Penny Cryptocurrency: Er de verdt det?

I dag og tid ville det sannsynligvis være vanskelig å finne en person som aldri har hørt om Bitcoin og kryptovaluta-utveksling. Denne kryptovalutaen har skyrocket kryptoindustrien i det vanlige – stadig flere mennesker i dag vil har en andel i hva dette markedet har å tilby.

Imidlertid, Bitcoin og Ethereum til side, ikke alle har hørt om øre-kryptovalutaer. Og det er grunnen til at vi i dag, i denne penny-kryptovaluta-listen, skal snakke om nettopp det – vi skal analysere de mest lovende og kjente penny-cryptoene der ute.

Til å begynne med går vi over terminologi. Selv om du kanskje allerede har en ide eller to om hva en “krone-kryptokurrency” kan være, må vi fortsatt vite at vi snakker om det samme.

Etter det prøver vi å finne beste øre kryptovaluta tilgjengelig – det er visse spesifikke krav som en slik kryptomynt skal ha for å være best, og vi vil gå gjennom alt når vi går gjennom veiledningen.

Penny Cryptocurrency Forklarende

Som navnet antyder, er en krone kryptovaluta en kryptomynt som markedsprisen er under $ 1. Som du sikkert kan forestille deg, kan de fleste kryptovalutaene som for tiden eksisterer i markedet klassifiseres som øre-kryptoer.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Selv om navnene og prisene på kryptomynter ofte kastes rundt i forskjellige diskusjoner, blir det sjelden lagt vekt på hvorfor disse myntene er priset slik de er. Det ser ut til at det har blitt naturlig å se Bitcoin som absolutt kryptovaluta, så se mynter som Ethereum og Litecoin som oppfølging, og så er det alt annet. Men hvorfor er det??

Vi vil, Bitcoin er en unikt tilfelle. Du kan hevde at prisen skyldes at den er den første desentraliserte kryptovaluta i verden (og det legger absolutt til årsaken), men flere faktorer spiller inn.

Penny-kryptovaluta: Bitcoin-handel.

Bitcoin har nådd det nivået der myntens omdømme og beryktethet snakker for seg selv. Det har blitt stift for alle kryptovalutaer der ute. Selv språklig sett kalles alle kryptovalutaer som ikke er Bitcoin altcoins (valg for Bitcoin).

Det var også kryptovalutaen som presset hele markedet inn i mainstream – folk ga liten eller ingen oppmerksomhet til temaet kryptoer før Bitcoin begynte å gjøre det stort. Plutselig har du store selskaper og organisasjoner dedikert høytidelig til å gi brukerne kryptorelaterte tjenester.

Det bør imidlertid holdes i bakhodet Bitcoin er en veldig unikt tilfelle. De fleste andre kryptovalutaer som for øyeblikket er i markedet, har visse, spesifikke grunner til at de blir priset slik de er.

Det er imidlertid ikke alltid lett å forstå disse grunnene, spesielt når det gjelder kryptovalutaer. Når det er sagt, er det metoder for å klassifisere disse myntene i henhold til visse kriterier.

Denne opplærings liste over øre-kryptovalutaer er sammensatt etter noen av disse kriteriene, så det ville trolig være en god beslutning å kort snakke dem gjennom.


Kategorier

Selv om det er mange forskjellige måter å klassifisere øre-kryptovalutaer på, vil jeg bruke en metode som jeg synes er den klareste og mest forståelige.

Det er tre kategorier totalt: nye kryptovalutaer, stillestående kryptovalutaer, og krasjer kryptovalutaer. Disse tre kategoriene burde trolig dekke de fleste av de populære penny cryptos der ute.

Nye kryptovalutaer

Før en kryptovaluta blir utgitt, er hypen bygget rundt dens ICO (første mynttilbud). Dette gjøres på en rekke markedsføringsrelaterte måter, men det hele koker ned til ett enkelt kriterium: vil denne kryptovalutaen være nyttig? Prisen på den nye kryptomynten er i stor grad avhengig av ICO, mens suksessen til en ICO er sterkt avhengig av nytten av den aktuelle mynten.

Penny Cryptocurrency: Er de verdt det?

Mesteparten av nylig utgitte kryptovalutaer start med en super lav markedspris, og dermed være i stand til å klassifisere som en krone kryptovaluta. Hvis mynten blir sett på som nyttig, er det imidlertid prisen vil helt sikkert begynne å øke snart etter den første utgivelsen.

Hvis du vil være i stand til å fange en av disse øre-kryptovalutaene tidlig og med hell investere i den, bør du se på markedet og gjør grundig forskning med nye, kommende kryptomynter. Les selskapenes papirer, følg nyhetene og tenk logisk – vil denne nye kryptoen fylle et behov? Vil det tjene en bruk? I så fall kan det være et godt alternativ å investere i.

Husk at prisen på ny krypto kunne ligge lavt ganske lenge etter utgivelsen, selv om det ser ut til å være en veldig lovende mynt. Dette skyldes vanligvis at folk ganske enkelt ikke merker det eller ikke tar nok hensyn til hva det gjør eller hvilket formål det tjener.

Det vanligste scenariet er at når et par mennesker legger merke til en ny og pen mynt, begynner ting å snøball og mynten prisen begynner å øke raskt.

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Stagnerende kryptovalutaer

En annen type kryptokurver som du kan støte på kalles stillestående kryptovalutaer. Disse kryptomyntene har vanligvis vært i markedet i ganske lang tid nå, men prisen ser ikke ut til å svinge i det hele tatt.

Det kan være mange forskjellige grunner bak dette. Det kommer an på hvilket nivå du vil analysere det – noen situasjoner kan innebære bedriftsinnblanding, andre – et enkelt tap av interesse eller en kortvarig handelspause (bruker “momentan” som et bredt begrep her).

Dette er noe av en vanskelig type kryptoer – ikke-svingninger av deres pris kan være både en god og en dårlig ting. På den ene siden kan du være glad for at mynten ikke faller. Dette kan tas som et tegn på at krypto fortsatt er verdifull og mye brukt, selv om det gjøres stille.

Penny Cryptocurrency: Er de verdt det?

På den annen side kan imidlertid stagnasjonen til en kryptovaluta bety at utviklerne sakte forlate prosjektet og planlegger ikke å utvikle eller fremme nettverket som mynten er basert på mer enn de allerede har. Dette fører til en sakte, men likevel jevn tap av interesse på brukerens side, noe som igjen resulterer i en stillestående død for kryptovalutaen.

Hvis du tilfeldigvis støter på slike penny-kryptovalutaer i en slags penny-kryptovaluta-liste som du finner online, må du alltid lese nyhetene rundt den mynten. Ved å gjøre det kan du kanskje unngå en kule i det lange løp.

Krasjer kryptovalutaer

Ved første øyekast virker det litt selvforklarende, ikke sant? Hvis en kryptovalutas pris krasjer, betyr det at mynten sannsynligvis dør av, ikke sant? Vel, ikke nødvendigvis.

På et bestemt tidspunkt i Desember 2017, kryptovalutamarkedet begynte å krasje som helhet. Siden sommeren samme år fortsatte kryptomynter stadig å øke i pris – for eksempel Bitcoin brøt nesten $ 20 000-marken!

Etter den første stoppen av de økende prisene og den plutselige retningsendringen, i januar 2018, kryptomarkedet krasjet på ubestemt tid – nesten hver eneste kryptovaluta opplevde en stor deflasjon av pris og markedsverdi.

Penny Cryptocurrency: Er de verdt det?

På grunn av dette blir det nesten umulig å si at “hvis en kryptokurrency krasjer i pris, betyr det at den er ferdig for”. Markedet ser noen form for stabilisering for sent, og mange kryptoeksperter lover gode ting å komme. Jeg antar at vi bare må vente og se.

Når det gjelder investering i øre-kryptovalutaer, dette blir enda vanskeligere. Du må gjøre mye forskning før du investerer i en slik mynt. Å lese en krone-kryptovaluta-liste kommer imidlertid ikke til å være nok – du må ha samlet nok kunnskap på mynten for å prøve å forutsi NÅR det vil slutte å krasje i pris, for å finne den beste tidsrammen for å plassere en investering.

Naturligvis er det mange andre typer kryptovalutaer som kan falle i forskjellige kategorier (poletter, mynter som stiger i pris osv.). Imidlertid bør disse tre kategoriene dekke de fleste hovedtyper av kryptovalutaer som du møter.

Uten videre, la oss hoppe inn i øre-kryptovaluta-listen og snakke om noen av de mest bemerkelsesverdige øre-kryptovalutene der ute.

Ripple (XRP)

Ut av alle øre-kryptovalutaene i denne opplæringen, Ripple er sannsynligvis den mest kjente og verdsatt. Selv om “Ripple” er selskapet som skapte mynten (selve mynten kalles “XRP”), Alle ble så vant til å kalle mynten Ripple at jeg, for klarhets skyld, vil gjøre det samme.

Ripple skiller seg ut fra kryptovaluta-mengden ved å være den eneste sentralisert kryptovaluta for å gjøre det til toppen av markedet. På sitt høydepunkt hadde Ripple klart å nå nummer to i markedsposisjonen, og ble ansett å snart bli “Bitcoin-morderen”. Det skjedde imidlertid ikke.

Det er ganske en få grunner til at folk elsker Ripple. Noen av de viktigste inkluderer, men er ikke begrenset til: hastighet (sammenlignet med Bitcoin), knapphet, lang levetid, de teamet bak myntenes utvikling, flyt, den aksepteres av mange banker og regjeringer over hele verden osv.

Penny Cryptocurrency: Er de verdt det?

Ripple regnes for å være en av de beste kryptovalutaene du kan investere i når du nettopp begynner i investeringsverdenen. Mesteparten av penny-kryptovaluta-listen som du finner online referanse Ripple som den mest populære penny-kryptoen i verden.

Cardano (ADA)

Cardano er et veldig ambisiøst prosjekt av noen av de mest kunnskapsrik kryptovalutaeksperter fra hele verden. Det tar sikte på å forbedre krypto-skalerbarhet, gjøre transaksjoner mye raskere og revolusjonere måten kryptokurver fungerer på, generelt.

Selv om det er en av de mindre omtalte myntene i markedet, blir Cardano (ADA) fremdeles sett på av mange eksperter og kryptoentusiaster som et av de mest lovende prosjektene der ute..

Cardano har implementert Proof-of-Stake-algoritmen i sine systemer. Dette betyr at du ikke kan MINE Cardano – i stedet kan du sett myntene dine og bekrefte transaksjonene som andre Cardano-holdere lager innen blockchain. Avhengig av hvor mange ADA-mynter du satset, mottar du en andel av inntektene etterpå.

Cardano ser ut til å ha en veldig lovende fremtid foran seg, og ingen øre-kryptovaluta-liste glemmer å liste den som en av myntene som folk bør ta mest hensyn til.

Qlink (QLC)

Qlink er noe av en spesiell oppføring på denne listen. Det er verdens første desentralisert mobilnettjeneste. Skaperne av selskapet tar sikte på å feie mobilnettverk fra eldre skole under teppet ved å introdusere et nytt, peer-to-peer-basert system.

En av de viktigste måtene folk kan tjene QCL-tokens er ved å dele sine WiFis med andre Qlink-medlemmer for å muliggjøre bruk av tjenesten. Selskapet har også introdusert desentraliserte SMS-meldinger videre til plattformen deres – hvis du har et stort antall ubrukte SMS-er, kan du ganske enkelt selge dem for ekstra inntekter.

Qlink-selskapet, som er det første i sitt slag, står overfor (og gjør på mange måter fortsatt!) mange vanskelige hindringer som blokkerte prosjektets suksess. De går imidlertid sakte men sikkert fremover – prosjektet er stadig under tung utvikling.

Det er rett og slett fordi denne tjenesten er så nyttig for et stort utvalg av mennesker over hele verden at mynten fortsatt er veldig lovende – hvis du leter etter gode investeringer når det gjelder øre-kryptovalutaer, gi Qlink en sjekk.!

Konklusjoner

Det er mange forskjellige grunner til at folk kanskje vil finne den beste øre-kryptovalutaen. Noen er interessert i vekst av kryptomynter siden begynnelsen har andre ganske enkelt ikke mye penger å investere i kryptoer og mynter som er verdt under en dollar, virker som et flott sted å starte.

Uansett motivasjonen kan være, er det tydelig at flere og flere mennesker leter etter mindre kjente, men ikke-blomstrende kryptomynter i det nåværende markedet.

Hvis du søker etter den beste øre-kryptovalutaen, må du alltid huske at kryptomarked er et veldig ustabilt sted. Prisene kan endres når som helst, tilsynelatende uten en solid grunn. Du kan minimere “overraskelsesfaktoren” ved å gjøre undersøkelser og grave dypere, men dette vil ikke endre resultatet.

Forresten, hvis du tenker på å handle kryptovalutaer, bør du sjekke ut de mest anbefalte kryptokursutvekslingene: Coinbase, Binance og Kraken.

Jeg håper at denne “Penny Cryptocurrency” -veiledningen var nyttig for deg, og at du vil bruke det du har lært når du søker etter den beste øre-kryptomynten der ute. Husk imidlertid – investeringer kan være en vanskelig bedrift. Rådfør deg alltid med en profesjonell før du investerer penger i kryptovalutaer. Lykke til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map