OMG Coin Guide & Predictions

Hvis du kom til denne guiden, tenker du sannsynligvis på investere i OMG-mynt. Før du gjør det, er det imidlertid viktig å finne ut mer om denne mynten, så vel som kryptokursutvekslinger der du kan kjøpe den.

Vel, du er på rett sted fordi jeg skal fortelle deg alt du trenger å vite om investere i OMG-mynt.

I denne guiden vil jeg fortelle deg hva OMG er, hvor mye det er verdt og hva som kan påvirke verdien. Jeg vil se på hva som kommer til OMG i 2021 og i årene som kommer.

Merk: Velg alltid en anerkjent kryptoutvekslingsplattform (for eksempel Coinbase) og få en sikker lommebok (for eksempel Ledger Nano S og Trezor) for eiendelene dine.

Før du begynner å tenke på prisen på OMG-mynt, trenger du god forståelse av hva OMG er. Så, la oss begynne.

Leter du etter det sikreste stedet å kjøpe BTC? Jeg har samlet de best rangerte kryptobørsene som ble godkjent som de sikreste plattformene for å kjøpe BTC nedenfor, så ta en titt.

Tilbyder Visa / Mastercard Tilgjengelig Crypto Our Score Coinbase gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 til

9.8 Les anmeldelse Besøk nettstedet Binance gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 til

9.6 Les anmeldelse Besøk nettstedet Coinmama anmeldelse JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin kontanter
 • +7 flere

9.4 Les anmeldelse Besøk nettstedet Kraken gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • BINDESTREK
 • + 37 flere

9.1 Les anmeldelse Besøk nettstedet eToro gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • +3 til

8.6 Les anmeldelse Besøk nettstedet KuCoin gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 til

8.5 Les anmeldelse Besøk nettstedet Gemini Exchange Review JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • +21 flere

8.4 Les anmeldelse Besøk nettstedet Mest populær 729 anmeldelser 9.8 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les anmeldelse Editor’s Choice 1279 anmeldelser 9.6 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 816 Anmeldelser 9.4 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 1174 anmeldelser 9.1 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 453 anmeldelser 8.6 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 563 anmeldelser 8.5 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 603 anmeldelser 8.4 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang

Fordeler

 • Plasmaprosjekt
 • Potensiell
 • Aktivt støttet prosjekt

Ulemper

 • Problem med skalering
 • Langsiktig investering

Hva er en OMG-mynt?

OMG-mynt er en eWallet med hvitt merke. Det var bygget på Ethereum blockchain av et thailandsk finansselskap som heter Utelat. Det fulle navnet er OmiseGo.

Merk: Et hvitmerket produkt er et produkt som kan brukes av mange forskjellige merker. Tenk på det som en vanlig hvit T-skjorte som kan ha navnene til forskjellige selskaper trykt på den. En eWallet er en programvare som inneholder informasjonen som kreves for å få tilgang til digitale penger.

OmiseGo vil tillate brukere å overfør mynter fra en blokkjede til en annen uten å bruke en tradisjonell sentral. Det gjør det også mulig å overføre midler mellom blokkjeder og tradisjonelle betalingsleverandører som VISUM og FORT.

OMG Coin Guide & amp; Spådommer

OmiseGo-plattformen er designet for å brukes av bedrifter i den virkelige verden, raskt og Enkelt. Det er den første implementeringen av Plasma, som er en Ethereum-basert løsning på problemet med skalerbarhet.

Merk: Skalerbarhet er hvor enkelt en plattform kan tilpasse seg for å behandle enorme mengder brukertrafikk.

Før jeg kommer inn på OmiseGo-prisforutsigelser, må jeg fortelle deg mer om det generelt.

En rask merknad om prisforutsigelser

Bare for å være sikker på at du forstår alt tydelig, er det noen få aspekter jeg vil at du skal ta hensyn til.

Det du er i ferd med å lese er ikke økonomisk rådgivning. Denne guiden er laget for å hjelpe deg å forstå hvordan kryptoeksperter spår om prisene på mynter som OmiseGo. Derfor bør du alltid konsultere en kvalifisert finansiell rådgiver før du foretar investeringer!

Selv ekspertene har ikke rett hele tiden. Det er nesten umulig å gjette hva prisen på OMG-mynten vil være om tre år fra nå. Alle som hevder å være i stand til å vite sikkert den fremtidige prisen på en kryptovaluta er en løgner! Og du kan fortelle dem at jeg sa det!

Siste Coinbase-kupong funnet:

OmiseGo Investment Lesson 1: Ikke følg andres meninger, ta dine egne beslutninger!

Det er alltid best å lage dine egne prisforutsigelser. For å gjøre det trenger du litt mer informasjon. La oss starte med informasjonen du trenger for å lage en kortsiktig spådom om prisen på OmiseGo-mynten. Så, hva er OmiseGo verdt nå, og hvordan kom det dit?

Hva OmiseGo var verdt før juli 2017-juni 2018

OMG-mynt: forutsigelse av omg-myntpris.

OMG-mynt ble tilgjengelig for kjøp gjennom OmiseGo ICO. En ICO er et første mynttilbud. Det er en måte for nye kryptovalutaer å skaffe midler de trenger for å utvikle produktet. OmiseGo ICO ble håndtert av Bitcoin Suisse i 2017 og samlet inn 25 millioner amerikanske dollar (USD). Siden OmiseGo ICO har prisen på OMG-mynten økt jevnt og trutt.

OMG-myntens åpningspris var rundt 0,5 USD i midten av juli 2017. I midten av september 2017 hadde prisen gått opp til rundt 12 USD. I desember 2017 steg prisene på kryptovalutaer over hele markedet. OMG’s gjorde det også! 19. desember hadde prisen på OMG økt til 21.51 USD.

Prisen på OmiseGo økte igjen da grunnleggeren av Ethereum og all-round crypto rockstar, Vitalik Buterin, twitret at det var en av hans favorittkryptovalutaer. Den nådde en ny høyde på 26.14 USD 8. januar 2018.

OmiseGo Investment Lesson 2: Lytt til hva Vitalik har å si!

Siden den gang har kryptokurver blitt et bjørnemarked. Dette betyr at priser, generelt har vært går ned i første halvdel av 2018. Det ser imidlertid ut til at bjørnemarkedet snart kan slutte. De fleste eksperter er sikre på at kryptoprisene vil begynne å øke igjen.

La oss ta en titt på hva ekspertene tror prisen på OMG-kryptovaluta vil være for 2021…

Prediksjoner fra OmiseGo 2021

Hva skal OmiseGo være verdt i 2021?

Det første stedet de fleste eksperter går når de vil spå en myntpris er myntens hjemmeside. Så la oss gå over til OMG-kryptovaluta-hjemmesiden og ta en titt.

OmiseGo hjemmeside

OmiseGo-nettstedet inneholder mye informasjon om hva plattformen vil gjøre i fremtiden, men ikke mye om hva den gjør nå. Hjemmesiden sier for eksempel at du kan bygge økonomiske apper ved hjelp av plattformen, men det er ikke noen selskaper som gjør dette.

OMG Coin Guide & amp; Spådommer

Det OmiseGo-hjemmesiden viser er at plattformen har en mange potensialer. Det er en lang liste over OmiseGos investorer og partnere, som Stig opp hovedstaden og Golden Gate Ventures. Dette viser at virkelige finansielle organisasjoner har tillit til plattformen.

Det er også klart fra OmiseGo.network at OMG-mynten får mye positiv oppmerksomhet fra vanlige medier. Nettstedet inneholder lenker til artikler fra Bloomberg og International Business Times.

OmiseGos hjemmeside er ikke veldig detaljert, så jeg anbefaler å besøke CoinMarketCap for å få en bedre ide om hva prisen på OmiseGo vil være for resten av året.

CoinMarketCap

La oss ta en titt på noen av de viktige opplysningene CoinMarketCap (CMC) registrerer om OMG-mynt og hva det betyr for prisen på OMG-krypto:

 • Historisk data: CMC kartlegger prisen på OMG-mynter over tid. Dataene viser at prisen har vært stabil siden Omise ICO. Det virker usannsynlig at prisen på OMG-mynter plutselig vil gå opp eller ned. Mynten er imidlertid veldig ny, så alt er mulig!
 • Markedstilgjengelighet: CMC lister opp alle børsene som tilbyr å handle for OMG-krypto. OMG-mynt tilbys for handel på mer enn 25 forskjellige børser. Dette viser at det er en stor gruppe investorer som ønsker å kjøpe OmiseGo-mynt, og at handelsplattformer har tillit til den.

 • Knapphet: Den totale leveringsgrensen for OMG-mynten er 140,245,398. Den totale mengden OmiseGo på markedet nå er 102 042 552 OMG. Dette betyr at mer enn to tredjedeler av tilbudet er på markedet nå. Når den totale forsyningen er på markedet, vil OMG-mynten bli knapp. Dette betyr at det vil være vanskeligere å kjøpe og at prisen kan øke.

 • Markedsverdi: Den totale verdien av alle OMG-mynter på markedet er $ 734 921 326 USD.

Så hva forteller alt dette oss om 2021-prisen på OMG-mynten?

2021 Spådommer

ThinkingCrypto spådde at OMG-mynten ville være verdt 150-200 USD i 2021. Denne verdsettelsen virker veldig høy og viser hvilken stor innvirkning bjørnemarkedet har hatt på kryptopriser generelt de siste månedene..

Bitassist spådde at OMGs kryptovalutamarkedsverdi kunne være rundt 10 milliarder USD innen utgangen av 2021. Dette vil sette prisen på hver OMG-mynt på rundt 100 USD hver. Dette er en annen høy verdsettelse, men viser nivået på tillit og spenning det er rundt denne plattformen.

OPPDATERING 2021: Ingen av spådommene var riktige. OMG markedsverdi er nå $ 734 921 326 USD, og ​​det er for øyeblikket verdt $ 5,24 USD (Du kan kjøpe OMG-mynter på Coinbase). Det er imidlertid viktig å nevne at siden april 2021 ser det ut til at prisen vil øke.

OMG Coin Guide & amp; Spådommer

OmiseGo har en mange potensialer. Ingen vet imidlertid om den vil nå sitt potensial innen utgangen av 2021. Hold deg oppdatert med endringer på CMC og OmiseGos hjemmeside, og du vil vite mer enn folk flest om hvor prisen går.

OmiseGo Investment Lesson 3: Gjør leksene dine!

Deretter vil jeg snakke om hva som kan påvirke prisen på OmiseGo-mynten i årene som kommer. Hva kommer OmiseGo til å være verdt i fremtiden?

Prediksjoner fra OmiseGo: 2021 og videre

En måte å lage en langsiktig OMG-prisforutsigelse er å se på konkurrentene. Dette er plattformene som tilbyr lignende tjenester til OMG. Hvis følgende plattformer lykkes, vil prisen på OMG kan bli påvirket.

Det er ikke noe å si noe om – på noen måter kan investorer se suksessen til en konkurrent som en god ting, fordi det bekrefter potensialet i saken om delt bruk.

Konkurranse

 • REQ: REQ eller Request Network er et desentralisert betalingssystem med en markedsverdi på under 100 millioner USD. Det er for lite til å bekymre seg for OMG-kryptoen for øyeblikket, men det kan gjøre om noen år.

  OPPDATERING 2021: REQ markedsverdi er nå bare $ 32.537.153 USD.

 • Ripple: Denne plattformen er blir en gigant i verden av krypto. I likhet med OmiseGo tilbyr det betalingstjenester for finansinstitusjoner. Ripple er imidlertid et lukket nettverk og har blitt kritisert for å være for sentralisert. De to plattformene opererer i samme område, men fungerer på forskjellige måter.
 • Okse: Ox tillater brukere å lage sine egne desentraliserte børser på Ethereum blockchain. Handel er bare tilgjengelig for ERC-20 tokens. Dette betyr at det vil ha et mindre marked enn en plattform som OmiseGo.
 • Fantastisk: OmiseGos hovedkonkurrent er sannsynligvis Stellar. Begge plattformene tilbyr betalingstjenester med åpen kildekode i stor skala. Stellar har en markedsverdi på mer enn 5 milliarder dollar og er den syvende største kryptovalutaen i verden.

  OPPDATERING 2021: Stjerners markedsverdi er nå $ 2.031.325.384 USD.

  OmiseGo mynten må konkurrere med alle disse plattformene de neste årene. Det er et veldig tøft marked, og OmiseGo trenger alle brukerne det kan få hvis prisen fortsetter å stige.

OmiseGo Investment Lesson # 4: Undersøk markedet!

Plattformene for betalingstjenester som lykkes i 2021 og utover, vil være de som danner nære relasjoner med virkelige virksomheter. La oss sjekke hva partnerskap OMG-kryptovaluta har planlagt og hvordan de kan påvirke verdien …

Partnerskap

OmiseGo er en godt koblet plattform. Det drar nytte av at morselskapet Omise er en etablert leverandør av finansielle tjenester. Noen av OmiseGos hovedpartnerskap er:

 • McDonald’s Thailand: OmiseGo leverer betalingstjenester til McDonald’s Thailand på prøvebasis. Den globale restaurantkjeden har 240 grener i Thailand. Dette kan føre til at OmiseGo leverer tjenester til tusenvis av andre McDonalds-steder rundt om i verden.

  Å jobbe med et selskap av denne størrelsen kan ha en enorm positiv effekt på prisen på OmiseGo-mynten de neste par årene.

 • Thai / japanske banker og regjeringer: Begge regjeringene håper å gjøre landene sine kontantløse i nær fremtid. OmiseGo har vært i samtaler med det thailandske finansdepartementet samt sentralbanken i Thailand. OmiseGo har også mottatt store investeringer fra to av Japans største banker, Bank of Ayudhya og SMBC.

Hvis disse partnerskapene når sitt potensial, vil OmiseGo ikke bare være en viktig kryptovaluta, det vil være en viktig global institusjon.

Deretter vil jeg snakke om det tekniske utviklingen OmiseGo jobber med og hvordan de kan påvirke prisen. For å gjøre dette må vi se på OmiseGos veikart.

OMG Crypto Roadmap

OMG-mynt: OMG Crypto Roadmap.

En kryptokart er en liste over tekniske mål som en kryptovaluta håper å oppnå i en bestemt tidsperiode. La oss se på de viktigste innovasjonene som kommer for OMG-mynten:

 • Plasma: Alle blokkjeder står overfor det samme problemet – skalerbarhet. OmiseGo håper at ved å bruke Plasma vil de være i stand til å behandle millioner av brukertransaksjoner i svært høye hastigheter.

  Merk: Plasma er en kommende oppdatering for Ethereum som introduserer et andre lag til Ethereum blockchain. Det er håpet at applikasjoner som bruker den, vil kunne konkurrere med transaksjonshastighetene til tjenesteleverandører som VISA og SWIFT.

  I følge OmiseGo-veikartet vil OMG bruke plasma i løpet av de neste tre månedene. Dette vil være en stor prestasjon for plattformen og kan føre til at prisen går opp mye!

 • Bevis for innsats: PoS er en rask og effektiv måte å behandle transaksjoner på en blockchain. Brukere som eier OMG-mynter (stakers) vil motta betaling for støtten de gir til nettverket. OmiseGo håper å være en full PoS-kryptovaluta innen begynnelsen av 2021.
 • DEX: OmiseGo utvikler sin egen helt desentraliserte børs ved hjelp av Plasma-teknologi. OmiseGo-veikartet sier at dette prosjektet skal være live neste år.

Som du kan se, har OmiseGo-teamet vært opptatt! Investorer bør studere OmiseGo-veikartene nøye. Disse endringene kan gjøre OMG-mynten mye mer verdifull.

OmiseGo Investment Lesson 5: Kjenn produktet ditt!

Nå vet du alt du trenger å vite om å lage en OMG-myntprisforutsigelse. La oss få et raskt sammendrag for å hjelpe deg med å bestemme om OMG-kryptovalutaen er en god investering eller ikke …

Er OmiseGo en god investering?

Hva kommer OmiseGo til å være verdt de neste månedene og årene? Hvis det skal være mer verdt enn det er nå, er det en god investering!

La oss se hva noen av ekspertene synes;

 • CoinLiker spår at innen ett år vil prisen på OMG-mynten være rundt 29 USD. Fem år fra nå tror nettstedet at en OMG-mynt vil være verdt nesten 92 USD.
 • TradingBeasts tror at hver OMG-mynt vil være verdt rundt 4 USD innen desember 2021. De spår også at hver OMG-mynt vil være verdt omtrent 51 USD innen juni 2021.

  OPPDATERING 2021: OMG-mynten er nå verdt $ 5,24 USD, så denne spådommen var ganske nær.

 • WalletInvestor anslår at OmiseGos pris vil dobles til neste år, og hver mynt vil være verdt rundt 60 USD innen 2023.

Disse verdsettelsene viser tre ting:

 1. Det er stor tillit til teknologien OMG-mynten bruker og teamet som utvikler den. Det gir viktige forbindelser med virkelige virksomheter og utvikler noe kul ny teknologi også.
 2. Prisene på kryptovaluta forventes å øke over markedet i løpet av de neste seks månedene.
 3. Kryptoeksperter spår aldri at prisen på kryptovaluta vil gå ned! (Sssh! Det er en hemmelighet!)

Jeg vet ikke om prisen på OMG-mynten vil gå opp eller ned. Alt jeg vet er at det er et spennende prosjekt som mange mennesker ønsker å være en del av. Det er opp til deg å bestemme om det er et prosjekt du vil være en del av.

Siste tanker

Kryptovalutamarkedet er virkelig overfylt. I løpet av de neste årene vil det være flere tapere enn vinnere. Myntene som lykkes, vil ha den perfekte kombinasjonen av fellesskap, teknologi og virkelig verdi.

OmiseGo er nær å ha alle tre. Det støttes av noen veldig mektige organisasjoner, det har mange venner i kryptosamfunnet og teknologien er like sterk som noen av konkurrentene. Ingenting av dette gjør OmiseGo til en garantert vinner, så vurder alltid det faktum at fremtiden er uforutsigbar.

Du bør aldri investere i kryptovaluta for å være sikker på at du tjener penger. Pengene er bare en bonus. Du bør investere i kryptovaluta for å støtte fremtidens teknologi. Det er ikke mange som kan si at de har gjort det!

Det er også viktig å holde kryptovalutaen din trygg. Slike kalde lommebøker som Ledger Nano S og Trezor anses å være de mest sikre alternativene.

Her er en noen få enkle trinn for å skaffe og lagre OMG-mynter:

1. Kjøp en pålitelig kryptolommebok (sjekk Ledger Nano S og Trezor).

2. Registrer deg på Coinbase.

3. Kjøp OMG-mynter.

4. Send OMG-myntene dine til Ledger eller Trezor for å holde eiendelene dine sikre.

Sammenlign OMG Coin side om side med andre

Visste du?

Sammenlign OMG Coin side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

OmiseGo Investment Lesson 6: Smile! Du er en del av kryptofamilien!

Så, hva er OmiseGo-prisforutsigelsen din? Vil du investere? Hvis ikke, hvorfor ikke? Gi meg beskjed! Jeg vil gjerne høre hva du synes!

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map