et sterkt passord.

  Poloniex Review Opprett kontoen din

 4. Gå nå og bekreft e-postadressen din ved å klikke på lenken som Poloniex nettopp har sendt deg.
 5. Og det er det! Du har nå en Poloniex-konto!

Slik bruker du Poloniex: Innskuddsmidler

Nå som du har opprettet kontoen din, er det nå på tide å sette inn penger! I mitt eksempel skal jeg sette inn Bitcoin kontanter.

 1. Flytt musen over på toppen av skjermen Saldoer og klikk deretter på Innskudd & Uttak.

  Poloniex gjennomgangsinnskudd og amp; Uttak

 2. Du vil nå se en lang liste over kryptovalutaer du kan kjøpe. Til høyre på siden, søk etter mynten du vil sette inn med.

  Poloniex gjennomgang

 3. Som du vil se på skjermbildet nedenfor, kjøper jeg Bitcoin Cash. Klikk deretter på Innskudd til høyre på skjermen.

  Poloniex gjennomgang

 4. Du vil nå bli presentert med den unike innskuddsadressen for mynten du vil finansiere kontoen din med. Bare husk, du vil ha en annen adresse for hver mynt, så ikke prøv å sende Litecoin til en Bitcoin Cash-adresse.

Gratulerer! Nå vet du hvordan du oppretter en konto og setter inn penger!

Konklusjon

Hvis du har lest dette Poloniex gjennomgang fra start til slutt, bør du være klar over all nødvendig informasjon for å avgjøre om Poloniex er den rette utvekslingen for deg.

Alle har sine individuelle behov når det gjelder utveksling. Mens noen mennesker bruker lave handelsavgifter, går andre for et stort utvalg mynter. Personlig liker jeg hvor enkelt det er å bruke plattformen, da det gjør det veldig enkelt å handle.

Hvis du vil holde horisonten åpen, bør du sjekke ut Coinbase, Binance og Kraken. De er kjent som super pålitelig kryptobørs.

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me